|
fanis
|
 |
« Απάντηση #405 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 13:42:28 » |
|
Kosima καλημερα εχω το τελευταιο firmware και μια jr τηλεκ. δυο μερες πριν ειχα κανει update .
Η jr ειναι PPM ή 2,4GHz? το τελευταίο είναι το 2.02 30/08/12 σορυ ξεχασα ειναι 35 synth και δουλευει αψογα εδω και 6 χρονια ......την δευτερη φορα που μου το εκανε αλλαξα και δεκτη αλλα τελικα ειναι μαλλον αυτο που μου ειπε η dji οτι επειδη χτυπησε το hexa ασχετα αν δεν ηταν δυνατο .......την πατησε μαλλον ο σενσορας .....σημερα μου ειπαν να τον στειλω στην εταιρια να τον τσεκαρουν και θα μου πουν γιατι εγινε . κανω επαγγελματικες αεροφωτο και βιντεο φωτο εδω στο Ρεθυμνο και εχω φοβηθει πολυ μετα απο αυτο .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #406 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 13:47:53 » |
|
κακος δεν αγόρασες τον wookong αφου ασχολεισε επαγγελματικα με αυτο. παντος να ξερει πως το synth δεν εχει να κανει με το PPM μπορει να ειναι synth PPM ή synth PCM απο της 30/8/12 δουλευει με PPM για μενα βάλε ενα 2,4 για τεστ και μετα στειλτω....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιμανιμιδης Κων/νος Unmanned Evolution
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #407 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 13:50:30 » |
|
Ασχετο Φάνη τι κάμερα κουβαλάς
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
kosima
|
 |
« Απάντηση #409 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 14:19:29 » |
|
βαρί πραμα αυτο αν μοθ βαλει ι DJI κανενα gimbal βλέπουμε.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ιμανιμιδης Κων/νος Unmanned Evolution
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #410 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 15:02:13 » |
|
Παιδια ψαξτε λιγο τα hack στις καμερες σας... Αλλαζουν παρα πολλα πχ fps η bitratr 3x    hdr video .... Με λιγα λογια μετατρεπουμε τις καμερες μας. Απο 1000ε αξια σε 3000 ε αξια...!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor
|
 |
« Απάντηση #411 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 15:11:37 » |
|
Παιδια ψαξτε λιγο τα hack στις καμερες σας... Αλλαζουν παρα πολλα πχ fps η bitratr 3x    hdr video .... Με λιγα λογια μετατρεπουμε τις καμερες μας. Απο 1000ε αξια σε 3000 ε αξια...!! Στην Sony ανέκαθεν κλειδώνανε τo software ,(ο λόγος είναι οτι η sony θα κανιβάλιζε τις dslr της) Εαν κάποιος έφτιαχνε ενα firmware για την sony η nex5n θα ήταν η κορυφαία κάμερα με APSC sensor.. Ομώς αυτο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ  Αν και απο τι ξέρω κάποιος κάτι μαγειρευει!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #412 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 15:57:38 » |
|
Παύλο καλό είναι οι τελευταίες σελίδες που αναφέρονται σε φωτογραφικές μηχανές να διαχωριστούν και να γίνουν ανεξάρτητο θέμα!!  Κάτι σαν "Ποιές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες χρησιμοποιήται στα multicopter" Πως το βλέπεις??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #413 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 16:37:02 » |
|
Παύλο καλό είναι οι τελευταίες σελίδες που αναφέρονται σε φωτογραφικές μηχανές να διαχωριστούν και να γίνουν ανεξάρτητο θέμα!!  Κάτι σαν "Ποιές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες χρησιμοποιήται στα multicopter" Πως το βλέπεις??  Πολύ σωστός !!! Οι περισσότεροι πάντως ξένοι που συνεργάζομαι και μιλάω, χρησιμοποιούν Canon 7D ή ΝΕΧ7 (αυτές εχουν οι περισσότεροι) με ότι φυσικά καλά έχουν μιλάμε για ποιότητα και σε HD Video & photo κλπ. αλλά και κακά...βάρος, χρήμα .... http://snapsort.com/compare/Canon_EOS_7D-vs-Sony-NEX-7
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
blackbird
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #414 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 16:59:01 » |
|
..
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 19 Σεπ 2012, 18:27:05 από blackbird »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #415 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 18:31:16 » |
|
Παύλο καλό είναι οι τελευταίες σελίδες που αναφέρονται σε φωτογραφικές μηχανές να διαχωριστούν και να γίνουν ανεξάρτητο θέμα!!  Κάτι σαν "Ποιές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες χρησιμοποιήται στα multicopter" Πως το βλέπεις?? Ναι μολις γίνει νέος πίνακας θα τα φιάξουμε...! Πιστέυω οτι μεσα στην Εβδομάδα θα γίνει.!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #416 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 18:36:35 » |
|
Ναι μολις γίνει νέος πίνακας θα τα φιάξουμε...! Πιστέυω οτι μεσα στην Εβδομάδα θα γίνει.!
Οκ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #417 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 18:44:43 » |
|
Παύλο καλό είναι οι τελευταίες σελίδες που αναφέρονται σε φωτογραφικές μηχανές να διαχωριστούν και να γίνουν ανεξάρτητο θέμα!!  Κάτι σαν "Ποιές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες χρησιμοποιήται στα multicopter" Πως το βλέπεις??  Πολύ σωστός !!! Οι περισσότεροι πάντως ξένοι που συνεργάζομαι και μιλάω, χρησιμοποιούν Canon 7D ή ΝΕΧ7 (αυτές εχουν οι περισσότεροι) με ότι φυσικά καλά έχουν μιλάμε για ποιότητα και σε HD Video & photo κλπ. αλλά και κακά...βάρος, χρήμα .... http://snapsort.com/compare/Canon_EOS_7D-vs-Sony-NEX-7Γενικα έξω χρησιμοποιούν τα πάντα..! Αυτές πουα θα βρείτε πιο συχνά είναι οι παρακάτω...! CX730 Νex 5 kai 7 550 με hack GH2 με Hack (Οι καλύτεροι του χώρου χρησιμοποιούν αυτήν) 7D Και γενικά φακούς ευρυγώνιους! Εγώ σύγκρινα με όλα αυτόματα μην 550 και μια nex 5 και τελικα η 550 υπερτέρει στην ποιότητα αλλα χανει στο οτι δν εχει 1080 50 fps
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #418 στις: Παρασκευή, 14 Σεπ 2012, 19:54:20 » |
|
κακος δεν αγόρασες τον wookong αφου ασχολεισε επαγγελματικα με αυτο. παντος να ξερει πως το synth δεν εχει να κανει με το PPM μπορει να ειναι synth PPM ή synth PCM απο της 30/8/12 δουλευει με PPM για μενα βάλε ενα 2,4 για τεστ και μετα στειλτω....
κοιτα εχω παραγγειλει την aurora ....περιμενω σε λιγες μερες μαλλον παραλλαμβανω ......δεν εχει να κανει με το PPM δουλευε κατι μηνες αψογα και μετα το update σε 2.02 αμεσως εκανα βιντεοσκοπηση σε ενα ξενοδοχειο .....απλα μετα το μικρο χτυπημα στον τοιχο ειχα θεμα ......γιαυτο προσοχη στα χτυπηματα ..... nettraptor χρησιμοποιω 2 την gopro hero 2 για γαμους και απλες βιντεοσκοπισεις και την nikon D5000 η eos 550 για φωτογραφισεις .....μεχρι τωρα σκεφτομαι να αλλαξω σε sony μαλλον ΝΕΧ5
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nettraptor