Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.774 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 04:10:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Ιουλ 2026, 04:10:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:28]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:38]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:54]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309774
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 152
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 134
    Συνολικά: 134
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: GOBLIN 630  (Αναγνώστηκε 21193 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 14:06:09 »

Στα 6v τo έπαιζα σε όλα τα εληκοπτερα μου και δεν είχα ποτε πρόβλημα το έχω συζητησει και με τον Παύλο παλαιότερα για τα 6 v αλλα για να σου φηγει η απορία Σπύρο δεν κάνουν για το goblin δεν αρκεί η δυναμη τους ούτε στα 6v Wink Wink Wink Wink Wink Wink

ΥΓ. Το Goblin  έχει πολύ βαριά μπούμα και ογκο  και παιζει σωστά μονο με  hv και ειδικά το 700 με 115 στην ουρα από μαμά μονο  με hv   απο futaba μονο bls 256 hv Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

ΓΙα να μην χαλάσω το άλλο θέμα είπα να ποστάρω εδώ..!
    Ρώτησα και μου είπαν οτι το goblin 630 δν εχει το πρόβλημα που ειχε το 700 με την ουρά..! Δλδ δν χρειάζεται HV σερβο..!

105 blades και bls 251 και είναι μια χαρά λένε..! Δν το έχω δοκιμάσει απλά λέω τι διαβάζω..!
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 21:32:42 από PaNt » Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 16:35:35 »

ΓΙα να μην χαλάσω το άλλο θέμα είπα να ποστάρω εδώ..!
    Ρώτησα και μου είπαν οτι το goblin 630 δν εχει το πρόβλημα που ειχε το 700 με την ουρά..! Δλδ δν χρειάζεται HV σερβο..!

105 blades και bls 251 και είναι μια χαρά λένε..! Δν το έχω δοκιμάσει απλά λέω τι διαβάζω..!

To GOBLIN θελει Κιλλλλαααααααααααααα.....!!!!!!!!! δηλαδη πρεπει να εισαι πολλλλαααααα κιλα...!!! (ουπσ το σερβο ενωουσα  )

Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 16:49:32 »

xaxaaxa Grin Grin
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 19:50:01 »

Cheesy Cheesy Cheesy

sofianos:
    Στα 6v τo έπαιζα σε όλα τα εληκοπτερα μου και δεν είχα ποτε πρόβλημα το έχω συζητησει και με τον Παύλο παλαιότερα για τα 6 v αλλα για να σου φηγει η απορία Σπύρο δεν κάνουν για το goblin δεν αρκεί η δυναμη τους ούτε στα 6v Wink Wink Wink Wink Wink Wink

ΥΓ. Το Goblin  έχει πολύ βαριά μπούμα και ογκο  και παιζει σωστά μονο με  hv και ειδικά το 700 με 115 στην ουρα από μαμά μονο  με hv   απο futaba μονο bls 256 hv Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

na linoyme apories  Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

anagastika hv

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 20:10:44 »

Cheesy Cheesy Cheesy

sofianos:

na linoyme apories  Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

anagastika hv

Σε αυτο απαντησα... Το 700 χρειαζεται το 600αρι λενε δν χρειαζεται... Βλεπε τι γραφω...

Και ειδικα εσυ μην λυνεις και πολλες απορειες και γραφε στα ελληνικα επιτελους..!!!!!

ΥΓ Σακηηηηη καλο ειναι να το ψαξουμε λιγο περισσοτερο ... Εγω θα στειλω ενα mail και οταν απαντησουν θα το βαλω εδω...
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 20:24:21 από PaNt » Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 22:01:33 »

Παύλο ένα χρόνο το ψάχνω και έχω φάει ώρες πολλές Undecided Undecided δεν με νοιαζει τη λέει ο καθένας προσωπική γνώμη έχουν όλοι και έτσι πρέπει εγώ καθαρά εμπειρικά έχω την δικη μου είναι το πως πεζει ο καθένας και τη θέλει να κάνει. Kαι ξανα λέω το GOBLIN  έχει βάρος και όγκο στην ουρα και θέλει καλο servo δεν είναι απαραίτητο να το παίξεις πάνω από 6v αλλα τα 5 κιλά ενός hv  servo είναι πραγματικά 5 κιλά μετρημένα και το 650 5 κιλά είναι στα χαρτιά όμως Thumbs up Thumbs up Thumbs up Wink Wink Wink
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 22:05:14 »

Παύλο ένα χρόνο το ψάχνω και έχω φάει ώρες πολλές Undecided Undecided δεν με νοιαζει τη λέει ο καθένας προσωπική γνώμη έχουν όλοι και έτσι πρέπει εγώ καθαρά εμπειρικά έχω την δικη μου είναι το πως πεζει ο καθένας και τη θέλει να κάνει. Kαι ξανα λέω το GOBLIN  έχει βάρος και όγκο στην ουρα και θέλει καλο servo δεν είναι απαραίτητο να το παίξεις πάνω από 6v αλλα τα 5 κιλά ενός hv  servo είναι πραγματικά 5 κιλά μετρημένα και το 650 5 κιλά είναι στα χαρτιά όμως Thumbs up Thumbs up Thumbs up Wink Wink Wink

Σακη μαζι Τα συζητουσαμε το ξερω... Απλα στο 600αρι βαζεις 105 και σιγουρα η ουρα ειναι μικροτερη για αυτο λεω ΜΗΠΩΣ ειναι περιττο... Βεβαια θα μου πες περνεις γκομπλιν και θα κανεις οικονομια στο ενα σερβο ελα μου ντε που μερικοι κανουν..

Στο 700 σιγουρα θελει hv το λενε ολοι..!!
    Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 22:09:13 »

Ε δεν ειναι ενα σερβο μονο ειναι μπερδεμα μετα το hv 
    Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 22:40:01 »

Είναι πραγματικά μπέρδεμα και εγώ το άφησα στα 6V και δεν έχω λύση το πρόβλημα αλλα είναι πολύ καλυτερο και στης 2300 που πεζω δεν έχω πρόβλημα στις πιο λίγες έχω δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα να τρως stol με το GOBLIN σε δυνατό 3d το ελικόπτερο κάνει πολλά μετρα με σταματημένη ουρα είναι πολύ επικίνδυνο βαζεις  ένα καλο servo και έχεις την δυνατότητα και με μια μπαταρία να παίξεις hv αλλιώς μπλέκεις με bek κτλ. επίσης το ότι έχει 105 στην ουρα είναι και ένας λόγος για καλο servo μεγαλύτερο στροφείο μεγαλύτερες δuναμεις είναι μπέρδεμα το θέμα ουρα στο συγκεκριμένο ελικόπτερο  Wink Wink Wink Wink Wink Wink
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 23:13:34 »

Είναι πραγματικά μπέρδεμα και εγώ το άφησα στα 6V και δεν έχω λύση το πρόβλημα αλλα είναι πολύ καλυτερο και στης 2300 που πεζω δεν έχω πρόβλημα στις πιο λίγες έχω δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα να τρως stol με το GOBLIN σε δυνατό 3d το ελικόπτερο κάνει πολλά μετρα με σταματημένη ουρα είναι πολύ επικίνδυνο βαζεις  ένα καλο servo και έχεις την δυνατότητα και με μια μπαταρία να παίξεις hv αλλιώς μπλέκεις με bek κτλ. επίσης το ότι έχει 105 στην ουρα είναι και ένας λόγος για καλο servo μεγαλύτερο στροφείο μεγαλύτερες δuναμεις είναι μπέρδεμα το θέμα ουρα στο συγκεκριμένο ελικόπτερο  Wink Wink Wink Wink Wink Wink
    Με Bec  μπλεκεις ετσι και αλλιώς γιατι θα εχεις τα cyclic σερβο..!

Οσο για τα 105 εννοειται οτι επειδη είναι 105 δν θες δυνατό σερβο..! ΜΙκροτερο tail blade λιγότερες δυνάμεις..!

Είδα στο  RC Heli Fleet  έχει 4 πίλότους οι 2 το έχουν με HV οι 2 χωρίς..! μιλαω για το 630..!
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 2 Δεκ 2012, 00:04:44 »

Είναι πραγματικά μπέρδεμα και εγώ το άφησα στα 6V και δεν έχω λύση το πρόβλημα αλλα είναι πολύ καλυτερο και στης 2300 που πεζω δεν έχω πρόβλημα στις πιο λίγες έχω δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα να τρως stol με το GOBLIN σε δυνατό 3d το ελικόπτερο κάνει πολλά μετρα με σταματημένη ουρα είναι πολύ επικίνδυνο βαζεις  ένα καλο servo και έχεις την δυνατότητα και με μια μπαταρία να παίξεις hv αλλιώς μπλέκεις με bek κτλ. επίσης το ότι έχει 105 στην ουρα είναι και ένας λόγος για καλο servo μεγαλύτερο στροφείο μεγαλύτερες δuναμεις είναι μπέρδεμα το θέμα ουρα στο συγκεκριμένο ελικόπτερο  Wink Wink Wink Wink Wink Wink

σακη συνεχιζεις και μιλας για το 700 και οχι για το 630...!

σε προηγουμενο μυνημα γραφεις οτι τα στειχοια του DS650 ειναι ψευδει αυτο το ξεραμε απλα πες το και εκει που πρεπει για να λυνονται και οι αποριες...

πραγματικα καταλαβενω οτι το γκοβλιν 700 στα χερια σου χρειαζεται HV servo...!! ολοι οι υπολοιποι ομως ειναι απλα θυματα του εμποριου...!!

Υ.Γ. οπως και εσυ μου εγραψες σε μυνημα σου..
    μου ζητησε πανω σε κουβεντα κανενα καλο σερβο για ουρα δεν ηθελα να πουλησω κατι... του ειπα αν θες εχω στο κουτι του ενα BLS 254 4.8/6.0V αν θες στο δινω...!!
    του ειπα ποιες οι διαφορες απο 251.... μου ειπε στειλτο του ειπα οκ.. το πακεταρα...!!
    και μετα ελαβα ενα κατεβατο απο ακαταλαβιστικα μυνηματα περι συγρισης bls254 ds650 toro hv και αλλα πολλα.. και οτι απο αυτο που πηγα να του πουλησω** ειναι καλυτερο το ds650 και του το ειπε ο φιλος του...**(δεν ειχα σκοπο να το πουλησω χαρηστικα το εδωσα γιατι απλα με ρωτησε)
    και φυσικα μια συζητηση εκατονταδον ανουσιων μηνυματων...

Σακη εκτιμώ τον τροπο που πετας μου αρεσει η προωδος σου σε τοσά λιγα χρονια που ασχολησε... ακουω με προσοχη τις γνωσεις σε πολλα θεματα.. οπως εσυ ολοι εχουμε αποψεις και αυτες οι αποψεις ειναι απο εμπειρια και απο διαβασμα..
    οποτε δεν δεχομαι  κουβεντες του γιωργου του τυπου"μου ειπε ο ταδε οτι αυτο ειναι super κ.τ.λ"... αυτο δεχομαι να το ακουσω απο καποιον 12χρονο...
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 2 Δεκ 2012, 15:40:13 από spv(spirosvar) » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 2 Δεκ 2012, 00:06:51 »

Huh? Τι έγινε ?? δν καταλαβαίνω..¨(

Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι το 650 είναι μακράν χειρότερο απο το BLS 251 , 254.... Μάλιστα o ΜrMel έχει πει να μην το χρησιμοποιούμε μίας και δν παίζει καλά με το vbar..!

Όλα τα άλλα?
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 2 Δεκ 2012, 00:13:55 »

Huh? Τι έγινε ?? δν καταλαβαίνω..¨(

Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι το 650 είναι μακράν χειρότερο απο το BLS 251 , 254.... Μάλιστα o ΜrMel έχει πει να μην το χρησιμοποιούμε μίας και δν παίζει καλά με το vbar..!

Όλα τα άλλα?

ολα τα αλλα φιλε παυλο γραφτικαν για τον sopasi  που ξερει να λυνει και αποριες...

χωρις να εχω κατι με το παιδι ισα ισα που τον συμπαθω γιατι προσπαθει αλλα πρεπει να αρχισει να εχει δικιες του αποψεις διαβαζοντας και απο δικη του εμπειρια και οχι γιατι του ειπαν οι φιλοι του..!

ααα εχω ξεχασει να πω οτι στην κερκυρα εχουμε 2 goblin 630 πριν καποιοι σκευτουν να τα αγωρασουν και τα δυο πετανε με bls251 μηπως να τους baloyme super servares και εμεις η ειναι οκ  Cheesy
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 2 Δεκ 2012, 00:20:47 »

Όπα προσωπική αντιπαράθεση?Huh

Θα σε παρακαλέσω να μην συνεχιστεί..! ΑΝ θέλετε βρείτετα μεσω ΠΜ...!

Υ.Γ πάλι ο κ. SOP?Huh ....!
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 2 Δεκ 2012, 00:23:44 »

Όπα προσωπική αντιπαράθεση?Huh

Θα το διαχωρίσω το θέμα όπωςδήποτε και λογικά θα κλειδωθεί κιόλας...!

δεν θα το ελεγα πρωσοπικη αντιπαραθεση απλα "διαφωνια για σερβο σε ουρα goblin 630" νομιζω οτι ακομα και απο αυτο καποιος μελοντικος κατοχος γκοβλιν θα ξερει κατι πραπανο σχετικα με τι σερβο να παρει...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: GOBLIN 630
    Μεταπήδηση σε: