Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:08:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:08:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 74
    Συνολικά: 77
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28218 φορές)
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 12:49:40 »

Θα στο πω πιο απλά μήπως και το καταλάβεις :
    Σε ερώτηση οποιουδήποτε πελάτη πριν την πώληση για τέτοια είδη "Θα μου τ' αλλαξεις αν δεν μου κάνει"... η απάντηση είναι όχι.
    Μην το πάρεις.
    Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο πελάτης έχει και υποχρεώσεις ;

Σε ερώτηση οποιαδήποτε πελάτη, αν δεν γνωρίζουμε - λέμε δεν γνωρίζουμε.
    Ειναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις για την ειλικρίνεια του καταστήματος ή παριστάνεις το χαζό ;

Αν εσένα και οποιουδήποτε άλλου δεν σου αρέσει αυτή η πολιτική δεν ψωνίζεις.
    Τι προσπαθείς να αποδείξεις λοιπόν ;

Το ξαναγράψαμε :
    Εφόσον κάποιος πελάτης κι ένα κατάστημα πορόλο που μίλησαν δεν τα βρήκαν - υπάρχουν τα αρμόδια όργανα.

Ο πελάτης μπορεί να πάει στο σύνδεσμο καταναλωτή - να κάνει όποια νόμιμη ενέργεια θέλει να καταγγείλει την συναλλαγή κι ότι άλλο τον φωτίσει ο θεός.
    ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ

Νόμιμες ενέργειες μπορεί να κάνει κι οποιοδήποτε κατάστημα
    Σου αρέσει δεν σου αρέσει οι διαφορές λύνονται από τα αρμόδια όργανα κι όχι από τα Forum !

Εσύ εκεί με τα περίπτερα .... κόλλησες... Ξεκόλλα πια

Αντε και πάλι Χρόνια Πολλά
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 13:13:23 »

Ελπιζα μεχρι τελευταια στιγμη οτι ειναι μια παρεξηγηση, γιατι ενα καταστημα να μην αλλαξει κατι απο την στιγμη που θα το πουλησει σε καποιον αλλο; Πλεον δεν εχω αμφιβολιες. Οταν ο καταστηματαρχης γραφει σε ενα φορουμ και ειρωνευεται τους πελατες τους ας μην περιμενουμε πολλα. Να ειστε σιγουροι στο Modelsport.gr οτι οι πελατες σας θα σας πουνε την γνωμη τους για τις ειρωνιες με το μοναδικο οπλο που θα σας πονεσει πολυ, το πορτοφολι τους. Γραψατε ακομη και με τον δευτερο λογαριασμο σας; Καταντια...

Συνεχιστε ετσι για να παψουν να εχουν ενοχες οι απονηρευτοι που αισθανονται ασχημα εαν παρουν το ιδιο προιον απο τον HobbyKing με πολυ λιγοτερα χρηματα και πολυ καλυτερη υποστηριξη. Τετοια καταστηματα δεν τα θελω και ας αναγκαστω να κανω αλλο χομπυ.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #47 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 13:22:00 »

Ελπιζα μεχρι τελευταια στιγμη οτι ειναι μια παρεξηγηση, γιατι ενα καταστημα να μην αλλαξει κατι απο την στιγμη που θα το πουλησει σε καποιον αλλο; Πλεον δεν εχω αμφιβολιες. Οταν ο καταστηματαρχης γραφει σε ενα φορουμ και ειρωνευεται τους πελατες τους ας μην περιμενουμε πολλα. Να ειστε σιγουροι στο Modelsport.gr οτι οι πελατες σας θα σας πουνε την γνωμη τους για τις ειρωνιες με το μοναδικο οπλο που θα σας πονεσει πολυ, το πορτοφολι τους. Γραψατε ακομη και με τον δευτερο λογαριασμο σας; Καταντια...

Συνεχιστε ετσι για να παψουν να εχουν ενοχες οι απονηρευτοι που αισθανονται ασχημα εαν παρουν το ιδιο προιον απο τον HobbyKing με πολυ λιγοτερα χρηματα και πολυ καλυτερη υποστηριξη. Τετοια καταστηματα δεν τα θελω και ας αναγκαστω να κανω αλλο χομπυ.
    Αντε πάλι εσύ !

Γενικά συμφωνούμε στο ότι παντού και πάντα διαφωνούμε !

Κι εμείς δεν θέλουμε πελάτες σαν κι εσένα. Καλύτερα να τους βλέπουμε με τα κυάλια !
    Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Αν η ειλικρίνεια, εσένα φαντάζει ειρωνεία τι να σου πώ δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω.

Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 13:32:00 »

Και μην ξεχνάτε :
    To modellsport (www.modellsport.gr)μοιράζει δώρα τσάμπα μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

ΕΙΠΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ
    ΑΘΗΝΑ 984 (FLASH 9.84)

http://www.athina984.gr/node/217910

Μείνετε Συντονισμένοι

*** Γράψτε ότι θέλετε αλλά μην χάσετε κι αυτή την ευκαιρία

Χρόνια Πολλά
    Καταγράφηκε
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 17:02:41 »

Δεν κάνω άλλο σχόλιο.  Οι απαντήσεις σου το κάνουν πολύ εύκολο για όλους εμας τους χαζούς να καταλάβουμε.
    Δώσε τα μοντέλα σου δώρο γιατί μόνο έτσι θα κατέβουν από το ράφι.
    Και καλή χρόνια.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 17:31:52 »

Είπαμε μέρες που έιναι να κρατήσουμε ένα επίπεδο... αλλά εσύ το χαβά σου.

Καλά θα κάνεις να μην κάνεις άλλο σχόλιο γιατί απο γκάφα σε γκάφα πάς.
    Δυστυχώς για εσένα κι ευτυχώς για εμάς τα προϊόντα μας αδειάζουν πολύ πιο γρήγορα απ' ότι εσύ και καποιοι άλλοι κακοπροαίρετοι φαντάζονται ή θα ήθελαν.

Ισως αυτο ενοχλεί κάποιους σαν εσένα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Κι αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει να πάρεις νέα μοντέλα που περιμένουμε την επόμενη Παρασκευή (ακόμη δεν μπήκαν στο ράφι μας) μπορεί να ενδιαφέρει κάποιυς άλλους.
    Οπότε γύρνα κανάλι - σταθμό - πλευρό κι άσε τους υπόλοιπους έξυπνους ή χαζούς

Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 17:54:36 »

η σωστή παροιμία λέει,ότι γεύεσαι λούζεσαι.

τα forum ειναι και για τέτοιους λόγους που αν μη τι άλλο εμενα προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις μου έχουν λύσει τα χερια.

κάποτε το 90% των μοντελιστικων καταστημάτων στην ελλάδα πούλαγαν ένα μοντέλο και βγάζανε τα χρήματα για 6 μοντέλα, όταν ο κοσμάκης ξύπνησε είδαν τα καταστήματα αυτά την δουλειά τους να πέφτει με ρυθμούς που δεν το περίμεναν, αλλα έκλεισαν και αλλα θα κλείσουν, φυσικά και κάποια θα παραμείνουν αφού υπάρχουν και εξαιρέσεις στα παραπάνω.

η ελληνική αγορά ποτε δεν κατάλαβε πως ένα κατάστημα μοντελισμού θα πρέπει πρώτα να έχει γνώσεις για το τι πουλάει και από την μεριά του καταναλωτή το τι αγοράζει. αν αυτό συνέβαινε τότε θα είχαμε γλιτώσει πολλά, δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο θέμα.

φτάσαμε σήμερα λοιπόν να ψωνίζουμε μονο από εκεί που γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, γιατί?.

όταν μπήκε ο Φ κινέζος στο παιχνίδι και άρχισε ο κόσμος να γνωρίζει καλύτερα το διαδίκτυο, τα ελληνικά καταστήματα έφτιαξαν τέτοιες τιμές που σίγουρα το σκέφτεσαι για την αγορά σου στο εξωτερικό. ΟΜΩΣ, αυτό δεν θα αλλάξει την αρνητική ψυχολογία που τόσο καιρό μου έτρωγε 6 φορες παραπάνω χρήματα.

τότε έλεγαν μα έχουμε φπα, ρεύματα προσωπικό, τελωνεία και χίλια δυο αλλα, τώρα που έριξαν τις τιμές τους δεν τα έχουν αυτά? ποσο παραπάνω όταν οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι?

ο τίτλος του θέματος είναι για μένα άκρως σωστός και δεν θα έπρεπε να θιγει κανέναν.

τώρα για το κατάστημα modelsport έχω την εξης ερώτηση, αφού δεν κάνει το συγκεκριμένο προϊόν για τον καταναλωτή και έκανε λανθασμένη αγορά ποιο θα ήταν το πρόβλημα επανατοποθετήσεις του προϊόντος στο κατάστημα και αγορά νέου εξαρτήματος?
    η στην τελική, ξέρεις κάτι φιλε δεν μπορώ να σου δώσω τα χρήματα πίσω αλλα μπορώ να στα πιστώσω ώστε να αγοράσεις κάτι άλλο?

γιατί δεν γίνονται αυτές οι κινήσεις? ώστε και τον πελάτη να κερδίσεις με πλήρης ειλικρίνεια αλλα και η δουλειά να τσουλάει χωρίς μπερδέματα.
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 18:15:18 »

γιατί δεν γίνονται αυτές οι κινήσεις? ώστε και τον πελάτη να κερδίσεις με πλήρης ειλικρίνεια αλλα και η δουλειά να τσουλάει χωρίς μπερδέματα.

και θα ξαναγορασι κατι μελοντικα
    τωρα το πελατακι χαθικε δυστιχος  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 18:20:23 »

Κύριοι καταντάει κουραστικό να ξαναγράφουμε τα ίδια.
    Αν διαβάζατε πιο προσεχτικά θα σας είχε λυθεί η απορία.

Με λίγα λόγια ο τρόπος - λόγος - εκβασμός του καταναλωτή πριν το δημοσίευμα
    Αν δεν κάνεις ότι θέλω εγώ και τα φιλαράκια στο aeromodelling - aeromodelistis Θα ....

ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

Εχετε την εντύπωση ότι το πρόβλημά μου είναι το CPD4-COPILOT
    Του βάζω φωτιά και το καίω μαζί και τα λεφτά που πληρώθηκα.

Αυτό το στυλάκι εκβιασμού όμως ας το εφαρμοσει ο καθένας εκει που τον παίρνει.

Ο κάθε πελάτης διαλέγει το "μαγαζί του" και το κάθε μαγαζί διαλέγει τους πελάτες του.
    Δυστυχώς μερικοι έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι όλα τα καταστήματα κυνηγούν τους πελάτες με το ντουφέκι - κυάλια.
    Θα σας πληροφορήσω ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

** Ακόμη περιμένουμε από τους διαχειριστές κάποια στοιχεία
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 18:38:55 »

Κύριοι καταντάει κουραστικό να ξαναγράφουμε τα ίδια.
    Αν διαβάζατε πιο προσεχτικά θα σας είχε λυθεί η απορία.

Με λίγα λόγια ο τρόπος - λόγος - εκβασμός του καταναλωτή πριν το δημοσίευμα
    Αν δεν κάνεις ότι θέλω εγώ και τα φιλαράκια στο aeromodelling - aeromodelistis Θα ....

ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

επειδή διάβασα προσεχτικά και δεν μου λύθηκε η απορία, σίγουρα μιλάς "γιατον" εκβιασμό που σου έκανε ο πελάτης. όμως μπορείς να μου πεις αν εσύ είχες κάποια πρόταση να του κανεις πριν από τον εκβιασμό? η έγινε ο εκβιασμός από την στιγμή που δεν ebgaxe άκρη με το κατάστημα σου? είναι μια πολύ φιλική ερώτηση και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω μιας και δεν σε γνωρίζω

Εχετε την εντύπωση ότι το πρόβλημά μου είναι το CPD4-COPILOT
    Του βάζω φωτιά και το καίω μαζί και τα λεφτά που πληρώθηκα.

Αυτό το στυλάκι εκβιασμού όμως ας το εφαρμοσει ο καθένας εκει που τον παίρνει.

δεν θα έπρεπε να το παίρνεις έτσι με τέτοιο τρόπο. κάποια λάθει γίνονται και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει μιας και δεν υπάρχει το δίκιο και απότις δυο πλευρές.

Ο κάθε πελάτης διαλέγει το "μαγαζί του" και το κάθε μαγαζί διαλέγει τους πελάτες του.
    Δυστυχώς μερικοι έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι όλα τα καταστήματα κυνηγούν τους πελάτες με το ντουφέκι - κυάλια.
    Θα σας πληροφορήσω ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

δυστυχώς είσαι λάθος πληροφορημένος, σίγουρα δεν κυνηγούν όλατα καταστήματα του πελάτες με το ντουφέκι, δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο aeromodelling. όμως θα σε πληροφορήσω πως, δεν θα έπρεπε να χαίρεσαι γιαυτο το αποτέλεσμα που υπάρχει στις μέρες μας γιατί μέσα στην νεροποντή θα χαθούν και τα στεγνά σημεία. για καποιους που δεν κανουν σωστά την δουλειά τους κάποια στιγμή θα πάρει μπάλα και αυτούς που την κάνουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

** Ακόμη περιμένουμε από τους διαχειριστές κάποια στοιχεία

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 18:53:52 »

Μηπως εχετε μπερδεψει καποια πραγματα;
    Τι θα κανουμε δηλαδη τα μελη απο τα φορουμ περα απο να ενημερωθουμε; Η ενημερωση δεν ειναι παρανομη πραξη και δεν τιμωρειται.
    Εκβιασμος δεν ειναι να ζητησει καποιος πελατης αυτο που ειναι νομικα κατωχυρωμενο υπερ του, ο πελατης εχει δικαιωμα επιστροφης προιοντος που δεν του κανει, αυτο δεν το οριζει αυθαιρετα ο καθενας, οριζεται απο τις αρχες του κρατους στο οποιο λειτουργει το καταστημα.
    Δεν χρειαζοταν ουτε το εξαρτημα ουτε τα λεφτα να καψεις, να αλλαξεις το εξαρτημα που εξαρχης δεν ξερεις τι κανει επρεπε να ειχες αλλαξει, θα ειχες κανει την δουλεια σου σωστα και θα ειχες τον πελατη σου ευχαριστημενο.
    Νομικα για να σου δωσει η διαχειρηση στοιχεια, οτιδηποτε στοιχεια και να ειναι αυτα, χρειαζεται εισαγγελικη εντολη. Ας αφησουμε τα δικηγοριστικα τερτιπια.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 18:59:01 »

............  ο κάθε κακομοίρης μαγαζάτορας που κοιτά πελάτες με το "κυάλι" και συνεχίζει να πουλά με αυτά τα μυαλά. Ρε δεν πάτε καλά! Καλά κάνουμε λοιπόν και μεις και αγοράζουμε από τους "κινέζους" και τους Αμερικάνους. Και μη λέτε μετά οτι σας φταίει η ψαροΚώσταινα η Ελλαδίτσα. Το φτωχό μυαλό σας φταίει.

Ειπαμε λίγο πιο προσεχτικό διάβασμα θα εσωνε χρόνο κι από εσένα κι από εμάς !

Οπως και να έχει φιλότιμη η προσπάθειά σου αλλά δεν κάλεσε κανένας την πυροσβεστική.

----------------

Orck
    είπαμε συμφωνούμε ότι παντού διαφωνούμε !

Μαθήματα αλλού λοιπόν !
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 19:01:28 »

Μηπως εχετε μπερδεψει καποια πραγματα;
    Τι θα κανουμε δηλαδη τα μελη απο τα φορουμ περα απο να ενημερωθουμε; Η ενημερωση δεν ειναι παρανομη πραξη και δεν τιμωρειται.
    Εκβιασμος δεν ειναι να ζητησει καποιος πελατης αυτο που ειναι νομικα κατωχυρωμενο υπερ του, ο πελατης εχει δικαιωμα επιστροφης προιοντος που δεν του κανει, αυτο δεν το οριζει αυθαιρετα ο καθενας, οριζεται απο τις αρχες του κρατους στο οποιο λειτουργει το καταστημα.
    Δεν χρειαζοταν ουτε το εξαρτημα ουτε τα λεφτα να καψεις, να αλλαξεις το εξαρτημα που εξαρχης δεν ξερεις τι κανει επρεπε να ειχες αλλαξει, θα ειχες κανει την δουλεια σου σωστα και θα ειχες τον πελατη σου ευχαριστημενο.
    Νομικα για να σου δωσει η διαχειρηση στοιχεια, οτιδηποτε στοιχεια και να ειναι αυτα, χρειαζεται εισαγγελικη εντολη. Ας αφησουμε τα δικηγοριστικα τερτιπια.

Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες της Δημόσιας Συζήτησης, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τις όποιους δικτυακούς τόπους σχετίζονται με αυτή τη Δημόσια Συζήτηση. Οι ιδιοκτήτες διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς που είναι έχει αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση κάποιας επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει από τη χρήση της Δημόσιας Συζήτησης.
    Καταγράφηκε
    vagelis aegina
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 19:09:59 »

Δεν είμαι ο Κ Κωνσταντακάτος και πιθανόν να μην έχουμε το ίδιο humor. Σε αυτό έχεις δίκιο.

"Η ουσία είναι ότι γέμισε η Ελλάδα με ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν "σκουφάκια" και τους φταίνε οι άλλοι."

Με αυτή την λογική γεμίζει και με νέους μοντελιστές (λέμε τώρα). αφού δεν ξέρουν ας πρόσεχαν. τα μαγαζιά δεν έχουν κανένα λόγο να τους ενημερώσουν ή να τους βοηθήσουν.
    Εγώ φίλε μου σε όλα αυτά θα σου πω το εξής. Εγώ είμαι ένας ανόητος καταναλωτής όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
    Επίσης είμαι χαζός και αφελής όπως και ο φίλος που ψώνισε από εσένα. Εσύ έχεις 1000 δίκια και όλα είναι με το μέρος σου.
    Υποθέτοντας ότι όλα τα παραπάνω είναι πραγματικότητα, τι πιστεύεις ότι σε βοηθάει περισσότερο;
    α) να κατηγορείς για απειλές, να ειρωνεύεσε και να κατακρίνεις όλους τους καταναλωτές ότι δεν ήξερες δεν ρώταγες;
    β) παρόλο που έχεις δίκιο να έλεγες "ίσως φίλε μου έκανα λάθος και σε αδίκησα αρχικά. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθοι. Έλα να στο αλλάξω"
    Προσωπικά πιστεύω ότι οι μισοί από όσους διάβαζαν το δεύτερο εδώ μέσα, θα σου έδιναν πολλά credit και θα σε εκτιμούσαν.
    Όπως και να έχει σιγά σιγά μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σκουφάκια όλοι μας.
    Όσοι ξέρουν πάνε και το παίρνουν στο φαρμακείο όχι στο περίπτερο.
    +1 Thumbs up
    Καταγράφηκε

Miniature aircracraft furion 450 
    Mini titan 325
    T-rex 450v2
    T-rex 600nsp
    Sceadu 50
    Kasama srimok 90n
    jr pcm9XII
    jr 9503
    Wot 4 mkII
    Calmato
    Super cub handmade
    Phantom 3 pro
    aris2024
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 19:25:49 »

Μπορεί ο Modellsport να έχασε κανα 2 πελάτες από αυτό το γεγονός αλλά σίγουρα θα γνωρίσει κ νέους πελάτες που από περιέργεια κ μόνο θα επισκεφτούν το κατάστημα για να δούνε τα νέα μοντέλα που έρχονται.
    Βλέπετε η γκρίζα διαφήμιση είναι μια από τις αποδοτικότερες σύμφωνα με έρευνες. 
    Δεν πιστεύω να ήταν στημένο όλο αυτό??  Tongue
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: