Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.840 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 21:44:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 21:44:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309840
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 94
    Συνολικά: 97
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής  (Αναγνώστηκε 14152 φορές)
    guest853
    Επισκέπτη
    « στις: Πέμπτη, 17 Μαΐ 2007, 23:37:13 »

“Λυπούμαστε Γιάννης Ζ., αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή μηνυμάτων σε αυτή τη δημόσια συζήτηση.
    Αμετροέπεια - 2 ημέρες απαγόρευση αποστολής”

Αγαπητοί.
    Ξεκινώ με έναν μικρό πρόλογο, όχι γιατί ζητώ την κατανόησή σας, αλλά για να εξηγήσω τους λόγους που ενώ δημοσιεύω αυτή την επιστολή, την απέστειλλα ΚΑΙ σε εσάς προσωπικά.
    Πολύ φοβάμαι λοιπόν πως πάλι θα διαγραφεί και άρα θα εξαφανιστεί.
    Σας ζητώ να με συγχωρήσετε για τη «φλυαρία μου», για τα όσα κακά σας έκανα εδώ μέσα και για το χρόνο που ξοδέψατε τόσο καιρό, ασχολούμενοι  ….με την «αμετροεπή» μου υπόσταση.
    Σας ευχαριστώ για όλα..

Προς
    Κώστα Κωστόπουλο.

Δεκτός ο τελευταίος λόγος που θέλεις να έχεις. Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό αρχηγίας.
    Ως ανέφερες σε μήνυμά σου,  …είσαι ο καπετάνιος του καραβιού.
    Προσωπικά δεν αναμιγνύομαι ούτε θέλω να μπω άλλο σε φουρτούνες, θάλασσες και ξέρες. Αυτές είναι όλες δικές σου.
    Σέβομαι το τιμόνι σου και την πορεία που θέλεις να τραβήξεις.

Ως προς το δικό μου όμως πνεύμα, τη δική μου πολιτική, τη δική μου τακτική και τη δική μου ηθική, καπετάνιος είμαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ.
    Εκεί ΕΓΩ θα έχω τον τελευταίο λόγο.

Επειδή ο χώρος εδώ όπως τον διαχειρίστηκες –αποκλειστικά- απέναντι μου, με πρόσβαλε, με έθιξε και με απομόνωσε στερώντας μου το λόγο σε αδυναμία σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, ΑΠΑΙΤΗΣΑ προχθές μέσω φωνοδοχείου, την άμεση διαγραφή μου και ΟΛΩΝ των μηνυμάτων μου.
    ΑΠΑΙΤΗΣΑ τη διαγραφή μου, όπως και εσύ απαίτησες να τηρηθούν οι όροι σου.
    Διαφωνώ με τους όρους που θέτεις. Επειδή όμως σέβομαι τις αποφάσεις σου, επέλεξα  να αποχωρήσω.
    Εσύ όμως μου στέρησες ακόμη και το δικαίωμα της διαγραφής μου!

Η αυταρχική σου στάση μου επιβάλει να κινηθώ με κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μου. Άλλωστε το ανακοίνωσα δημοσίως δίνοντας σου προθεσμία 24ώρου.
    Λυπάμαι. Δεν ήθελα να φτάσω μέχρι εκεί.
    Ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Περισσότερο λυπάμαι γιατί έχεις κάνει μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια. Αυτό που μένει να εξελίξεις, είναι ο περιορισμός της υπεροψίας και ο σεβασμός στο συνομιλητή σου, ειδικά όταν αυτός σου είναι απαραίτητος μέσα στο forum. Αυτά όμως από σήμερα, άνευ εμού.

Επανερχόμενος στο θέμα της διαγραφής μου, δυστυχώς επειδή με αγνόησες, παρά την προειδοποίησή μου, σε ενημερώνω ότι εχθές κατέθεσα εγγράφως την καταγγελία μου με όλα τα συμβάντα στο αρμόδιο όργανο το οποίο και αναλαμβάνει  να με προστατέψει. Η καταγγελία αυτή ασφαλώς έγινε δεκτή, μετά από την πρώτη έρευνα που διενήργησε.
    Αναφέρομαι στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
    Αριθμός πρωτοκόλλου καταγγελίας: 3502  την 16/05/2007.

Ενημερώνω επίσης πως η έγγραφη άρνηση σου στο αίτημα της διαγραφής μου, είναι απαραίτητη για κάθε συνέχεια συζήτησης …σε άλλες αίθουσες πέρα από εδώ.

Αν ωστόσο πρυτανεύσει η λογική και προχωρήσεις σε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις, αυτομάτως θα ανακαλέσω την καταγγελία μου εφόσον θα έχει ικανοποιηθεί το αίτημά μου.

Σκέψου λογικά, έστω και τώρα.

Γιάννης Ζαφείρης
    Γεωργίου Σεφέρη 41, Νέο Ψυχικό
    Τ.Κ. 15451 Αθήνα.
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 00:32:16 »

“Λυπούμαστε Γιάννης Ζ., αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή μηνυμάτων σε αυτή τη δημόσια συζήτηση.
    Αμετροέπεια - 2 ημέρες απαγόρευση αποστολής”

Αγαπητοί.
    Ξεκινώ με έναν μικρό πρόλογο, όχι γιατί ζητώ την κατανόησή σας, αλλά για να εξηγήσω τους λόγους που ενώ δημοσιεύω αυτή την επιστολή, την αποστέλλω ΚΑΙ σε εσάς προσωπικά.
    Πολύ φοβάμαι λοιπόν πως πάλι θα διαγραφεί και άρα θα εξαφανιστεί.
    Σας ζητώ να με συγχωρήσετε για τη «φλυαρία μου», για τα όσα κακά σας έκανα εδώ μέσα και για το χρόνο που ξοδέψατε τόσο καιρό, ασχολούμενοι  ….με την «αμετροεπή» μου υπόσταση.
    Σας ευχαριστώ για όλα..

Προς
    Κώστα Κωστόπουλο.

Δεκτός ο τελευταίος λόγος που θέλεις να έχεις. Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό αρχηγίας.
    Ως ανέφερες σε μήνυμά σου,  …είσαι ο καπετάνιος του καραβιού.
    Προσωπικά δεν αναμιγνύομαι ούτε θέλω να μπω άλλο σε φουρτούνες, θάλασσες και ξέρες. Αυτές είναι όλες δικές σου.
    Σέβομαι το τιμόνι σου και την πορεία που θέλεις να τραβήξεις.

Ως προς το δικό μου όμως πνεύμα, τη δική μου πολιτική, τη δική μου τακτική και τη δική μου ηθική, καπετάνιος είμαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ.
    Εκεί ΕΓΩ θα έχω τον τελευταίο λόγο.

Επειδή ο χώρος εδώ όπως τον διαχειρίστηκες –αποκλειστικά- απέναντι μου, με πρόσβαλε, με έθιξε και με απομόνωσε στερώντας μου το λόγο σε αδυναμία σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, ΑΠΑΙΤΗΣΑ προχθές μέσω φωνοδοχείου, την άμεση διαγραφή μου και ΟΛΩΝ των μηνυμάτων μου.
    ΑΠΑΙΤΗΣΑ τη διαγραφή μου, όπως και εσύ απαίτησες να τηρηθούν οι όροι σου.
    Διαφωνώ με τους όρους που θέτεις. Επειδή όμως σέβομαι τις αποφάσεις σου, επέλεξα  να αποχωρήσω.
    Εσύ όμως μου στέρησες ακόμη και το δικαίωμα της διαγραφής μου!

Η αυταρχική σου στάση μου επιβάλει να κινηθώ με κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μου. Άλλωστε το ανακοίνωσα δημοσίως δίνοντας σου προθεσμία 24ώρου.
    Λυπάμαι. Δεν ήθελα να φτάσω μέχρι εκεί.
    Ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Περισσότερο λυπάμαι γιατί έχεις κάνει μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια. Αυτό που μένει να εξελίξεις, είναι ο περιορισμός της υπεροψίας και ο σεβασμός στο συνομιλητή σου, ειδικά όταν αυτός σου είναι απαραίτητος μέσα στο forum. Αυτά όμως από σήμερα, άνευ εμού.

Επανερχόμενος στο θέμα της διαγραφής μου, δυστυχώς επειδή με αγνόησες, παρά την προειδοποίησή μου, σε ενημερώνω ότι εχθές κατέθεσα εγγράφως την καταγγελία μου με όλα τα συμβάντα στο αρμόδιο όργανο το οποίο και αναλαμβάνει  να με προστατέψει. Η καταγγελία αυτή ασφαλώς έγινε δεκτή, μετά από την πρώτη έρευνα που διενήργησε.
    Αναφέρομαι στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
    Αριθμός πρωτοκόλλου καταγγελίας: 3502  την 16/05/2007.

Ενημερώνω επίσης πως η έγγραφη άρνηση σου στο αίτημα της διαγραφής μου, είναι απαραίτητη για κάθε συνέχεια συζήτησης …σε άλλες αίθουσες πέρα από εδώ.

Αν ωστόσο πρυτανεύσει η λογική και προχωρήσεις σε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις, αυτομάτως θα ανακαλέσω την καταγγελία μου εφόσον θα έχει ικανοποιηθεί το αίτημά μου.

Σκέψου λογικά, έστω και τώρα.

Γιάννης Ζαφείρης
    Γεωργίου Σεφέρη 41, Νέο Ψυχικό
    Τ.Κ. 15451 Αθήνα.
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 01:18:02 »

Καλημέρα και συγνώμη για την¨"σφήνα¨"
    Μόλις γύρισα από μία υπέροχη βραδυά και δυστυχώς επειδή ύπνος δεν με πιάνει είπα να ρίξω μια τελευταία ματια...
    απογοητευτικα...
    κρίμα....
    Tα λόγια είναι περιτα... πραγματικά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.......

Αίσχος...

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 01:26:42 »

δεν επιθυμω να παρω μερος στην κοντρα (δεν εχω καταλαβει και τον λογο που γινονται ολα αυτα)
    απλα θελω να κανω μια ερωτηση
    η Αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων τι προστασια μπορει να παρεχει στα προσωπικα δεδομενα σου;
    νομιζω οτι μονο μπορεις να ζητησεις να δεις τι προσωπικα δεδομενα εχει ο server για εσενα δεν εχω ξανακουσει για διαγραφη δεδομενων που εσυ ο ιδιος εβαλες στο συστημα Huh

επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι δεν εκτιμω το spam

Φιλικα Μενεγατος Παναγιωτης
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 01:35:48 »

Hi orck.

Κ εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί άρχισε πάλι μία διαμάχη και δεν δίνω δεκάρα μιας και στο φόρουμ μπαίνω για να ενημερώνω κ να ενημερώνομαι. Αλλά έτσι από περιέργεια είπα να κοιτάξω και την δικιά μου απορία σχετικά με το θέμα που έθιξες και δεν βγάζω άκρη!

Πάντως το να φτάνουμε σε τέτοιες ενέργειες, δείχνει τι γίνεται πλέον στο χόμπυ μας...άστα να πάνε..

Χαλαρώστε κύριοι! Κάνουμε ένα χόμπυ που αν είναι να γυρίσει σε αγχος, στρες, καταγγελίες κλπ τοτε..το χάσατε το παιχνίδι.

Ταπεινές μου απόψεις κ μόνο!

Πάντως έτσι για να καταλάβει κ ο κόσμος περί Προστασίας Δεδομένων.....πάρτε και το .doc

Manos

* APD.zip (41.58 KB - έγινε λήψη 172 φορές.)
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 01:58:30 »

καλο το κειμενο, αν και μου πεφτει λιγο βαρυ στις 01:48 το βραδυ

αυτο μαλλον απανταει στην ερωτηση μου
    ετσι οπως το καταλαβαινω εγω με την εγγραφη στο φορουμ αποδεχεσαι καποια πραγματα, μεταξυ αλλων να αποθηκευονται μηνυματα σου στον server, εχεις δικαιωμα να ζητησεις να μην συμβαινει πλεον αυτο αλλα οχι αναδρομικα
    (θα μου φαινοταν παραλογο να ειχε ισχυ και αναδρομικα)
    βεβαια με τους ανθρωπους που εχουν αναλαβει την αποδοση δικαιωσηνης και οι οποιοι φυσικα δεν εχουν ιδεα απο νεες τεχνολογιες, internet κλπ ολα μπορεις να τα περιμενεις, πχ ειναι γνωστη η υποθεση του blogme.gr

"ια) “Συγκατάθεση” του υποκειμένου των δεδομένων, κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή, και εν πλήρη επίγνωση, και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει πληροφόρηση τουλάχιστον για τον σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων που αφορά η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και το όνομα, την επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του τυχόν εκπροσώπου του. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα."
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 02:25:29 »

Ομολογουμένως φτάσαμε πολλές φορές σε μεγάλα άκρα σαυτό το φόρουμ, αλλά βρε παιδιά όχι και στα δικαστήρια. Σίγουρα παρόμοιες καταστάσεις συμβαίνουν και σε άλλα φόρουμ αλίμονο αν θέταμε νομικά ζητήματα σέ όλα αυτά. Ας υπαναχωρήσει ο καθένας και ας λυθεί το θέμα χωρίς τη λήψη παρόμοιων μέτρων που στο κάτω κάτω θα επιλυθούν από σχετικά άσχετους με το θέμα (αλήθεια γνωρίζει κανείς κανένα δικαστή ή δικηγόρο μοντελιστή;  laugh εγώ όχι ακόμα). Και ο Γιάννης Ζ και ο Κωστόπουλος είναι αρκετά προσφιλή μου άτομα και προσωπικά χαίρουν άκρας εκτίμησης δε μου αρέσει λοιπόν αυτό που συμβαίνει. Είναι κρίμα σας παρακαλώ, έτσι για χάρη του χόμπυ μην μας γνωρίσουν έτσι οι άρχοντες του νόμου.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 07:39:18 »

Οταν έκανα μικρός σεμινάρια για management μας είχαν διδάξει βασικές αρχές διοίκησης, και κυρίως ότι:

Οταν έχεις κόντρα με ένα άτομο στην επιχείρηση, μη επιλέξεις τον δρόμο της παραίτησης. Εχεις χάσει στα σίγουρα. Εχεις παραδεχθεί ότι ο άλλος σε νίκησε.

Πρέπει να μείνεις και να το παλαίψεις.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 08:27:02 »

Εγινε διπλό post σε δύο θέματα. Κανονικά το ένα πρέπει να διαγραφεί. Διαχώρισα τα μηνύματα και οτι απαντήσεις δόθηκαν ως τώρα από τα δύο θέματα και τα συγχώνευσα σε αυτό. Αλλη μια ταλαιπωρία για τον διαχειριστή από υπερβολή.

Το "ΕΓΩ" ορισμένων, κατά την εκτίμηση τους, πρέπει να μπει πάνω από την καλή λειτουργία του φόρουμ και τις συστάσεις του διαχειριστή και συντονιστών.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    SoT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 08:49:00 »

Από τα γραφόμενα όλων  των εμπλεκομένων διαπιστώνει κανείς ότι το επίπεδο είναι αρκετά  υψηλό, μήπως λοιπόν μια συνάντηση θα έλυνε όλες αυτές τις ψιλό διαφορές ? angel
    Πραγματικά είναι κρίμα να γράφονται   και να γίνονται τέτοια πράγματα.
    Καταγράφηκε
    HarisH
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 09:51:12 »

Καλημέρα,

θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση στο θέμα παραθέτωντας μια ερώτηση.
    Η ερωτηση είναι η πρακάτω.
    Δεν απευθύνομαι μόνο στον Γίαννη Ζ, η στον κο Κωστόπουλο αλλα σε ΟΛΟΥΣ.

Υπάρχει άλλος λαός στον πλανήτη τόσο χαζός ώστε να τσακώνεται για ενα χόμπυ? Ένα χόμπυ που το κάνει για να ΞΕΣΚΑΣΕΙ??

Όσο καιρό είμαι εδώ χαίρομαι γιατί "λείπουν" τα κακώς κείμενα του αερομοντελισμού στην Ελλάδα.
    Αν είναι να εκφυλίζουμε και τον ένα χώρο που έχει μείνει για να ανταλλαζουμε απόψεις χώρις κόμπλεξ και μικροπρέπειες ΟΚ, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν απευθύνομαι μόνο στον Γίαννη Ζ, η στον κο Κωστόπουλο αλλα σε ΟΛΟΥΣ.

Προσωπικά μπαίνω εδώ για να ενημερωθώ, να καλαμπουρίσω και γενικότερα να κάνω θετικά πράγματα, όχι να απογοητέυομαι από νέες κόντρες και περιπέτειες.....

Πάντως αυτό που μου αρέσει στους Έλληνες αερομοντελιστές είναι ότι δεμ θέλουν να αποκτήσουν ένα φανταστικό μοντέλο σαν αυτό που έχει ο Δημήτρης, προτιμούν να σπάσει το μοντέλο του Δημήτρη. (άσχετο αλλα δείγμα της κατάντιας)

Καταγράφηκε

panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 10:42:59 »

Δεν γνωρίζω προς τι η διαμάχη. Ξέρω ότι εάν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος από κάποιον άλλο ο ‘’άλλος’’ οφειλή να ζήτηση συγνώμη η να του εξήγηση τι παρανό’ι’σε και προσεβλήθη. Σε αντίθετη περίπτωση η προσβολή θα είναι σκόπιμη και ηθελημένη.

Κάποτε είχα και εγώ την επιθυμία να αποχωρήσω από το φόρουμ, έσβησα σχεδόν όλα τα μηνύματα μου και έκανα το φόρουμ μπάχαλο σε κάποιο βαθμό, όποιος διάβαζε τα μηνύματα πίστευε ότι γράφτηκαν από ‘’λοξούς’’. Σκεφτείτε έναν να συζητάει μόνος του, αφού οι απάντησης μου είχαν διαγραφή.   Αμέσως άρχισαν τα μηνύματα (PM) του τύπου ‘’γιατί αυτό.. κλπ’’ O. K. Kωστοπουλος τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά μου εξήγησε τους λόγους που δεν έπρεπε να διαγράφουν τα μηνύματα και μου έδωσε πααααααααααααααρα πολύ χρόνο να το σκεφτώ πιο ώριμα
    Τόσο όσο χρειαζόμουν. Παρ’ όλο που είχε την παντοδυναμία να επαναφέρει τα διαγραμμένα μηνύματα μου δεν το έκανε και περίμενε ποτέ θα συμφωνήσω εγώ να το κάνει. Τον ευχάριστο που σεβάστηκε την επιθυμία μου.

Φίλε Γιάννη Ζ. Μαζί έχουμε γράψει -χτίση- κάποια πόστ τα οποία είναι παρά πολύ χρήσιμα σε ενδιαφερόμενους που έχουν το ίδιο τεχνικό πρόβλημα να διορθώσουν και διαγράφοντας τα δικά σου θα φαίνομαι εγώ ‘’λοξός’’ και δεν το θέλω

Πριν κάνω διπλό κλικ στη συντόμευση που οδηγή στο φόρουμ λεω’’ για να δω τι κάνουν τα παιδιά?’’ και πιστεύω ότι το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι. Και εσύ μαζί με αυτούς. Αν σέβεσαι λοιπόν όλους εμάς που έχουμε συνομιλήσει μαζί σου σκέψου πιο ώριμα και μην ζητάς την διαγραφή των μηνυμάτων σου. Το φόρουμ δεν είναι ο Κ. Κ.  Είναι εμείς που σε θέλουμε στην παρέα μας.

Δώστε τόπο στην οργή. Δεν υπάρχει τίποτα για μοίρασμα. 

Φιλικα.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 17:44:45 »

Επανέφερα το μοναδικό διαγραμμένο μήνυμα του Γιάννης Ζ. Πρόκειται στην ουσία για διπλό post. Βέβαι μπήκε κι αυτό μαζί με το ίδιο στον Σκουπιδοτενεκέ.

Βέβαια είχε μια μικρή διαφορά. Χρήσιμο να το δείτε για να εξηγηθεί και το γιατί έχω γράψει οτι κάποιοι άλλοι θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία λέξη.

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=2726.msg24349#msg24349
    Παράθεση
    Πάψτε τώρα και υπόσχομαι ότι θα πάψω αμέσως ΜΕΤΑ και εγώ!

Εκτός από αυτό το ηχηρό "ΜΕΤΑ", τα κεφαλαία "ΕΓΩ", "ΑΠΑΙΤΗΣΑ" κ.α. σκιαγραφούν ένα πορτραίτο. Ο Γιάννης Ζ. αυτοδιαφημίζεται ως εξαιρετικός στην χρήση της γλώσσας, επομένως πρέπει να τους αποδοθεί και η ανάλογη σημασία.

Η συγνώμη του Γιάννης Ζ. γίνεται δεκτή.

Τα υπόλοιπα περί προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι κουραφέξαλα. Οτι έχει γραφτεί ήταν εν γνώσει του, οτι διαβάζονται δημόσια, τα προσωπικά του δεδομένα δεν έχουν δοθεί πουθενά. Το Aeromodelling GR έχει κρατήσει σθεναρή στάση, όταν απειλήθηκε με μήνυση για ν' αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα.

Το δικαίωμα ή όχι της διαγραφής είναι επιλογή του administrator σε ένα φόρουμ που διαβάζεται δημόσια μεν, αποτελεί ιδιωτικό χώρο δε. Δεν δίνεται επιλεκτικά. Κατά καμμία περίπτωση δεν έχει σχέση με παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οι επιλογές για το Aeromodelling GR εξηγήθηκαν εδώ.

Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει, ας το κάνει τουλάχιστον με αξιοπρέπεια και χωρίς πυροτεχνήματα εκτός γιορτής και ψευτοπαλληκαρισμούς εδώ ή αλλού. Αν πάλι θέλει να κάνει καταγγελία, ας κάνει οτι νομίζει.

Επειδή έχει δοθεί η εντύπωση "κόντρας", θα διευκρινίσω οτι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Απλά είναι διαχειριστική αντιμετώπιση ενός μέλους που δεν εννοεί να καταλάβει και να σεβαστεί τους απλούς κανόνες λειτουργίας ενός φόρουμ. Εχουν δοθεί πολλές φορές συμβουλές από την ομάδα συντονισμού, η οποία αντιμετωπίστηκε αγενέστατα. Σαν administrator έπρεπε να τελειώσω αυτό το θέμα. Ετσι γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Αρκετό χάσιμο χρόνου υπήρξε για όλους.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 18 Μαΐ 2007, 19:36:00 »

Αυτο το φορουμ κυριοι ειναι δημοκρατικοτερο ολων.
    Πριν λιγο διαστημα, εγινε καποιο λαθος σε μια καταχωρηση στο site. Ο κ.Κωστοπουλος πηρε να ενημερωσει τον καταστηματαρχη για τον λαθος του , που στην περιπτωση αυτη το ειχα κανει εγω...........και ακουσε τοσα  , οσα θα ντρεποσασταν να ακουσετε ισως και απο τον καλυτερο σας φιλο.Ειχε καθε λογο και δικαιωμα να διαγραψει δια παντος τον καταστηματαρχη, ακομη και να τον παει στα δικαστηρια....Και ομως μιλησα για μια και μοναδικη φορα στο τηλεφωνο , εξηγησα πως ειχε γινει το λαθος και λυθηκε η παρεξηγηση.
    Νομιζω πως η προσφορα του site και του ιδιου του κ. Κωστοπουλου ειναι γνωστη και δε χρειαζεται καμια διαφημιση.
    Ομως ενα μερος αυτης , ειμαστε και ολοι εμεις , που με τις ερωτησεις-απαντησεις μας δημιουργουμε ενα πεδιο γνωσεων για οσους ερχονται στον αερομοντελιμο , ενω αντιθετα με τις κοντρες μας θα τους στειλουμε εκτος και δια παντος.
    Εκτος αυτου, εδω μεσα εχουν δημιουργηθει και αρκετες φιλιες , ειτε virtual ειτε πραγματικες...
    Δωστε τοπο στην οργη....
    Καλο απογευμα
    Γιωργος
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 19 Μαΐ 2007, 00:12:15 »

Κωστόπουλε.

Με βρέφη αν ασχοληθεί κανείς, ευκολότερα θα τα βγάλει πέρα.
    Σου ζήτησα τη Διαγραφή μου και δεν το κάνεις. Σε κατήγγειλα στην αρχή προσωπικών δεδομένων την οποία αποκαλείς «κουραφέξαλο» και συνεχίζεις να προκαλείς απαντώντας μου, με σκοπό να σου απαντήσω.
    Αν σου απαντήσω, θα σε στριμώξω για ακόμη μία φορά και θα κάνεις εσύ έναν νέο «αποκλεισμό» για να δείξεις ότι την έχεις μεγαλύτερη …την ισχύ!

Προσωπικά σε βαρέθηκα και με κουράζεις κιόλας.
    Σβήσε με, να πάει στα κομμάτια για να μην τρέχουμε εκεί που δε θέλεις ούτε εσύ ούτε και εγώ.

ΥΓ1 Τα μηνύματά μου τα άχρηστα, τα φλύαρα, που κρύβεις και καταχώνεις σε σκουπιδοτενεκέδες και που τα συγχωνεύεις από εδώ και από εκεί, σου τα αφήνω για ενθύμιον, αφού τόσο τα έχεις ανάγκη!

ΥΓ2 Όσο αφορά την «κόντρα» σαφώς και δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.
    Άλλωστε είναι γνωστό πως η ανοησία …είναι ακαταμάχητη!
    Απέναντί της σηκώνω τα χέρια αψηλά.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γιάννης Ζ. - Αίτηση διαγραφής
    Μεταπήδηση σε: