Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 654
    Συνολικά: 656
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 28888 φορές)
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #60 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 23:58:10 »

ΚΥΡΙΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. δεν ανηξα αυτο το θεμα για να τσακοθουμε και να βγαλουμε μαχαιρια.
    λοιπον. μην μου λετε οτι δεν εχω προσπαθηση να ερθο σε επαφη με τον συλλογο.σας ειπα οτι εχω δωση τα χαρτια μου για να γινει η εγκραφη.δεν εχει γινει εδω και πολλη καιρο.
    πως μμπορο να ασχολιθο με τον συλλογο αφου δεν μπορο να συμετεχο σε συνελευσεις και να ακουσο και να πω την γνωμη μου.πως πως?
    καποιος εγραψε (δεν θυμαμε ποιος sorry) οτι μετα τα σπατα ο συλλογος δεν εψαξε για αλλο χωρο και εστενλε μοντελιστες εξω σε αγωνες.δεν ειναι και το ποιο ευκολο εδω που τα λεμε να βρεθη χωρος κοντα στην αθηνα και οι αθλητες δεν μπορουν να μην πανε εξω. αυτο δεν μπορουμε να το στερησουμε. και να βρεθει χωρος εξω απο την αθηνα ξερεται τη θα πουν οι περισοτεροι???  ειναι μακρια,εκει βρηκατε να το κανεται? να λεμε και τις αληθειες ετσι. εγω πχ εχω γραφτη στο μοντελοδρομιο τις αυλιδας.
    το θεμα που ξεκινισα το ξεκινισα για να μαθω ορισμενα πραγματα που μετα απο τοσες απαντισεις τα εχω πεξη και εχω μπερδευτη και δεν καταλαβα ακομα. μπορη καποιος να μου απαντηση ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε μερικα πραγματα. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ομως.
    1) πως μπορω και που θα γραφτω μελος στην Ε.Α.Α και να μπορω να συμετεχω και να ακουω τα προβληματα και να λεω και την γνωμη μου.
    2) οταν ελεγα για συναντισεις ελικοπτερων δεν εννοουσα αγωνες. συναντισεις οπου θα βρεθουνε αρχαριοι και μη για να πεταξουν και οι παλιοι να συμβουλευβουν τους νεους.το παραπονο μου ειναι οτι στον τομεα ελικοπτερα δεν ασχολειται η Ε.Α.Α οπως κανει με αλλα. αυτο εχω καταλαβει και ειναι η πρωσοπικη μου και ταπινη μου αποψη.
    3) η Ε.Α.Α οπως κανει και τις υπολοιπες συγκεντρωσεις δεν μπορει να κανει και συγκετρωσεις με ελικοπτερα? τουλαχιστον τωρα υπαρχουν ποιο πολλοι ελικοπτεραδες.

ξερω (μαλλον εχω ακουσει) για τα δικαστικα προβληματα που εχει η Ε.Α.Α. δεν ξερω και πολλα πραγματα γιατη δεν εχω δικαιομα να βρεθω καπου και να τα ακουσω απο υπευθηνα στοματα. γι΄αυτο τον λογο μην  κατηγορηται ουτε εμενα ουτε και αλλους και λεται οτι δεν γνωριζουμε την κατασταση και ξερουμε μονο να μιλαμε και να βγαζουμε τον κ.....  μας εξω.
    ΣΕΒΟΜΑΙ τους παλαιοτερους γιατι βοηθανε παρα πολλη τους νεους. εμενα πρωσοπικα οποτε χρειαστικα την γνωμη  και την βοηθεια μερικων μου την εδωσαν απλοχερα. σε αντιθεση με μερικους νεοτερους και παρα πολλη σχετικους με το hobby που μιλανε με τουπε και δεν σου εξηγουνε.

εδω δεν βρισκομασται για να τσακοθουμε και να βριστουμε. με την συζητηση απο ολους μπορη, μπορη λεω να βγει κατι. ας αφησουμε εξω τα πρωσοπικα συμφεροντα και να κοιταξουμε τον ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. μην κοιταμε μεμονομενα. πειται μας ποτε θα ξεκαθαριση το θεμα τις Ε.Α.Α με τα προβληματα. ολοι εχουνε συλλογους εκτος απο την αθηνα. γιατι? αυτο με τρωει. εγω μενω αθηνα και θελω να γραφτω στην αθηνα και οχι σε αλλο συλλογο-λεσχη ή οτι αλλο ειναι αυτο.

