Αυθαιρέτως, χωρίς να σας το επιτρέψω, παύετε τον πληθυντικό ευγενείας προς το μέρος μου και από αυτό και μόνο μπορεί ο καθείς να εισπράξει την εκτίμηση σας περί του "σεβασμού" που επικαλείστε.
Είμαι πεπεισμένος, παρά την απέλπιδα προσπάθειά σας, ότι μιλάμε πλέον και για εμπάθεια. Δε με αφορά όμως αυτό, όσο η ταμπακιέρα.
Η ταμπακιέρα λοιπόν -επαναλαμβάνω- είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους "συντρόφους" σας εδώ.
Για λόγους προφανείς, (όπως λόγοι ηθικής και λόγοι δεοντολογίας), δε θας σας αναφέρω τι μου απαντούν άλλοι "Μιχάληδες" σε προσωπικά τους μηνύματα (pm).
Θα έπρεπε να ξέρετε όμως, ποιά είναι η άποψη των
πραγματικών Μιχάληδων εδώ μέσα.
(Γνωρίζω ότι έχετε τη δυνατότητα αυτή
).Επαναλαμβάνω επίσης ...ότι συστάσεις ανόητες και ανυπόστατες
σήμερα δε δέχομαι.
Σας τις επιστρέφω λοιπόν με έναν μεγαλύτερο φιόγκο τοποθετημένο πάνω και ..."άκρα δεξιά".
Μη θίγετε τη νοημοσύνη μου. Το ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου.
Δόξα σοι ο θεός η τελευταία χαίρει άκρας υγείας. Όσο για τα Ελληνικά μου; Δεν ξέρω αν μου προκαλούν αυτοθαυμασμό.
Σίγουρα όμως είναι ορθότερα και πιό
σταράτα από τα δικά σας.
(...την τελευταία αναφορά σας περί "ωριμότητος" δε θα τη σχολιάσω για να μη σας φέρω σε δυσκολότερη θέση).
Αν προκληθεί και
πάλι η αξιοπρέπεια μου, επιφυλάσσομαι για νέα απάντηση, έως να μου "πάρετε" το λόγο με δημοκρατικές διαδικασίες που μονάχα εσείς γνωρίζετε.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.