Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.890 μηνύματα σε 12.392 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:12:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:12:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 11:39]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:09]

από Stargazer
    [Χθες στις 14:58]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:27]

[Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 23:25:20]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309890
    Σύνολο θεμάτων: 12392
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 95
    Συνολικά: 98
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ποια είναι αυτά τα αεροπλάνα ...!!!  (Αναγνώστηκε 9228 φορές)
    wizard
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

../../..

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 17:52:15 »

Ενώ όταν πετάμε σε γάμους βαφτίσια... υποκρισία και μονο σε όλα τα λεγόμενα σας
    Φιλε μου δεν γνωριζω αν πετας σε βαφτισια και γαμους, αλλα αν το κανεις αυτο, σημαινει οτι ασχολησε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με τις βιντεοσκοπησεις
    και για μενα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ μπραβο σου,κανενα προβλημα, αυτο ομως δεν μας αφορα γιατι εδω ειμαστει μια κοινοτητα αερομοντελιστων δηλαδη  ανθρωπων που κανουν χομπυ,που καθε Κυριακη παιρνουμε το Ελικοπτερο μας και το Αεροπλανακι μας και προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο την ρουτινα και το αγχος της καθημερινοτητας, και σαν τετοιοι δεν θελουμε το χομπυ μας να εμπλεκεται σε επικυνδυνες καταστασεις, το που πετας και ποσο καλος εισαι δεν με αφορα καθολου.

Δεν είμαι φίλος σου ευτυχώς  ....
    Κανεις δεν σε ρώτησε εάν σε αφορά η όχι ....
    Κανεις δεν ανέφερε εάν πετάω επαγγελματικά η όχι ... δικό σου συμέρασμα .... αλλα δεν σε είδα να κόπτεσαι τόσο σε αλλα νήματα...
    Το αν μπλέκεται το χόμπι σε επικίνδυνες καταστάσεις η όχι άσε να το κρίνουν οι αρμόδιοι και όχι ο ανώνυμος και άσχετος σαν και σένα.
    Δεν ρώτησα πουθενά την γνώμη  σου εάν είμαι καλός η όχι ... ούτε και με ενδιαφερει να μου την πεις

Λοιπόν ενημερώνω προς όλους τους μαϊντανούς προφέσορες κλίκες !!!!!
    ότι όχι μονο είχε ασφάλεια όλο το θέμα αλλα το ξέρανε ...

Θα προσπερασω τους πολυ ωραιους χαρακτηρισμους σου, που δειχνουν οτι υπαρχει παιδεια καλιεργεια μορφωση και τελος παντων ενα επιπεδο
    ανωτερο, που εμεις σαν μαιντανοι δεν μπορουμε καν να πλησιασουμε ......ποσο μαλλον να σχολιασουμε τα βιντεο σου ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ στο Διαδικτυο.

καλά θα κανεις που δεν θα σχολιάσεις το βίντεο που εγώ ανέβασα επώνυμος στο διαδίκτυο αντίθετος με σένα.
    Επίσης χαίρομαι που καταλαβαίνεις ότι είσαι μαϊντανός και τοποθετείς τον εαυτό σου εκεί που πρέπει ..

Επεισης το συνδρομο του πετάγομαι να πω και εγω την μλκ μου ειναι καθαρα ελληνικο προτεριμα

Αυτο φιλε μου το καταλαβα πολυ ευκολα (αν και μαιντανος) απο το οτι σε καθε βιντεο σου εχεις την Ελληνικη Σημαια laugh laugh laugh

Επανερχομαι το βραδυ

πάλι καλά που υπάρχουν και έλληνες να βάζουν καμια σημαία γιατί εσύ μου μοιάζεις για albanoooo
    Πρέπει να έχεις πέσει από την κούνια μικρός δεν εξηγείται αλλιώς !!! ....
    όχι φτάνει μην επανέρθεις χορτάσαμε από   
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 17:59:47 »

Σας ειπα για τα αεροπλανα ετσι δεν ειναι;;;;;;;;;;;
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 18:01:57 »

Οσο αφορα τα αεροπλανα βαση αυτων που γραφει το βιντεο λεει οτι υπαρχει αδεια απο τους υπευθυνους
    Οσο αφορα το βιντεο με τους αστυνομικους υπηρχε και εκει αδεια απο αυτους για πτηση σε δημοσιο δρομο;
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 18:11:19 »

Σας ειπα για τα αεροπλανα ετσι δεν ειναι;;;;;;;;;;;

ναι ναι  laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 18:24:06 »

Οσο αφορα τα αεροπλανα βαση αυτων που γραφει το βιντεο λεει οτι υπαρχει αδεια απο τους υπευθυνους
    Οσο αφορα το βιντεο με τους αστυνομικους υπηρχε και εκει αδεια απο αυτους για πτηση σε δημοσιο δρομο;

Μια δήλωση σε ένα βίντεο δεν κάνει την διαφορα αλλα θα αντιστρέψω την ερώτηση σου.