ευχαριστω ολους που συμμετεχουν στην συζητηση αλλα δεν θελω να τσακονομαστε και να γραφονται μπηχτες για διαφορους.
    απλως απαντηστε ξεκαθαρα για τα θεματα που αναφερονται.

Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #61 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:13:30 »

μπηχτες αφηνουν και υπονοουμενα οσοι ΔΕΝ θελουν να σου απαντησουν. Συνεχισε την προσπαθεια και αν τελικα δε σε γραψουν θα σε εγγραψουν. Μπορει εσυ να εισαι ανταξιος της τιμης
    Καταγράφηκε

6938430125
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #62 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:25:58 »

Φίλε Χάρη,

προσωπικά πιστεύω ότι τα όσα έγραψες στο ξεκίνημα του θέματος ήτσν πραγματικά αποτέλεσμα των προβληματισμών που εκφράζεις και δεν έκρυβαν τίποτε από πίσω.

Τώρα, το πως ξεφύγαμε, ας πούμε ότι είναι ένα θέμα που πόνεσε πολύ και αρκετούς στο παρελθόν, και δε σβήνει εύκολα. Ας τα αφήσουμε όμως αυτά.

Αν και κάπως μακριά, και αν και τελείως αναρμόδιος , θα προσπαθήσω να απαντήσω στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσες.

1) για οτιδήποτε έχει σχέση με την Ε.Α.Α. μπορείς να επικοινωνήσεις με τον κο. Γιάννη Κωνσταντάκάτο (ή jkon, ή Θείο Γιάννη) και να μάθεις ότι χρειάζεσαι, μια και είναι ο πρόεδρος του συλλόγου. (Αυτό σου το έχει ήδη απαντήσει ο Johnnie Red σε παλαιότερο ποστ του)

2) το παράπονό σου το βρίσκω βάσιμο και δικαιολογημένο, πράγματι όπως το βλέπω και εγώ, η Ε.Α.Α. δεν ασχολείται ενεργά με τα ελικόπτερα. Ο λόγος ? Απλά δεν έχει αρκετά άτομα που να ασχολούνται ενεργά με το συγκεκριμένο είδος. Ο σύλλογος είναι οι άνθρωποι και εάν οι άνθρωποι δεν ασχολούνται... Από την άλλη, αν υπάρξουν περισσότεροι άνθρωποι με όρεξη και διάθεση να ασχοληθούν (και να προσφέρουν, γιατί κάθε εκδήλωση θέλει και προσφορά από κάποιους, και όχι όλο από τους ίδιους), δεν υπάρχει λόγος να μη γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις.

3) είναι το ίδιο με το 2).

Μάζεψε υπεύθυνα τις πληροφορίες που ζητάς, κρίνε και κινήσου ανάλογα.

Καλό βράδυ

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #63 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:30:57 »

συμφωνο μαζι σου. Thumbs up αν ειμαι ανταξιος σε αυτο που θα μου κανουν δεν ξερω 
    Έτσι για να πω και εγώ κάτι,

ρε παιδιά δέν υπάρχει περίπτωση να βγεί τίποτε με αυτό τον τρόπο.Όσοι πιστοί είναι στην ΕΑΑ καλά κάνουν και την υπερασπίζονται.Όσο αφορά όλους εμάς απου δέν είμαστε μέλη της,άς κοιτάξουμε τα δικά μας και να αφήσουμε
    αυτή τη γηραιά ένωση να πορευτεί με τον τρόπο που επιθυμεί.

Τι θα κάνουμε δηλαδή μια ζωή πόλεμο;; πάει περάσανε αυτά...πάμε για άλλα!!!!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:37:09 »

και μαλλον θα συμφωνισο με τον κυριο sofo. μαλλον θα μεινη η γηραια ενωση καθαρα μονο για τυπικους λογους.

και κατα τυχη διαβασα ενα θεμα με ρατσισμους σε μοντελοδρομια. θα το διαβασω ποιο καλα. αλλα αυτο που καταλαβα ετσι στα γρηγορα εχει να κανει και αυτο με ελικοπτεραδες. παλι στην απ'εξω τα ελικοπτερα. μμμμμ    .  μηπως τελικα δεν θελουμε να εξαπλωθει το ελικοπτερο?   Sad Sad Sad
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:49:01 »

Κυριε Γιωργο. συμφωνο μαζι σας. δηλαδη αν θελουν 100 ατομα να γραφτουν στην Ε.Α.Α τοτε ο κυριος κωσταντακατος θα πρεπει να ειναι ολη την ημερα στο τηλεφωνο και να δινει πληροφοριες. ειναι σωστο αυτο? δεν πρεπει να υπαρχουν καποια γραφεια? θα μου πειται τωρα οτι ζηταω και πολλα ε? ετσι ομως δεν ειναι και το σωστο? οσον αφορα τωρα για τα ατομα που ασχολουνται με το ελικοπτερο πυστευω οτι πολλοι στην αθηνα και αν γινοτανε μια προσπαθεια απο την Ε.Α.Α - 1 μοντελοδρομιο και απο τους αθλητες ακομα που βγαινουν στο εξωτερικο (να μην λεμε ονοματα) να οργανοσουν μια συναντιση εγω πυστευω οτι θα μαζεβε πολλη κοσμο. μην σας πω οτι θα υπαρξη και συνοστισμος. αποψη μου ετσι?

ειμαι λαθος? εχω αδικο?
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:54:28 »

Καλησπέρα.
    μερικές φορές είναι δύσκολο να κρατηθείς... ας το πάρω λοιπόν στο "χαλλλλλαρα" .....
    1.) Γηραιά ένωση διάβασα να αποδίδεται στην ΕΑΑ... E λοιπόν μάλλον εσείς όλοι δεν έχετε καταλάβει πως η γριά κότα έχει το ζουμί.!!!  Wink Wink
    2.) Αφού λοιπόν όλοι κόπτεστε για την αποκτήσει χώρου πτήσεων που τόσο πολύ σας λείπει και τόσο μεγάλο λάθος έκανε η ΕΑΑ που δεν σας τον βρήκε για να τον έχετε μπροστά από το σπίτι σας,(αν όχι μέσα σε αυτό) γιατί δεν ψάχνεται να βρείτε ένα χώρο πτήσεις να το ονομάσετε μοντελοδρόμιο και να κάνετε εκεί το hobby μας??
    γιατί τα περιμένετε όλα στο πιάτο??  
    γιατί ξέρετε μόνο να κρίνεται κατακρίνοντας???
    ιδού η Ρόδος ιδού και πήδημα... !!!!

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:03:59 »

αντε παλι. ποιος ειπε οτι το προβλημα ειναι το μοντελοδρομιο??? αυτο καταλαβαται? και παλι αισθανθηκα πρωσοπικες αντιπαραθεσεις ή κανο λαθος?  κυριε dapan διαβασε αν θελεις τις τελευταιες απαντισεις μου και δωσε μου μια απαντιση. μιλαω και για το μοντελοδρομιο. διαβασε τι λεω και αν θες μου απαντας καθαρα και ειλικρινα.

δεν ειμαι εχθρος τις ΕΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:09:38 »

pilot haris
    τό ότι απάντησα κάτω από εσένα γιατί τώρα διάβασα τις απαντήσεις που είχαν γραφτεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απαντώ σε σένα....

dapan
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:15:38 »

Ναι αλλα σε πειραξε αυτο που ειπα ή ειπαμε για την γηραια ενωση και κολησες σε ενα μοντελοδρομιο. στα υπολοιπα που ρωταω δεν απανταει κανεις. ολο απ'εξω απ'εξω παει το θεμα.  Sad τι να πω? δεν ξερω.

ειναι δυσαναγνωστες οι ερωτισης - αποριες - παραπονα μου  Huh Huh Huh
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #70 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:21:20 »

Παντελή,

το γηραιά το ανέφερα βάση της ιστορίας που έχει αυτός ο σύλλογος,τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω

Εσύ αλήθεια γιατί κόπτεσαι;;
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:24:38 »

lalala lalala lalala
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:26:03 »

1) πως μπορω και που θα γραφτω μελος στην Ε.Α.Α και να μπορω να συμετεχω και να ακουω τα προβληματα και να λεω και την γνωμη μου.
    2) οταν ελεγα για συναντισεις ελικοπτερων δεν εννοουσα αγωνες. συναντισεις οπου θα βρεθουνε αρχαριοι και μη για να πεταξουν και οι παλιοι να συμβουλευβουν τους νεους.το παραπονο μου ειναι οτι στον τομεα ελικοπτερα δεν ασχολειται η Ε.Α.Α οπως κανει με αλλα. αυτο εχω καταλαβει και ειναι η πρωσοπικη μου και ταπινη μου αποψη.
    3) η Ε.Α.Α οπως κανει και τις υπολοιπες συγκεντρωσεις δεν μπορει να κανει και συγκετρωσεις με ελικοπτερα? τουλαχιστον τωρα υπαρχουν ποιο πολλοι ελικοπτεραδες.

στο 1ο σου ερώτημα απάντησαν οι κύριοι Κωστόπουλος και Κωνσταντακάτος.
    στο 2ο σου ερώτημα σου απάντησα εγώ..
    στο 3ο ο κύριος Παπαδόπουλος.

τι άλλο να πω... απορώ... ξαναδιάβασε τις απαντήσεις σε παρακαλώ και ίσως καταλάβεις.
    Όλα τα άλλα μάλλον είναι εκ του πονηρού και δεν θα μπω στον πειρασμό να απαντήσω..
    Καταγράφηκε

Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #73 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 01:46:23 »

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

1) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΦΙΑ?)
     ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ "ΧΑΛΙΑ"  ΤΟ ΘΕΜΑ? ΑΝ ΘΕΛΩ πχ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ή ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ή ΟΠΟΥΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΗ Ή ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ

2) ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ (εγω πυστευω οτι υπαρχει ομως) ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΠΕΙΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΩΡΑΙΑ!!

3) ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ (κατανοητο αυτο)

4) ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ Ή ΑΠΟ ΕΠΕΙΔΗΞΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ!!!!

ΑΜΑΑΑΝΝΝΝ. ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕΕΕΕ!!!  ΧΑΟΣ   Thumbs up

ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #74 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 02:27:38 »

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

1) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΦΙΑ?)
     ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ "ΧΑΛΙΑ"  ΤΟ ΘΕΜΑ? ΑΝ ΘΕΛΩ πχ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ή ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ή ΟΠΟΥΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΗ Ή ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ

2) ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ (εγω πυστευω οτι υπαρχει ομως) ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΠΕΙΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΩΡΑΙΑ!!

3) ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ (κατανοητο αυτο)

4) ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ Ή ΑΠΟ ΕΠΕΙΔΗΞΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ!!!!

ΑΜΑΑΑΝΝΝΝ. ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕΕΕΕ!!!  ΧΑΟΣ   Thumbs up

ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Παρόλο που είπα οτι δεν θα ξανααπαντήσω, αυτή την φορά επανέρχομαι.......Μόνο για διευκρίνυση και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους. Οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου - παρόλο που έχουν απαντηθεί σε πολλά πόστ προηγουμένως, θα τα συνοψήσω σε ένα για να σε βοηθήσω να λήξει το θέμα.
    1. Η απάντηση είναι να επικοινωνήσεις με την Ε.Α.Α.  http://eaa.aeromodelling.gr/
    Εδρα: Πάριδος 40 - ΙΛΙΟΝ Αττικής - τ.κ. 131 22

τηλ: 6932-479.500

fax: 210-82.32.545

e-mail: jkon(παπάκι)otenet.gr

2. Το ελικόπτερο δεν είναι παραπεταμένο. Ο dapan και ο Κος Παπαδόπουλος σου έδωσαν την απάντηση στα πόστ #11, #12, και #13.
    3. Απάντησες μόνος σου. Παρόλα αυτά στο site της ΕΑΑ θα βρείς τις πληροφορίες που θέλεις. http://eaa.aeromodelling.gr/eaa-011.htm

4. Υπάρχουν αυτή την στιγμή εν ενεργεία τουλάχιστον 2 χώροι (με ασφάλιση) ελεγχόμενοι:
    μοντελοδρόμιο HobbyBox

τηλ. : 210-93.45.375, 210-36.36.430

www.hobbybox.gr

μοντελοδρόμιο Dounis Airfield

τηλ: 6932-22.90.24

Και αλάνες μπόλικες για αυτούς που δεν θέλουν δεσμεύσεις και συνδρομές. (Ασπρόπυργος - ΗΣΑΠ, ΣΕΦ, ΣΧΟΙΝΙΑΣ κτλ.).Τελικά δεν είναι και τόσο χάος εδώ στο Ελλάντα.....!
    Απλά πρέπει να έχεις διάθεση και να καταλαβαίνεις τις πληροφορίες που σου δίνονται. Αλλιώς κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσουν οχι μοντελιστή με όνειρα μικρού παιδιού, αλλα μοντελιστή με μυαλό μικρού παιδιού.
    Ελπίζω να καλύφθηκαν όλες οι απορίες σου τώρα. Αντε και καλόν ύπνο!
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: