Tzanetoubas
|
|
« στις: Κυριακή, 9 Δεκ 2012, 22:29:08 » |
|
Καλησπέρα σας..Ένα μικρό Videάκι απο την Πλατεία της Χίου με το λιμάνι μπροστά της και τον Δήμοτικό Κήπο πίσω της.Το Σαββάτο το πρώι - πρώι 7.40 η ώρα έτρεχα να τα στήσω για ωα "πάρω" το video μην τυχών και πλακώσε κόσμος και γίνει επικινδυνο... ...Και έίχε και ένα Ψωφόκρυο.... http://www.youtube.com/watch?v=QsIQp_dex_s&list=UUxHJcRXYB75rAOsI47QCikw&index=1
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 07:24:38 από evan »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PaNt
|
|
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 9 Δεκ 2012, 22:42:15 » |
|
ξανα βάλε το Link γιατι εχεις κανει κάτι λάθος..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tzanetoubas
|
|
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 9 Δεκ 2012, 23:01:56 » |
|
Κάνει πάντα λίγη Ώρα Pant μέχρι να εμφανίσει την εικόνα...Αλλά έβαλα και τον σύνδεσμο απο κάτω για καλό και για κακό....
Είχα την συζήτηση σου με τον Adamheli.Ειναι Χίο και έχουμε πετάξει μαζί....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kolotoympas
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 00:04:16 » |
|
Κάνει πάντα λίγη Ώρα Pant μέχρι να εμφανίσει την εικόνα...Αλλά έβαλα και τον σύνδεσμο απο κάτω για καλό και για κακό....
Κάνει λίγη ώρα γιατί σου τα διορθώνει ο evan! Ωριαίο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
evan
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 07:26:30 » |
|
Κάνει λίγη ώρα γιατί σου τα διορθώνει ο evan! Ωριαίο Τίποτα δε σου ξεφεύγει εσένα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
PaNt
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 08:05:34 » |
|
Είχα την συζήτηση σου με τον Adamheli.Ειναι Χίο και έχουμε πετάξει μαζί....
Oχι μην μπερδέυεσαι κάθε φορά εγώ στο φιάχνω η ο evan.. Απλα αυτή την φορά λόγω βιασύνης έκανα ένα λα΄θος και έπρεπε να μου ξαναβάλεις το λινκ για να το φιάξω..! Τελικα με πρόλαβε ο Evan..! Όσο για τον Φωτάρα το ξέρω και θα βρεθούμε σύντομα..! Ωραιο βίντεο..!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tzanetoubas
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 11:24:17 » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
hlsat
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 11:40:37 » |
|
Καλημερα. Πραγματι ενα πολυ ομορφο βιντεο με πολυ καλη επιλογη και στην μουσικη του συνοδια. Μπραβο φιλε μου απο την ομορφη Χιο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
hellitop
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 22:40:40 » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tzanetoubas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 23:38:19 » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PaNt
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 10 Δεκ 2012, 23:52:14 » |
|
Κάτω δεξί ....! Στο μέγαλο μάγουλοο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tzanetoubas
|
|
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 11 Δεκ 2012, 00:26:28 » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
|
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 11 Δεκ 2012, 08:18:55 » |
|
Συγχαρητήρια Παναγιώτη για το video!πολύ καλο με όμορφη μουσική επένδυση...όσο για την Χίο κούκλα! Παναγιώτης ένας μοντελιστης υπόδειγμα!στέλνοντας του ένα ΠΜ και με την άφιξη μου στην Χίο προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε πολλά πράγματα,και τον ευχαριστώ θερμά. Μετά από μια βόλτα στο μοντελοδρομιο διαπίστωσα την οργάνωση και την αγάπη που έχουν οι Χιώτες για τον αερομοντελισμό... Οσο για τα πειραχτήρια Τάσο και Παυλο σας περιμένουμε να έρθετε συγγνώμη αν βγήκα λίγο εκτος....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tzanetoubas
|
|
« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 11 Δεκ 2012, 20:07:06 » |
|
Φίλε Φώτη στους ανθρώπους που βλέπουμε οτι μας βγάζουν τον καλήτερο εαυτό τους ,ειναι καλά παιδια με όλη την σημασία και ειναι εντάξει απέναντι μας το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να τους συμπεριφερόμαστε το ίδιο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|