Μαγικο ονομα Dji S800..... max weight 7kg με camera και 4 6s 5,2A. bat. σε γενικες γραμμες.....

Παιδιά δν είναι το Κοπτερο το μαγικό αλλά το Z15 το gimbal..! Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και δν χρειάζεται και ρυθμίσεις πραγματικά πlug and play..Αλλά βγαίνει για 2 μηχανές μόνο.!Αλλα κάνει 2500ε και θελει και DJI board δλδ 3500

Σε λίγο καιρό θα βγει και το Ηero 3000 που ειναι κατασκευασμένο οπως το Ζ15 και θα περνει μεχρι και τις μεγάλες κάμερες..!
Έτσι είναι Παύλο ..είναι ο νόμος του ότι πληρώνεις παίρνεις..μπράβο στο παλικάρι για την επιλογή του..του ευχομαι καλές λήψεις και αν το κάνει για επαγγελματικόύς σκοπούς να πληρώνεται την δουλειά του..το τσάμπα πέθανε..

Που είσαι ρε Σωκράτη..!!?? έχεις χαθεί..!
Και εγώ να φανταστείς χτες εκανα την Maiden...
Πολυ ευχαριστημένος ..

Νομίζω πως έχει μικρές διαφορες από τα αλλα multicopter. π.χ.
γινετε κοματια σε 1 περιπου λεπτο και απο 80cm μπενει σε βαλιτσα των 40 χ 40 cm
αναλογα με το πιλοτο παει έως και 10Κμ ακτινα με full auto απογειωση και προσγειωση (σχετικα ευκολο setup) και πτηση απο 15min εως 45 min hover και 13min έως 40 fly time.... (δεν το λες και RTF οποιος το αγορασει θα το μαθει

)
το gimbal παλι αλλο πραμα δεν υπαρχουν λογια.......
αλλα και στην τιμη δεν ειπαρχουν λογια s800=2000$, autopilot=3800$, zenmuse= 3200$ και σε ολα αυτα ενα υπεροχο τελωνειο περιπου 27%(

)
ασε απο μπαταριες.......................
Φίλε μου σου έυχομαι να το χαρείς..! Μακάρι να προλάβεις να βγάλεις ότι έδωσες και άλλα τόσα..! Μην αργείς βρες κάποιον να ξέρει καλά απο editing και έφυγες..!
Το καλό για εμένα είναι το gimbal..! Επίσης να ΄ψαξεις αν και θα το εχεις κανει ειδη αν εχεις τα προβληματικά esc..!
Kαι μια φιλικη συμβουλή ευτυχώς όχι απο παθόντα πρόσεχε με το GPS έχουν πεσει πάρα πολλά !!! (αν ξερεις κατι περισσότερο θέλω να μου πεις..!