Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.433 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 21:43:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 21:43:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vilisdev
    [Σήμερα στις 11:34]

από AKISSSS
    [Σήμερα στις 08:59]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:00]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309433
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 80
    Συνολικά: 82
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 19     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Νέα πλατφόρμα FPV/UAV από την Greekwings  (Αναγνώστηκε 54890 φορές)
    billybo
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #105 στις: Κυριακή, 26 Φεβ 2012, 19:46:49 »

Συγνωμη για την ασχετη ερωτηση στο νημα σου αλλα αν καποιος ξερει την απαντηση στο φορουμ τοτε σιγουρα διαβαζει το νημα σου.
    Ψαχνω ανταλλακτικο καλωδιο GPS σαν αυτο

http://www.coolmodels.gr/extension-cable-p-1436.html  

αλλα στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι εκτος στοκ και δεν το βρισκω αλλου!!!!
    Καμμια ιδεα κανεις για αμεση αγορα απο Ελλαδα;;;
    Ευχαριστω.

Επικοινώνησε μαζί μου και θα σου κάνω ένα. Μάλλον οι αποστάσεις για τις επαφές πρέπει να είναι αυτές που έχω. Φιλικά Βασίλης Σέρρες 6944-645285
    Καταγράφηκε

Καλές πτήσες, πάντα με ασφάλεια!!!!!
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #106 στις: Κυριακή, 26 Φεβ 2012, 20:57:18 »

Βασιλη να'σαι καλα αλλα βρηκα λυση.
    Ευχαριστω
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #107 στις: Δευτέρα, 5 Μαρ 2012, 14:52:11 »

Σας ανεβάζω το πολυπόθητο πρώτο και τελευταίο βιντεάκι απ'εξω!!! Ολα τα υπόλοιπα ελπίζω να είναι onboard!!!

Και αρχίζω τα σχόλια:

-Παίρνω πίσω τα περι drag!!! πετάει μόνο του στα 2,1κιλα και έχει να σηκώσει αλλα τόσα αμα χρειαστεί.
    -το τριμ του Στέφανου με ΤΥΦΩΝΑ ήταν χειρουργικό δεν πείραξα ουτε μισο κλικ και πέταξε πανεύκολα.
    -Απο βαρεμάρα δεν ενίσχυσα το rudder αλλα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το ελαφρύ αεράκι, νταξ μη βαράτε θα το φτιάξω..
    - τα αμπερ εφτασαν το εξωπραγματικό νούμερο των..... 8.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θα πετάει μέχρι να με πάρει ο ύπνος
    - δείτε το lift και θα καταλάβετε τι λέω..
    -προσγείωση....... δυστυχώς ΔΕΝ κατεβαίνει δηλαδή ή του δίνεις down και το φουσκώνεις τελευταία στιγμή ή του βάζουμε Flaps για spot landing, το πρώτο δεν μπορεί να το κάνει ο αυτόματος οπότε θα μπουν φλάπς να σταματάει με το ζόρι
    - Ούτε το μοτεράκι άλλαξα αλλά απο την τελευταία δοκιμή κατάλαβα οτι οτιδήποτε πάνω απο τα 140γρ είναι Καραυπερβολή, οπότε θα τσιμπήσω το 136αρι με 890kv αντι των 1200 τώρα, επίσης θα ρίξω το βήμα, πέταξα με 10*7 και ήταν άχρηστη. μάλλον θα πάιξει 9*6.
    - με θερμοκρασία επιφανείας 15 βαθμούς, για 15λ πτήσης ΟΛΑ μέσα ήταν παγωτό δεν ζορίστηκε τπτ.
    -Ακροπτέρυγα με wash out δεν χρειάζονται, η δίεδρος κάνει την απαραίτητη δουλειά σαν αντιstall, και δύσκολα Stallareis το σκάφος ως προς το roll, ως προς το pitch δεν ξέρω τα ορια του, ούτε είμαι κατάλληλος να τα μάθω.

Επόμενος στόχος FULL AUTO!! Stay tuned 
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #108 στις: Δευτέρα, 5 Μαρ 2012, 14:55:35 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    συγχαρητήρια ... να σου πω μονο ότι το μοτέρ τον 134 gr είναι πολλή δυνατό ... στο SW έχω 9x6 και είναι τούμπανο...βάλε 100 gr να χάσεις και βάρος ..τα 8 A είναι μεγάλη επιτυχία μπράβο και πάλι
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #109 στις: Δευτέρα, 5 Μαρ 2012, 15:06:08 »

Σευχαριστώ πολύ Wiz!!
    έχεις δίκιο για το μοτερακι, το είχαμε λιώσει στην κουβέντα οταν έψαχνα για το προηγούμενο project, αλλα αυτό είναι η χρυσή τομή στα νούμερα, δηλαδή μπορεί να δώσει 1:1 σε περίπτωση στραβής, δίνει πιο ξεκούραστα τα watt και σηκώνει και την τετράσελη με την ίδια προπέλα με λίγο κατέβασμα του γκαζιού για πραγματικά τεραστεις διαδρομές και ακόμα πιο λίγα αμπερ!! τα αμπερ της δοκιμής τα έγραψα με την 3s 4000mah, ανέβηκα τέρμα φορτισμένος με 12,6v και κατέβηκα με 11,8v !! και όλα τα κελιά ήταν ισομερώς κατεβασμένα που σημαίνει οτι δεν υπήρχαν ανωμαλίες στα τραβήγματα.  Αν την προηγούμενη φορά για παράδειγμα είχα το 100αρι ούτε θα είχαμε γκάζι για κοντρα στον ανεμο και μάλλον θα το είχαμε πάρει στο χέρι με το λανθασμένο reverse και την τετράσελη...
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #110 στις: Δευτέρα, 5 Μαρ 2012, 15:24:18 »

Σευχαριστώ πολύ Wiz!!
    έχεις δίκιο για το μοτερακι, το είχαμε λιώσει στην κουβέντα οταν έψαχνα για το προηγούμενο project, αλλα αυτό είναι η χρυσή τομή στα νούμερα, δηλαδή μπορεί να δώσει 1:1 σε περίπτωση στραβής, δίνει πιο ξεκούραστα τα watt και σηκώνει και την τετράσελη με την ίδια προπέλα με λίγο κατέβασμα του γκαζιού για πραγματικά τεραστεις διαδρομές και ακόμα πιο λίγα αμπερ!! τα αμπερ της δοκιμής τα έγραψα με την 3s 4000mah, ανέβηκα τέρμα φορτισμένος με 12,6v και κατέβηκα με 11,8v !! και όλα τα κελιά ήταν ισομερώς κατεβασμένα που σημαίνει οτι δεν υπήρχαν ανωμαλίες στα τραβήγματα.  Αν την προηγούμενη φορά για παράδειγμα είχα το 100αρι ούτε θα είχαμε γκάζι για κοντρα στον ανεμο και μάλλον θα το είχαμε πάρει στο χέρι με το λανθασμένο reverse και την τετράσελη...
    και εμείς έχουμε μια παρόμοια κουβέντα η οποια είναι ατέρμονη !!!..
    τέλος πάντων έτσι να στοιχεια να έχεις στο SW φοράω ένα ntm 1400 κν με μια 9x6 στα 4σ... ποτε δεν έχω ανοίξει πάνω από την μέση το γκάζι ... πετάει στα 10 A μέσο ορο και full τραβάει 70A !!!! .
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #111 στις: Δευτέρα, 5 Μαρ 2012, 21:18:48 »

Ααααα... επιτέλους και ένα βιντεάκι απ'το κουκλί... 

Βέβαια, μεταξύ μας, δέν το ευχαριστήθηκα και τόσο αυτό το βιντεάκι, γιατί ίσα που έβλεπα μιά κουκίδα με τρείς κουκίδες μπούμα, το κακόμηρο... 
    Χάχαχααα... εντάξει πλάκα κανω φυσικά, όλοι μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε εκείνη τη στιγμή...  Thumbs up
    Πάντως Δημήτρη, αν δέν σου κάνει κόπος, θα ήθελα κανένα ακόμη βιντεάκι "απ'έξω" για 'μάς τους LOS (ακόμα), "παλιακούς" τύπους...

8χ11= 88 Watts για 2,1 Κιλά μοντέλο... ΜΙΑ ΧΑΡΑ μου ακούγεται...  laugh

* Χμμμ... για τα μοτέρ έ? Πώώώώ... δύσκολα θέματα και έχω και τη μικρή να μου πατάει τα κουμπιά...  devil
    Εκτός απο το βάρος του μοτέρ είναι και τα Κv φυσικά. Μεγαλύτερο esc στο υψηλόστροφο, και έχεις όντως πολύ δύναμη όταν την χρειαστείς, όσο μεγαλώνει όμως το αεροπλάνο θέλεις Διάμετρο έλικα μεγαλύτερη, έτσι, χονδρικά-χονδρικά... Για το Σκυπτροβάμων οκ, είσαι νομίζω "μέσα" και με το NTM... Θα πετάς με πολύ λίγο γκάζι και μπορείς να κόψεις το τέρμα του καναλιού απ'τον πομπό για να μήν κάψεις τίποτα... Είσαι και με ένα στοιχείο λιγότερο οπότε θα τραβάει λιγότερο απ'του Αντώνη στο SkyWalker...
    Βέβαια στην τιμή που είναι το NTM που λέει ο Αντώνης, δέν υπάρχει συναγωνισμός!
    Η πραγματική αλήθεια είναι πως θέλει ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές και πτήσεις-μετρήσεις για να δείς τελικά τί ταιριάζει στο φάκελο που θέλεις νά'χεις για την πτήση σου...  Wink

* Πολύ το χαίρομαι που το χαίρεστε το μοντελάκι. Είναι ένας λόγος ακόμη για να κοιμηθώ ήσυχος απόψε το βράδυ...
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #112 στις: Δευτέρα, 12 Μαρ 2012, 19:30:45 »

Πφφφφφ,Φτηνες κινεζικες αντιγραφες Μητσε....το δικο σου πεταει ανωτερα,το φτιασες και πρωτος!
    www.bevrc.com/skywalker-1900mm-epo-totally-new-wing-design-p-290.htmla
    Greekwings να εισαι υπερηφανος ως Ελλην που συμμετειχες στο οραμα που θα....εχει και συνεχεια!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #113 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 01:14:15 »

updates updates!!
    όπως έχετε καταλάβει καραβιάζομαι να σηκωθεί, αλλά αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του

και ιδού σεταρισμένο:

* skyptro_settings_site.jpg (85.65 KB, 900x453 - εμφανίστηκε 288 φορές.)
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #114 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 01:19:13 »

με τη καινούρια του καμερούλα επιτέλους και όχι τη χακαρισμένη : http://www.maxmax.com/vegetation_stress_mkii.htm  είναι η δεύτερη!!

και επειδή ΠΑΝΤΑ υπάρχει χώρος για λίγο δίαιτα 1866 + sony + κάμερες φτερών + φτερά: 2400!!!!!!!!!!!

* baros_olaup.jpg (78.13 KB, 850x638 - εμφανίστηκε 272 φορές.)
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #115 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 08:38:25 »

Ώωωω... η καλή η μέρα απ'το πρωί φαίνεται και μάντεψε Δημήτρη... Μόλις μου έφτιαξες τη μέρα... !!   
    Μισή ωρίτσα τζούρες καφέ και σερφάρισμα ακόμη και... βούούούρ για το εργαστήρι...

Ερωτήσεις...
    * Αυτή η φωτομηχανή τραβάει φωτογραφίες αλλά ταυτόχρονα στέλνει και Live εικόνα κάτω όπως κάνουν οι κάμερες του FPV? Ή έχεις κάπου αλλού live κάμερα που δέν φαίνεται στις φωτό?
    * Γιατί η κεραία του πομπού video είναι έτσι τοποθετημένη? "Βολεύει" η πόλωσή της έτσι? Η κεραία του Δέκτη στο έδαφος πώς είναι τοποθετημένη? Αυτή η "οριζόντια" τοποθέτηση προέκυψε μετά απο δοκιμές που έκανες?
    * Ο έλικας έχει περάσει απο balancer έ?

Το "στήσιμο" του εξοπλισμού μου φαίνεται πολύ ωραίο. Τελικά πετύχαμε άπλετο όντως χώρο με την άτρακτο φτιαγμένη έτσι... !

Στέφανε, δέν είμαι απλά περήφανος για αυτό το project. Άλλαξε την ζωή μου και τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Φυσικά όχι μόνο λόγω του συγκεκριμένου αεροπλάνου, αλλά γενικά λέγοντας για το μέλλον που μόνο οι νέοι μπορούν να δώσουν σε ένα τόπο... Σκέφτομαι ήδη να δώσω κατατακτήριες στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Τεχν. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών! Μάλλον τρελάθηκα, 35 χρονών άνθρωπος με δυό παιδιά, δέν εξηγείται αλλιώς...  Cheesy
    Παιδιά, κανονίστε στις 7 Απρίλη, Σάββατο, που θα είμαι κάτω Αθήνα να πιούμε ένα ρόφημα ρέ σείς παρέα. Θέλω πολύ να γνωρίσω τον Δημήτρη απο κοντά και να σας δώ και 'σάς...

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #116 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 09:23:24 »

καλημέρα Απόστολε!

-ναι χρησιμοποιώ το tv out της κάμερας για να καταγράφω οτι βλέπει και να τσεκάρω εαν ολα πάνε καλά και το usb της για να της δίνω εντολές μεσώ του πιλότου. Υπάρχουν άλλες τρεις κάμερες- αλλά όχι live! η παλιά μου sony στο μπροστινό bay και οι δύο pinhole στα φτερά.
    - Δεν υπάρχει λόγος, ουτε το έχω ψάξει, απλά και τις δύο φορές που δούλεψε τον είχα έτσι, οπότε και δεν το έψαξα, έτσι και αλλιώς η μετάδοση είναι για αποδεικτικούς σκοπούς και όχι για fpv πτήση..
    - ναι μπαλανσαρίστικε και έφυγαν τα βουητά σε δυο σημεία του γκαζιού, αλλα δεν έχω ζύγι για να κάνω τις καινούριες, ούτε ξέρω να το κάνω μόνος μου, (οι αναδιπλούμενες θέλουν???)
    - ΚΑΛΑ από χώρο άλλο τίποτα!! αλλά ζορίστηκα να φτιάξω βάση και να χωράει και να γυρνάει, ΟΛΑ είναι στο χιλιοστό!

υ.γ Πέθανα στο γέλιο!! με το νέο SW, οχι μόνο το κάναμε πρώτοι, το δικό τους έχει και χειρότερο eficiency από πρίν, καίει λιγότερο-αλλά πηγαίνει και πιο αργά και στο τέλος διανύει μικρότερη απόσταση απ'οτι το προηγούμενο...
    χαχαχαχα εδω κολλάει "κλεψας του κλεψαντος"

στις 7 περιμένω καφεεεεεε....
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #117 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 11:27:57 »

* Γιατί η κεραία του πομπού video είναι έτσι τοποθετημένη? "Βολεύει" η πόλωσή της έτσι? Η κεραία του Δέκτη στο έδαφος πώς είναι τοποθετημένη? Αυτή η "οριζόντια" τοποθέτηση προέκυψε μετά απο δοκιμές που έκανες?

Καλημέρα και από μένα
    Να παρέμβω και να πω μονο ότι η κεραία θεωρητικά είναι σωστά τοποθετημένη. θεωρητικά όμως μονο.
    Σε σχετικές μου ερωτήσεις εάν η κάθετη η  οριζόντια πόλωση είναι καλύτερη η απάντηση ήταν η οριζόντια για έναν απλό λόγο. βοηθάνε η ανακλάσεις από διαφορα ' αντικείμενα ' πχ νερό.
    εάν το μοντέλο πετάει αυθεία και κοντά δεν έχει ιδαίτερη σημασία αλλα άμα είσαι μακριά και όχι συνεχεια σε ευθεία πτήση τότε είναι σίγουρο ότι με οριζόντια πόλωση θα βρεθείς στην κορυφή τις εκμπομπής και τότε bye bye εικόνα
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #118 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 11:38:52 »

Καλημέρα και από μένα
    Να παρέμβω και να πω μονο ότι η κεραία θεωρητικά είναι σωστά τοποθετημένη. θεωρητικά όμως μονο.
    Σε σχετικές μου ερωτήσεις εάν η κάθετη η  οριζόντια πόλωση είναι καλύτερη η απάντηση ήταν η οριζόντια για έναν απλό λόγο. βοηθάνε η ανακλάσεις από διαφορα ' αντικείμενα ' πχ νερό.
    εάν το μοντέλο πετάει αυθεία και κοντά δεν έχει ιδαίτερη σημασία αλλα άμα είσαι μακριά και όχι συνεχεια σε ευθεία πτήση τότε είναι σίγουρο ότι με οριζόντια πόλωση θα βρεθείς στην κορυφή τις εκμπομπής και τότε bye bye εικόνα

Τελικά είναι ή δεν είναι η οριζόντια πόλωση καλύτερη;
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 14:27:51 από 0 teo » Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #119 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 12:28:09 »

Λοιπόν δεν έχω ΙΔΕΑ, απο FPV πτήση, αλλα τα data μπορεί να σας χρησιμευσουν :

-Την πρώτη φορά που πέταξα με τον πομπό 5.8@200mw είχα την κεραία οριζόντια και (και οι δύο ραμπερ) και τροφοδοτούσα το πομπο απο την κύρια Lipo, είχα καθόλη την διάρκεια της δοκιμής 95-98% σήμα για εμβέλια μαξ 340μ που πέταγα κυκλικά.
    -Τη δευτερη και τρίτη φορά την είχα κάθετα και τροφοδοτούσα με μια 3ς Lipo 450mah, εκει δεν έβλεπα ΤΠΤ στα 10-20μ !! 
    ξ-αναδοκίμασα με μια μπαταρία 3ς 2200mah και πάλι οριζόντια, σε range test έφτασα 100μ στο έδαφος. 

Αφού κάλυψα κάθε ενδεχόμενο παρεμβολής έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
    -δε ξέρω γιατί αλλά θέλει πιο πολλά C ο πομπός (παρόλο που δεν καταναλώνει αντίστοιχα)
    - επειδή η ραμπερ στέλνουν το σήμα σαν κεράκι (φανταστείτε τη φλόγα σαν το σήμα, ενώ οι patch σαν φακό) οριζόντια λοιπόν "βλέπει" καλύτερα για μια συγκεκριμένη απόσταση, αλλά εάν περάσεις τη κορυφή της "φλόγας" χάνεις απότομα το σήμα, οπως λέει και ο wiz.

- Η άσχετη παρατήρηση της ημέρας- αρχίζω να γίνομαι και εγώ φαν του "μια μπαταρία για όλα" -είναι το setup που μου έχει προκαλέσει τα λιγότερα λάθη για fpv, πιλότους κλπ κλπ

όλα τα παραπάνω φυσικά λύνονται με μια clover στο σκάφος και diversity στο έδαφος
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 19     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Νέα πλατφόρμα FPV/UAV από την Greekwings
    Μεταπήδηση σε: