Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!
Κυριε Μαρκουση βασικα εψαξα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση απλα οχι μεσω του φορουμ μας αυτο το εκανα τελευταιο, Ειδα τα βιντεο του Bruce απο το Modelreviews διαβασα και σε ξενα site και ειδα οτι ειναι πολυ αξιοπιστη!
Την Futaba Πραγματικα την λατρευα σα Τ/Κ απο θεμα ρυθμισεων απο θεμα εμβελειας ευχρηστιας και οτι αλλο συνεπαγεται αλλα.... οπως ειπατε κ σεις δεν εχει καρτα μνημης να κανεις update βεβαια θα μου πειτε κατσε ρε μεγαλε αυτο ηταν το μονο σου προβλημα? Οχι δεν ειναι αυτο θεμα να κανεις αλλαγη την Τ/Κ απο την στιγμη που συνεργαζομουν τελεια!Δεν ειχα την ευκολια των 9 καναλιων ημουν περιορισμενος στα 8 καναλια και απο αυτα τα 2 ηταν πιασμενα απο το regulator οποτε με ειχε κατα καποιον τροπο πιασμενο δεν μπορουσα πχ να βαλω ενα συστημα καπνου η κατι εξτρα επανω στο αεροπλανο παρα μονο τα βασικα!
Απο την αλλη βεβαια ειδα και την 8αρα την Futaba την οποια ημουν μεταξυ αυτης και της JR αλλα το μειονεκτημα στον 8καναλο δεκτη θα ηταν τα ιδια με τους Frsky που χρησιμοποιουσα! Η Futaba μου εδινε πολυ καλη αισθηση αλλα παλι απο τη αλλη και η JR ειναι παρα πολυ καλη και αξιοπιστη Εταιρια ομοια της Futaba και πλεον με το δικο της πρωοτοκολο και οχι με το ασθενικο DSM kλπ!
Τελος να πω οτι εθεσα το ερωτημα για γνωμες κλπ για την συγκεκριμενη για να ακουσω και απο δω τις αποψεις σας!!!!
Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας και ευχομαι σε ολους κ γω απο την μερια μου καλες ΑποΠροσγειωσεις!!!!