Λυπάμαι που καθυστέρησα να απαντήσω. Παρά ταύτα ακόμα δεν έχω διαβάσει τα πόστ στο σύνολό τους..
MRKAZA
Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε μιλήσει και μέσω τηλ, συνεπώς γνωρίζεις ότι απαντάω με απόλυτη ειλικρίνεια
ΤΙΜΕΣΚάνετε όλοι οι πελάτες ένα λάθος. Συγκρίνετε με μέτρα κ σταθμά χωρίς να έχετε σε γνώση 100% τι χρειάζεται να κάνει ένα μαγαζί ώστε να έχει την δυνατότητα να πουλάει προϊόντα σε πελάτες εντός και εκτός Ελλάδας.
Για να μην ξεφύγω από το θέμα θα κρατηθώ στο τιμές ΤΤ στην Ελλάδα και στις συγκρίσεις που αναφέρθηκαν, και σε κάποιο άλλο ποστ θα σας αναλύσω εις βάθος την λειτουργία ενός μοντελομάγαζου.
ΤΤ Vs Kyosho (Σχετικά με τhν προηγούμeνη σύγκριση σε Calm klp)
Καμία Εταιρεία δεν είναι υποδιέστερη μιας και η μία καλύπτει την άλλη σε κενά ποιότητας ή τιμών ή Πτητικής ικανότητας.
Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω σε βάθος το παραπάνω μια και οι περισσότεροι καταλαβαίνετε ότι δεν έχω προσωπικό όφελος να πάρω θέση για το ένα ή το άλλο. Κ με τις δύο μάρκες συνεργάζομαι πολλά χρόνια και μπορώ να γράψω έκθεση για τα συν & πλην.
Σχετικά με
TT Vs OS Pricing
Εκεί ίσως να μην πρέπει να αρχίσω να μιλάω γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβετε τι ακριβώς θέλω να πω αλλά..
Όταν ένας
Εισαγωγέας κάνει και
λιανική τότε καταστρέφει το εμπόριο για προσωπικό όφελος μιας και έχει την δυνατότητα να πουλάει με τεράστιο ποσοστό κέρδους για προσωπικό κ μόνο όφελος.Ως αποτέλεσμα είναι το να δίνει τιμές χονδρικής σε άλλα καταστήματα που αναγκαστικά βάζουν markup σύμφωνα με το ελάχιστο ποσοστό κέρδους ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν τον χονδρέμπορο.
Η τιμές λοιπόν που ανέφερες για OS είναι Χονδρικής σε όλη την Ευρώπη.Το ότι κάποιος έχει την δυνατότητα να τις πουλάει τόσο στην Ελλάδα είναι καθαρά θέμα πολιτικής εμπορίου, που όμως προσελκύει τον καταναλωτή. Και όταν έχεις 50-60 χιλιάδες ευρώ κύκλο εργασίας μόνο από OS τότε ΔΕΝ τρέχει μία!Απλά π***άς τον έμπορο λιανικής που δεν έχει την δυνατότητα να μπαίνει μέσα για να κουβαλάει τις τιμές που δώσατε παραπάνω.
Η ΤΤ ΠΟΤΕ δεν έκανε εμπόριο λιανικής και πάντα έκανε χονδρική έχοντας σαν αποτέλεσμα να κρατήσει ένα στάνταρ τιμών τέτοιο ώστε να είναι κοινό σε όλη την χώρα και να δίνει την ευκαιρία στουε εμπόρους να ανταγωνιστούν, αλλά ναι ποιο επάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Θα σας αναφέρω παρακάτω τι εννοώ.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρυσή τομή σχετικά με συνδυασμό των ανωτέρω.
ΤΙΜΕΣ Austria Vs TT
Για να σας κρατήσω όσο μπορώ ενήμερους.
Ο Eddie, κάνει κύκλο εργασιών
από λιανική 4 - 4.5 (Έτος 2005-2006) εκατομμύρια ευρώ. Αυτό συνεπάγεται ότι το όφελος του είναι όσο το κέρδος από όλα τα μαγαζιά rc της Ελλάδος μαζί και με τα οικογενειακά εισοδήματα μας!
Οι πωλήσεις δεν είναι μόνο εξάρτηση του πληθυσμού και του αριθμου μοντελισμών αλλά και του πόσο η χώρα που ζεις ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις ευρωπαικές εξαγωγές.
Κάποιοι πελάτες μου περίμεναν να πάρουν Integral παρά ταυτα είχανε υπομονή και έτσι να έστειλα Αγγλία που μου το ζήτησε η Compostie-arf.
Τα μεταφορικά ήταν 400 ευρώ! για 3 κιτ...Για να σου δώσω να καταλάβεις το μέγεθος τους είναι 2.00 Χ 60 Χ 50 περίπου.Όταν ο Αυστριακός στέλνει τα ίδια στην Αγγλία με 60-80 ευρό το ένα τότε πως περιμένεις να έχουμε ανταγωνισμό?
Εγώ έβγαλα 12 ευρώ στο κάθε αεροπλάνο δηλαδή χάσιμο χρόνου όσον αφορά το κέρδος. Όμως έχω 3 πελάτες ικανοποιημένους...

Τα παραπάνω τα αναφέρω διότι ΔΕΝ είναι δυνατόν να γίνετε σύγκριση τιμών της Ελλάδας με το φτηνότερο κατάστημα της Αυστρίας. Να είστε σίγουροι ότι εάν κοιτάξετε online θα βρείτε τιμές ανάλογες τη χώρας μας και πολλές φορές και ποιο κάτω.
Επιπλέον..
1. Ναι οι τιμές ΤΤ στην Ελλάδα είναι ποιο επάνω από όσο θα έπρεπε στα καταστήματα, κάτι που καλυτερεύει όμως σιγά σιγά μιας και αρχίζει κ αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική των εισαγωγέων.
2. Ναι ο τιμές της Ευρώπης έχουν χάσμα αλλά ελπίζω μέσα στο νέο έτος ότι θα βελτιωθούν
3. ΜΗΝ ξεχνάτε ότι το "ΓΡΑΦΤΑ ΜΟΥ" έχει θέση όχι μόνο σε πωλήσεις λιανικής αλλά και στις αγορές που κάνουμε και εμείς οι έμποροι από τους εισαγωγείς. Αυτό εκτιμώ ότι δεν το ανέφερε η απάντηση του Κου Κωνσταντουδάκη για να μην μας εκθέσει αλλά πρέπει να υποθει..
Τα παραπάνω βέβαια έχουν εφαρμογή και για την Kyosho μιας και αυτοί έχουν να επωμιστούν το "ΓΡΑΦΤΑ ΜΟΥ" όπως εμείς το εισπράττουμε από την μεριά μας.
Είναι πολλά ακόμα αλλά κάνω χρήση ξένου PC και πρέπει να φύγω...
Τα παραπάνω προσωπικές μου απόψεις κ μόνο!!
Μάνος