Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 08:50:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 08:50:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 337
    Συνολικά: 339
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 28872 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« Απάντηση #75 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 08:01:07 »

Νομίζω οτι το θέμα έχει τραβήξει πολύ χωρίς λόγο.

Πριν 3 χρόνια και 3 μήνες έγραψα κάτι σχετικό στο παλιό Aeromodelling Gr στο Yahoo!.

Το 1990, γυρίζοντας πάλι στο Αγρίνιο, ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχα σε Γ.Σ. της Ε.Α.Α.. Παρόντες 19 άτομα, σε μια εποχή που τα Σπάτα ήταν γεμάτα. Αποχαιρετώντας τους φίλους είπα δυό λόγια για την λύπη μου που δεν έβλεπα νέους ανθρώπους (τότε ήμουν 34 ετών) να συμμετέχουν.

Στην δεκαετία του 80 πάρα πολλά απογεύματα έμενα στα εντευκτήρια της E.A.A. για τεχνικές συμβουλές. Ελάχιστες φορές ήρθαν κάποιοι.

Η κοινωνία εξελίσσεται, οι ανάγκες και οι απαιτήσεις αλλάζουν, οι δυνατότητες αλλού αυξάνονται αλλού μειώνονται, το κόστος αλλού αυξάνεται και αλλού πέφτει. Οι επιλογές επίσης αλλάζουν.

Το 1997 ξεκίνησα ένα αγώνα για να μπορούμε να επικοινωνούμε και να ακούγεται η φωνή του κάθε αερομοντελιστή. Χρειάστηκε πολύς κόπος για να πείσω φίλους γνωστούς αερομοντελιστές να συμμετέχουν.

Σήμερα κάποιοι από τους στόχους έχουν επιτευχθεί. Η φωνή του κάθε αερομοντελιστή, αν το θέλει, θα γίνει ακουστή. Οι απόψεις της διοίκησης θα γίνουν γνωστές. Πρόσβαση σε πληροφορίες,  πρακτικά αδύνατη για τους περισσότερους αερομοντελιστές στο παρελθόν, σήμερα θα γίνει με ένα κλικ. Το υλικό καθημερινά αυξάνει. Μαθαίνουμε σιγά σιγά να συζητάμε και να σεβόμαστε τον άλλο.

Το Aeromodelling GR δεν δημιουργήθηκε για χαβαλέ, ούτε αφήνεται στην τύχη του. Πέρα από τα αστεία μας ρίχνονται σπόροι που θ' αποδώσουν αργότερα.

Ο Pilot Haris (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ) έχει δικαιολογημένα κάποια ερωτήματα. Νομίζω οτι θα βρει τις απαντήσεις και τον σωστό δρόμο σύντομα. Οχι όμως συνεχίζοντας αυτή την συζήτηση.

Ηρεμία και αναδρομή στα προηγούμενα μηνύματα για όλους.

Και ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 15:36:58 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #76 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 08:20:27 »

μπηχτες αφηνουν και υπονοουμενα οσοι ΔΕΝ θελουν να σου απαντησουν. Συνεχισε την προσπαθεια και αν τελικα δε σε γραψουν θα σε εγγραψουν. Μπορει εσυ να εισαι ανταξιος της τιμης

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 08:46:04 από panelpni » Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #77 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 08:50:28 »

Τι να πει κανεις μετα απο αυτο....
    Καταγράφηκε

6938430125
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #78 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 08:58:43 »

Εαν ξαναμιλησεις ετσι θα υπαρξει συνεχεια.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 23:53:18 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #79 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 10:26:30 »

Αγαπητοί φίλοι και εννοώ όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το θέμα μπαίνω στην συζήτηση πραγματικά θλιβόμενος απο τα οσα γράφονται και απο τούς μεν και απο τούς δε.Ναι όντως έχουν γίνει δικαστικές διαμάχες και όντως άλλες έχουν κερδηθεί και άλλες όχι είτε απο την μία πλευρά είτε απο την άλλη.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί επανερχόμαστε σε περασμένες καταστάσεις τη στιγμή ιδιαίτερα που βλέπουμε οτι οι άμεσα εμπλεκόμενοι ο κύριος Τσιούγκος συγκεκριμένα δεν ασχολείται με το nternet  δε κύριος Κωνσταντακάτος για δικούς του λόγους σαν Πρόεδρος της ΕΑΑ ενώ είναι πολυγραφότατος στο internet για το συγκεκριμένο θέμα δεν απαντά και ίσως να είναι δικαίωμά του.Όντως η ΕΑΑ είναι ενα κλειστό σωματείο που διέπεται απο τούς κανονισμούς του καταστατικού του και απολογείται το ΔΣ στίς συνελεύσεις του και στα μέλη της.Δεν καταλαβαίνω επίσης τον οίστρο του φίλτατου Τρύφωνα (JohnnieRed) για την τόσο έντονη υπεράσπιση της ΕΑΑ την στιγμή που τα μέλη του ΔΣ της ιδίας δεν απαντούν.Εκτός και αν τον έχουν ορίσει εκπρόσωπο τύπου.Αν συμβαίνει αυτό ας μας το πεί να ξέρουμε οτι έχουμε επίσημες απαντήσεις αν όχι νομίζω ότι περισσότερο κακό κάνει κατα την προσωπική μου άποψη και στο σωματείο αλλά και στο ΔΣ του γιατί φαίνεται ότι κρύβονται πίσω του και αποστέλνουν μέσω εκείνου κατευθυνόμενες απαντήσεις.Προσωπική παράκληση πρός όλους ας αφήσουμε το παρελθόν και ας κοιτάξουμε μπροστά χωρίς να ομαδοποιούμαστε και να φερόμαστε σαν οπαδοί χούλιγκανς ποδοσφαιρικών ομάδων.Λυπάμαι αν τα γραφόμενά μου στενοχωρήσουν τον οποιονδήποτε αλλά είναι προσωπικές μου απόψεις και πιστεύω τα οποία έχω το θάρρος να σας τα εκφράσω.
    Με μεγάλη εκτίμηση πρός όλους.
    Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #80 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 11:11:27 »

εγω προσωπικως το θεμα δεν θα το συνεχιζα εαν δεν δεχομουν προσωπικες επιθεσεις τις οποιες αρχιζω να πιστευω τις κατευθυνουν αλλοι οι τα παιδια που τις εκαναν θεωρησαν απο μονοι τους οτι με αυτο το τροπο προασπιζουν τα συμφεροντα του σωματειου.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28 Ιουν 2007, 23:41:51 από mc90606 » Καταγράφηκε

6938430125
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #81 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 11:23:50 »

Προσωπικά δεν υποννόησα κανέναν και τίποτα και γι αυτο χρησιμοποίησα τα ονόματα των συγκεκριμένων κυρίων άλλωστε φαίνεται στο όλο μήνυμά μου ότι δεν έχω θέση υπέρ κανενός και δεν θα μπορούσα να λάβω θέση σε κάτι το οποίο δεν συμμετείχα.Δεν κρύβω στο μήνυμά μου τίποτα ούτε και μασώ τα λόγια μου απλά επαναλαμβάνω εκφράζω προσωπική μου άποψη και δυσαρέσκεια στο να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.Ας κοιτάξουμε μπροστά μας και να δούμε τί και αν μπορούμε ο καθένας να προσφέρει είτε απο μόνος του είτε συλλογικά για αυτό που όλοι αγαπάμε.
    Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #82 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 16:14:18 »

Χμμ... δικαστήρια  Huh

Τον Νοέμβριο του 2004 έγραψα στο παλιό Aeromodelling GR στο Yahoo!

Παράθεση
    Πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες και αντεγκλήσεις. Η πολυφωνία είναι επιθυμητή αλλά να τρέχουμε στα δικαστήρια για να τα βρούμε.... Δυστυχώς τα τελευταία τρισήμισυ χρόνια ο ελληνικός αερομοντελλισμός έχει ικανότατα στελέχη του να αφιερώνουν τον χρόνο τους σε στείρες δικαστικές διαμάχες για να βρούμε τί; Ο κόσμος έχει απηυδήσει. Οι αερομοντελλιστές θέλουν συλλόγους που να λειτουργούν με ομόνοια και είναι αυτοί που θα περιορίσουν αυτούς που δημιουργούν προβλήματα. Εχει θιχθεί και σε πολλά μηνύματα στο παρελθόν. Πολύ κράτησε. Ας αφήσουμε τις διαφορές μας και ας σφίξουμε επιτέλους τα χέρια. Ιπτάμενα μοντέλλα φτιάχνουμε και πετάμε. Τι ζητάμε στα δικαστήρια; Στο δικαστήριο, απ' όσο ξέρω, δεν επιτρέπεται να πετάξεις indoor, αν και οι διαστάσεις του χώρου καμμιά φορά θα το επέτρεπαν.
    Βλέπω πάντως με χαρά ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να ξεχνάμε τις διαφορές μας. Βλέπω ανθρώπους που έβριζαν κάποιους να πετάνε και μετά να πίνουν και μπύρα μαζί. Το έχω ξαναδεί και με χαρά αρχίζω να το ξαναβλέπω. Πιστεύω ότι σύντομα θα λήξει.

Εγραψα παραπάνω
    Παράθεση
    Πέρα από τα αστεία μας ρίχνονται σπόροι που θ' αποδώσουν αργότερα.

Οι σπόροι μπορεί να είναι καλοί και κακοί. Τα προβλήματα, όπως πιστεύω, δεν πηγάζουν από κακούς κανονισμούς αλλά από κακές σχέσεις και προσωπικές διαμάχες. Οι υποδιαστολές είναι οι αφορμές.

Με τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές αντεγκλήσεις σπέρνουμε κακούς καρπούς για το αύριο.

Δεν θα ήθελα να χρειαστεί να κάνω άλλη παρέμβαση στο θέμα αυτό
    .
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #83 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 16:16:34 »

Δεν καταλαβαίνω επίσης τον οίστρο του φίλτατου Τρύφωνα (JohnnieRed) για την τόσο έντονη υπεράσπιση της ΕΑΑ την στιγμή που τα μέλη του ΔΣ της ιδίας δεν απαντούν.Εκτός και αν τον έχουν ορίσει εκπρόσωπο τύπου.Αν συμβαίνει αυτό ας μας το πεί να ξέρουμε οτι έχουμε επίσημες απαντήσεις αν όχι νομίζω ότι περισσότερο κακό κάνει κατα την προσωπική μου άποψη και στο σωματείο αλλά και στο ΔΣ του γιατί φαίνεται ότι κρύβονται πίσω του και αποστέλνουν μέσω εκείνου κατευθυνόμενες απαντήσεις.

Αγαπητέ Κώστα,

Πρός απάντηση και μόνο για εσένα που εκτιμώ για τις προσπάθειές σου και το χρόνο που καταβάλεις για να στήσεις την δική σου λέσχη στα Νότια προάστεια έχω να διευκρινύσω το εξής:
    Τα Πόστ που παραθέτω δεν είναι κατευθυνόμενα. Όποιος με ξέρει μπορεί να σε διαβεβαιώσει γι αυτό. Απλά γιατί εγώ αυτά που παραθέτω τα "έζησα" και δεν τα "κουβέντιαζα" σε πηγαδάκια πολλά χρόνια αργότερα όπως κάνει ο mc90606 και οι λοιποί που γράφουν αβασάνηστα την "υποτιθέμενη" γνώμη τους...ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ........
    Είμαι μέλος της ΕΑΑ πάνω απο 10 χρόνια - ίσως και πάνω απο 15  και Αθλητής (πιο πρόσφατα).......Έιχα την τύχη να παρευρίσκομαι και σε συνελεύσεις των μελών της ....τότε που γίνονταν οι διαμάχες - και αν και ήμουν άνθρωπος χαμηλών τόνων - ορισμένεοι προσπάθησαν να "καπηλευτούν" αυτήν την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα μου με τρόπο που προσβάλει τα χρηστά ήθη. Παρόλα αυτά έδωσα τόπο στην οργή....Σήμερα (έτος 2007) δεν επιτρέπω σε τρίτους που δεν παρευρέθησαν ούτε σε μία έστω σηνέλευση της λέσχης τότε να γράφουν βλακείες (έτσι για να γράφουν) και να προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να προκαλόυν τις εντυπώσεις νεοτέρων - και  γιατί όχι - μελλοντικών μελλών - αθλητών της αγαπημένης μας Ε.Α.Α.
    Εγώ μεγάλωσα μέσα στην Ε.Α.Α. όπως και πολλόι άλλοι αξιότιμοι μοντελιστές. Θλίβομαι - πικραίνομαι και εξίσταμαι όταν διαβάζω πράγματα τα οποία δεν συμβαδίζουν με την προώθηση του αερομοντελιστικού ιδεώδους παρά μονάχα γράφονται έτσι για να γράφονται. (Μου θυμίζει κάτι πιτσιρικάδες συμμαθητές του δημοτικού, που για λόγους εντυπωσιαζμού και εντυπώσεων "καρπάζωναν" τους ΄συμαθητές τους και μετά γέλαγαν με την ανούσια και γεμάτη ηλιθιότητά πράξη τους - ευτυχώς εγώ δεν συμετείχα σε τέτοιου είδους πράξεις). Ποτέ λοιπόν δεν υπήρξα "καρπαζοεισπράκτορας" και δεν θέλω το ίδιο να συμβαίνει και για την "πολυαγαπημένη" μας Ε.Α.Α.
    Δεν μπορεί ο καθένας επειδή άκουσε σε "πηγαδάκι!!!" ή κοιμήθηκε στραβα το βράδυ, ή επειδή δεν χρήζει της στοιχειώδους "λογικής" να ψάξει και να βρεί, να του φταίει η λέσχη γι αυτό. ΝΙΣΑΦΙ
    Αυτά είχα να πώ πρός απάντησή σου. Έχε γειά και εύχομαι ότι καλλίτερο στον ΣΕΑΕΛ και στις ενέργειές σου.
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #84 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 16:58:17 »

μπορει να μην ημουν μελος στην εαα αλλα ημουν σε αλλη ενωση που μαζι με την εαα ητο κατω απο την ΕΟΑΜ οποτε κατι γνωριζω και εγω περα απο κουτσομπολια. Σε ποια νεα μελη αναφερεσαι? εδω ο συναδελφος εκανε φιλοτιμες προσπαθεις και κανεις σας δεν ενδιαφερθηκε να τον γραψει? μηπως τελικα δεν ενδιαφερεστε να μπουν νεα μελη μη και χαλασουν οι ισορροπιες στις συνελευσεις?
    Καταγράφηκε

6938430125
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #85 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 07:33:48 »

Δημήτρη στην Αερολέσχη Αγρινίου πάρα πολλές φορές μου έχουν φέρει ξεχασμένες αιτήσεις από μήνες ή και πάνω από χρόνο. Τις έδωσε κάποιος φίλος, ο οποίος μερικές φορές έχει δώσει και τα χρήματα για εγγραφή - συνδρομή, ξεχάστηκαν σε κάποιο σακάκι ή συρτάρι και μερικές χάθηκαν.

Μπορεί να συμβεί σε όλους μας και κατά κανένα τρόπο δεν μπορεί να πούμε οτι υπήρξε πρόθεση απόρριψης, ούτε από το μέλος που ανέλαβε να προωθήσει την αίτηση, ούτε βέβαια από το Δ.Σ. του συλλόγου, που δεν είχε καμμιά ενημέρωση.
    Καταγράφηκε

kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #86 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 11:02:33 »

Είναι τρομερό!

Μόνο σε θέματα που υπάρχουν αντιπαραθέσεις, εκβιασμοί, σούξου μούου κλπ υπάρχει πολυ κυκλοφορία!!

Ξεκήνισα να διαβάζω την πρώτη σελίδα κ σταμάτησα γιατί πάλι βλέπω προβλήματα κατανόησης κλπ κλ..

Όμως έμαθα...

"Το 1990, γυρίζοντας πάλι στο Αγρίνιο, ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχα σε Γ.Σ. της Ε.Α.Α.. Παρόντες 19 άτομα, σε μια εποχή που τα Σπάτα ήταν γεμάτα. Αποχαιρετώντας τους φίλους είπα δυό λόγια για την λύπη μου που δεν έβλεπα νέους ανθρώπους (τότε ήμουν 34 ετών) να συμμετέχουν...."

Την ηλικία του Κωστόπουλου  Grin

Ηρεμία στα πνέυματα κύριοι...Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις θα μπορούσαν να στέλνονται σε ΠΜ ώστε οι υπόλοιποι που θέλουν κοινωνία ορθής πληροφορίας να την βρίσκουν στις πρώτες σελίδες ενός ποστ και όχι μετα από καμιά 10ρια σελίοδς όποθ προηγούνται φωνές &  knuppel2

πάντα φιλικά!

Μάνος
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #87 στις: Σάββατο, 23 Ιουν 2007, 16:52:29 »

Δε γνωρίζω από κοντά αρκετούς από εδώ μέσα. Πώς άλλωστε αφού βρίσκομαι αρκετά μακρυά απόλους. Αλλά ρε παιδιά αν κάποιος δεν έχει κάτι προσωπικό με κάποιον ή μια σωστή απόδειξη να πει κάτι εναντίον κάποιου στελέχους συλλόγου ή αερολέσχης ας μην πετάει πέτρες παντού και οπουδήποτε. Ας ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε λίγο τα θετικά που έχουμε πάρει και που θα πάρουμε στο μέλλον από τις λέσχες και συλλόγους. Ας βοηθήσουμε αν μπορούμε στις προσπάθειές τους και αν δεν μπορούμε ας τους αφήσουμε τουλάχιστο να τα βγάλουν πέρα ήρεμοι χωρίς να τους φορτώνουμε περισσότερο. Και αν νομίζουμε οτι κάπου κάτι δε γίνεται σωστά, πάντα με καλή πρόθεση και διάθεση μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους και να τους το υποδεικνύουμε. Άνθρωποι είμαστε και κανείς δεν δαγκώνει. Και αν πάλι πιστεύουμε οτι μπορούμε να διορθώσουμε κάτι υπάρχουν και οι δημοκρατικές διαδικασίες της εκλογής μας στη θέση τους. Δεν είναι ωραίο να τους εκθέτουμε μαυτό τον τρόπο, μας διαβάζουν πολλοί. Έλεος πια με τα διοικητικά, τα οικονομικά και ότι λήγον εις -α. Ας βγούμε να πετάμε τα μοντέλα μας όπου βρει ο καθένας καλύτερα και ασφαλέστερα (τι να κάνουμε αυτό έχουμε προς το παρόν) και με τον καιρό σίγουρα όσο υπάρχει αγώνας θα έρχονται και τα μοντελοδρόμια. Τίποτα δε γίνεται απο τη μια στιγμή στην άλλη. Και για να πω και κάτι.......Μιλάμε για μοντελοδρόμια έ; λέμε ότι δεν έχουμε ε; Είμαι σίγουρος οτι αρκετοί από μας θα μπορούσαν να κάνουν κάπου κάποιο μοντελοδρόμιο και ας κόβουν και εισητήριο δεν πειράζει. Ας του λείπει ακόμα και η τουαλέτα. Διάδρομο να έχει και αρκετό χώρο (..και τα υπόλοιπα...τα....λύνουμε  buck2). Δε μπορεί .... τόσα ξεροτόπια ανεκμετάλλευτα υπάρχουν, όρεξη θέλει και καλή διάθεση. Άντε ορέ, καλές πτήσεις και καλή καρδιά. Για να λέμε και καμιά καλημέρα και από κοντά γιατί βρισκόμαστε στις εκδηλώσεις και θα καταλήξουμε με το ζόρι να ανταλλάσουμε καμιά κουβέντα. Wink
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #88 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 09:26:15 »

.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 10:35:03 από panelpni » Καταγράφηκε
    Efialtys
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #89 στις: Δευτέρα, 25 Ιουν 2007, 11:49:35 »

μπορει να μην ημουν μελος στην εαα αλλα ημουν σε αλλη ενωση που μαζι με την εαα ητο κατω απο την ΕΟΑΜ οποτε κατι γνωριζω και εγω περα απο κουτσομπολια. Σε ποια νεα μελη αναφερεσαι? εδω ο συναδελφος εκανε φιλοτιμες προσπαθεις και κανεις σας δεν ενδιαφερθηκε να τον γραψει? μηπως τελικα δεν ενδιαφερεστε να μπουν νεα μελη μη και χαλασουν οι ισορροπιες στις συνελευσεις?

Σε ποια ένωση ήσασταν? Είχε σχέση με τον αερομοντελισμό? Έχετε ταυτότητα μέλους η άλλο απόδειξη?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: