Κυριοι το προβλημα για μενα δεν ειναι τοσο στο ποσο που θα δωσεις αλλα απο τα σωστα πραγματα που θα σου δωσει.
Προσωπικα οταν ξεκινησα τον μοντελισμο πηρα ενα θερμικο αεροπλανο με διαφορα παρελκομενα και μια τηλ/νση.Ολα τα πηρα σε καλες τιμες γιατι με βοηθεισε ενας παλιος στο αθλημα.
Οταν ομως μετα απο 1 μηνα ειπα να ασχοληθω με τα ηλεκτρικα πηρα ενα 3d thunder tiger.
Λοιπον τα ηλεκτρικα τα πηρα απο ενα καταστημα γνωστο στον πειραια.Ο τυπος μου ειπε οτι εχει αυτα που ζητω και με λιγα χρηματα.
Εγω ηθελα ενα speed control+Δεκτη+4 sevro.
Tηλεκ/νση ειχα μια Optic 6 Hitec.
O τυπος μου εδωσε e-sky δεκτη με speed control απο αυτοκινητο και με διαβεβαιωσε οτι θα λειτουργησουν μια χαρα.
Οταν πηγα σπιτι ειδα οτι ο δεκτης εγραφε οτι ηταν για μπαταριες NiMh & NiCd. Και οτι δεν εχει cut off.
Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι μπορω να βαλω Li-Po.
Οταν τα συνδεσα εγινε το Μπαμ και βγηκαν off και τα δυο.
Οταν τον πηρα τηλεφωνο εκανε το παγωνι και οτι τα συνδεσα λαθος.Η ειρωνεια ειναι οτι εχω σπουδασει ηλεκτρονικος αυτοματιστης οποτε ειναι απιθανο να εκανα λαθος.
Την ιδια μερα πηγα στο μαγαζι και μου εδωσε αλλο δεκτη χρεωνοντας τον.

Τοτε του ειπα συνδεσε τα εσυ τωρα να δουμε.
Η απαντηση του ηταν οτι δεν ξερει καλα απο ηλεκτρικα

........Τοτε φρικαρα και τον εβαλα με το ζορι (ευγενικα παντα).
Αφου εκαψε αλλον ενα δεκτη και πολυ ταλαιπωρεια δουλεψε αλλα πως!!!!!!!!!!!!!!1
Με δεκτη Ε-sky - r/c Hitec - crystal hitec καταλαβαινετε τι εγινε οταν σηκωθηκε στον αερα..............
Με χιλια ζορια το κατεβασα απο 1000 παρεμβολες.Οταν το ειδαν οι αλλοι μοντελιστες φρικαραν.Απορισαν πως λειτουργησε αυτο το συνολο
Το αποτελεσμαΓια να μην παω και του τα πεταξω στο κεφαλι πηρα ενα Hitec δεκτη και ενα speed control για αεροπλανα και βρηκα την ησυχια μου.
Το θεμα ηταν οτι απο αγνοια την πατησα,γιατι μου ειπε οτι με 60 ευρω θα τα παρω ολα!!!!
Οταν με 50 επερνα τον Hitec μονο.
γι αυτο καλο ειναι ολοι οι νεοι να μην ντρεπονται και να ρωτουν τους παλιοτερους πριν κανουν την πρωτη τους αγορα.
Γιατι το καθε καταστημα οτι πουλα ειναι και το καλυτερο.
Παντος ειμαι υπερ να ανοιξουμε ενα topic με παραπονα και προβληματα με καταστηματα και επωνυμα παντα.
Αλλα και για τα καλα καταστηματα