Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 12:26:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 12:26:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 8
    Επισκέπτες: 93
    Συνολικά: 101
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιατι τοση γκρινια?????  (Αναγνώστηκε 7802 φορές)
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 14:56:04 »

Νικολα μην ξεχνας πως δεν ειμαι μονο καλος caller  αλλα και χειριστης χεχεχεεχε (πλακα κανω ) μαλλον θα κατεβω αλλωστε το μικροβιο του αγωνα δεν φευγει ποτε τελικα οσο και αν προσπαθησα να το αποβαλλω απο μεσα μου δεν τα καταφερα και οχι μονο αυτοι μου αναγγενηθηκε  πιο εντονα πλεον ενα μονο θα σου πω αν και δεν εχει σχεση με F3C  στην Αγχιαλο την κυριακη κατεβηκα και ειχα γυρισμενη ουρα  25 μοιρων απο το καθετο αξονα που πρεπει να ηταν κανονικα σε ενα κανονικο ελικοπτερο φαντασου τη μουρλα κουβαλαω
    Καταγράφηκε
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 15:16:01 »

Δεν αντεχω αλλο θα μιλησω. μπορει να ειμαι μικρος και σε ηλικια και στον αερομοντελισμο αλλα θα πω την αποψη μου και αν θελετε σβηστε την

Λοιπόν καταρχην σας λεει κατι οτι ο admin εχει το δικαιωμα και για αυτο προοριζετε δηλαδη να κλεινει topic ή να σβηνει κατα την δικιά του γνωμη αν ειναι να ρωτησουμε ολο το forum να κλεισει η όχι ενα θεμα χαθηκαμε για αυτο υπαρχουν οι admin και οι mods.

Το συγκεκριμενο θεμα που κλειδωθηκε εγω ο ιδιος απο την αρχη εγραψα στο Φωνοδοχείον πως θα ρχισουμε παλι τα κατεβατα (βλεπε post Γιαννη Ζ.) που θα λένε ΑΧΡΗΣΤΑ πραγματα για εναν μοντελιστη (ισως και αυτο που γραφω να ειναι αχρηστο αλλα  πραγματικα δεν αντεξα αλλο)

Ο κ.Sfyris ειπε οτι τον ευχαριστει το θεμα και εμενα θα με ευχαριστουσε αν ελεγε πραγματα που πραγματικα αξιζαν δηλ.
    Πολυ ενδιαφερον θεμα δεν λεω αλλα αρχισε ασχημα...
    Μια προταση μου : να ανοιχτει νεο θεμα με τίτλο "ηλεκτρικα vs νιτρο" να το ανοιξη καποιος εμπειρος να πει τα θετικα και τα αρνητικα ηλεκτρικων και νιτρο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και μετα να πει ο καθενας την γνωμη του ωστε πραγματικα να βοηθιθει ενας αρχαριος!!!!!

Κατι τελαιυταιο λιγος σεβασμος προς στην ομαδα του aeromontelling και γενικοτερα σε ολους αυτους που βοηθουν να ανεβει στο forum δεν βλαπτει

Θα εγραφα και αλλα αλλα δεν θελω να σας κουρασω αλλο Tongue

Φιλικα
    Μιχάλης
    Καταγράφηκε

Never give up!
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 15:47:49 »

Γιάννης Ζ. μου φαίνεται οτι σου αρέσει να γράφεις και να αυτοθαυμάζεσαι. Ούτε εγώ σαν administrartor, ούτε κάποιος από την ομάδα έχει διάθεση να παρεμβαίνει. Αναρωτήθηκες πραγματικά ποτέ γιατί έγιναν οι παρεμβάσεις;

Για μια παρατήρηση που συνοψίζεται με πολύ απλά λόγια ως εξής

Μην το παρακάνετε με την κουβεντούλα στο φόρουμ.
    Μπορείς να καταλάβεις αλλά και να εφαρμόσεις το παραπάνω;

Στην ελληνική γλώσσα, όπως και σε άλλες, μια λέξη, όπως η λέξη "χώρος" μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετική έννοια.

Διάβασε τα μηνύματα μου και προσπάθησε να καταλάβεις απλά πράγματα, που νομίζω δεν χρειαζόταν καν να εξηγηθούν.

Με βάση την εμπειρία μου σαν moderator σε μεγάλα forum με διεθνή συμμετοχή, σε πολλά θα είχες βγει προειδοποιητικά εκτός για αναίδεια, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ασυνεργασία (και στην ρωμαϊκή εποχή ακόμα   laugh ).

Υ.Γ. Μόλις είδα την απάντηση του Μιχάλη. Αν και μικρός ακόμα, φαίνεται να είναι πιο ώριμος από πολλούς.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 21:50:46 »

Αυθαιρέτως, χωρίς να σας το επιτρέψω, παύετε τον πληθυντικό ευγενείας προς το μέρος μου και από αυτό και μόνο μπορεί ο καθείς να εισπράξει την εκτίμηση σας περί του "σεβασμού" που επικαλείστε.
    Είμαι πεπεισμένος, παρά την απέλπιδα προσπάθειά σας, ότι μιλάμε πλέον και για εμπάθεια. Δε με αφορά όμως αυτό, όσο η ταμπακιέρα.
    Η ταμπακιέρα λοιπόν -επαναλαμβάνω- είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους "συντρόφους" σας εδώ.
    Για λόγους προφανείς, (όπως λόγοι ηθικής και λόγοι δεοντολογίας), δε θας σας αναφέρω τι μου απαντούν άλλοι "Μιχάληδες" σε προσωπικά τους μηνύματα (pm).
    Θα έπρεπε να ξέρετε όμως, ποιά είναι η άποψη των πραγματικών Μιχάληδων εδώ μέσα.  Wink   
    (Γνωρίζω ότι έχετε τη δυνατότητα αυτή  Wink  ).

Επαναλαμβάνω επίσης ...ότι συστάσεις ανόητες και ανυπόστατες σήμερα δε δέχομαι.
    Σας τις επιστρέφω λοιπόν με έναν μεγαλύτερο φιόγκο τοποθετημένο πάνω και ..."άκρα δεξιά".

Μη θίγετε τη νοημοσύνη μου. Το ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου.
    Δόξα σοι ο θεός η τελευταία χαίρει άκρας υγείας. Όσο για τα Ελληνικά μου; Δεν ξέρω αν μου προκαλούν αυτοθαυμασμό.
    Σίγουρα όμως είναι ορθότερα και πιό σταράτα από τα δικά σας.

(...την τελευταία αναφορά σας περί "ωριμότητος" δε θα τη σχολιάσω για να μη σας φέρω σε δυσκολότερη θέση).

Αν προκληθεί και πάλι η αξιοπρέπεια μου, επιφυλάσσομαι για νέα απάντηση, έως να μου "πάρετε" το λόγο με δημοκρατικές διαδικασίες που μονάχα εσείς γνωρίζετε.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Καταγράφηκε
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 23:48:17 »

Γιάννη φίλε μου, δεν βλέπω τον λόγο να μην θέλεις να υπακούσεις στους κανόνες του forum. Όταν ο moderator σου ζητάει κάτι πρέπει να υπακούς, με όποιον τρόπο κι αν στο ζητάει. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσεις να ψάχνεις το δίκιο σου, απλά  συνέχισε την μοντελιστική σου συμμετοχή στο forum. Δεν νομίζω ότι κάποιος σου μίλησε άσχημα, σου γνωστοποιήθηκε η πολιτική του forum και σου ζητήθηκε να μην πλατειάζεις σε συζητήσεις που δεν αφορούν τους υπόλοιπους μοντελιστές πέρα από το όριο του κουραστικού. Σε πολλούς θα άρεσε ένα ελεύθερο και χωρίς επίβλεψη forum αλλά δεν θα είχε χρησιμότητα για τους μοντελιστές. Αν αγαπάς το forum αυτό και θέλεις να το κάνεις καλύτερο πρέπει να γίνεις πιο ουσιαστικός.
    Όσο για τον πληθυντικό, ok, πιστεύω πως κάνεις humor. Ο πληθυντικός δεν χρησιμοποιείτε πια ούτε στην βουλή, πόσο μάλλον ανάμεσα σε συναδέλφους μοντελιστές.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 00:04:42 »

Γιάννης Ζ. συνεχίζεις με άσχετες δηλώσεις και λογίδρια και δεν εννοείς να καταλάβεις ένα απλό πράγμα.

Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης, ούτε έχεις πάρει κάποιο θέση για κάποιο θέμα. Γεμίζεις το φόρουμ με άχρηστα εκτός θέματος μηνύματα, ποτέ στο Aeromodelling GR δεν στερήθηκε σε κανένα η ελευθερία του λόγου για θέματα αερομοντελλιστικά και μάλιστα έχω συκοφαντηθεί επειδή την έχω υπερασπιστεί.

Αν είχες πραγματικά κάτι σχετικό να πεις θα υπερασπιζόμουνα το δικαίωμα σου να το πεις. Εσύ όμως δεν υπερασπίζεσαι τον λόγο αλλά την αμετροέπεια και την ύβρι.

Τολμάς μάλιστα να θίξεις και θέμα προσωπικών μηνυμάτων; Σε ποιον;

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=103433.msg939736#msg939736

Παράθεση
    Διαφήμιση ανταγωνιστικού φόρουμ; Προσωπικά βάζω όλα τα links στο site μου. Η επιλογή είναι ελεύθερη. Θα προχωρήσω και λίγο παραπέρα. Συκοφάντηση του δικού μου και δική μου σε ΠΜ; Γιατί ν' ασχοληθώ; Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος αυτά που διαβάζει θα κάνει την επιλογή που του ταιριάζει.

Σίγουρα δεν νοιώθω οτι οφείλω (ούτε καν με μικρά γράμματα  Grin ) να παρακολουθώ τα ΠΜ όσων γράφουν στο φόρουμ για να προστατεύω  από μάγισσες και φαντάσματα. Δεν μου χρειάζεται να "κάνω μάτι" τα ΠΜ για να καταλάβω τι κάνουν μερικοί αλλά...

Με γεια τους με χαρά τους να γράφουν ότι θέλουν 

Αν και είναι από άλλο φόρουμ, έχει σχέση με όσα κατά καιρούς γράφονται.

Αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις προειδοποιητικό ban 2 ημερών και δεν μπορείς να παριστάνεις τον μάρτυρα. Τι θα λες οτι σου κόπηκε 
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    fouriozos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 14:38:22 »

Γεια σας. Αν και δε διαβασα ολα οσα εγραψαν οι κυριοι Γιαννης Ζ και Κ. Κωστοπουλος αυτο που μου εμεινε ως αναγνωστης ειναι οτι η καταληξη ηταν ασχημη. Το να διωχνεις καποιον και να του στερεις οχι μονο την απαντηση αλλα και να εξαφανιζεις την τελευταια του απαντηση ειναι ανεντιμο και απογοητευτικο για ενα χωρο ελευθερης εκφρασης. Ξαναλεω πως δεν ξερω ακριβως τι παιχτηκε μα ακομα και αν εφταιγε ο Γιαννης Ζ , τωρα δικαιονετε με τη σταση του κ Κωστοπουλου. Συγνωμη για υο θαρρος και που μπηκα σε 'ξενα χωραφια' αλλα εγραψα μονο οσα ειδα και πιστευω.
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 15:11:46 »

Αγαπητοί φίλοι αερομοντελιστές, fouriozos, Γιάννης Ζ, & Roinides,

Λυπάμαι που αντιλαμβάνεσθε με αυτόν τον τρόπο και αντιδράτε με τις υποδείξεις του Admin....Δεν λυπάμαι για το επίπεδο του φόρουμ ή για κάτι απρόσωπο και ανούσιο, λυπάμαι για τους ανθρώπους - εμάς που το απαρτίζουν, λυπάμαι γιατί εδώ όλοι μας θα έπρεπε να βάζουμε το λιθαράκι μας για την ανάπτυξη του αερομοντελιστικού ιδεώδους, του χόμπυ, και τρόπον τινά να προωθούμε τις απόψεις μας για το χόμπυ μας που όλοι αγαπόυμε. Πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι περνάμε ορισμένες "περιόδους κρίσεων" και θέλω να πιστεύω ότι και αυτή είναι μια τετοια περίοδος. Παρακαλώ να ξανασκεφτείτε με καθαρά την καρδία το ενδεχόμενο της αποχώρησής σας μια και πιστεύω οτι είναι ένα λάθος γιατί θέλουμε την φωνή σας, θέλουμε την γνώση σας , αλλά θέλουμε όλοι να σεβόμαστε και να βοηθούμε τον συνάνθρωπό μας όπως καο το να περνάμε καλά μεταξύ μας με σεβασμό όμως στην κοινότητα που απαρτίζει αυτό το φόρουμ, με καλή προαίρεση όσων αφορά τα σχόλια του admin και των moderators, χωρίς έριδες, εγωϊσμούς και με μέτρο το οποίο χαρακτήριζε πάντα τους προγόνους μας....Θα ήθελα να κλείσω αγαπητοί μου φίλοι το πόστ μου με το ρητό "Μέτρον Άριστον" και παρακαλώ να το ξανασκεφτέιτε....... Thumbs up
    Καλές πτήσεις
    Τρύφωνας
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 19:35:51 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γιατι τοση γκρινια?????
    Μεταπήδηση σε: