Φιλε μου astroflight χαιρομε τελικα που απαντησες- παιρνεις μερος εδω στη συζητηση με αφορμη τον χαμο ενος συνανθρωπου μας.
Βεβαιως και η απωλεια μιας ανθρωπινης ζωης ειναι οτι χειροτερο και μαλιστα οταν αυτος ειναι νεος ακομα πιο βαρυς ο πονος, ποιος λεει το αντιθετο? Επειδη δεν το εγραψα αυτο απο την αρχη δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι την μνημη του αδικοχαμενου αυτου ανθρωπου, με εξοργισε ομως ο τροπος που καποιοι αρχισαν πολυ ευκολα να γραφουν κατα των υπευθυνων!!! για αυτο εκανα αυτη την παρεμβαση.
Οσον αφορα την παρατηρηση σου για τα ορθογραφικα μου λαθη σου λεω οτι δεν ειμαι καθολου υπερηφανος για αυτα, γι αυτο οπως γραφω και παραπανω εγραψα σε πρωτο προσωπο, οταν εγραφα να βαλει ο Θεος το χερι του
να μαθουμε πρωτα γραμματικη .........κλπ
ΝΑΙ πιστευω πως πρεπει ΠΡΩΤΑ να μαθουμε Γραμματικη και Συντακτικο, οπως οταν χτιζεις ενα σπιτι φτιαχνεις πρωτα τα θεμελια και μετα τα Ντουβαρια, ετσι πρεπει να κανουμε και με τη γλωσσα μας και οχι να θεωρουμε χασιμο χρονο τον σωστο τροπο γραφης.
Γιατι νομιζεις οτι ξεχωριζωμαι απο ολους τους αλλους?? Απ τον αερα που αναπνεουμε? η απ το νερο που πινουμε? Εγω πιστευω λογω της Γλωσσας μας γιατι δεν ειναι μια απλη γλωσσα οπως ολες οι αλλες αλλα ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ .
Γιατι λοιπον να μην χρησιμοποιουμε σωστα αυτο το ΕΡΓΑΛΕΙΟ οπως κανουμε με τα αλλα εργαλεια? προσπαθησες ποτε με κατσαβιδι να ξεβιδωσεις αλενοβιδα?
Γιατι καποιοι ουτε που θελουν ν ακουσουν για ορθογραφια? γιατι κυριολεκτικα επαναστατουν?
Όμως φίλε δε τρέξαμε στο χρηματιστήριο όλοι,γιατί δεν είμαστε όλοι άπληστοι...
Παμε τωρα και στα υπολοιπα, στο χρηματηστιριο τρεξατε μη μου λες δεν τρεξατε, ενα σκασμο εκατομμυρια ευρω τζιρο εκανε καθε μερα.
Και πιο πολυ τρεχανε αυτοι που βριζουν τωρα τους πολιτικους και οσο πιο πολυ βριζουν τοσα πιο πολλα εχασαν

Άφησε λοιπόν τα "τρέχατε" "ψηφίσατε",είχατε άκρες" και προσπάθησε να έχεις ΕΣΥ δουλειά στα χέρια σου και όχι να σου φταίνε όλοι οι άλλοι...αν κάνεις καλά και με συνέπεια τη δουλειά σου,
[/b]
Μα
αυτο ακριβως λεω και εγω ν αφησουμε ''το φταινε οι αλλοι'' και να κανουμε τη δουλεια μας οσο καλυτερα γινετε.Τοτε και μονο τοτε πιστευω θα απομονωσουμε και ολους τους παρισακτους, δεν θα τους ανεχομαστε πλεον.
Και πάμε στις αυτοκτονίες...είναι τόσο μεγάλο το κεφάλαιο που με μια ψιλοκουβεντούλα στα φόρουμ δε βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα...
Γιατι δεν βαινει ασφαλες συμπερασμα? εγω νομιζω βγαινει και παραβγαινει. Η αυτοκτονια ειναι η πιο ασυγχωρητη πραξη, αν δεν κανω λαθος σ ολες τις θρησκειες ειναι κατακριτεα και μη αποδεκτη.(Μη μου πειτε για καποιες αιρεσεις που βαζουν τους ανθρωπους να αυτοκτονουν ομαδικα)
Οποιος την επιλεγη κατ αρχας δεν Αγαπα οχι μονον τον εαυτο του αλλα και τους συγγενεις του και τους φιλους του....εμμεσως με την πραξη του αυτη θελει να τους τιμωρηση,για φαντασου εδω ενας αγνωστος σε σενα το εκανε και σαν μελος αυτης της κοινωνιας νιωθεις ενοχες, φαντασου τους συγγενεις και τους φιλους του ποσο πονο θα κουβαλουν για ολη τους τη ζωη...
ΟΧΙ λοιπον στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΝΑΙ στη ΖΩΗ και στον Αγωνα, τι να πουν οι πατεραδες μας και οι παπουδες μας που μας μεγαλωσαν με χιλια βασσανα.
Ασε που τωρα τελευταια πανε να την κανουνε μοδα τα καναλια και οι εφημεριδες, γιατι αυτα γινοταν και πριν δυο χρονια αλλα τοτε επικρατουσε ....σιωπη απ αυτους που τωρα ξαφνικα ανακαλυπτουν τον πονο και την δυστυχια.
...............και πάνω απ'όλα ας στρωθούμε στη δουλειά ακόμα και την πιο ασήμαντη!
Φιλε μου ΧΙΛΙΑ μπραβο αυτο ακριβως πιστευω και εγω, μονο με τη δουλεια θα παμε μπροστα, και προς Θεου καμμια δουλεια δεν ειναι ασημαντη, εχουμε αυτο το χουϊ εμεις σαν λαος να θεωρουμε τη δουλεια μας ασημαντη να την υποβαθμιζουμε λιγο.
Και τι εννοω, θα μου επιτρεψετε να γραψω μια μικρη ιστορια εδω:
Ενα μεσημερι λοιπον πριν πολλα χρονια πηγα στο Αλσος Στρατου (Λ.Κατεχακη) να πεταξω το ηλεκτρικο μου αεροπλανακι, καποια στιγμη εμφανιζεται καποιος σε νεαρη ηλικια με ενα ποδηλατο και αρχιζει να με πλησιαζει " ωχ λεω μεσα μου, τα γνωστα θα εχουμε παλι, ποσο κανει? ποσο ψηλα πεταει? κλπ κλπ" οταν λοιπον το προσγειωσα ξεκιναει και η κουβεντα:
ΠΟΔΗΛ: Φιλε θα σ ενδιεφερε να πετας μ εξομειωτη?
y22: Τι εννοεις? εχω εξομειωτη στο κομπιουτερ μου και πεταω.
ΠΟΔΗΛ: Οχι τετοιον, κανονικον με κινηση, με υδραυλικες αντλιες οπως εχουν στις εταιριες.....
y22: Ρε φιλε αυτο θα κανει ενα σκασμο λεφτα και αντε και τα ειχα αυτο θα θελει και καμμια διακοσαρια τετραγωνικα, εγω που να τον βαλω? σ ενα δυαρακι μενω, εδω δεν εχω χωρο για τα μοντελα...... .... ...
ΠΟΔΗΛ: Ξερεις εγω εχω σπουδασει πιλοτος στην Αμερικη και οταν γυρισα στην Ελλαδα επιασα δουλεια στην Ολυμπιακη σαν δοκιμος αλλα με διωξανε.......κλπ κλπ
y22: Δεν ξερω κατα ποσο μου ελεγε αληθεια δεν τον ξαναειδα αλλα στη συνεχεια μου ειπε μια ωραια ιστορια.
ΠΟΔΗΛ: Εκει λοιπον στη σχολη που ημουνα μας λενε καποια μερα στους εκπαιδευομενους:
Καθε μερα, με τη σειρα, ενας απο εσας μολις τελειωνει η εκπαιδευση θα πηγαινει σε μια αιθουσα οπου δοκιμαζεται ενα καινουργιο προιον, ενας εξομειωτης πτησης της Microsoft που θελει να βγαλει στην αγορα αλλα πρωτα θελει να τον δοκιμασουν πιλοτοι και οτι παρατηρησεις κανουν να κανει τις αντιστοιχες αλλαγες στο προγραμμα στο βαθμο βεβαια που μπορουν να γινουν.
Οταν ηρθε λοιπον η σειρα μου και μπηκα στον εξομειωτη αρχισα να γυριζω τα διακοπτακια να σκαλιζω τις οθονες να κανω χαβαλε με λιγα λογια γιατι το θεωρησα παιχνιδι και οχι σημαντικο πραγμα......
Τοτε λοιπον ακουστηκε ο προγραμματιστης που σταματησε βεβαιως το προγραμμα να λεει. Κυριε εδω κανουμε δουλεια, αυτο που σας ζητησαμε ειναι δουλεια, αν εσεις το θεωρειτε αστειο σας ευχαριστουμε πολυ για το χρονο σας αλλα περαστε εξω............
Ετσι λοιπον θα παμε μπροστα αν σοβαρευτουμε και με οτι ασχοληθουμε ασχοληθουμε σοβαρα, καποιοι που το εκαναν πετυχαν,
μπορουμε ολοι νομιζω........