Εγώ τα έχω και τα δύο.
Το Lama είναι πανεύκολο και μπορείτε να μάθετε καλά hover, πορεία, nose-in, κ.λ.π
Εγώ το πετάω και έξω με λίγο αέρα. Πάει πάνω κάτω και φεύγει λίγο αλλά έχω μάθει και το μαζεύω.
Για να το πετάξω έξω, έβαλα ανεμιστήρα μέσα στο σπίτι, να γυρνά αριστερά - δεξιά και έκανα πορεία, έτσι έμαθα να πετάω με αέρα indoor.

Το CP2 είναι εντελώς διαφορετικό.... Εγώ το σηκώνω σε tail in hover, αλλά λίγο να κουνήσω τα στίκ παραπάνω αρχίζει το χορό.
κάποια στιγμή μου έπεσε χωρίς να καταλάβω, δεν είχα κάνει κάτι εγώ λάθος.
μετά διαπίστωσα πως είχε φύγει όλο το σύστημα της ουράς, δηλαδή γρανάζι, ρουλεμάν άξονας.
Αυτό προκάλεσε την πτώση. Φανταστείτε ότι είχα κάνει και preflight check, αλλά σε αυτό το σημείο το CP2 υποφέρει.
Η πτώση δεν πείραξε τα blades αλλά μου έκοψε τον πείρο στο κεντρικό στροφείο, και στράβωσε ο άξονας που δένει τα δύο blades πάνω στο στροφείο.
Αυτά είδα μέχρι τώρα.... το πέταξα ελάχιστα και δείχνει να σηκώνεται για hover, αλλά δεν το ρισκάρισα μέσα στο σπίτι.
Θα δείξει η νεκροψία

έτσι δεν λένε ?
Πάντως το Lama παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με το CP2 πτητικά... Το Lama σχεδόν στέκεται μόνο του, εμένα με έμαθε πολλά, και μου αρέσει ακόμα να το πετάω μέσα στο σπίτι όταν δεν έχω χρόνο να πετάξω το CP2 Έξω. Συμβουλή Βάλτε τις Extreme λευκές έλικες, δεν σπάνε εύκολα
Kosta πρόσεξε πολύ με το CP2 πολύ χαμηλό hovering ~ 40cm απο το έδαφος για να μήν το πληρώσεις mini titan σε ανταλλακτικά.
Επίσης πάντοτε preflight check, βερνίκι νυχιών στις βίδες που κρατούν το μοτέρ της ουράς, ψήκτρες στα μοτέρ, κ.λ.π
Έχω και άλλα να πώ αλλά θα γεμίσω τον τόπο....