Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:17:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:17:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 63
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28231 φορές)
    markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #105 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:32:09 »

Προς τον Κ. Κωστοπουλο.

Συγχαρητηρια για το φορουμ, την προσφορα σας και την στηριξη στα μελη σας.

(εαν χρειαστει ειμαι στη διαθεση σας και του manosm1 για μαρτυρας να καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα)

Καλες γιορτες.
    Καταγράφηκε
    salasgr
    Aeromodeller Sr. Member

fly something ... or take a nap...

« Απάντηση #106 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:34:28 »

Προς τον Κ. Κωστοπουλο.

Συγχαρητηρια για το φορουμ, την προσφορα σας και την στηριξη στα μελη σας.

(εαν χρειαστει ειμαι στη διαθεση σας και του manosm1 για μαρτυρας να καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα)

Καλες γιορτες.

+1
    ...και εγω μεσα ειμαι
    Καταγράφηκε

MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #107 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:44:11 »

Tελικα θα βγει κανενας πελατης να πει καλα λογια για το συγκεκριμενο καταστημα η μονο ασχημες εντυπωσεις εχει αφησει ,αφηνει?

Παω να ακουσω ραδιο μπας και κερδισω κανα δωρακι  ΤΣΑΜΠΑ   Cheesy   

Αποκλείεται να ασχοληθούνε - έχουν πιο σημαντικά πράγματα - έχουν μια ζωή !
    Καταγράφηκε
    markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #108 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:48:36 »

Tελικα θα βγει κανενας πελατης να πει καλα λογια για το συγκεκριμενο καταστημα η μονο ασχημες εντυπωσεις εχει αφησει ,αφηνει?

Παω να ακουσω ραδιο μπας και κερδισω κανα δωρακι  ΤΣΑΜΠΑ   Cheesy   

Τον εαυτο σου προσπαθεις να πεισεις. Συνετισου, μπορεις και τωρα.
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #109 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:57:09 »

Παω να ακουσω ραδιο μπας και κερδισω κανα δωρακι  ΤΣΑΜΠΑ   Cheesy  

Μπά, εσύ προσπαθείς να βρείς πάλι κάποιον να ξεκατινοιστείς, να περάσει η ώρα σου αλλά δεν ...

Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #110 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 12:58:03 »

Σαν απλος αναγνωστης και μοντελιστης ενα εχω να παρατηρησω ,

δεν ειναι δυνατον να συγκρινουμε ή να χρησιμοποιουμε παραδειγματα περιπτερων τα οποια ειναι μαγαζια γενικου μικροεμπορειου , με μαγαζια ειδικευμενα σε συγκεκριμενο τομεα ( μοντελισμο ) τα οποια οφειλουν να γνωριζουν τα ειδη που εμπορευονται .

ο καθε πελατης σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει αριστα το ειδος που τον ενδιαφερει , γιαυτο απευθυνεται  αλωστε και σε ειδικο μαγαζι και οχι οπου ναναι .

ενας νεος  μοντελιστης πως θα επιλεξει τι να αγορασει ; πρεπει πρωτα να παρει μαστερ και μετα να αγορασει ;;;;;;

ο καταστηματαρχης που ειδικευεται σε συγκεκριμενο ειδος εχοντας την εμπειρια και τις γνωσεις  δεν θα πρεπει  να τον κατευθεινει  στην επιλογη του ;

Δηλαδη ο ασθενης γιατι πρεπει να παει στον γιατρο ;;;;;;;;;;;;; , μηπως οφειλει να γνωριζει την φαρμακευτικη αγωγη απο μονος του ;;;;;;;;;;;;;;;;

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    MixalhsHe
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #111 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:03:17 »

Καλα εσυ τωρα συγκρινεις μια δουλεια που για να την κανεις πρεπει να σπουδασεις σε πανεπιστημιο το λιγοτερο 6 χρονια με ενα επαγγελμα που θελει απλα κεφαλαιο για να γεμισεις μια αποθηκη. Καλα !
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #112 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:05:30 »

Εσύ απλέ αναγνώστη - μοντελιστή βάλε καλύτερα Αθηνα 984 να κερδίσεις κανένα δωράκi τσάμπα.
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #113 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:11:17 »

μιχαλης με τα  μολις 4 μυνηματα απλο παραδειγμα ειναι ,

αν θες βαλε εμπορο αυτοκινητων που δεν χρειαζεται σπουδες , μηπως θα πρεπει και σε αυτον ο πελατης να ειναι μηχανικος για να αγορασει ;;;;;

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #114 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:14:40 »

Εσύ απλέ αναγνώστη - μοντελιστή βάλε καλύτερα Αθηνα 984 να κερδίσεις κανένα δωράκi τσάμπα.

Αυτή την φράση να την αφαιρέσετε παρακαλώ!!
    Σαν μοντελιστής χρόνια, δεν έχω ανάγκη κανένα ραδιοφωνικό σταθμό για να κερδίσω ένα πλαστικό ''δωράκι''!Το ''κέρδισα'' ήδη , δουλεύοντας 18 ολόκληρα χρόνια μέχρι τώρα και δεν έχω την ανάγκη σας για να συνεχίσω το χόμπυ μου!
    Παρακαλώ ανακαλέστε, η φράση σας αυτή με θίγει σαν Έλληνα Αερομοντελιστή!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    MixalhsHe
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #115 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:17:05 »

μιχαλης με τα  μολις 4 μυνηματα απλο παραδειγμα ειναι ,

αν θες βαλε εμπορο αυτοκινητων που δεν χρειαζεται σπουδες , μηπως θα πρεπει και σε αυτον ο πελατης να ειναι μηχανικος για να αγορασει ;;;;;

Smartalex  με τα 267 μηνυματα, γιατι οι εμποροι αυτοκινητων ξερουν τι πουλουν? Grin

Επειδη δεν καταλαβα το υφος σου με τα ''μολις 4 μηνυματα'' εσυ μετα 267 την εχεις μεγαλυτερη η' εχεις παραπανω δικαιωματα?
    Καταγράφηκε
    markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #116 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:20:50 »

Μπά, εσύ προσπαθείς να βρείς πάλι κάποιον να ξεκατινοιστείς, να περάσει η ώρα σου αλλά δεν ...

Λοιπον ακου, θα σου κανω εγω διαφημιση αφου δεν σου κανει κανενας αλλος και καλη διαφημιση οχι της πλακας.

Οταν ηρθα στο καταστημα σου και σε ρωτησα την τιμη για το HPI SPRINT 2 - CHEVROLET CAMARO BODY - 2.4 GHz (http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=5_18_28&products_id=5753)
    μου ειπες να παω να το δω στο ιντερνετ. Καιρο τωρα σκεφτομαι να τσιμπησω ενα τ/κ αμαξακι ετσι για αλλαγη απο τα ιπταμενα.

Εκεινη τη μερα με χαλασε αρκετα η απαντηση σου αλλα δεν ειπα οτι δεν θα ξαναπατησω στο καταστημα σου, το θεωρησα ατυχες γεγονος και αναρωτηθηκα μηπως δεν ακουσα κι εγω καλα.
    Βεβαια τιμη δεν μου ειπες μεχρι να πληρωσω και να φυγω απλα εφυγες απο τον παγκο. Δεν υπηρχε αλλος πελατης στο μαγαζι.

Πηγα λοιπον και ειδα στο ιντερνετ την τιμη και εψαξα και σε αλλο γνωστο ελληνικο καταστημα οπου και το ειχε ακριβοτερο.
    Προς μεγαλη εκπληξη ομως το εχεις και σε πολυ καλη τιμη σε συγκριση με site του εξωτερικου. Τουλαχιστον οσο εψαξα εγω γιατι απο rc cars δεν γνωριζω και πολλα.

Το ειχα λοιπον στο μυαλο μου οτι εαν αποφασιζα να το αγορασω θα ερχομουν να το παρω απο το δικο σου καταστημα.
    Τωρα μετα τη συμπεριφορα σου και τις απειλες για δικαστηρια και αφου ουτε την τιμη δεν ηξερες να μου πεις, εαν εγω το παρω και ειναι ελλατωματικο η εχει καποιο προβλημα
    πως να υποθεσω οτι θα το χειριστεις? Δεν υποθετω πλεον γιατι μετα απο αυτα που διαβασα ειμα σιγουρος για την υποστηριξη που θα βρω.

Αλλαξε συμπεριφορα κι εγω υποσχομαι να ερθω καποια στιγμη και να αγορασω το συγκεκριμενο προιον.
    Μονο εαν μεινω ικανοποιημενος απο τις επομενες απαντησεις σου εδω στο φορουμ. Οχι σε εμενα, γενικα.

Δειξε λιγο καλη θεληση ως επαγγελματιας. Εγω το λεω ανοιχτα οτι η τιμη στο συγκεκριμενο ειναι πολυ καλη.

(στα σερβο που πηρα με δαγκωσες αρκετα αλλα ηταν επιλογη μου)

Δεν ρωταω κατι ουτε ζητω απαντηση σε αυτο που εγραψα, απλα σκεψου το λιγο γιατι εισαι βιαστικος και τα εκανες εσυ ΜΑΝΤΑΡΑ και οχι οι υπολοιποι.
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #117 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:42:12 »

Λοιπον ακου, θα σου κανω εγω διαφημιση αφου δεν σου κανει κανενας αλλος και καλη διαφημιση οχι της πλακας.

Οταν ηρθα στο καταστημα σου και σε ρωτησα την τιμη για το HPI SPRINT 2 - CHEVROLET CAMARO BODY - 2.4 GHz (http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=5_18_28&products_id=5753)
    μου ειπες να παω να το δω στο ιντερνετ. Καιρο τωρα σκεφτομαι να τσιμπησω ενα τ/κ αμαξακι ετσι για αλλαγη απο τα ιπταμενα.

Εκεινη τη μερα με χαλασε αρκετα η απαντηση σου αλλα δεν ειπα οτι δεν θα ξαναπατησω στο καταστημα σου, το θεωρησα ατυχες γεγονος και αναρωτηθηκα μηπως δεν ακουσα κι εγω καλα.
    Βεβαια τιμη δεν μου ειπες μεχρι να πληρωσω και να φυγω απλα εφυγες απο τον παγκο. Δεν υπηρχε αλλος πελατης στο μαγαζι.

Πηγα λοιπον και ειδα στο ιντερνετ την τιμη και εψαξα και σε αλλο γνωστο ελληνικο καταστημα οπου και το ειχε ακριβοτερο.
    Προς μεγαλη εκπληξη ομως το εχεις και σε πολυ καλη τιμη σε συγκριση με site του εξωτερικου. Τουλαχιστον οσο εψαξα εγω γιατι απο rc cars δεν γνωριζω και πολλα.

Το ειχα λοιπον στο μυαλο μου οτι εαν αποφασιζα να το αγορασω θα ερχομουν να το παρω απο το δικο σου καταστημα.
    Τωρα μετα τη συμπεριφορα σου και τις απειλες για δικαστηρια και αφου ουτε την τιμη δεν ηξερες να μου πεις, εαν εγω το παρω και ειναι ελλατωματικο η εχει καποιο προβλημα
    πως να υποθεσω οτι θα το χειριστεις? Δεν υποθετω πλεον γιατι μετα απο αυτα που διαβασα ειμα σιγουρος για την υποστηριξη που θα βρω.

Αλλαξε συμπεριφορα κι εγω υποσχομαι να ερθω καποια στιγμη και να αγορασω το συγκεκριμενο προιον.
    Μονο εαν μεινω ικανοποιημενος απο τις επομενες απαντησεις σου εδω στο φορουμ. Οχι σε εμενα, γενικα.

Δειξε λιγο καλη θεληση ως επαγγελματιας. Εγω το λεω ανοιχτα οτι η τιμη στο συγκεκριμενο ειναι πολυ καλη.

Δεν ρωταω κατι ουτε ζητω απαντηση σε αυτο που εγραψα, απλα σκεψου το λιγο γιατι εισαι βιαστικος και τα εκανες εσυ ΜΑΝΤΑΡΑ και οχι οι υπολοιποι.
    Ετσι σε θέλω πάμε ...

Καλύτερα δες κι αυτό :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info8&products_id=7854
    κι αν σου φανεί ακριβό τότε :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7136

κι αν κι αυτό σου φανεί ακριβό τότε :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7851

αν όλα τα παραπάνω δεν τότε δες κι αυτό :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7450

Το να κοιτάξεις είναι τσάμπα.

Δεν απαιτείται η αγορά.
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #118 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:47:24 »

οταν ξεκινησα στα πρωτα βηματα  πηρα απο πολυ γνωστο μαγαζι ενα Honey bee -  esky ελικοπτερο το οποιο ουτε ηξερα πως δουλευει ,

πηγα σπιτι και στην 1 προσπαθεια να  το πεταξω μου καηκε  ( απο δικο μου λαθος , τωρα  μετα απο χρονια το ξερω αυτο , τοτε θεωρησα οτι μου πουλησε πατατα )  

Το πηγα πισω φανερα εκενευρισμενος και του ζητησα να μου το αλλαξει διοτι ηταν σκαρτο και καηκε .................. μετα απο μια συζητηση και αφου μου εξηγησε τους λογους που πιθανον το εκαψα ( και ηταν και οι σωστοι ) δειχνοντας καλη θεληση μου το αλλαξε .

Χαρηκα , πηγα σπιτι και οντως μετα απο καποιες προσπαθειες το χαζοπεταγα , και πανω που ειχα παρει φορα και στην βιασυνη μου απανω  συνδεω λαθος την μπαταρια ( αναποδα τους πολους )  και ουυυπςς το ξανακαιω .

Για δευτερη φορα στο καταστημα παλι εκνευρισμενος ( διοτι τοτε δεν ηξερα οτι αν βαλεις λαθος την μπαταρια το καις ) του ζητησα να μου το αλλαξει για δευτερη φορα .....ακολουθησε συζητηση οπου στο τελος μου εδωσε μονο το αναταλακτικο που ειχα καψει (Mix controller:4in1 controller(W/Gyro,mixer,ESC,receiver) ) και μου το εβαλε κιολας και εκανε και δοκιμαστικη πτηση για να δουμε οτι ηταν Οκ.

χαρουμενος παλι σπιτι και μετα απο κανα δυο μερες παλι το καιω  γιατι κοπαναγαν οι ελικες δεξια και αριστερα  στην προσπαθεια μου να το πεταξω μεσα στο σπιτι .

Το ελικοπτερακι ακομα και σημερα στολιζει καποιο σημειο του καταστηματος αφου για τριτη φορα του το πηγα πισω (εκνευρισμενος μαλιστα) και του λεω δωσε μου ενα που δεν καιγεται αφαιροντας την διαφορα τιμης του πρωτου .

οντας αγανακτισμενος πλεον  και ο ιδιος  ,μου εδωσε ενα HIROBO SRB QUARK αφαιρωντας το κοστος του honey bee , λεγοντας μου χαριτολογοντας οτι αν καψω και αυτο καλυτερα να αλλαξω χομπι .

ακομα το εχω το HIROBO SRB QUARK με αυτο εμαθα , και φυσικα ακομα μεχρι σημερα ειμαι πελατης του και εχω δαπανησει σε αυτο το μαγαζι πολλα μα πολλα ευρω .

ομως αυτο με κερδισε η αντιμετωπιση του , το ενδιαφερον του , αρχικα μπορει να εχασε  , ομως στο τελος κερδισε εναν μονιμο πελατη .

Σε ευχαριστω Γιαννη Κουτσουλα .

Καταγράφηκε

markosgt
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #119 στις: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:49:11 »

Ετσι σε θέλω πάμε ...

Καλύτερα δες κι αυτό :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info8&products_id=7854
    κι αν σου φανεί ακριβό τότε :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7136

κι αν κι αυτό σου φανεί ακριβό τότε :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7851

αν όλα τα παραπάνω δεν τότε δες κι αυτό :
    http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7450

Το να κοιτάξεις είναι τσάμπα.

Δεν απαιτείται η αγορά.

Και απο υποστηριξη πελατων πως τα παμε?

Ρητορικη ερωτηση δεν χρειαζεται απαντηση. Βοηθησε τους πελατες σου. Χασε λιγο και θα βγαλεις περισσοτερο αφου εχεις και καλες τιμες.

Επρεπε να το ειχες αλλαξει οτι πηρε ο manosm1. Ισως μπορει ακομα να γινει.
    Σκεψου να ειχες απαντησει ετσι εδω στο φορουμ.

"Φιλε manosm1 καποια παρεξηγηση θα εγινε και απο τους δυο, περνα απο το μαγαζι και θα βρουμε μια λογικη λυση και για τους δυο"

Ενα παραδειγμα φερνω δεν σου υποδεικνυω πως να μιλας, μην το παρεξηγησεις.

Επαναλαμβανω οτι εαν τα ελληνικα καταστηματα εχουν καλες τιμες και ειναι και σωστα απεναντι στους πελατες, προτιμω να ψωνιζω απο εδω.
    Ο πελατης μπορει να σε ανεβασει πολυ ψηλα και να σε κλεισει εντελως, σε ολα τα επαγγελματα.

Στο χερι των καταστηματων ειναι το αποτελεσμα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 13:59:21 από markosgt » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: