Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.377 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 01:36:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 01:36:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:42]

από Bocian
    [Χθες στις 21:30]

[Χθες στις 14:21]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309377
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 559
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 328
    Συνολικά: 331
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αισχροκέρδεια  (Αναγνώστηκε 44330 φορές)
    George Tokalatsidis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2007, 22:18:44 »

Kι ομως Κώστα ισως είναι αληθινό. Στην πόλη μου κατάστημα μοντελισμού δεν υπάρχει και ήρθε ένας φίλος ο οποίος δεν ήξερε και αγόρασε από κατάστημα παιχνιδιών απο την Πόλη μας. Πήρε ενα 40αρι εκπαιδευτικό στυλ calmato 800 ευρω μαζί με κινητήρα 40αρι και την τηλεκατεύθυνση αλλα 500 και ήταν η τετρακάναλη απλη της futaba xωρίς ψηφιακά και χωρίς προγράμματα μονο reverse είχε. την παλια 4FY Νομίζω.
    Εγω πιστεύω ότι κάποτε στο κοντινό μέλλον αν καποιοι δεν έχουν συμορφωθεί σε ένα λογικό κέρδος θα κλείσουν γιατί πλέον το internet έχει φέρει  στον καταναλωτή αερομοντελιστή όλα τα καταστήματα στο πιάτο και έχει κλείσει ο κύκλος της άγνοιας. Ασε που κινδυνεύει σε λίγο απο γενικό κράξιμο μέσα από φορουμ. Ακόμα χειρότερο.
    Την αγελάδα δεν την αρμέγουν λένε πολύ για να ξαναγυρίσει και να είναι ευχαριστημένη. Αν τις πάρεις ολο το γάλα με την πρώτη φορά δεν θα ξανάρθει.
    Καταγράφηκε

Αεροπλάνο αξία: 258 ευρώ.
    Μηχανή αξία: 300 ευρώ.
    Τηλεκατεύθυνση αξία: 350 ευρώ.
    Παρελκόμενα αξία: 70 ευρώ.
    Το να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου μικρό αεροπλάνο και να το πετάξεις στα ουράνια αξία: Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Η

George Tokalatsidis
    http://www.aerolesxi.gr
    jkapet
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2007, 22:50:02 »

Καλησπερα παιδια... καπως ετσι την ειχα πατησει και εγω πριν 10 χρονια ειχα δωσει 300 χιλιαδες δραχμες  και ειχα αγοραση το σκαφος το μοτερ και μια τηλεκ η οποια ηταν για τα σκουπιδια και την πηρα στην τιμη που θα επερνα μια ανωτερα..τελος παντων περασμενα ξεχασμενα..το θεμα ειναι ... internet και παλι internet... και να μην παταξω 1-2 εβδομαδες δεν παθαινω τιποτα... τουλαχιστον μου μενουν τα μισα στην τσεπη και δεν πιανομε @@@.... π.χ. εδω μας πϊανουν των κ@λ@ που παμε να αγορασουμε ενα μπουζι και μας το δινουν απο 5-8 και μπορει και 10 ευρο
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2007, 23:02:32 »

Με έχετε προβληματίσει. Τσιμπημένες τιμές ναι αλλά δεν έχω ξανακούσει για τέτοιες διαφορές, τουλάχιστον από κάποιο ποσό και πάνω. Σε μικροπράγματα ίσως.

Από την άλλη μεριά έχω ακούσει πολλά παραμύθια από μερικούς που θέλουν να κάνουν επίδειξη.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2007, 23:45:02 »

Με έχετε προβληματίσει. Τσιμπημένες τιμές ναι αλλά δεν έχω ξανακούσει για τέτοιες διαφορές, τουλάχιστον από κάποιο ποσό και πάνω. Σε μικροπράγματα ίσως.

Από την άλλη μεριά έχω ακούσει πολλά παραμύθια από μερικούς που θέλουν να κάνουν επίδειξη.

επειδη οτι κ αν πω εγω ειναι μονο λογια χωρις να εχω την αποδειξη αγορας γιαυτο λοιπον κ εγω θα πω στον παλικαρι που την επαθε να βγαλει φοτο την αποδειξη αγορας κ να την στειλε μεσα στο φορουμ.Δεν γνωριζω αν εκανε ακομη login  στο site αλλα προσεχως θα εχουμε κ αλλα στοιχεια.

Κ κανονικα θα επρεπε να προβληματιστουμε ολοι οχι μονο στα λογια αλλα κ στις σκεψεις.Η κατασταση ειναι τραγικη.
    Αλλα ακομη πιο τραγικη ειναι το οτι ολοι αυτοι η "κλεφτες" δεν δηλωνονται σε κανενα site  οπως πχ το δικο μας μπορει να εχουν σελιδα αλλα ανεξαρτητη κ χωρις τιμες.

Παντος εγω απο τα καταστηματα που ειναι εδω μεσα ειμαι ευχαριστημενος προσοπικη κ μονο αποψη.οι τιμες παλι πεζουν αλλα σε κανονικα επιπεδα.

Αγαπητε gerolike μαλον μιλαμε γιατον ιδιο εμπορο.
    Ο ανθρωπος μου πολουσε το piper kyosho το ηλεκτρικο 300eyro ευκερια.Γιατι να μη το παρεις απο εκει και να τον κανεις και μαγκα?
    165 eyro που το εχουν σε ολο τον κοσμο ειναι κοροιδα.

ναι φιλε kotsoulis για τον ιδιο μιλαμε γιατι το ιδιο ηθελε να μου πουλησει κ εμενα αλλα μονο που σε μενα ηταν προσφορα  idiot2για μονο 5 μερες κ οποιος προλαβει..... να τετοια καταστρεφουν τον χωρο. police knuppel2

Θα ηθελα πραγματικα ομως να δωσουμε στον κοσμο να καταλαβει οτι το χομπυ μας δεν ειναι απιαστο ονειρο δεν ειναι οπτασια αλλα κατι χειροπιαστο που μπορει ο καθενας να αποκτισει με λιγα... η με... πολλα λεφτα!!! Thumbs up

Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 2 Μαΐ 2007, 23:55:19 »

Τί είναι αυτά που λέτε βρέ παιδιά ??   

Χρειαζόμαστε Αποδείξεις !  ΤΟ ΑΜΕΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ .
    Και άν υπάρξουν πράγματι Αποδείξεις , θα χρειαστούμε και το ΟΝΟΜΑ του ανθρώπου (?) αυτού ... 
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 00:58:57 »

Καλησπέρα.
    Όπως έχω ξαναγράψει σε παρόμοιο θέμα πάντα θα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες.
    Το θέμα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς γιατί μπορεί να κατηγορηθούμε για δυσφήμηση κλπ...
    Είναι κρίμα πάντως στο 2007 και με τόση πληροφόρηση να υπάρχουν αερομοντελιστές που την πατάνε έτσι, είναι επίσης λυπηρό και τρισάθλιο να επιβιώνουν καταστηματάρχες με τέτοιες συμπεριφορές... Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο, δανειζόμενος ατάκα από ελληνική ταινία...

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 02:00:43 »

Κλασσική περίπτωση!!!

Εχει ξανασυμβεί και θα συνεχίσει να συμβαίνει.Μαύρο στο καταστηματάρχη:Συμφωνώ!Αλλά θα το ξέρουμε πάλι εμείς.Εμείς που ποτέ δε θα αγοράζαμε CALMATO με 600 ευρώ!!!! buck2
    Αλλά είναι η περίπτωση τέτοια που και κάποιος ξεκινάει μόνος.
    Μπαίνωντας καποιος τελείως άσχετος σε ένα κατάστημα μοντελλισμού και με έναν ιδιοκτήτη που μυρίστηκε αιματάκι devil,τότε είναι καταδικασμένος.

Πάνε τα 1000e
    Καταγράφηκε
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 09:38:11 »

Κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας Κοιταξτε ριξτε μια ματια στις προσφορες που κανουν τα καταστηματα εκει τα λεει ολα Ενω ξερουν οτι κυκλοφορει τιμη για καποιο ειδος φθηνοτερη για συγκεκριμενο προιον πετανε ενα προσφρα και το εχουν πολυ ακριβωτερα και φωναζουν προσφορα ειναι αστειο ριξτε μια ματια Θρασυτατοι
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 12:10:10 »

Κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας Κοιταξτε ριξτε μια ματια στις προσφορες που κανουν τα καταστηματα εκει τα λεει ολα Ενω ξερουν οτι κυκλοφορει τιμη για καποιο ειδος φθηνοτερη για συγκεκριμενο προιον πετανε ενα προσφρα και το εχουν πολυ ακριβωτερα και φωναζουν προσφορα ειναι αστειο ριξτε μια ματια Θρασυτατοι

αυτο ρε παιδια τι ειναι.παντος ειναι προσφορα δεν μπορεις να πεις ασχετα αν ειναι πολυ ακριβοτερα απο αλλους Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 12:25:01 »

Θα αναφερθώ σε 3 πράγματα

1 ) δεν είναι όλοι ίδιοι υπάρχουν και καλοί αλλά είναι λίγοι Sad

2) Έχουμε Δημοκρατία όποτε η πλειοψηφία κερδίζει την μειοψηφία .

)3 σύμφωνα με  τα παραπάνω μας κλέβουν όλοι :p .

Καταγράφηκε

panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 15:27:37 »

Toσα πόστ και ούτε ένα όνομα! Πως θα προφυλαχτούν οι επόμενοι αγοραστές βρε παιδιά?
    Ποιο είναι αυτό το κατάστημα να το τιμήσουμε με μελλοντικές αγορές?     
    Τι διαβάζουμε τόση ώρα?  Κάποιος κάπου κάποτε?
    Καταγράφηκε
    Mr Mulligan
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 16:15:51 »

Καλασπέρα σε όλους,

είμαι αρκετά νέος στο χώρο, παρόλα αυτά έχω γυρίσει θέλω να πιστεύω αρκετά αν όχι τα περισσότερα απο τα μοντελομάγαζα και τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών αναγκάστηκα να καταφύγω γιατί ένα βυσματάκι που έχει η τ/κ hitec που έχω σε μαγαζί με είδη μοντελισμού το πλήρωσα ένα ευρώ και σε μαγαζί με ηλεκτρονικά μόνο 25 λεπτά (0,25 Ε). Η διαφορά μπορεί σε κάποιον να μη λέει κάτι, αλλά αναλογικά η τιμή τετραπλασιάζεται. Τελοσπάντων αυτήν την εμπειρία είχα σε μόλις 2-3 μήνες που ασχολούμαι και γενικά θεωρώ τον ευατό μου τυχερό γιατί βρήκα από νωρίς άτομα να με βοηθήσουν και να με καθοδηγήσουν. Αλλά για να μην μακρυγορώ, καταλαβαίνω ότι πολλοί δε θα θέλουν να κατονομάσουν και να στιγματίσουν αρνητικά κάποια εμπορικά μαγαζιά για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Μπορεί όμως να γίνει το αντίθετο, να ειπωθούν δηλαδή καλά λόγια για καταστήματα που ο καθένας πιστεύει ότι αξίζουν. Νομίζω ότι αυτό θα με βοηθούσε στο ξεκίνημα περισσότερο. Η Αθήνα είναι μεγάλη και μαγαζιά υπάρχουν σε πολλές περιοχές, έτσι δε νομίζω ότι κάποιο καλό μαγαζί θα ήταν αδικημένο.

Ευχαριστώ
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 16:51:24 »

paidia min anisixeite to magazi tha to mathete apla ego den exo tin apodeiksei agoras aytow poy thn epathe tha sas to pei ligh ypomoni
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 17:45:12 »

θοερω οτι πλεω χαλαω τα δακτυλα μου τα ειχα πει εδω http://www.amach.org/forum/index.php?topic=458.msg2582#msg2582 στη δευτερη σελιδα εδιξα τι πως ποιος με τον τροπω μου* .

* Οταν δινεις σε καποιον συγγχαριτηρια για την υπεροχη βιτρινα με το Robe milenium κτλ κτλ αλλα δεν αναφερεις τιποτα για την εξυπηρετιση αυτου ουτε για της τιμες του ...
    Καταγράφηκε

mikelos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 18:57:54 »

Κυριοι το προβλημα για μενα δεν ειναι τοσο στο ποσο που θα δωσεις αλλα απο τα σωστα πραγματα που θα σου δωσει.
    Προσωπικα οταν ξεκινησα τον μοντελισμο πηρα ενα θερμικο αεροπλανο με διαφορα παρελκομενα και μια τηλ/νση.Ολα τα πηρα σε καλες τιμες γιατι με βοηθεισε ενας παλιος στο αθλημα.
    Οταν ομως μετα απο 1 μηνα ειπα να ασχοληθω με τα ηλεκτρικα πηρα ενα 3d thunder tiger.
    Λοιπον τα ηλεκτρικα τα πηρα απο ενα καταστημα γνωστο στον πειραια.Ο τυπος μου ειπε οτι εχει αυτα που ζητω και με λιγα χρηματα.
    Εγω ηθελα ενα speed control+Δεκτη+4 sevro.
    Tηλεκ/νση ειχα μια Optic 6 Hitec.
    O τυπος μου εδωσε e-sky δεκτη με speed control απο αυτοκινητο και με διαβεβαιωσε οτι θα λειτουργησουν μια χαρα.
    Οταν πηγα σπιτι ειδα οτι ο δεκτης εγραφε οτι ηταν για μπαταριες NiMh & NiCd. Και οτι δεν εχει cut off.
    Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι μπορω να βαλω Li-Po.
    Οταν τα συνδεσα εγινε το Μπαμ και βγηκαν off και τα δυο.
    Οταν τον πηρα τηλεφωνο εκανε το παγωνι και οτι τα συνδεσα λαθος.Η ειρωνεια ειναι οτι εχω σπουδασει ηλεκτρονικος αυτοματιστης οποτε ειναι απιθανο να εκανα λαθος.
    Την ιδια μερα πηγα στο μαγαζι και μου εδωσε αλλο δεκτη χρεωνοντας τον. Sad
    Τοτε του ειπα συνδεσε τα εσυ τωρα να δουμε.
    Η απαντηση του ηταν οτι δεν ξερει καλα απο ηλεκτρικα Cheesy........Τοτε φρικαρα και τον εβαλα με το ζορι (ευγενικα παντα).
    Αφου εκαψε αλλον ενα δεκτη και πολυ ταλαιπωρεια δουλεψε αλλα πως!!!!!!!!!!!!!!1

Με δεκτη Ε-sky - r/c Hitec - crystal hitec  καταλαβαινετε τι εγινε οταν σηκωθηκε στον αερα..............
    Με χιλια ζορια το κατεβασα απο 1000 παρεμβολες.Οταν το ειδαν οι αλλοι μοντελιστες φρικαραν.Απορισαν πως λειτουργησε αυτο το συνολο buck2
    Το αποτελεσμα
    Για να μην παω και του τα πεταξω στο κεφαλι πηρα ενα Hitec δεκτη και ενα speed control για αεροπλανα και βρηκα την ησυχια μου.
    Το θεμα ηταν οτι απο αγνοια την πατησα,γιατι μου ειπε οτι με 60 ευρω θα τα παρω ολα!!!!
    Οταν με 50 επερνα τον Hitec μονο.
    γι αυτο καλο ειναι ολοι οι νεοι να μην ντρεπονται και να ρωτουν τους παλιοτερους πριν κανουν την πρωτη τους αγορα.
    Γιατι το καθε καταστημα οτι πουλα ειναι και το καλυτερο.

Παντος ειμαι υπερ να ανοιξουμε ενα topic με παραπονα και προβληματα με καταστηματα και επωνυμα παντα.
    Αλλα και για τα καλα καταστηματα
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Αισχροκέρδεια
    Μεταπήδηση σε: