|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #420 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 20:42:45 » |
|
Canopus αμα σε ενδιαφέρει το βίντεο πάρε την nex5n, αν σε ενδιαφέρει η φώτο η nex7 εχει περισσότερα mp απο την nex5n αλλα το βίντεο είναι ίδιο!!!
να σαι καλά ...έχεις δίκιο..ίσως την πετύχω σε τιμή 400 ευρώ μετ/νη ελαφριά πιστεύω..κα ο φακός SEL1018 10-18mm Wide-Angle Zoom Lens θα είναι τέλειος για αεροβιντεοσκόπηση !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #421 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 10:18:00 » |
|
eos 550 με naza?
οχι εχω 3 εργαλεια ...ενα τετρακοπτερο για γαμους ,ειναι μικρο και βολευει δεν κανει και φασαρια ,ενα εξακοπτερο και ενα hexa της vulcan (τα αντιπροσωπευω εδω στην Κρητη)σε αυτο βαζω την 550 και την D5000.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #422 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 10:51:43 » |
|
οχι εχω 3 εργαλεια ...ενα τετρακοπτερο για γαμους ,ειναι μικρο και βολευει δεν κανει και φασαρια ,ενα εξακοπτερο και ενα hexa της vulcan (τα αντιπροσωπευω εδω στην Κρητη)σε αυτο βαζω την 550 και την D5000.
Mr Φανη βάλε το Vulcanaki είπαμε να το πετάξεις να δουμε κανα βίντεο, τι περιμένεις ?  άντεεεεεεε με την Aurora !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #423 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 11:28:33 » |
|
Mr Φανη βάλε το Vulcanaki είπαμε να το πετάξεις να δουμε κανα βίντεο, τι περιμένεις ?  άντεεεεεεε με την Aurora !!! βρε κολητε μου τι να κανω περιμενω που θα παει ..εχω σκασει να περιμενωωωωωωω .....μολις ερθει θα βγαλω τα αποθημενα μου χαχαχαχαχαχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #424 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 15:33:07 » |
|
eos 550 με naza?
οχι εχω 3 εργαλεια ...ενα τετρακοπτερο για γαμους ,ειναι μικρο και βολευει δεν κανει και φασαρια ,ενα εξακοπτερο και ενα hexa της vulcan (τα αντιπροσωπευω εδω στην Κρητη)σε αυτο βαζω την 550 και την D5000. τι controller foras kai petas thn 550?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #425 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 20:50:59 » |
|
Παντός το θέμα για τους σκηνοθέτες δεν έχει να κάνει με τις κάμερες ειδικά για το επίπεδο καμερών που λέμε όλοι δίνουν μεγάλη σημασία στο stabilization της κάμερας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιμανιμιδης Κων/νος Unmanned Evolution
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #426 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 20:58:03 » |
|
Παντός το θέμα για τους σκηνοθέτες δεν έχει να κάνει με τις κάμερες ειδικά για το επίπεδο καμερών που λέμε όλοι δίνουν μεγάλη σημασία στο stabilization της κάμερας.
Σωστός..! Βασικα γενικα να ειναι σωστό το πλάνοο!! Εκεί ειναι η όλη μαγκιά..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #427 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 21:54:01 » |
|
Όταν θέλει το σωστό πλανο του δίνω το ΤΧ του Ζ15 να το κάνει όπως θέλει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #428 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 22:07:35 » |
|
έχω την εντύπωση όμως ότι τα καλύτερα έρχονται και χωρίς το z15!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #429 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2012, 22:19:58 » |
|
Να ξέρεται οτι γίνεται πολυ δουλειά τωρα με το HFgimbal controller και το picloc ..!!!
Eχουν φτασει σε πολυ μα πολυ καλα επίπεδα..!Απλα σίγουρα θα δυσκολευονται μετα απο τα 4 μποφορ..!
Εχω το picloc και τωρα η hoverfly εχει παρει ενα ιδιο gimbal me εμενα και φιαχνουν νεο firmware μονο και μονο για αυτο.. Αρα λογικα θα το παρραγγειλω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #430 στις: Κυριακή, 16 Σεπ 2012, 01:23:48 » |
|
Καταπληκτική πατέντα να έχει ο αισθητήρας stabilization!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #431 στις: Κυριακή, 16 Σεπ 2012, 07:38:33 » |
|
Φίλε nettraptor δε θέλω να σε στεναχώρησω αλλα έχει καμία πενταετία ακόμα για να το φτάσουν το Ζ15
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #432 στις: Κυριακή, 16 Σεπ 2012, 12:52:29 » |
|
Φίλε nettraptor δε θέλω να σε στεναχώρησω αλλα έχει καμία πενταετία ακόμα για να το φτάσουν το Ζ15 Εγω πάλι πιστευω οτι ειναι θεμα χρόνου να βγουνε 3-4gimbals και καμερες καλες με stabilization..! Ειναι να μην αρχισουν.! Τωρα ερχεται το Hero για παραδειγμα και πριν το Ζ15 ειναι αλλα 2 μεγαλα gimbal για αληθινα αεροσκαφη.. Ειδωμεν..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #433 στις: Κυριακή, 16 Σεπ 2012, 13:21:30 » |
|
Κάτι είχαμε πει για τα πλάνα..όταν το editing είναι καλό νομίζω όλα είναι αψογα..το δανείστηκα απο το RCGROUPS
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #434 στις: Κυριακή, 16 Σεπ 2012, 13:36:09 » |
|
Κάτι είχαμε πει για τα πλάνα..όταν το editing είναι καλό νομίζω όλα είναι αψογα..το δανείστηκα απο το RCGROUPS
Όταν το video είναι σε fast forward η σε slow motion όλα καλα είναι σε real time όμως ξεκινά το κλάμα με μαύρο δάκρυ. Το real time είναι το πιο βασικό κομμάτι για μεγάλες δουλεια εκει που δεν υπάρχει μοντάζ ....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|