|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 17 Δεκ 2011, 10:17:50 » |
|
Πετάει ο γάιδαρος;; Πετάει!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 172 yak 54 pc9 rv9 e-flite easy fly wilga 2000
|
|
|
|
socratesb
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 11:18:49 » |
|
Το άγχος του αερομοντελιστή είναι πως κάποια στιγμή η γυναίκα του θα εκποιήσει τα μοντέλα του στις ανάλογες τιμές που της έχει πει ότι τα αγόρασε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 11:39:38 » |
|
Το άγχος του αερομοντελιστή είναι πως κάποια στιγμή η γυναίκα του θα εκποιήσει τα μοντέλα του στις ανάλογες τιμές που της έχει πει ότι τα αγόρασε...
 το χειροτερο θα ειναι να νομιζει οτι του εκανε και χαρη!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 12:18:56 » |
|
Ρε παιδιά, θέλω να ασχοληθώ με τον αερομοντελισμό, αλλά φοβάμαι ότι
θα ξοδεύω πολλά λεφτά ότι θα σπάνε τα μοντέλα και θα χάνω πολύ χρόνο στο εργαστήρι διορθώνοντας τα ότι θα με μαλώνει η γυναίκα μου μαζί με την μάνα της (την πεθερά μου δηλαδή) ότι απουσιάζω συχνά από το σπίτι
Τι λέτε, τι να κάνω; Να ασχοληθώ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 12:31:06 » |
|
θα ξοδεύω πολλά λεφτά ότι θα σπάνε τα μοντέλα και θα χάνω πολύ χρόνο στο εργαστήρι διορθώνοντας τα ότι θα με μαλώνει η γυναίκα μου μαζί με την μάνα της (την πεθερά μου δηλαδή) ότι απουσιάζω συχνά από το σπίτι
μπαααα... αστο καλυτερα.... το σπορ ειναι για λεφταδες και εργενηδες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
stamatis
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 13:28:14 » |
|
Δεν την ξαναπαταω!  Δεν σου απαντω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 13:31:08 » |
|
σε καποιο εργαστηριο ηταν 2 αερομοντελιστες τοτε λεει ο ενας στον αλλον μου δινεις το σερβο και τοτε ο αλλος απαντα αλβανος δεν σου κανη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
raptor 90 vario airwlf 90 raptor 50 t rex 700 hobby king 600 χαρικαιιν 550 hobby king 500
2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που δεν ξερω τι εχω
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 13:35:20 » |
|
ενας αερομοντελιστης βαζει μια αγγελια,για ενα αεροπλανο τοτε ενας του στελνει ενα μηνυμα και του γραφει ρε φιλε βαλε μια φωτογραφια να το δουμε απο και απο κατω και τοτε ο πρωτος του απαντα ρε φιλε τι θελεις να δεις??αν ειναι αρσενικο η θηλυκο!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
raptor 90 vario airwlf 90 raptor 50 t rex 700 hobby king 600 χαρικαιιν 550 hobby king 500
2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που δεν ξερω τι εχω
|
|
|
|
kostas M.
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 26 Δεκ 2011, 22:56:55 » |
|
ενας αερομοντελιστης βαζει μια αγγελια,για ενα αεροπλανο τοτε ενας του στελνει ενα μηνυμα και του γραφει ρε φιλε βαλε μια φωτογραφια να το δουμε απο και απο κατω και τοτε ο πρωτος του απαντα ρε φιλε τι θελεις να δεις??αν ειναι αρσενικο η θηλυκο!!!!!!!!!!!!!!!
Να ένας καλός λόγος για να κατασκευάζεις και να μην αγοράζεις έτοιμα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 02:26:52 » |
|
Τι είναι προτιμότερο,  να δίνεις τα λεφτά στον αερομοντελισμό και να φεύγεις από το σπίτι ή να τα δίνεις σε κανένα νευρολόγο αφού η πεθερά σου θα σου έχει κάνει τα νεύρα δαντέλες όσο είσαι στο σπίτι?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 12:01:34 » |
|
Τι είναι προτιμότερο,  να δίνεις τα λεφτά στον αερομοντελισμό και να φεύγεις από το σπίτι ή να τα δίνεις σε κανένα νευρολόγο αφού η πεθερά σου θα σου έχει κάνει τα νεύρα δαντέλες όσο είσαι στο σπίτι??  Σόγαμπρος;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 172 yak 54 pc9 rv9 e-flite easy fly wilga 2000
|
|
|
|
kkot
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 13:58:17 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 14:07:55 » |
|
Τελικά αυτό το πρόβλμα το έχουμε όλοι ε; Και εγώ νόμιζα οτι το έχω μονο εγώ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
kkot
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 14:10:18 » |
|
Τελικά αυτό το πρόβλμα το έχουμε όλοι ε; Και εγώ νόμιζα οτι το έχω μονο εγώ!  αστειεύεσαι? αυτό είναι ΤΟ πρόβλημα!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mixalhs13
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 14:32:40 » |
|
Tελικα ολη λεμε τα ιδια γιατι αν μαθουν ακριβω ποσο κανουν μαλλον πρεπει να παρουμε κανενα καραβι που λεει ο λογος . Και τι πιο ασχημο απο τη μουρμουρα του σαρακα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-REX 500 ESP FRSKY QX7 Blade 130X QUADCOPTER FPV RASING
|
|
|
|