Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.501 μηνύματα σε 12.377 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 21 Μαΐ 2026, 07:41:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 21 Μαΐ 2026, 07:41:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:41]

[Χθες στις 20:27]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:35]

από Markhelis
    [Τρίτη, 19 Μαΐ 2026, 18:26:36]

από kon
    [Δευτέρα, 18 Μαΐ 2026, 14:51:29]

από AKISSSS
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 09:51:35]

από ZTRAMP
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 11:57:18]

από vilisdev
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 10:57:58]

από AKISSSS
    [Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 08:59:30]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309501
    Σύνολο θεμάτων: 12377
    Online σήμερα: 102
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 59
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 43     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Home Made Multicopter Άντε και Όλα τα Coptera  (Αναγνώστηκε 129112 φορές)
    sakiskoz
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #255 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 13:30:25 »

Μαγικο ονομα Dji S800.....  max weight 7kg με camera και 4 6s 5,2A. bat. σε γενικες γραμμες.....

Παιδιά δν είναι το Κοπτερο το μαγικό αλλά το Z15 το gimbal..! Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και δν χρειάζεται και ρυθμίσεις πραγματικά πlug and play..Αλλά βγαίνει για 2 μηχανές μόνο.!Αλλα κάνει 2500ε και θελει και DJI  board δλδ 3500 Sad Sad

Σε λίγο καιρό θα βγει και το Ηero 3000 που ειναι κατασκευασμένο οπως το Ζ15 και θα περνει μεχρι και τις μεγάλες κάμερες..!

Ναι !!!! και μετά θα γίνω φωτογράφος στην Ελλάδα του σήμερα...
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #256 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 13:38:34 »

Μαγικο ονομα Dji S800.....  max weight 7kg με camera και 4 6s 5,2A. bat. σε γενικες γραμμες.....

Παιδιά δν είναι το Κοπτερο το μαγικό αλλά το Z15 το gimbal..! Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και δν χρειάζεται και ρυθμίσεις πραγματικά πlug and play..Αλλά βγαίνει για 2 μηχανές μόνο.!Αλλα κάνει 2500ε και θελει και DJI  board δλδ 3500 Sad Sad

Σε λίγο καιρό θα βγει και το Ηero 3000 που ειναι κατασκευασμένο οπως το Ζ15 και θα περνει μεχρι και τις μεγάλες κάμερες..!
    Έτσι είναι Παύλο ..είναι ο νόμος του ότι πληρώνεις παίρνεις..μπράβο στο παλικάρι για την επιλογή του..του ευχομαι καλές λήψεις και αν το κάνει για επαγγελματικόύς σκοπούς να πληρώνεται την δουλειά του..το τσάμπα πέθανε..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    kosima
    Aeromodeller Full Member

Follow facebook.com/unmanned.evolution

« Απάντηση #257 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 13:40:20 »

Νομίζω πως έχει μικρές διαφορες από τα αλλα multicopter. π.χ.
    γινετε κοματια σε 1 περιπου λεπτο και απο 80cm μπενει σε βαλιτσα των 40 χ 40 cm
    αναλογα με το πιλοτο παει έως και 10Κμ ακτινα με full auto απογειωση και προσγειωση (σχετικα ευκολο setup) και πτηση απο 15min εως 45 min hover και 13min έως 40 fly time.... (δεν το λες και RTF οποιος το αγορασει θα το μαθει Undecided)
    το gimbal παλι αλλο πραμα δεν υπαρχουν λογια.......
    αλλα και στην τιμη δεν ειπαρχουν λογια s800=2000$, autopilot=3800$, zenmuse= 3200$ και σε ολα αυτα ενα υπεροχο τελωνειο περιπου 27%( )
    ασε απο μπαταριες.......................
    Καταγράφηκε

Ιμανιμιδης Κων/νος
    Unmanned Evolution
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #258 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 13:41:03 »

Μαγικο ονομα Dji S800.....  max weight 7kg με camera και 4 6s 5,2A. bat. σε γενικες γραμμες.....

Παιδιά δν είναι το Κοπτερο το μαγικό αλλά το Z15 το gimbal..! Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και δν χρειάζεται και ρυθμίσεις πραγματικά πlug and play..Αλλά βγαίνει για 2 μηχανές μόνο.!Αλλα κάνει 2500ε και θελει και DJI  board δλδ 3500 Sad Sad

Έτσι είναι Παύλο ..είναι ο νόμος του ότι πληρώνεις παίρνεις..μπράβο στο παλικάρι για την επιλογή του..του ευχομαι καλές λήψεις και αν το κάνει για επαγγελματικόύς σκοπούς να πληρώνεται την δουλειά του..το τσάμπα πέθανε..

Που είσαι ρε Σωκράτη..!!?? έχεις χαθεί..!
    Και εγώ να φανταστείς χτες εκανα την Maiden...
    Πολυ ευχαριστημένος ..

Νομίζω πως έχει μικρές διαφορες από τα αλλα multicopter. π.χ.
    γινετε κοματια σε 1 περιπου λεπτο και απο 80cm μπενει σε βαλιτσα των 40 χ 40 cm
    αναλογα με το πιλοτο παει έως και 10Κμ ακτινα με full auto απογειωση και προσγειωση (σχετικα ευκολο setup) και πτηση απο 15min εως 45 min hover και 13min έως 40 fly time.... (δεν το λες και RTF οποιος το αγορασει θα το μαθει Undecided)
    το gimbal παλι αλλο πραμα δεν υπαρχουν λογια.......
    αλλα και στην τιμη δεν ειπαρχουν λογια s800=2000$, autopilot=3800$, zenmuse= 3200$ και σε ολα αυτα ενα υπεροχο τελωνειο περιπου 27%( )
    ασε απο μπαταριες.......................

Φίλε μου σου έυχομαι να το χαρείς..! Μακάρι να προλάβεις να βγάλεις ότι έδωσες και άλλα τόσα..! Μην αργείς βρες κάποιον να ξέρει καλά απο editing  και έφυγες..!

Το καλό για εμένα είναι το gimbal..! Επίσης να ΄ψαξεις αν και θα το εχεις κανει ειδη αν εχεις τα προβληματικά esc..!

Kαι μια φιλικη συμβουλή ευτυχώς όχι απο παθόντα πρόσεχε με το GPS  έχουν πεσει πάρα πολλά !!! (αν ξερεις κατι περισσότερο θέλω να μου πεις..!
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #259 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 13:50:52 »

Παύλο τωρα ειμαι στο ζενιθ της δουλειας..μπράβο για την maiden αντε να ανεβουμε ...εγω εχτες ειχα πληρη καλυψη σε ενα γαμο απο αφιξεις νυφης μεχρι το ισαια..πηγε πολυ καλα..πράγματι θελει προσοχη γιατι ακομα οι εταιριες βγαζουν προιοντα στην αγορα αδοκιμαστα και απλα περιμeνουν απο τους παθοντες πελατες να τους βγαλουν το φιδι...βιαζονται γιατι εχει γεμισει η αγορα απο flight controls frames καιο λα τα συναφη.και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να πουλησουν..γ αυτο μεγαλη προσοχη !!!
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    kosima
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #260 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 13:52:12 »

δουλευω 3 χρονια περιπου το GPS τισ Dji ελικοπτερο και περιπου 2 μηνακια του Multirotor δεν εχουν θεμα τα GPS αλλα το Compass Calibration μιας που το ξεχνανε οι χρειστες να το κανουν. οσο για το ESC μολις επεσε το πρωτο απο θερμοκρασια στο ESC μας εστειλαν και την διαδικασια στης επιδιορθωσης (αν και αυτο που επεσε πετουσε σε θερμοκρασια λιγο μεγαλη 44 βαθμους για 30 με 40 λεπτα ειπε η Dji....
    Καταγράφηκε

Ιμανιμιδης Κων/νος
    Unmanned Evolution
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #261 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:00:17 »

δουλευω 3 χρονια περιπου το GPS τισ Dji ελικοπτερο και περιπου 2 μηνακια του Multirotor δεν εχουν θεμα τα GPS αλλα το Compass Calibration μιας που το ξεχνανε οι χρειστες να το κανουν. οσο για το ESC μολις επεσε το πρωτο απο θερμοκρασια στο ESC μας εστειλαν και την διαδικασια στης επιδιορθωσης (αν και αυτο που επεσε πετουσε σε θερμοκρασια λιγο μεγαλη 44 βαθμους για 30 με 40 λεπτα ειπε η Dji....
    Στο multirotorforums λενε γενικα για αρκετές πτώσεις λόγο GPS ... Τωρα το τι φταιει ποτε δν βρήκαν..! ίσως έχεις δίκιο..! Τέσπα βάλε και άλλα βίντεοο!!
    Και για πες πως το βλεπεις σε αντιθεση με το ελικοπτερο σου!?
    Ο φίλος του Κωστα εισαι??!
    Παύλο τωρα ειμαι στο ζενιθ της δουλειας..μπράβο για την maiden αντε να ανεβουμε ...εγω εχτες ειχα πληρη καλυψη σε ενα γαμο απο αφιξεις νυφης μεχρι το ισαια..πηγε πολυ καλα..πράγματι θελει προσοχη γιατι ακομα οι εταιριες βγαζουν προιοντα στην αγορα αδοκιμαστα και απλα περιμeνουν απο τους παθοντες πελατες να τους βγαλουν το φιδι...βιαζονται γιατι εχει γεμισει η αγορα απο flight controls frames καιο λα τα συναφη.και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να πουλησουν..γ αυτο μεγαλη προσοχη !!!

Αυτο πες το και ξανα πες το..! Οσο για το  ΗFP σου πλέον έξω λέγονται τα καλύτερα απο πλευράς σταθερότητας πτήσης αλλα και σαν ηλεκτρονικά!

Καταγράφηκε
    kosima
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #262 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:03:47 »

εχουμε ενα θεμα με τα video κανουν 10 ωρες να ανεβουν στο youtube..... μολισ μου αφησει χρονο ομως θα το κανω.... μια και σημερα εχει γαμο παλι το μενου..... Για ποιον κωστα λεμε?
    Καταγράφηκε

Ιμανιμιδης Κων/νος
    Unmanned Evolution
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #263 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:06:43 »

εχουμε ενα θεμα με τα video κανουν 10 ωρες να ανεβουν στο youtube..... μολισ μου αφησει χρονο ομως θα το κανω.... μια και σημερα εχει γαμο παλι το μενου..... Για ποιον κωστα λεμε?

Τον Λαλιώτη αλλά οκ μάλλον δν τον ξέρεις..! Αν μπορείς πες μου τις διαφορές με το heli..!
    Ανέβαζε με vimeo γιατι με το youtube χανεις ποιότητα..!
    Καταγράφηκε
    kosima
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #264 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:13:00 »

οχι δεν τον ξερω τον κωστα.. ειμαι λογικα αρκετα χιλιομετρα μακρια απο εσας. Για τον πιλοτο του ελικοπτερου μπορω να σου πω οτι θελεις ειχα και το XP3,2 ground station και τωρα εχω τον ACE One Ground station. Μια φραση εχω να πω δυσκολο setup αλλα πετα με 7 μποφορ και βροχη....... Cheesy
    Καταγράφηκε

Ιμανιμιδης Κων/νος
    Unmanned Evolution
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #265 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:15:49 »

οχι δεν τον ξερω τον κωστα.. ειμαι λογικα αρκετα χιλιομετρα μακρια απο εσας. Για τον πιλοτο του ελικοπτερου μπορω να σου πω οτι θελεις ειχα και το XP3,2 ground station και τωρα εχω τον ACE One Ground station. Μια φραση εχω να πω δυσκολο setup αλλα πετα με 7 μποφορ και βροχη....... Cheesy

Οχι ξέρω πως είναι απλά θέλω μία γνώμη ακόμα για το multi  vs heli  για τετοιες δουλειές..!
    Καταγράφηκε
    kosima
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #266 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:20:56 »

κοιτα οταν δουλευεις με το zenmuse δεν εχει καμια διαφορα στην εικονα οταν ειναι για γαμους video clip και γενικα αυτα τα απλα πιστευω οτι τα multi ειναι καλητερα αλλα για περιπολιες σε δασει και διαφορα τετοια το Heli σε βοιηθα λογο αυτονομιας και δυναμης... τουλαχιστον ετσι κανω εγω...
    Καταγράφηκε

Ιμανιμιδης Κων/νος
    Unmanned Evolution
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #267 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:32:59 »

κοιτα οταν δουλευεις με το zenmuse δεν εχει καμια διαφορα στην εικονα οταν ειναι για γαμους video clip και γενικα αυτα τα απλα πιστευω οτι τα multi ειναι καλητερα αλλα για περιπολιες σε δασει και διαφορα τετοια το Heli σε βοιηθα λογο αυτονομιας και δυναμης... τουλαχιστον ετσι κανω εγω...

Βαζεις το Ζ15 και στο heli?!
    Καταγράφηκε
    kosima
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #268 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:34:27 »

Ναι βεβεα για οχι?
    Καταγράφηκε

Ιμανιμιδης Κων/νος
    Unmanned Evolution
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #269 στις: Σάββατο, 18 Αυγ 2012, 14:49:35 »

πράγματι θελει προσοχη γιατι ακομα οι εταιριες βγαζουν προιοντα στην αγορα αδοκιμαστα και απλα περιμeνουν απο τους παθοντες πελατες να τους βγαλουν το φιδι...βιαζονται γιατι εχει γεμισει η αγορα απο flight controls frames καιο λα τα συναφη.και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να πουλησουν..γ αυτο μεγαλη προσοχη !!!

Γειά σου φίλε Σωκράτη!!  Thumbs up

Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες και χρειάζεται τεράστια προσοχή, για παράδειγμα της Dji τα μικρά
    τετρακόπτερα (450) πέφτουν σαν τις μύγες από κακής ποιότητος έλικες, κόβουν στον αέρα σαν βούτυρο!!  Sad
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 43     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Διάφορα  |  Drones - Multicopters - Πολλαπλών στροφείων (Συντονιστής: kolotoympas)  |  Θέμα: Home Made Multicopter Άντε και Όλα τα Coptera
    Μεταπήδηση σε: