Ας τα παρουμε ενα ενα...!
Κυριε Μεσκο, αρχικα ρωτησα αν αναπαλεωνετε αυτον τον αγωνα που κανατε τοτε...η' αν ουσιαστηκα προωθητε τον μοντελισμο σε ενα νεο επιπεδο και προωθητε τον υγιη συναγωνισμο απο αυτο...!
Αλλο να κατσετε οι 5-10 παλιοι να ξαναφιαξετε τα τοτε η νεα αεροπλανα κ να ξανακανετε το event σας και αλλο να βαζεις εναν διαγωνισμο που μεσα απο το ψαξιμο κτλ φτανει τον μοντελισμο σε αλλο επιπεδο ...! εγω απο αυτο δεν αντιλαμβανομαι κατι προσβλητικο...!
2)Σάν συντάκτης τού έν λόγω κανονισμού τό νά μου άποδιδεται πρόθεση άποκλεισμού κάποιας κατηγορίας κινητήρων καί δημιουργίας
μή ύγειούς συναγωνισμού τό θεωρώ άπό άπαράδεκτο έως προσβλητικό.
Εαν και εφοσων δεν εχετε κατηγορια να καταταξετε τα ηλεκτρικα - αμεσα- τα αποκλειεται...! Δηλαδη αν ερθω με το ηλεκτρικο μου αεροπλανο δεν θα μπορω να λαβω μερος...! θα πρεπει να εχω θερμικο!
Οσο για την προθεση, οταν ο Κυριος Γραμματικακης ειπε ουσιααστηκα πως αυτοι ειναι οι κανονες και τελος, δεν μπορω να το δεκτω αλιωτικα παραμονο σαν αρνητικη προθεση στα ηλεκτρικα!
3)Όταν έγινε αύτός ό κανονισμός οί μόνοι ήλεκτρικοί κινητήρες πού κυκλοφορούσαν στά μοντελοδρόμια ήταν οί μίζες.
Γιαυτο και αν δεν κανετε μια απλη αναπαρασταση του τοτε event, ισως επρεπε να διαμορφωσετε τους κανονισμους... μιας και τωρα δεν ειναι μονο οι μιζες ηλεκτρικες...!
4)Έπίσης θά συμβούλευα τούς μοντελιστές πού μόνο προτείνουν καί περιμένουν άπό ΑΛΛΟΥΣ νά κάνουν τήν δουλειά νά κάτσουν νά
κάνουν ένα έμπεριστατωμένο καί λεπτομερή κανονισμό νά τόν ύποβάλουν στήν λέσχη τους,αύτή στήν ΕΛ.Α.Ο.καί έάν γίνει δεκτός,
άπό έκεί καί πέρα θά έφαρμόζεται έκείνος.
Δεν γνωριζα οτι μεσα απο την Χ.Ψ. λεσχη που μπορει να ανοικω μου δινετε η δυνατοτητα να πρωτεινω ιδεα για αγωνα...!θα το εχω υπ'οψην!
ΥΓ. Κύριε Γεράκη ειληκρινά λυπάμαι,άλλά σέ ένδεχόμενη δήλωση συμμετοχή σας θά ζητήσω τήν μή άποδοχή της λόγω άνάρμοστης
συμπεριφοράς τόσο σέ μένα όσο καί στόν Πρόεδρο τής Ε.Α.Θ
Δεν σας φερθηκα αναρμοστα...! ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαω για μια νεα κατηγορια αν δεν θελετε να αλαξετε την παλαια...!που βλεπετε το αναρμοστο σε εσας λοιπον?
Οσο για τον προεδρο της ΕΑΘ εαν θεωρειτε αναρμοστη η συμπεριφορα μου στο προσωπο του μοντελιστη Νικου Γραμματικακη, απαντησα οπως με προκαλεσε να απαντησω. δεν μου αρεσει η ειρωνια δεν την προκαλω αλλα αν την δεκτω θα την ανταποδωσω...! Οταν κατι γραφεται σε φορουμ και δεν εχεις τον αλλο μπροστα σου , διμηουργητε μια "ασυνενοησια" μπορει να θες να πεις κατι αλλο κ να
φενεται αλιως, Ετσι προσεχουμε το πως λεμε κατι, εγω ειδα καιφαλεα γραματα (που στο νετ σημενουν φωναζω) και με την φωνη λοιπον ελεγε πως "ετσι ειναι οι κανονισμοι και δεν αλαζουν" και η απαντηση μου στην φωνη ηταν "ε ενταξη αδελφε μην μας δηρεις κιολας, χεχεχε" αστιευομενος.(δεν πιστευω οτι το να αστιευθω ειναι προσβλητικο και προκαλει ειρωνεια...!!!
Ωστοσο ο κυριος Γραματικακης απαντησε οτι γραφει με καιφαλεα διοτι ειναι ανορθογραφος και γραφει χωρις τονους, που ενω το ελεγε το κατεριπτε κιολας, αρα προφανος με ειρονευτηκε, αν το
εξελαβα λαθος τοτε εγω πρωτος να ζητησω συγνωμη!
Τωρα εαν δεν με θελετε στον αγωνα της Ε.Α.Θ. (δεν ειναι προσωπικο παρτυ σε σπιτι καποιου αλλα παννελληνιος αγωνας)δεν θα σας βαλω στον κοπο να με ακυρωσετε, ειναι ξεκαθαρο οτι με αποκλειετε απο τωρα...! ομως εστω οτι διαπληκτιστηκαμε ειτε εμεις κυριε Μεσκο ειτε εγω και ο κυριος Γραμματικακης για εναν διαπληκτισμο σε
προσωπικο επιπεδο θα με ακυρωσετε απο τον αγωνα της Ε.Α.Θ.? οκ !
τωρα προς τον Υ22, φιλτατε την φραση που εγραψες μπορει λογο νετ ισος?- επιδη ετσι την εγραψες ισος? μια φορα ομως την εξελαυα ως ειρονεια
Ειπες
""""Ποσο σε απολαμβανω οταν σε διαβαζω .....Κατατοπιστικοτατος ... ....Αναλυτικοτατος ... ....Αρτια Καταρτισμενος ......
Εναν αγωνα ειπε να κανει ο ανθρωπος ................................ ελεος πια, που ειδατε οτι δεν θελει τους μοντελιστες? ζητηστε του να εχουν τα μοντελα και πλωτηρες μιας και μερικοι εχουν μονο υδροπλανα""""
Σου απαντησα "ειρωνικα" "Μεγαλε εισαι και ο πρωτος " οπως εκανες εσυ στο προηγουμενο σου ποστ εσυ

δεν ξεκινησα κατι λοιπον, απλα ανταπεδοσα!
δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να Αντιλειφθω τα γραφομενα σου...! κατι δεν κολαει ,δεν μπορει να μου λες "μου αρεσε εκει που ελεγες για τα ρεηνολντσ μα να βαλουμε και υδροπλανα στον αγωνα μιας και καποιοι εχουν υδροπλανα, κατσε ρε παιδια τοσο σπανιο ειναι το ηλεκτρικο δλδ που το συγγρινεις με υδροπλανο , δηλαδη σε λιγο θα μου πεις να κανουμε και με διαστιμοπλοια και θα μ πεις οτι δεν ειρωνευεσαι...!
μα εαν εκανα και εκει λαθος Συγνωμη και σε σενα! μπορει να παρεξηγησα τελικα και τα λεγομενα σου οπως κ του προεδρου της Ε.Α.Θ.!
Επισης "αλωστε και ο Deltaman το Ζητησε
Ε εφοσον το ζητησε και ο Deltaman, αλλαζει το πραγμα......"
Ο Αποστολης ειναι ενα παραδειγμα, απο την παρεα μου 2 ατομα δεν θα ασχολιθουν περετερω διοτι ο κανονισμος τους αποκλειει στην παρουσα φαση...! και πιστευω οτι ειναι και αλλα ατομα που λογω του αποκλειστικα glow θα μεινουν απεξω!
"απλα μου δωθηκε η ευκερια να ασχολιθω με κατι αντιστοιχο και εχω ολη την καλη διαθεση να βοηθησω...
Γραφτηκε πουθενα οτι ζητητε βοηθεια? για τον αγωνα...."
ε διεθεσα την βοηθεια μου αν δεν την θελεις μην την παρεις... πανω απο ολα ειμαι μοντελιστης!
"Και κατι ακομη περυσι οταν Ζητησα εδω βοηθεια για το αντιστοιχο air cargo αρκετοι ηταν αυτοι που πιστευαν οτι δεν επρεπε να ασχολιθουν με το θεμα...!
Αμ τι ωραιο σηριαλ ηταν και αυτο το περσυνο με την βοηθεια, αν το παρακολουθησα λεει, αξεπεραστες στιγμες, το εχω στα αγαπημενα μου, οταν δεν παιζει κατι το ξαναδιαβαζω
Αληθεια οταν μαθατε για αυτον τον αγωνα ζητησατε απο τους οργανωτες να αλλαξουν καποιο κανονισμο? "
εγω φιλε αντοιπροσοπευσα την ΕΛΛΑΔΑ μια φορα στους Γερμανους και χωρις την βοηθεια σας, 1-2 ατομα μου προσεφεραν την βοηθεια τους απλοχερα!!! και με τιμα εμενα αυτο, εσυ αμα δεν γουσταρεις μην δεις αυτο το σηριαλ δες τα αλλα τα τουρκικα στον αντ1...

ε και μην μου πεις για ειρωνια σου απανταω οπως θες να το ακουσεις...!
Οσο για τους κανονισμους δεν ζητηθηκαν αλλαγες απο μας αλλα απο αλλους γιαυτο υπαρχουν 2 η 3 αναβαθμησεις...!
Υ22 κατι ακομη
"Εγω παιδια ειμαι στην γενια που εμαθε με Greeklish
Επιλογη σου δεν στα επιβαλαμε, αναρωτηθηκες ποτε ομως το ΓΙΑΤΙ ? εδω θα μου επιτρεψεις να σου δωσω μια συμβουλη.
Η Γλωσσα και δη η Ελληνικη ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ, οπως λοιπον χρησιμοποιεις τα αλλα εργαλεια σωστα (αν τα χρησιμοποιεις?) χρησιμοποιησε και ΑΥΤΟ, πιστεψε με δεν θα χασεις. "
επειδη δεν ξερεις πως εχει μεγαλωσει ο καθενας γινομε αποτομος μα σου απαγορευω .! σαφος και δεν μου το επεβαλες αμεσα η εμεσα εσυ, μα ετσι εμαθα καλως η κακος

και τωρα κανω μια προσπαθεια να το διωρθωσω! ειναι ξεκαθαρο οτι δεν σε αφορα φιλε
Και το ανεφερα οτι δεν ξερω ορθογραφεια διοτι ο προεδρος της Ε.Α.Θ. μεσα απο το σχολιο που εκανε με προσεβαλε...!
και σαν σωστοι ανθρωποι πανω απολλα θα πρεπε να του πειτε ευγενικα πως εκανε λαθος απο αυτο, και οχι να με ειρονευεστε

...! Βεβαια δεν ξερω μπορει να σατε και φιλοι και να θηκτηκατε ολοι μαζι μεσα απο το σχολιο -απαντηση σε εκεινον. τελος παντων δεν με αφορα ...!
απλα ξερω οτι οταν κανεις εναν αγωνα και ειδικα πανελληνιο εισαι ανοικτος και ευγενικος και οχι ΕΡΡΙΣΤΙΚΟΣ και ΕΙΡΩΝΑΣ...! αυτα απο εμενα! εαν πιστευεται οτι ειμαι λαθος ακομη τοτε ευχαριστως να τα πουμε με Π.Μ. η με καφε εξω κανενα προβλημα...!μονο μην αλλιωνουμε αλλο το θεμα!