Ενώ όταν πετάμε σε γάμους βαφτίσια... υποκρισία και μονο σε όλα τα λεγόμενα σας
Φιλε μου δεν γνωριζω αν πετας σε βαφτισια και γαμους, αλλα αν το κανεις αυτο, σημαινει οτι ασχολησε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με τις βιντεοσκοπησεις
και για μενα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ μπραβο σου,κανενα προβλημα, αυτο ομως δεν μας αφορα γιατι εδω ειμαστει μια κοινοτητα αερομοντελιστων δηλαδη ανθρωπων που κανουν χομπυ,που καθε Κυριακη παιρνουμε το Ελικοπτερο μας και το Αεροπλανακι μας και προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο την ρουτινα και το αγχος της καθημερινοτητας, και σαν τετοιοι δεν θελουμε το χομπυ μας να εμπλεκεται σε επικυνδυνες καταστασεις, το που πετας και ποσο καλος εισαι δεν με αφορα καθολου.
Δεν είμαι φίλος σου ευτυχώς ....
Κανεις δεν σε ρώτησε εάν σε αφορά η όχι ....
Κανεις δεν ανέφερε εάν πετάω επαγγελματικά η όχι ... δικό σου συμέρασμα .... αλλα δεν σε είδα να κόπτεσαι τόσο σε αλλα νήματα...
Το αν μπλέκεται το χόμπι σε επικίνδυνες καταστάσεις η όχι άσε να το κρίνουν οι αρμόδιοι και όχι ο ανώνυμος και άσχετος σαν και σένα.
Δεν ρώτησα πουθενά την γνώμη σου εάν είμαι καλός η όχι ... ούτε και με ενδιαφερει να μου την πεις
Λοιπόν ενημερώνω προς όλους τους μαϊντανούς προφέσορες κλίκες !!!!!
ότι όχι μονο είχε ασφάλεια όλο το θέμα αλλα το ξέρανε ...
Θα προσπερασω τους πολυ ωραιους χαρακτηρισμους σου, που δειχνουν οτι υπαρχει παιδεια καλιεργεια μορφωση και τελος παντων ενα επιπεδο
ανωτερο, που εμεις σαν μαιντανοι δεν μπορουμε καν να πλησιασουμε ......ποσο μαλλον να σχολιασουμε τα βιντεο σου ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ στο Διαδικτυο.
καλά θα κανεις που δεν θα σχολιάσεις το βίντεο που εγώ ανέβασα επώνυμος στο διαδίκτυο αντίθετος με σένα.
Επίσης χαίρομαι που καταλαβαίνεις ότι είσαι μαϊντανός και τοποθετείς τον εαυτό σου εκεί που πρέπει ..
Επεισης το συνδρομο του πετάγομαι
να πω και εγω την μλκ μου ειναι καθαρα ελληνικο προτεριμα.

Αυτο φιλε μου το καταλαβα πολυ ευκολα (αν και μαιντανος) απο το οτι σε καθε βιντεο σου εχεις την Ελληνικη Σημαια

Επανερχομαι το βραδυ
πάλι καλά που υπάρχουν και έλληνες να βάζουν καμια σημαία γιατί εσύ μου μοιάζεις για albanoooo
Πρέπει να έχεις πέσει από την κούνια μικρός δεν εξηγείται αλλιώς !!! ....
όχι φτάνει μην επανέρθεις χορτάσαμε από