Εάν δεν είχα άδεια ... οι άνθρωποι αυτοί δεν έκαναν το καθήκον τους? Ο εισαγγελέας που τόσο κόπτεται πιο πάνω δεν ενημερώθηκε ? τα ΜΜΕ που ακούνε τα πάντα από τις συχνότητες δεν ενημερώθηκαν για τον τρομοκράτη που έπιασαν ?

Δεν θέλει πολλή μυαλό παίδες .... έλεος ...
    Το ότι εδώ σαν λαός είμαστε να ψοφήσει ο σκύλος του διπλανού αντί να πάρουμε και εμείς σκύλο δεν είναι και το καλύτερο.

Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 18:43:00 »

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι τα πραγματα καπως διαφορετικα απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου;
    Οι αστυνομικοι μπορει να ειναι φιλαρακια σου και να κρατησαν τα τουνελ μη προσβασιμα για το κοινο οσο εσυ πεταγες μεσα με το τετρακοπτερο σου, αυτο δεν σημαινει οτι εχουν εξουσια για να σου δωσουν αδεια για κατι τετοιο. Ειναι μεχρι να συμβει κατι. Οι περισσοτεροι απο εμας πεταμε σε μια ημιπαρανομη κατασταση, ΟΛΟΙ ευχομαστε να μην συμβει ποτε κατι κακο σε καποιον γιατι μετα τα ΜΜΕ θα κανουν παρτυ πανω στο πτωμα του χομπυ.
    Εχεις σκεφτει οτι μπορει αυτος που θιγει εναν υπαρκτο κινδυνο να μην θελει το κακο σου αλλα προσπαθει να σε προστατεψει;
    Καλο θα ηταν να υπηρχε λιγοτερη επαρση και προκλητικοτητα, μια παρεα ειμαστε ολοι.

Τελικα τι εγινε με εκεινα τα αεροπλανα;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 18:46:25 »

Καλησπερα σε ολους.
    Δεν με ενδιαφερη αν ειναι καποιος καλος πιλοτος η οχι.
    Δεν με ενδιαφερη αν το εργαλειο του ως μοντελο ειναι τελειο η οχι.
    Αυτο που σιγουρα με ενδιαφερη ειναι η ασφαλεια ολων αλλα και και η διασφαλιση προσωπικων δεδομενων.
    Τι θελω να πω εγω απλα οτι αν σε ενα τετοιο βιντεο δω στοιχεια δικα μου της οικογενειας μου των παιδιων μου κ.λ.π και δεν ειναι νομιμως τραβηγμενες οι σκηνες τοτε σιγουρο ειναι οτι θα ψαξω θα βρω ποιος το εκανε και θα τον στειλω εκει που πρεπει οπως πρεπει.
    Παραδειγμα στο ενα βιντεο καθεται ενα κοριτσακι στα σκαλια και το δειχνη πεντακαθαρα οτι στην πτηση εστιαζη επανω του η καμερα.
    Αν ημουν ο πατερας του κοριτσιου θα σε εστελνα αδιαβαστο εκει που χρειαζεται γιατι απλα εχεται ξεφυγη απο τα ορια της νομιμοτητας και πανω απο ολα της υπευθυνοτητας

Ευχαριστω Ηλιας.
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 18:53:21 »

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι τα πραγματα καπως διαφορετικα απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου;
    Οι αστυνομικοι μπορει να ειναι φιλαρακια σου και να κρατησαν τα τουνελ μη προσβασιμα για το κοινο οσο εσυ πεταγες μεσα με το τετρακοπτερο σου, αυτο δεν σημαινει οτι εχουν εξουσια για να σου δωσουν αδεια για κατι τετοιο. Ειναι μεχρι να συμβει κατι. Οι περισσοτεροι απο εμας πεταμε σε μια ημιπαρανομη κατασταση, ΟΛΟΙ ευχομαστε να μην συμβει ποτε κατι κακο σε καποιον γιατι μετα τα ΜΜΕ θα κανουν παρτυ πανω στο πτωμα του χομπυ.
    Εχεις σκεφτει οτι μπορει αυτος που θιγει εναν υπαρκτο κινδυνο να μην θελει το κακο σου αλλα προσπαθει να σε προστατεψει;
    Καλο θα ηταν να υπηρχε λιγοτερη επαρση και προκλητικοτητα, μια παρεα ειμαστε ολοι.

Τελικα τι εγινε με εκεινα τα αεροπλανα;

Δεν ξέρω τι έγινε αλλα πολλή θα ήθελα εάν ήξερε κάποιος να μπορούσαμε να μάθουμε ...

Όσο για το άλλο θέμα ας κλείσει εδώ.( τουλάχιστον για μένα). Το μονο που θέλω να πω είναι ότι όπως σε πολλά πράγματα φοράμε παρωπίδες και κάνουμε τους έξυπνους.
    Δεν είμαι στενοκέφαλος και κάθε υποδείξει καλοπροαίρετη δεκτη. θα ήθελα να ακούσω προτάσσει για να beltioe8ei με ασφάλεια η κάθε προσπάθεια που κάνει κάποιος και όχι  τις   που λέμε σε τόσα post....

Πετάω 20 χρονια και δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι ξένοι είναι ικανότερη από εμάς... Όλοι ξέρουν τα BlackSheep όλοι αγοράζουν τα "κοπτερα" τους ... και ρωτάω έχετε δει video τους ? Κάπως γυρίζονται όλα αυτά και ευτυχώς ξέρω πως .... στο τέλος θα τα ποστάρουμε σε ξένα forum και θα μιλάμε με ανθρώπους που καταλαβαίνουν ...

να ένα παράδειγμα πιο πάνω. Εν μέρη έχει δίκιο σχετικά με το κοριτσάκι αλλα το ιδιο δεν είναι άμα τράβαγα με το κινητό μου ένα θέμα και πέρναγε από την μέση ?
    Το πρόβλημα είναι το πως τραβήχτηκε η ότι δείχνει το κοριτσάκι ... gt άμα είναι το κοριτσάκι τότε prepei να κατεβει το μισό youtube

Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 19:13:54 »

Φιλε μου αν προσεξης καλυτερα το βιντεο το κοριτσακι ειναι εκει που ειναι καθισμενο αλλα το κοπτερο παη και την ζουμαρη οχι τυχαια αλλα εσκεμενα και αυτο ειναι που κριτικαρω.
    Τωρα το τι κανουν οι ξενοι λιγο με κοφτη γιατι δηλαδη αν αυτοι πανε να πνιγουνε πρεπει να παω και εγω?
    Σιγουρα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους απο την χωρα μου να κοντραρονται στα ισια με ξενους και να τους περνουν τα βρ@@@@@@ αλλα μεσα στα λογικα πλαισια και με υπευθυνοτητα.
    Δεν μπορω να βοηθησω σε αυτην την κατηγορια ιπταμενων μοντελων διοτι δεν γνωριζω αν και μου αρεσουνε.
    Αυτα ειχα να γραψω σαν ποιο παλιος και μεγαλυτερος καλη σας συνεχεια.
    Για τα αεροπλανα που ειναι και το θεμα δεν εχω μπορεση ακομη να δω το βιντεο και να σχολιασω κατι γινεται και δεν μου παιζη.
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 19:37:07 »

''and we found some friendly personnel who permit us to make a short flight over this small heaven of aviation''
    Αυτό σου φαίνεται για επίσημη άδεια εισόδου σε στρατιωτικό χώρο?
    Ή μήπως δεν πρόσεξες Ηλία την προσγείωση πανικού πάνω σε δημόσιο δρόμο με αυτοκίνητο να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα?
    Άν είχαν άδεια,δε θα πετούσαν μέσα από τη βάση(και θα προσγειώνονταν και εκεί) έτσι ώστε να πάρουν και καλύτερα πλάνα από αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ χώρο αποθήκευσης???
    Όσον αφορά την Ομάδα ΔΙΑΣ.....πολύ θα ήθελα να ήμουν από μια πλευρά να δώ τα τρόμο τους στον επικείμενο έλεγχο από την ΔΙΑΣ....!!!!
    Τώρα όσον αφορά τη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων,άν στο βίντεο του Πειραιά έβλεπα την οικογένειά μου ή τον γιό μου ....τότε κάποιοι θα είχαν σίγουρα προβλήματα!!!!!
    Αλλά βλέπεις στο βωμό του χρήματος και της προσπάθειας, κάποιοι το χόμπυ τους να το κάνουν επάγγελμα,τότε όλα γι'αυτούς επιτρέπονται!!!
    Να δώ πότε θα εφαρμόσουμε και εδώ τους νόμους....!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 19:42:47 »

Μερικές γνώμες κι από μένα:
    1. Νομίζω πως ο τίτλος δεν είναι αυτός που θα έπρεπε να είναι για του παρουσίαση του θέματος (πρώτο post και video σε αυτό).
    2. Νομίζω πως αυτοί που τράβηξαν το video (στο πρώτο post) δεν πήραν καμία απολύτως επίσημη άδεια. Μάλλον θα "ευχαρίστησαν" τους 2 φρουρούς μόνο όπως λένε και στο τέλος.
    3. Νομίζω πως τον ίδιο απλοϊκό αλλά βλακώδη τρόπο μιμούνται και μερικοί αυτόχθονες ιθαγενείς για να τραβήξουν τα FPV ή απλά video από πτήση τους σε απολύτως ακατάλληλα μέρη.
    4. Νομίζω πως όλοι όσοι ασχολούνται με FPV ή εγγραφή video εν γέννει αυτού του είδους (μπανιστηρτζίδικο όπως το λέω εγώ) μάλλον έχουν πολλά λεφτά για πέταμα... και κυρίως ασκούν ένα hobby που δεν μας ενδιαφέρει. Εδώ μέσα είναι χώρος για αερομοντελιστές και όχι για φωτογράφους ή εικονολήπτες με αυτοσκοπό την φωτογραφία ή το video.
    5. Νομίζω πως η μαλακία πάει σύννεφο και μάλιστα γίνεται με επιδεικτικό τρόπο από ορισμένους ασεβής κατά την γνώμη μου συμφορουμίστες (όχι απαραίτητα συναερομοντελιστές). Να θυμίσω πως παλαιότερα είχε ζητηθεί η συνδρομή και είχε δοθεί απλόχερα από πολλούς από εμάς. Αν ξέραμε σε τι κίνδυνο βάζουν το δικό μας hobby μπορεί να μην τους βοηθούσαμε τότε...
    6. Νομίζω πως το χειρότερο όλων είναι πως ορισμένοι είναι τόσο επιπόλαιοι που δεν φτάνει που κάνουν την μαλακία τους, την δημοσιοποιούν και μας την επιδεικνύουν από πάνω, μας θεωρούν προσβλητικά αφελής ζητώντας μας να δεχθούμε και ότι άτοπο λένε μετά για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. 

Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 19:59:47 »

Δημητρη καλησπερα.
    Πολλα ειδα λιγα εγραψα.
    Πιστευω να καταλαβαινης.
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 20:28:18 »

.... στο τέλος θα τα ποστάρουμε σε ξένα forum και θα μιλάμε με ανθρώπους που καταλαβαίνουν ...

Αυτό θα ήταν καλό για μας εδώ στην Ελλάδα που δεν καταλαβαίνουμε!!!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    extreme aerox
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 22:00:37 »

εγω θα ελεγα το θεμα να παει στα σκουπιδια και να ασχοληθουμε με τον μοντελισμο και οχι με τις μ...ες του καθε μ.......α λευτατζη,που θετει σε κινδυνο ανθρωπους για να δοκιμασει την καινουργια του καμερα ,θες αυτος πεταει τερτακ.  η αεροπλανο η ελικοπτερο ολα ειναι εξισου επικινδυνα οταν η πτηση πραγματοποιητε σε λαθος χωρο ,πλατειες ,τουνελ και λοιπα
    Καταγράφηκε
    konanagno
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2013, 22:10:27 »

τελικά μερικά threads εδώ μέσα, είναι καλύτερα κι απ την espresso....απλά φτιάχνεις ένα ποτάκι/καφεδάκι (αναλόγως την ώρα), και διαβάζεις....
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Ποια είναι αυτά τα αεροπλάνα ...!!!
    Μεταπήδηση σε: