Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
295.513 μηνύματα σε 12.050 θέματα από 6.181 Μέλη / Τελευταίο μέλος: sixoremenos
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Δευτέρα, 27 Σεπ 2021, 07:19:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Δευτέρα, 27 Σεπ 2021, 07:19:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:23]

    από JS 46
    [Χθες στις 09:23]

    [Σάββατο, 25 Σεπ 2021, 22:08:50]

    [Σάββατο, 25 Σεπ 2021, 14:38:32]

    από dominicm
    [Σάββατο, 25 Σεπ 2021, 14:07:56]

    από 3DJunk
    [Παρασκευή, 24 Σεπ 2021, 17:00:34]

    από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 24 Σεπ 2021, 14:24:11]

    από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 23 Σεπ 2021, 21:21:34]

    από chris 1975
    [Πέμπτη, 23 Σεπ 2021, 18:21:56]

    [Πέμπτη, 23 Σεπ 2021, 15:50:58]

    από dominicm
    [Πέμπτη, 23 Σεπ 2021, 09:56:16]

    από jony b
    [Τρίτη, 21 Σεπ 2021, 18:40:23]

    από 3DJunk
    [Κυριακή, 19 Σεπ 2021, 23:51:37]

    [Κυριακή, 19 Σεπ 2021, 23:07:14]

    [Κυριακή, 19 Σεπ 2021, 21:56:27]
    Google search


    WWW
    Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6181
    Τελευταίο: sixoremenos
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 295513
    Σύνολο θεμάτων: 12050
    Online σήμερα: 39
    Online έως τώρα: 959
    (Κυριακή, 18 Οκτ 2020, 16:30:52)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 35
    Συνολικά: 35
    Στυλ εμφάνισης

    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 3GX setup ερωτηση  (Αναγνώστηκε 5032 φορές)
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.200



    « στις: Πέμπτη, 6 Σεπ 2012, 15:21:30 »

    Εχω το 3gx align και θελω να ανεβασω το aileron sensitivity και το elevator gain.
    Και τα 2 τα τριμερ πανω απο το 3gx τα εχω τερμα αλλα δεν ανεβενει αλλο.
    Στο setting display εχει τον πινακα απο το 0 εως το 200 εμενα ανεβαίνει μαξ 74 και 64 αντίστοιχα.
    Πως μπορω να τα ανεβασω και αλλο?

    Παρακαλω να απαντησουν οσοι ξερουν.
    Ευχαριστω.


    * Untitled.png (70.08 KB, 775x625 - εμφανίστηκε 481 φορές.)
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.200



    « Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 7 Σεπ 2012, 08:44:59 »

    κανειςHuhHuhHuhHuhHuh
    Καταγράφηκε
    TATHS
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 210



    « Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 7 Σεπ 2012, 10:59:07 »

    Μπορείς να μου πεις τη πρόβλημα έχεις και θέλεις να το ανεβάσεις και άλλο ?
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.200



    « Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 7 Σεπ 2012, 14:12:56 »

    δεν εχω καποιο προβλημα απλα θελει και αλλο gain.
    Καταγράφηκε
    pani
    Aeromodeller Sr. Member
    ****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 479



    « Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 11 Σεπ 2012, 11:32:46 »

    Ποιο ελικοπτερο; Ποσα χιλιοστα μπρατσο στο σερβο;
    Καταγράφηκε

    Ignorance is bliss
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.200



    « Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 11 Σεπ 2012, 11:44:51 »

    Ποιο ελικοπτερο; Ποσα χιλιοστα μπρατσο στο σερβο;
    Γεια σου Πανο.
    Το ελικοπτερο ειναι το 550 Gaui,17mm στο μπρατσο του σερβο.
    Καταγράφηκε
    pani
    Aeromodeller Sr. Member
    ****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 479



    « Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2012, 09:11:28 »

    Σεταρες σωστα τις 8 μοιρες κυκλικο και τα ορια aileron elevator; Αν ναι τοτε για να εχεις μεγαλυτερη ευαισθησια πρεπει μηχανικα να την αυξησεις, δλδ ναβγεις πιο εξω στα χορν. αν και μπορεις να αυξησεις το flight condition.
    Καταγράφηκε

    Ignorance is bliss
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.200



    « Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2012, 19:44:23 »

    Πανο σε ευχαριστω πολυ.
    Καταγράφηκε
    itf68
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 514



    « Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 12:18:55 »

    Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα  είπα να κανω την  ερώτηση μου εδώ και είναι η εξής.
    Έχω τελείώσει το σετάρισμα του βήματος στις +12 -12 και του σαικλικ στις 8 μοίρες. Όταν όμως βγαίνω από το μενού και το σος σετάρει το σάικλικ μου είναι σαν να μην το εχω σετάρει καθόλου παει στις 13 μοίρες οταν κουνήσω το στικ. Μπαινοντας πάλι σο μενου για σετάρισμα έχει πάλι τις 8 μοίρες. Είναι το V3. Μήπως με μια αναβάθμιση αλλάξει κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ!
    Καταγράφηκε

    Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    Aris M.
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 196



    « Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 12:31:36 »

    Καλημέρα!
    Πας βήμα βήμα το σεταπ όπως σωστά εχεις κανει και με το που βγεις δεν κανείς καθόλου μετρήσεις. Οι μετρήσεις(pitch-cyclic) γίνονται ΜΟΝΟ στο σεταπ.
    Αφού το σεταρεις σωστά ελέγχεις για το αν διορθώνει σωστά και τέλος.. Μην ξεχνάς και τα τρία ορίζοντα  πανω κάτω του swach οταν βάζεις το ρεύμα.

    Άρης..
    Καταγράφηκε

    itf68
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 514



    « Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 12:53:06 »

    Φίλε Άρη ευχαριστώ για την απάντησή σου! Τα τρια πάνω κάτω γίνονται κανονικά, με προβληματίζει που σε άιντλ 1 τι σερβο αρμ του ελεβέιτορ στις αρνιτικές βρίσκει στα φρέιμ διαγράφοντας μεγάλη διαδρομή κάτι που δεν πρέπει να κάνει.
    Καταγράφηκε

    Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    Aris M.
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 196



    « Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 13:53:21 »

    Περίεργο... Μηπως στο σεταπ δεν είχες liner όλες τις θέσεις του idle? οταν σεταρεις στο normal πρεπει να ειναι 0-50-100 πχ -12+12 και μετα αλλάζεις το βήμα στο νορμαλ.. Στο δικό μου απ´οτι θυμάμαι γιατι παει και καιρός απο το σεταπ, έχω +-12 σε όλες τις θέσεις οπότε δεν αλλάζει κάτι στα βήματα..
    Καταγράφηκε

    itf68
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 514



    « Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 15:13:43 »

    ΩΠ! Κατσε λιγο...! Σε όλα μου τα ελικόπτερα ρυθμίζω τις καμπύλες liner πάλι αλλά οχι 0-50-100, σε αλλες θέσεις λες να το κάνω από αλλού για να έχω 0-100?  Να το δοκιμασω και αυτό! Από το τράβελ ή απο το σος μιξ
    Καταγράφηκε

    Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    Aris M.
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 196



    « Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 16:08:10 »

    Βασικά οταν ξεκινάς ενα καινούργιο σεταπ θα πρεπει στονπομπός να επιλέξεις ενα νεο μοντέλο. Βασικά η 3.1 έκδοση (δεν ξέρω ακομα για την 5) ειναι σαν να σεταρεις ενα flybar heli απλα με την μονάδα σε λειτουργία και να αναβοσβήνει το πρώτο led. Δεν μηπως εχεις τίποτα μιξεις απο κάποιο άλλο μοντέλο;
    Καταγράφηκε

    Aris M.
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 196



    « Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 11 Οκτ 2014, 16:11:19 »

    Όσο για το pitch liner απλα απο το curve να εχεις 0-50-100. Πια τηλ/σή εχεις;
    Καταγράφηκε

    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: 3GX setup ερωτηση
    Μεταπήδηση σε:  

    Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines
    Πολιτική απορρήτου

    TinyPortal v0.9.7 © Bloc
    Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
    Δημιουργία σελίδας σε 0.05 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.