Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.867 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 23:29:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 23:29:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:40]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:21]

από topg
    [Χθες στις 23:44]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 16:29]

[Χθες στις 13:05]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309867
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 198
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 114
    Συνολικά: 117
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Cut off σε fusion me kotronik 80 hv και scorpion 4025  (Αναγνώστηκε 5054 φορές)
    kmyl
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2012, 14:54:12 »

Έρωτηση: πέρα από το να μην περνάνε τα καλώδια που οδηγούν το μοτερ από την αριστερή μεριά του Controller (για λόγους παρεμβολών) το πινιοειδές τύλιγμα των καλωδίων (βλέπε μπούκλα στη φωτό) είναι ΟΚ? Προσωπικά θα το απέφευγα....
    Καταγράφηκε
    pagani
    Aeromodeller Sr. Member

Kostas Laliotis

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2012, 16:24:46 »

Σκοπός μου δεν ήταν να αποθαρύνω κανέναν, το παλικάρι έκανε μια ερώτηση και απάντησα βάση της δικής μου εμπειρίας. Αν υπάρχει περιορισμός στο να απαντάμε ή οχι στα θέματα και να εκφράζουμε την γνώμη μας τότε να το κάνουν μόνο οι "ειδήμονες" του είδους. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε μια τέτοια διαδικασία απο την στιγμη που η γνώμη κάπου δεν είναι σεβαστή!
    [/quote]

δεν υπαρχει περιορισμος στη γνωμη κανενος και ποσο μαλλον να την κρινω εγω , αλλα οταν ενας ανθρωπος ρωταει για ενα speed control που το εχει πληρωσει 300 ευρο κοντα και του κανει cut off δν ειναι αποψη αλλαξετο, δηλαδη τι να παρει Huh  

επειδη το set up ειναι πολυ ελαφρυ καποιο λαθος υπαρχει Η ελατωμα. εχω δει ελατωματικα κοντρονικ και μοτερ και esc..
    εγω οπως και ολους που ξερω το παιζουν mode 4 governor, με τη γνωστη διαδικασια και ευθια γραμμη γκαζιου.  

το διακενο μπορει να ειναι μια αιτιολογια αλλα δυσκολο,  
    απο θερμοκρασιες πως πας?
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2012, 18:00:19 »

Έρωτηση: πέρα από το να μην περνάνε τα καλώδια που οδηγούν το μοτερ από την αριστερή μεριά του Controller (για λόγους παρεμβολών) το πινιοειδές τύλιγμα των καλωδίων (βλέπε μπούκλα στη φωτό) είναι ΟΚ? Προσωπικά θα το απέφευγα....
    αυτο που λες υσχιει αλλα οταν μαζεβεις μια μπαλαντεζα και την δουλεβεις μαζεμενει.... το μαζεμα  που εχουν τα καλοδια ειναι μια στροφη το καθενα.... δεν ειναι μπουκλα..!!

οπως και σιγουρα αυτο δεν θα επιρεαζε στο  να kanei cut off
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2012, 18:06:31 »

Σκοπός μου δεν ήταν να αποθαρύνω κανέναν, το παλικάρι έκανε μια ερώτηση και απάντησα βάση της δικής μου εμπειρίας. Αν υπάρχει περιορισμός στο να απαντάμε ή οχι στα θέματα και να εκφράζουμε την γνώμη μας τότε να το κάνουν μόνο οι "ειδήμονες" του είδους. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε μια τέτοια διαδικασία απο την στιγμη που η γνώμη κάπου δεν είναι σεβαστή!

δεν υπαρχει περιορισμος στη γνωμη κανενος και ποσο μαλλον να την κρινω εγω , αλλα οταν ενας ανθρωπος ρωταει για ενα speed control που το εχει πληρωσει 300 ευρο κοντα και του κανει cut off δν ειναι αποψη αλλαξετο, δηλαδη τι να παρει Huh  

επειδη το set up ειναι πολυ ελαφρυ καποιο λαθος υπαρχει Η ελατωμα. εχω δει ελατωματικα κοντρονικ και μοτερ και esc..
    εγω οπως και ολους που ξερω το παιζουν mode 4 governor, με τη γνωστη διαδικασια και ευθια γραμμη γκαζιου.  

το διακενο μπορει να ειναι μια αιτιολογια αλλα δυσκολο,  
    απο θερμοκρασιες πως πας?
    [/quote]

και το mode 11 heli governor ειναι....
    θερμοκραασιες δεν εχει...

το εχω πεταξει 20 πτησεις και σε δυο απο αυτες εκοψε...

δουλεβω kotronic  σε 3 μου ελικοπτερα απροβληματιστα.. ειναι στο πρωτο που παθενω κατι τετοιο
    Καταγράφηκε
    Annik
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2012, 21:40:40 »

Για το διακενο θα ελεγα και εγω.Εγω το ρυθμιζω χωρις καθολου backlash γιατι τα Fusion εχουν ενα θεμα με τα gears αλλα πουδρα δεν ειδα ποτε.Πρεπει να το "στριμωξες" αρκετα...
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2012, 22:08:21 »

Για το διακενο θα ελεγα και εγω.Εγω το ρυθμιζω χωρις καθολου backlash γιατι τα Fusion εχουν ενα θεμα με τα gears αλλα πουδρα δεν ειδα ποτε.Πρεπει να το "στριμωξες" αρκετα...

δεν το ειχα πιεση και τοσο.. αλλα κοιταζοντας το γραναζι τωρα που το εβγαλα απο επανω ειναι ψιλο οβαλ...
    Καταγράφηκε
    BizGreece
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2012, 00:32:42 »

Καπου εδω πρεπει να πω και εγω τη γνωμη μου Υπαρχει και ο αλλος δρομος που οδηγει τη κατασταση σε
    πιο ασφαλες τοπο
    Στελνουμε το kontronic για ελεγχο διαρκει περιπου δυο εβδομαδες μεχρι να το ξαναπαρεις πισω
    Εαν αυτο σου προσφερει βοηθεια μπορεις να κανεις την αποστολη αυριο το πρωι σε εμενα και την επομενη να φυγει
    για kontronic
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2012, 11:08:45 από BizGreece » Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2012, 01:06:13 »

Καπου εδω πρεπει να πω και εγω τη γνωμη μου Υπαρχει και ο αλλος δρομος που οδηγει τη κατασταση σε
    πιο ασφαλες δρομο
    Στελνουμε το kontronic για ελεγχο διαρκει περιπου δυο εβδομαδες μεχρι να το ξαναπαρεις πισω
    Εαν αυτο σου προσφερει βοηθεια μπορεις να κανεις την αποστολη αυριο το πρωι σε εμενα και την επομενη να φυγει
    για kontronicι

βάιε ευχαριστω για την παρεμβαση και την βοηθεια... εχω διορθωσει το διακενο εχω ξαναφτιαξει τις κολησεις σε ολα τα βυσματα εβαλα και ενα λογκερακι για να δω τις καταναλωσεις και τα αμπερια κατα την πτηση... μενει μονο να ερθει η παρασκευη που ρεπαρω και να παω να το στιψω....!!!!  Cheesy
    αν δεν ληθει το προβλημα και ξανα κοψει.. και δεν το παρω σε σακουλα και το κοτρονικ ζει ακομα τοτε θα στο στειλω  Grin  

παντος πολυ καλο αυτο εκμερους σου γιατι συνηθως τα μαγαζια που αγοραζουμε πραγματα οταν ειναι για θεματα εγγυησεων βγαζουν την ουρα τους απ'εξω... και φυσικα τα στελνουμε μονοι μας και προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη...
    και παλι ευχαριστω
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2012, 01:59:32 από spv(spirosvar) » Καταγράφηκε
    kmiglis
    Aeromodeller Sr. Member

get AIRBORNE...!!!

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 11:11:25 »

και γρασσο να μην ξεχασεις!
    Καταγράφηκε

TDRigid 2011
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Cut off σε fusion me kotronik 80 hv και scorpion 4025
    Μεταπήδηση σε: