Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.409 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 15:44:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 15:44:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:57]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από kon
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 13:59:19]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309409
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 62
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Σε ποιους συλογους μπορει να γραφτει καποιος ?  (Αναγνώστηκε 13328 φορές)
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 17:33:23 »

Είναι ανάγκη να γραφτεί κάποιος στον τόπο όπου πετά ?

Το κόστος συνδρομής - ασφάλισης είναι το ίδιο σε όλους τους συλλόγους ?

Χρειάζεται κατι παραπάνω απο την συνδρομή για να γραφτεί κάποιος ? Αν ναι τι ?

Για να πάρει κάποιος κάρτα Αθλητή, τι χρειάζεται ?

Θα ήθελα πχ να γραφτώ στο σύλλογο της Κρήτης ή της ΕΑΘ  πχ, καθώς εκεί δεν υπάρχουν διαμάχες, θέλω απλά να πετάω και αν ποτέ μου την βαρέσει να λάβω μέρος σε αγώνες . Οχι να τσακώνομαι όπως είδα ότι γίνεται με τους εδώ συλλόγους .

Να είμαι ήρεμος και χαρούμενος που κάνω το Χόμπι μου ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ .
    Καταγράφηκε

Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 17:50:31 »

Ελα στην Λαμια
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 19:30:00 »

Φίλε mrkaza,

επειδή πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, σε προσκαλώ στο αερομοντελιστικό στέκι μου, να γνωριστούμε και να πάρεις έγκυρες απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
    Το ίδιο ευπρόσδεκτοι είναι και όσοι άλλοι φίλοι θέλουν να γνωρίσουν την Ε.Α.Α. από κοντά.

τηλ 6932-479500

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 22:16:55 »

Είναι ανάγκη να γραφτεί κάποιος στον τόπο όπου πετά ?

Όχι. Με την ιδιότητα του μέλους αλλά και του αθλητή έχω πετάξει (ασφαλισμένος) και σε άλλα μοντελοδρόμια πέραν της αλάνας μου

Το κόστος συνδρομής - ασφάλισης είναι το ίδιο σε όλους τους συλλόγους ?

Δεν γνωρίζω.....αλλά στην Αερολέσχη Αλεξ/πολης είναι 30 ευρώ (για όλα τα τμήματα, δηλ. αεροπορίας, αερομοντελισμού, αλεξ/τα πλαγιάς)

Χρειάζεται κατι παραπάνω απο την συνδρομή για να γραφτεί κάποιος ? Αν ναι τι ?

Έντυπη αίτηση του σωματείου όπου σε προτείνουν δύο μέλη και κάποιες φωτογραφίες (για την καρτέλα).

Για να πάρει κάποιος κάρτα Αθλητή, τι χρειάζεται ?

Ζητά μέσω του σωματείου (άλλη αίτηση) να εγγραφεί στο μητρώο αεραθλητών της ΕΛΑΟ και λαμβάνει μετά από αυτό την σχετική ταυτότητα.

Θα ήθελα πχ να γραφτώ στο σύλλογο της Κρήτης ή της ΕΑΘ  πχ, καθώς εκεί δεν υπάρχουν διαμάχες, θέλω απλά να πετάω και αν ποτέ μου την βαρέσει να λάβω μέρος σε αγώνες . Οχι να τσακώνομαι όπως είδα ότι γίνεται με τους εδώ συλλόγους .

Μπορείς να διαλέξεις όποια θέλεις..........έλα στην Αλεξ/πολη για παρέα  .

Να είμαι ήρεμος και χαρούμενος που κάνω το Χόμπι μου ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ .

Το καλύτερο........
    Καταγράφηκε
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 22:30:55 »

www.aerolesxi.kom.gr
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 23:43:24 »

Έντυπη αίτηση του σωματείου όπου σε προτείνουν δύο μέλη και κάποιες φωτογραφίες (για την καρτέλα).

Εγω λογο φορουμ ή για τον οποιοδιποτε λογο πες οτι εχω 2 να με προτινουν . Ενας πατερας που μολις αγορασε ενα μοντελο και θελη να γραψει τον γιο του για να ειναι ασφαλισμενος  δεν θα μπορει μεχρι να γνωριση 2 μελη ? Θα μου πεις αφου κανενα καταστημα δεν αναφερη τι λεξη συλογος πως θα το μαθη ο πατερας ... Αλλα μου κανει καπως παραξενω να πρεπει να εχεις ιδη γνωριση καποια μελοι  για να γραφτης κτλ κτλ.

\Θθεωρουσα λογικο να το μαθενες απο το καταστημα πχ ή να ειχε ενα εντυπο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το μοντελο που να γραφει οτι μπορει να κανετε ζημια μεχρι και να σκοτωσετε αν θελετε μπορειττε να ασφαλιστητε ... Γιατη ειμαι σιγουρος οτι οι περισοτεροι δεν ξεραν καν οταν εφυγαν απο το ΧΥ καταστημα οτι μπορεις να ασφαλιστης.

Οταν αγοραζω αυτοκηνιτο μου ζητανε ασφαλεια ή τελος παντος μου το λενε μου προτινουν να μου κανουν αυτοι κτλ κτλ .
    Καταγράφηκε

ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 00:45:45 »

Μην χολοσκάς.......
    Η Κομοτηνή είναι Οκ. Ρώτα και τον Serafim (νομίζω ότι είναι είναι μέλος) και τον Οκτώβριο έλα στοι κριτίριο F3C για να τα πόυμε (ή πιούμε)  Cheesy.  ,μιας και δεν σε είδαμε στον πανελλήνιο στο Βόλο.
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 02:35:28 »

Θα ήθελα πχ να γραφτώ στο σύλλογο της Κρήτης ή της ΕΑΘ  πχ, καθώς εκεί δεν υπάρχουν διαμάχες,

Στην Κρητη πεφτουν "μπαλωθιες" και στην Θεσ/νικη οι προεδροι εχουν μαυρη ζωνη στο καρατε  knuppel2

αν ποτέ μου την βαρέσει να λάβω μέρος σε αγώνες .

Δεν θα προλαβεις.......διοτι  θα σε βαρεσουν τα μαγαζια  Grin

Αλλα μου κανει καπως παραξενω να πρεπει να εχεις ιδη γνωριση καποια μελοι  για να γραφτης κτλ κτλ.

Ε!!!! Πως θα γινει .....εαν εισαι "μερακλης" δεν πρεπει να το ξερουμε αυτο ? smitten Grin Grin

Οταν αγοραζω αυτοκηνιτο μου ζητανε ασφαλεια ή τελος παντος μου το λενε μου προτινουν να μου κανουν αυτοι κτλ κτλ

Αιντε!! Φτανει .Τραβα να γραφτεις οπου θελεις .............και ασε τα σουπα-μουπα .........στο ραπτορα σου γρηγορααααα και στο σχοινια για φωτο να σε καμαρωσω  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 07:08:27 »

Αλλη η ιδιότητα του μέλους και άλλη του αθλητή.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για να γραφτεί κάποιος μέλος σε αθλητικό (αεραθλητικό) σωματείο πρέπει να τον προτείνουν (τουλάχιστον) δύο μέλη.

Προκειμένο να αποκτήσει κάποιος την αθλητική ιδιότητα, συμπληρώνει άλλη αίτηση, και προσκομίζει ένα επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητάς του, ή πιστοποιητικό γέννησης (απαιτήσεις του νόμου).

Σύμφωνα με τον νόμο όποιος δεν έχει συμπληρώσει το 35ο έτος , μπορεί να είναι είτε μέλος αεραθλητικού σωματείου, είτε αθλητής . Οχι και τα δύο ταυτόχρονα. Μετά τα 35 μπορεί να έχει και τις δύο ιδιότητες.

Η Ε.Α.Α. (το μόνο αερομοντελιστικό σωματείο με εσωτερικό κανονισμό αθλητικού τμήματος), το έτος 2006 είχε τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών απ' όλα τα αεραθλητικά σωματεία της Ελλάδας, και είχε τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών της σε επίσημους αγώνες, οι οποίοι και απέσπασαν τις περισσότερες νίκες.

Τα δύο από τα τρία μέλη της εθνικής ομάδας F3C που θα πάει στην Πολωνία είναι αθλητές της Ε.Α.Α.

Η δουλειά στην Ε.Α.Α. γίνεται χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ας εκτιμηθεί από τα αποτελέσματα.

Οι αθλητές της Ε.Α.Α. έχουν δικαίωμα να προπονούνται τις καθημερινές στο μοντελοδρόμιο του Hobby Box δωρεάν, και στο μοντελοδρόμιο Dounis Airfield, 4 φορές τον μήνα δωρεάν.
    Σήμερα το χρηματικό κόστος για τους αθλητές της Ε.Α.Α. είναι όσο το αντίτιμο της ασφάλισής τους.

Ορθά ανεφέρθη ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει την ιδιότητα του αθλητή μέσω οιουδήποτε αεραθλητικού σωματείου. Βέβαια αν έχει και την ιδιότητα του μέλους, η λογική λέει ότι πρέπει και τα δύο να είναι στο ίδιο σωματείο. Δεν μπορείς να εργάζεσαι ως μέλος για τα συμφέροντα του Α σωματείου, αλλά να εκπροσωπείς στους αγώνες το Β.

Για όλα τα παραπάνω, προτείνω στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν την αθλητική ιδιότητα, να έρθουν σε επαφή με την Ε.Α.Α. για να κρίνουν κατά πόσον θα ήθελαν να ενταχθούν στην δύναμή της.

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 10:01:19 »

Ημουνα προβληματισμένος, να γράψω ή να μην γράψω στο θέμα αυτό.  Undecided

Θυμάμαι μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν προσπαθούσαμε να μπουν τα αεροπορικά σπορ στην Γ.Γ. Αθλητισμού, μια συζήτηση με τον Γιώργο Σεβαστό. Κύριο πρόβλημα πάντα οι επιχορηγήσεις και η χρηματοδότηση. Το ερώτημα που είχα τότε είναι "θα πάμε καλά ή θα πάμε σε καταστάσεις που διαβάζουμε για σωματεία ποδοσφαίρου και γελάμε;".

Προσωπικά δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός σε μέλη και αθλητές, ούτε η δομή ενός καθαρά αθλητικού σωματείου. Προσωπικά πάλι πιστεύω οι σύλλογοι που οδηγήθηκαν σε αυστηρή εφαρμογή του νόμου δεν το έκαναν γιατί το πίστευαν τα Δ.Σ. τους αλλά γιατί είτε αντιμετώπιζαν, είτε δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν να μπλεχτούν σε δικαστικές διαμάχες. Ο κάθε σύλλογος θα δει πως θα πορευτεί.

Στο θέμα τώρα.

Πιστεύω οτι ο καθένας πρέπει να γράφεται σαν μέλος σε σύλλογο του μέρους όπου πετάει και σαν αθλητής είτε εκεί, είτε σε σύλλογο του τόπου όπου γεννήθηκε ή μεγάλωσε. Αν δεν υπάρχει τέτοιος επιλέγει τον πιο κοντινό ή αυτόν που έχει δεσμούς.

Υπάρχει ο νόμος και υπάρχει το ήθος και η καρδιά. Υπάρχουν ενέργειες σύννομες αλλά χωρίς ήθος και δεοντολογία.

- Οποιος θέλει ν' ασχοληθεί ενεργά οφείλει να το κάνει σε σύλλογο τόπου όπου έχει πραγματικούς δεσμούς. Διαφορετικά είναι φυγή. Παλεύεις για τον τόπο σου.

- Εγγραφή αθλητών χωρίς πραγματικούς δεσμούς με τον σύλλογο δεν θα πρέπει να γίνεται δεκτή χωρίς αιτιολόγηση. Μπορεί να είναι σύννομη αλλά όχι δικαιολογημένη, τουλάχιστον με τα κριτήρια ήθους που πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχουν.

- Πιστεύω οτι προτάσεις του τύπου "γράψου σε μας" δεν πρέπει να υπάρχουν, αν ο τόπος και οι δεσμοί δεν το δικαιολογούν.

Βλέπω μηνύματα για συντροφικότητα, για συνεργασία. Με ποιόν θα γίνουν αυτά αν όχι με τον διπλανό μας;

Βλέπω ν' απλώνεται το χέρι και πολλοί να το αποφεύγουν. Ποια μηνύματα ακούμε στην καρδιά μας; Πόση δύναμη μπορεί να έχουν οι γκρίνιες και τα κουτσομπολιά απέναντι σ' ένα δυνατό και σωστό κάλεσμα;
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 11:27:02 »

Καλημέρα κι από μένα

Κώστα θα διαφωνήσω μαζί σου για έναν απλό λόγο.  Η καρδιά και το ήθος δεν περιορίζονται μόνο στο να υποστηρίξεις τον τόπο σου, αλλά και τις απόψεις σου και τις αρχές σου, οι οποίες μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές από τις απόψεις και τις αρχές που εκφράζει ο σύλλογος (ή οι σύλλογοι) του τόπου σου.  Δεν μπορείς να παλεύεις για τον τόπο σου και από την άλλη να εκνευρίζεσαι, να διαφωνείς, και τελικά να χαλάς την διάθεσή σου για να κάνεις το χόμπυ σου, είτε σαν χόμπυ είτε σαν άθλημα.  Θα μου πεις, μέσα από τον σύλλογο μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτά που δεν σ' αρέσουν.  Δεν έχουν όλοι αυτή την διάθεση, εγώ απλά θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί, και αν βοηθήσω κι έναν σύλλογο που ξέρω 5 ανθρώπους και μου κάνουν ακόμα καλύτερα.  Βέβαια εγώ μπορεί να το βλέπω λίγο ψυχρά το θέμα, μια και η Αθήνα δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί 'τόπος' μου με την συναισθηματική ένοια, και οι πατρίδες των γονιών μου δεν έχουν αερομοντελιστικούς συλλόγους.

Θα σας πω την δική μου περίπτωση για να καταλάβετε γιατί έχω γραφτεί στην Αερολέσχη Κομοτηνής.  Πριν 3-4 χρόνια που αποφάσισα να ξεκινήσω πάλι τον αερομοντελισμό έψαξα για μοντελοδρόμιο και για διάφορους λόγους (απόσταση-κόστος) αποφάσισα να γραφτώ στα Δερβενοχώρια.  Δεν είχα ιδέα τότε για δικαστήρια, αντιπαραθέσεις, ποιος ήταν ο κ. Τσιούγκος, τίποτα απολύτως.  Πέταγα λοιπόν εκεί για σχεδόν ένα χρόνο, μέσα στον οποίο είχα ήδη αρχίσει να σκέφτομαι για αγώνες και είχα ρωτήσει τον ιδιοκτήτη για τις διαδικασίες, και ο μόνος λόγος που δεν γράφτηκα στην εκεί αερολέσχη ήταν καθαρά αμέλεια (και τύχη μάλλον).

Και σας ρωτάω τώρα εγώ.  Θα είχα πρόβλημα αν είχα γραφτεί εκεί;  Θα έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;  Θα πίστευε κανένας ότι δεν ήξερα τίποτα για τις αντιπαραθέσεις;  Θα αντιμετωπιζόμουνα από πολλούς σαν μέλος της εκεί παρέας;  Ελπίζω να μην απαντήσει κανείς αρνητικά, γιατί όσοι είναι έστω και λίγο καιρό εδώ ξέρουν ότι δυστυχώς είναι έτσι τα πράγματα.

Τέλος να πω ότι δεν προσπαθώ να πω ότι η μία ή η άλλη πλευρά έχει δίκιο.  Απλά δεν ήθελα και δεν θέλω να μπλέξω σε κάτι που έχει πολύ παρελθόν και εγώ δεν έχω κανένα τρόπο να ξέρω τι έχει γίνει.  Καλύτερα λοιπόν Αερολέσχη Κομοτηνής, κι ας μην έχω πάει ποτέ.  Ο Γιώργος (Τοκαλατσίδης, πρόεδρος) έχει ρίξει πολύ δουλειά, με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει, και πραγματικά η καρδιά μου είναι πολύ εντάξει με την απόφασή μου.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 11:41:47 »

Φίλε Σεραφείμ,

δεν ξέρω πόσο θα εκπλαγείς άμα σου πω ότι υπήρξα ιδρυτικό μέλος της Αεραθλητικής Λέσχης Δερβενοχωρίων, και ότι η Ε.Α.Α. είχε συμβόλαιο με την λέσχη αυτή για χρήση του μοντελοδρόμιου της από μέλη μας.

Η Ε.Α.Α. ουδέποτε είχε αντιπαράθεση με αυτό το σωματείο.

Δεν μπορώ όμως να εννοήσω γιατί πολλοί αερομοντελιστές έχουν ενοχληθεί για μία υπόθεση στην οποία εσύρθη - χωρίς να φταίει -  η Ε.Α.Α., ιδίως όταν έχει δικαιωθεί και στο πρωτοβάθμιο και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Η Ε.Α.Α. είναι ενωμένη και αποδοτική όσο ποτέ στο παρελθόν.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 11:56:04 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 11:59:12 »

κ. Γιάννη πραγματικά είναι κάτι που δεν το ήξερα και είναι όντως εντυπωσιακό.  Αυτά τα 2-3 τελευταία χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα που με έχουν αφήσει άφωνο.  Το μόνο πράγμα που έχω μάθει πολύ καλά είναι ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρω, κι ακόμα περισσότερα που δεν μπορώ και δεν πρέπει να κρίνω πολύ εύκολα.  Γι' αυτό προτιμώ απλά να κάνω το χόμπυ-άθλημά μου, να βοηθάω όσο και από όπου μπορώ, να παίρνω βοήθεια από όλους εσάς που έχετε διάθεση να την δώσετε και από κει και πέρα όσο μπορώ να απέχω από τα υπόλοιπα.

Καλή σας μέρα

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 12:19:40 »

Φίλε Σεραφείμ,

Η Ε.Α.Α. κράτησε στάση ηθική και με ψηλό ηθικό. Ουδέποτε δημοσιοποίησε το εν λόγω θέμα. Γι αυτό και διογκώθηκαν τα εξωθεν παραμύθια.

Την Ε.Α.Α. έχει στόχους και προς αυτούς εργάζεται. Οπως θα θυμάσαι και εσύ και άλλοι, η Ε.Α.Α. είναι ένα ανοικτό σωματείο.

Σε όλα τα σεμινάρια και λοιπές δημόσιες εκδηλώσεις που έχει κάνει, προσκαλεί και τους ανένταχτους, αφού όλοι είναι αδελφοί αερομοντελιστές, και η άνοδος του επιπέδου όλων συμφέρει όλους.
    Τα μέλη μας βοηθούν οιονδήποτε τρίτο έχει ανάγκη στα διάφορα μοντελοδρόμια που συναντιώνται.
    Ας μην ξεχνάμε και τις απαντήσεις στο φόρουμ.

Το ότι έχεις  ενταχθεί σε άλλο αεραθλητικό σωματείο, είναι μία ακόμα απόδειξη των δημοκρατικών διαδικασιών που διέπουν τον χώρο μας, και βοηθάει στην ευγενή άμιλλα σύμφωνα με την αθλητική ιδέα.

Αυτό που επιθυμώ να αντιληφθούν όλοι οι αερομοντελιστές που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, είναι ότι πριν κάποιος δηλώσει ότι δεν του αρέσει η Ε.Α.Α., ας κάνει τον κόπο να γνωρίσει πρώτα τον κόσμο της.

Η πρόσκλησή μου να επισκεφθούν το αερομοντελιστικό μου στέκι, παραμένει ανοικτή.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 24 Ιουν 2007, 12:24:06 »

Σεραφείμ το έχουμε συζητήσει και παλιά τηλεφωνικά και εκείνο που πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους είναι οτι δεν μπορούμε να συμφωνούμε πάντα, μπορούμε όμως πάντα να διαφωνούμε και να συζητάμε δημιουργικά.  Wink

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι οτι ο τρόπος που παραθέτει κάποιος τα επιχειρήματα του έχει σημασία, όπως μεγάλη σημασία έχει να μην υπερβούμε τα όρια. Προτιμούσα πάντα την δημιουργική διαφωνία από την θορυβώδη, παράφωνη και ενοχλητική συμφωνία (αν είναι δε και διαφωνία με τα ίδια χαρακτηριστικά  ).

Πάντα προσπαθούσα και συνεχίζω να προσπαθώ να μπορούμε να συνυπάρξουμε στον ίδιο χώρο μια και μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα.

Το να εγγραφείς σε ένα σύλλογο δεν σημαίνει οτι χαρακτηρίζεσαι ως μέλος μιας "κλίκας"΄, όπως ίσως θα άρεσε σε μερικούς να πουν. Υπάρχουν πολλοί που είναι γραμμένοι σαν μέλη σε πάνω από ένα συλλόγους, σαν αθλητής όμως μπορείς να είσαι μόνο σε ένα σύλλογο.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Σε ποιους συλογους μπορει να γραφτει καποιος ?
    Μεταπήδηση σε: