Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 10:33:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 661
    Συνολικά: 663
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 28896 φορές)
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 00:27:16 »

Καθώς δεν τα ξέρω και καλά θα ήθελα κάποιος παλαιός να εξιστορήσει  τι έγινε τότε .

Γιατι οι δικες μου πληροφορίες λένε άλλα οτι βρέθηκε λύση και ηταν ...

PS Συμφωνώ με το οτι απαντάει κάπως και το ανάφερα στην πρώτη γραμμή του προηγούμενου ποστ μου .

Επισεις ομως αναφερω οτι αν ημουν στη θεση του θα γραφομουν στην καθε  greenpeace και θα προσπαθούσα να πίσω τους πάντες  οτι ο καπνός απο τα αερομοντελα ειναι επικίνδυνος κτλ κτλ και πρεπει να απαγορευτούν θα εχανα την μαχη για ενα ελεύθερο μοντελοδρομιο αλλα θα κέρδιζα τον πόλεμο εναντια στην εκμετάλλευση του αερομοντελισμου .

Αντιδράω πολύ άσχημα οταν πληγωθώ απο κατι που αγαπω  ...το μισω

Περιμένω της απαντισεις για το τι πραγματι εγινε τοτε απο ολους εσας που τα ζησατε 
    Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 17:52:48 »

Αυτο που εγραψα μπορει να σας προκαλει μια θυμηδια οπως ειπατε.. Ισως να μην αναγνωριζετε σε μη μελη της ΕΑΑ το δικαιωμα να κανουν κριτικη ..
    Αλλα η αλλαζονια σας δεν σας αφηνει καν το περιθωριο να δειτε γιατι πολλοι ανθρωποι οι περισσοτεροι ισως απο τους μοντελιστες του λεκανοπεδιου επελεξαν να μην ειναι μελη, να μην ερχονται στις γεν συνελευσεις.. και τι να ερθουν να κανουν? να καταληξουν στα δικαστηρια? να μαλωσουν? γιατι εχουν γινει και αυτα και δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις! γιατι απλα εγιναν, εμ πασει περιπτωση ολα αυτα ειναι πραγματα που σε μενα δεν προκαλουν γελιο αλλα λυπη. Λυπαμαι που εσεις χαμογελατε. κριμα
    Hey mc90606

Τελικα σας αρέσει να ανακατεύετε τα "παλιά ξερά σκ*τά)....Ο.Κ.....
    Η λέσχη μπήκε σε ένα δικαστικό "κικεώνα" "αμυνόμενη" στις εκούσιες "πιέσεις" (και με δικαστίρια) μιας μερίδας μοντελιστών που ήθελαν να "ρίξουν την νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση"  της λέσχης.....(προβάλοντας λύσεις μονομερών συμφερόντων) και όχι για την προβολή του αεραθλητικού ή αερομοντελιστικού ιδεώδους και συνέχειας που εκφράζει την λέσχη τα τελευταία 55 χρόνια απο την ίδρυσή της......Εάν η "άμυνα" στις δικαστικές προκλήσεις ορισμένων "αρπακτικών" που για΄"ίδιον" όφελος παρασύρουν την λέσχη σε δικαστικές διαμάχες σου φαίνεται περίεργο θα ήθελα να ήξερα τί θα έκανες εσύ στην θέση του Δ.Σ......Θα έπεφτες ως "λεία" στις καννιβαλιστικές τους ορέξεις;;;;;; ( Πρός επιβράβευση αυτών που σας παραθέτω σας απαντώ οτι η Ε.Α.Α. δεν έχει χάσει καμμία απο τις υποθέσεις αυτές......ευτυχώς που η ελληνική δικαιοσύνη καταλαβαίνει και πράττει ανάλογα, σε αντίθεση με ορισμένους μοντελιστές που αναμασούν τα λόγια των "αρπακτικών"...)
    Τώρα όσων αφορά αυτούς που έφυγαν απο την λέσχη ήταν μοντελιστές που σταμάτησαν να είναι ενεργοί και οι υπόλοιποι ήταν προσκείμενοι στούς "ταραχοποιούς" (πάντα υπάρχουν "τέτοιοι" στην ιστορία - απο αρχαιοτάτων χρόνων - ΒΛΕΠΕ "ΕΦΙΑΛΤΗΣ"..) Γι αυτό συνεχίζουμε να "χαμογελάμε"......
    Η Ε.Α.Α. δεν έχει την ανάγκη της διαφίμησης (υπάρχει 55 χρόνια - και θα συνεχίσει να υπάρχει σε πείσμα των "ταραχοποιών" και λοιπών "υπογείων" στοιχείων...)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 18:23:05 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 20 Ιουν 2007, 18:18:41 »

Αν και διαφωνώ σε πολλά απο το στυλ απαντησεων την μανια για τυπικότητα  και αλλα πολλα  για να μην πω σχεδων στα παντα .

Αλλα μονο και μονο οτι παρα τα δικαστήρια αντι να πει ενα άντε γα*****τε  ( Συγνωμη αλλα ετσι νιωθω οτι πρεπει να το  πω)  εσεις η λέσχη τα μοντέλα σας παίρνω τι γνωση μου αφηνω την λεσχη & κανω το hobby μου βοηθαω οποιον μου τι ζητηση χωρις να ασχολουμε αλλο με εσας τους μαθητες και τους δηθεν φιλους , αλλα καθησε και εγραψε βιβλιο για τον αερομεντελισμο και συνεχίζει να ασχολιτε μαζι με αυτους που τον κυνιγησαν , Οφειλουμε να μην τον κατηγορουμε και για αυτο αλλα να του σταθουνε οι παλαιοί τουλαχιστον που εμαθαν πολλα παο αυτον  .

οπως ειπα και αλου διαβαζω ιστορια για να μην κανω λαθη που εκαναν αλλοι , αν και τα κανω απο υπερβολικό ζηλω ισως .

Mrkaza έχεις απόλυτο δίκιο.!!!! Αν και νέος στο χώρο δεν έχεις παρωπίδες και βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Thumbs up
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 12:28:31 »

Θα ειχε παντως ενδιαφερων να μαθαιναμε τη τιμη του κλασματος Ταμειακως ενταξει αερομοντελιστες μελη ΕΑΑ για την τρεχουσα περιοδο δια του μεσου ορου των μοντελιστων που πετανε καθε κυριακη στα μοντελοδρομια της αττικης. Πιστευω οτι αν το κανετε θα σας πιασει μελανχολια και θα φυγουν τα χαμογελακια και οι θυμηδιες.
    Καταγράφηκε

6938430125
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 12:41:16 »

Αγαπητέ mc90606

Τα πράγματα είναι απλά. Όπως εσύ δεν θέλεις να είσαι μέλος ή αθλητής στην ΕΑΑ - γιατί δεν συμφωνείς όπως λές με την πολιτική της. Απλά δεν "γίνεσαι" μέλος.....Τόσο απλά είναι τα πράγματα......Η Ε.Α.Α. δεν έχει ανάγκη διαφίμισης αυτό ειπωθηκε και παραπάνω. Εμείς - τα μέλη και οι αθλητές πάντα θα "χαμογελάμε" ακόμα και στις "λασπολογίες" ανωνύμων "λασπολόγων"....δεν πειράζει, έχετε γειά και να πετάτε καλά - όποιοι και να είσθε.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 14:19:11 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 13:17:49 »

Δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό για την Ε.Α.Α. ( ή οποιαδήποτε Ε.Α.*.) να προσπαθεί να έχει στην τάξη της όσο περισσότερα μέλη - αθλητές γίνεται. Δεν γίνεται διαγωνισμός για τον πιο πολυπληθή σύλλογο.

Ίσως να είναι σκόπιμο, αλλά όχι απαραίτητο. Ο κάθε σύλλογος καθορίζει τη δική του πορεία. Όποιος δε συμφωνεί εγγράφεται αλλού. Ή δεν εγγράφεται καθόλου. Ή κάνει δικό του σύλλογο για να κάνει αυτά που πιστεύει σωστά.

Ή εγγράφεται και μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προσπαθεί να αλλάξει τα (κατά τη γνώμη του) κακώς κείμενα. Εάν έχει δίκηο, θα υπάρχουν και άλλοι οπότε θα υπάρχει ισχυρή δύναμη για να πετύχει η αλλαγή.

Αυτό λέει στην ουσία και ο Jkon, και συμφωνώ μαζί του. Τα εσωτερικά της κάθε Ε.Α.*. είναι ακριβώς αυτό, εσωτερικά, και όχι αντικείμενο δημόσιας συζήτησης. Υπάρχουν οι συνελεύσεις για την επίλυση τους...

Όσο για το πως ξεκίνησε το θέμα, δεν πιστεύω ότι ο Pilot-Haris έκανε κάτι ηθελημένα, πέρα από το να εκφράσει μια προσωπική του απορία, βασισμένος σε λανθασμένες ή μονόπλευρες πληροφορίες.

Η αντίδραση του Johnie Red, αν και έντονη, πιστεύω ότι οφείλεται σε όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν...

Τελικά πάντως κάτι βγαίνει από τη συζήτηση, μαθαίνονται κάποια πράγματα και στο ευρύτερο κοινό και αιτιολογούνται καταστάσεις και αντιδράσεις, που σε τρίτους μη γνώστες, φαντάζουν παράλογες ή αλαζονικές...

gkan

(μέλος Ε.Α.Θ.)

Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 13:40:52 »

παλλης δημητρης λεγομαι επειδη εστιαζεις στην ανωνυμια. Εγω αν η ενωση ειχε χωρο θα ημουν μελος, μιλαω προσωπικα. εαν η ενωση θελει να ειναι αθλητικο σωματειο ειναι δικαιωμα της προφανως. το εχω πει και σε προηγουμενο μυνημα. δεν θα απαντουσα γενικως εαν δεν υπηρχαν αναφορες σε υπογειους κυκλους κτλ κτλ κτλ  Σε λιγο θα μας πειτε οτι ειμαστε και βρυλ απο τη κουφια ΓΗ
    Καταγράφηκε

6938430125
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 13:49:30 »

Ο μόνος που κατάλαβε τους Έλληνες πραγματικά ήταν ο Καποδίστριας.

Ααααααααααρε Καποδίστρια με της πατάτες σου.......................κάτι ηξερες!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 08:47:57 από panelpni » Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 14:02:09 »

Τακη η δικη σου αφεντομουτσουναρα ειναι μελος της εαα? γιατι απο οτι θυμαμαι δεν εισαι, και αν δεν εισαι εξηγησε μας και τους λογους που επελεξες να μην ενισχυσεις αυτη τη κοινη αθλητικη προσπαθεια. Επισης ξερω πολλους που στα σπατα πεταγανε σαν κλεφτες και οταν ερχοταν η κυρια με τις συνδρομες τα μαζευανε τρεχοντας. πρωτου λοιπον ηθικολογησεις και πρωτου χρησιμοποιησεις ξανα τετοιου ειδους εκφρασεις χαμαιτυπιου (αφεντομουτσουναρα κτλ) καλο ειναι να βουτας τη γλωσσα σου στο μυαλο σου και μετα να μιλας, και να με χρακτηριζεισ λιγο
    Καταγράφηκε

6938430125
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 14:08:53 »

Δεν νομίζω να τους ήξερες η να ήσουν παρών. Απλός κάποιος σου είπε ιστορίες και κανείς το χαλασμένο τηλέφωνο τώρα παπαγαλίζοντας. Κανω λαθος μηπως???

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 08:48:38 από panelpni » Καταγράφηκε
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 14:15:41 »

Oxi παρων δεν ημουν. Αν ημουν θα ημουν και μελος γιατι δεν μου αρεσει να πεταω τσαμπα ειναι θεμα αρχης. Τις ιστοριες τις ακουσα απο τους ιδιους τους τρεχοντες.... ή εστω απο καποιους εξ αυτων. Το πηρα προσωπικα γιατι σε μενα απαντησες αφου εγω ειχα γραψει. Οστωσο δεν απαντησες αν εισαι η οχι μελος....

περιμενω με αγωνια..
    Καταγράφηκε

6938430125
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 14:31:44 »

Oxi παρων δεν ημουν. Αν ημουν θα ημουν και μελος γιατι δεν μου αρεσει να πεταω τσαμπα ειναι θεμα αρχης. Τις ιστοριες τις ακουσα απο τους ιδιους τους τρεχοντες.... ή εστω απο καποιους εξ αυτων. Το πηρα προσωπικα γιατι σε μενα απαντησες αφου εγω ειχα γραψει. Οστωσο δεν απαντησες αν εισαι η οχι μελος....

περιμενω με αγωνια..

« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 08:49:25 από panelpni » Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:00:26 »

Αγαπητέ Δημήτρη Πάλλη,

Ένας πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε πεί κάποτε κάτι πολύ βαθυστόχαστο: "Μην αναρωτιέσθε τι μπορεί να κάνει η χώρα για σας - αλλά τί μπορείτε να κάνετε εσείς για την χώρα...."
    Εν ολίγοις δεν έχει σημασία τι κάνει η ένωση για εσένα......Εσύ τι έχεις κάνει εν τω μεταξύ για την ένωση;;;;;
    Γιατί μέχρι τώρα βλέπω οτι στην "λασπολογία" τα πάς μια χαρά.....! Και μια ερώτηση ακόμα - δεν περιμένω απάντηση - Αφού κατά την γνώμη σου η λέσχη είναι έτσι τότε εσύ γιατί ασχολείσαι ακόμα;;;; Τι σε κόφτει;;;;;Γράψου σε μια λέσχη που θα σε δεχθεί - ακόμα και αν λασπολογείς εις βάρος της - δεν νομίζω να την βρείς....! Ξέρεις δεν έχει και νόημα να λασπολογείς και να παραπονιέσαι μετά οτι δεν σε κάνουνε και μέλος!!!!!!! Πρώτα τους βρίζεις και με αυτόν τον τρόπο θέλεις να τους πείσεις οτι είσαι και κατάλληλος για να γίνεις μέλος;;;;;; Δεν ξέρω για την Ε.Α.Α. αλλά σε μια λέσχη που ΕΓΩ ήμουν πρόεδρος θα μου ήσουν "ανεπιθύμιτος"....
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:17:21 »

αλλα λογια να αγαπιωμαστε (η να μην αγαπιωμαστε) δηλαδη τακη , τι εννοεις συμμετεχεις  στις εκδηλωσεις? και εγω εχω παει και τις βρηκα πολυ ζεστες και ομορφες αυτο δε σημαινει οτι εχω προσφερει.  η συνδρομη για ενα σωματειο θεωρω πως ειναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ δυνατον που μπορει να κανει κανεις υπερ αυτου.. απο εκει ξεκιναμε, μετα μπορεις να πας τακτικα και στα εντευκτηρια να πιεεις και ενα καφε να δεις τους φιλους κτλ και να εργαστεις υπερ αυτου κτλ κτλ κτλ οχι μονο οπου γαμος και γιορτη
    Τελος παντων δεν εχει νοημα να το συζηταμε ο καθενας τα βλεπει απο αλλη γωνια. Αλλα προσωπικα ποτε δε μου αρεσε η στασις βασιλοκοτερος του βασιλεως. αυτα και τερμα. γιατι βλεπω πως στατιστικες του στυλ ποιο ποσοστο των ενεργων μοντελιστων στην αττικη ειναι αυτη τη στιγμη μελη της ενωσης (ταμειακως ενταξει 2007), η μια συγκρισης των μη ανανεωσεων συνδρομων (αυτοδιαγραφων θα ελεγα)  σε σχεση με τις νεες εγγραφες κτλ  ουτε προκειται ποτε να γνωστοποιηθουν αλλα το κυριοτερο δεν σας λενε και κατι, δεν σας απασχολουν, σας αφηνουν παγερα αδιαφορους. εμενα αυτα θα μου εκαναν κατι σε καμπανακι στα αυτια παντως. Ευτυχως ομως που υπαρχουν μερικα φορα  και το site του κου Κωνσταντακατου και υπαρχει και μια ενημερωση για εναν ερμο νεο. Εχετε σκεφτει πως η εκπαιδευση των νεων επαφιεται στη καλη θεληση του καθε μοντελιστη? να τους μαθει να πετανε να τους μαθει να προσεχουν συχνοτητες κτλ. Εγω πιστευω πως ολα αυτα θα τα βρουμε μπροστα μας.. εχεις σκευτει τακη ποσο πολυ εχουν αυξηθει τα ατυχηματα στους προχειρους ανοργανωτους χωρους τυπου ΣΕΦ εξαιτειας αμελειας? ΚΑθε φορα σπανε 3-4 ελικοπτερα. Κυριολεκτικα απο θαυμα δεν εχουμε σοβαρο τραυματισμο η ανθρωπινο θυμα .... ειναι θεμα τυχης η και χρονου ισως. Ειναι κριμα η μονη πηγη σοβαρης ενημερωσης να ειναι ενα site και 2-3 Φορα, και αυτοι που δεν εχουν Internet?  Δεν θα ξαναποσταρω σε αυτο το τοπικ γιατι παρεξηγηθηκε η προθεση μου (εξαλου δεν το ανοιξα εγω) και μαλιστα θεωρω οτι αδικηθην γιατι εδεχθην προσωπικες προσβολες τυπου αφεντομουτσουναρα η τα υπολοιπα υπονοουμενα περι σκοτεινων κυκλων και λοιπες αηδιες. Απλα να ξερετε κατι οταν εισαι δημοσιο προσωπο και μετεχεις στα κοινα με τον ενα η τον αλλο τροπο, τοτε θα δεχτεις και κριτικη. και καλοπροεραιτη και κακοπροεραιτη ειναι μοιραιο... οταν υπαρχει μια ζωντανη οντοτης αυτα συμβαινουν. .
    ΥΓ κυριε Johny Κοκκινε
    Δεν προσπαθησα να πεισω οτι ειμαι καταλληλος για μελος της ενωσης ουτε ζητησα ποτε να γινω. Εδω αν καταλαβατε καλα κανουμε μια συζητηση που αλλοι την ανοιξαν και εγω απλα ειπα την αποψη μου, Εαν δεν θελετε να την λεμε ανακοινωστε οτι το forum ειναι μονο για μελη της ΕΑΑ η οτι το εν λογω threat ειναι για μελη ταμειακως ενταξει. αλλιως σε ενα δημοσιο forum εχουμε να λεμε γιατι γιαυτο ειναι τα φορα. Σας αρεσει δε σας αρεσει. Η λασπολογια τωρα που ακριβως βρισκετε? κατηγορησα κανεναν για κατι εκνομο? υβρισα καποιον? μηπως υπαρχει μυγα και μυγιαζεστε? Εγω το μονο που ειπα πολυ απλα ειναι οτι για μενα ειναι λαθος που η εαα εδωσε βαρος στον αθλητικο χαρακτηρα του σωματειου και οχι στον απλο μοντελιστη και τις αναγκες του. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ? ειναι λασπη? και γιαυτο και δε συμμετεχω στην εαα απλα πραγματα δεν κατηγορησα κανεναν για ευθυνες αλλου τυπου .. Το ξεκαθαριζω αυτο. Το μονο που ειπα ειναι οτι θεωρησα αστοχη ενεργεια στο παρελθον η ενωση να ενισχυει την αθλητικη προσπαθεια σε βαρος της ανευρεσης και υλοποιησης ενος χωρου πτησεων. Εγω κριτικαρησα το γεγονος σε επιπεδο "πολιτικης αποφασης" δηλάδη σαν να λεμε πχ θεωρω οτι ειναι λαθος να φτιαξουμε αεροδρομιο στα σπατα και ειναι καλυτερο στη κορινθο. Αυτο δεν ειναι λασπη . Αν στα ματια σας φανταζει ετσι τοτε υπαρχει καποιο αλλο φιλτρο αναμεσα σε μενα και σε εσενα που σε κανει να το βλεπεις ετσι. ΕΓω δεν ειπα πχ οτι ο ταδε εκανε αυτο το κακο η το αλλο.. απλα ειπα οτι η λεσχη επρεπε να στρεψει λιγο περισσοτερο το ενδιαφερον της στους νεους και τους απλους και πολλους μοντελιστες. Αυτο γιατι ειναι λασπη ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Οσο εαν ειχατε μια λεσχη και με θεωρουσατε ανεπιθυμητο ειλικρινα δεν με στεναχωρει. ουτως η αλλος δεν θα ηθελα να ανηκω σε λεσχη ελιτ που απευθυνεται σε ελιτ αθλητες . εγω ειμαι ενας απλος μοντελιστακος του 40αριου .

Αυτα και καλη σας νυχτα
    Καταγράφηκε

6938430125
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 15:18:01 »

αλλα λογια να αγαπιωμαστε (η να μην αγαπιωμαστε) δηλαδη τακη , τι εννοεις συμμετεχεις  στις εκδηλωσεις? και εγω εχω παει και τις βρηκα πολυ ζεστες και ομορφες αυτο δε σημαινει οτι εχω προσφερει.  η συνδρομη για ενα σωματειο θεωρω πως ειναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ δυνατον που μπορει να κανει κανεις υπερ αυτου.. απο εκει ξεκιναμε, μετα μπορεις να πας τακτικα και στα εντευκτηρια να πιεεις και ενα καφε να δεις τους φιλους κτλ και να εργαστεις υπερ αυτου κτλ κτλ κτλ οχι μονο οπου γαμος και γιορτη
    Τελος παντων δεν εχει νοημα να το συζηταμε ο καθενας τα βλεπει απο αλλη γωνια. Αλλα προσωπικα ποτε δε μου αρεσε η στασις βασιλοκοτερος του βασιλεως. αυτα και τερμα. γιατι βλεπω πως στατιστικες του στυλ ποιο ποσοστο των ενεργων μοντελιστων στην αττικη ειναι αυτη τη στιγμη μελη της ενωσης (ταμειακως ενταξει 2007), η μια συγκρισης των μη ανανεωσεων συνδρομων (αυτοδιαγραφων θα ελεγα)  σε σχεση με τις νεες εγγραφες κτλ  ουτε προκειται ποτε να γνωστοποιηθουν αλλα το κυριοτερο δεν σας λενε και κατι, δεν σας απασχολουν, σας αφηνουν παγερα αδιαφορους. εμενα αυτα θα μου εκαναν κατι σε καμπανακι στα αυτια παντως. Ευτυχως ομως που υπαρχουν μερικα φορα  και το site του κου Κωνσταντακατου και υπαρχει και μια ενημερωση για εναν ερμο νεο. Εχετε σκεφτει πως η εκπαιδευση των νεων επαφιεται στη καλη θεληση του καθε μοντελιστη? να τους μαθει να πετανε να τους μαθει να προσεχουν συχνοτητες κτλ. Εγω πιστευω πως ολα αυτα θα τα βρουμε μπροστα μας.. εχεις σκευτει τακη ποσο πολυ εχουν αυξηθει τα ατυχηματα στους προχειρους ανοργανωτους χωρους τυπου ΣΕΦ εξαιτειας αμελειας? ΚΑθε φορα σπανε 3-4 ελικοπτερα. Κυριολεκτικα απο θαυμα δεν εχουμε σοβαρο τραυματισμο η ανθρωπινο θυμα .... ειναι θεμα τυχης η και χρονου ισως. Ειναι κριμα η μονη πηγη σοβαρης ενημερωσης να ειναι ενα site και 2-3 Φορα, και αυτοι που δεν εχουν Internet?  Δεν θα ξαναποσταρω σε αυτο το τοπικ γιατι παρεξηγηθηκε η προθεση μου (εξαλου δεν το ανοιξα εγω) και μαλιστα θεωρω οτι αδικηθην γιατι εδεχθην προσωπικες προσβολες τυπου αφεντομουτσουναρα η τα υπολοιπα υπονοουμενα περι σκοτεινων κυκλων και λοιπες αηδιες. Απλα να ξερετε κατι οταν εισαι δημοσιο προσωπο και μετεχεις στα κοινα με τον ενα η τον αλλο τροπο, τοτε θα δεχτεις και κριτικη. και καλοπροεραιτη και κακοπροεραιτη ειναι μοιραιο... οταν υπαρχει μια ζωντανη οντοτης αυτα συμβαινουν. Αυτα και καλη σας νυχτα.
    Καταγράφηκε

6938430125
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ε.Α.Α & ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: