σακη συνεχιζεις και μιλας για το 700 και οχι για το 630...!
σε προηγουμενο μυνημα γραφεις οτι τα στειχοια του DS650 ειναι ψευδει αυτο το ξεραμε απλα πες το και εκει που πρεπει για να λυνονται και οι αποριες...
πραγματικα καταλαβενω οτι το γκοβλιν 700 στα χερια σου χρειαζεται HV servo...!! ολοι οι υπολοιποι ομως ειναι απλα θυματα του εμποριου...!!
Υ.Γ. οπως και εσυ μου εγραψες σε μυνημα σου..
μου ζητησε πανω σε κουβεντα κανενα καλο σερβο για ουρα δεν ηθελα να πουλησω κατι... του ειπα αν θες εχω στο κουτι του ενα BLS 254 4.8/6.0V αν θες στο δινω...!!
του ειπα ποιες οι διαφορες απο 251.... μου ειπε στειλτο του ειπα οκ.. το πακεταρα...!!
και μετα ελαβα ενα κατεβατο απο ακαταλαβιστικα μυνηματα περι συγρισης bls254 ds650 toro hv και αλλα πολλα.. και οτι απο αυτο που πηγα να του πουλησω** ειναι καλυτερο το ds650 και του το ειπε ο φιλος του...**(δεν ειχα σκοπο να το πουλησω χαρηστικα το εδωσα γιατι απλα με ρωτησε)
και φυσικα μια συζητηση εκατονταδον ανουσιων μηνυματων...
Σακη εκτιμώ τον τροπο που πετας μου αρεσει η προωδος σου σε τοσά λιγα χρονια που ασχολησε... ακουω με προσοχη τις γνωσεις σε πολλα θεματα.. οπως εσυ ολοι εχουμε αποψεις και αυτες οι αποψεις ειναι απο εμπειρια και απο διαβασμα..
οποτε δεν δεχομαι κουβεντες του γιωργου του τυπου"μου ειπε ο ταδε οτι αυτο ειναι super κ.τ.λ"... αυτο δεχομαι να το ακουσω απο καποιον 12χρονο...