Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.908 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 19:32:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 19:32:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 15:31]

από TheLurker
    [Σήμερα στις 12:27]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309908
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 71
    Συνολικά: 71
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Διάφορες απόψεις (Διαχωρίστηκε από Raptor 50 ή JR Airskipper 50?)  (Αναγνώστηκε 8918 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:32:27 »

Εννοείται οτι διαχωρίστικε το θέμα..! εβαλα εναν τίτλο μαλλον θα τον αλλάξω.. η θα παει στον σκουπιδοτενεκέ..! Ότι νομίζουν οι απο πάνω
    Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 20:09:27 »

ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 20:40:27 »

ελα ρε παιδια τι παθατε δηλαδή όταν είχαν βγει οι ραπτορες ο οποιος ηταν το τελιο εκπαιδευτικο όλοι ποίγαμε εκεί και τα jr είναι εξισου καλά τώρα γιατί τα ρίχνετε στον κουβα η γιατί δεν τα συσνιστάται σε ένα αρχάριο μόνο συνιστάται όλα τα άλλα.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 20:43:26 »

ελα ρε παιδια τι παθατε δηλαδή όταν είχαν βγει οι ραπτορες ο οποιος ηταν το τελιο εκπαιδευτικο όλοι ποίγαμε εκεί και τα jr είναι εξισου καλά τώρα γιατί τα ρίχνετε στον κουβα η γιατί δεν τα συσνιστάται σε ένα αρχάριο μόνο συνιστάται όλα τα άλλα.

Απλα ειναι αποψη του καθένα ..! εσυ πες την γνμωη σου σαν Γιάννης .. Γιατι πρεπει εγω και εσυ να έχουμε ιδια αποψη??? οεο??  
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 20:46:12 »

συμφωνώ φίλε μου
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 22:03:57 »

Απλα ειναι αποψη του καθένα ..! εσυ πες την γνμωη σου σαν Γιάννης .. Γιατι πρεπει εγω και εσυ να έχουμε ιδια αποψη??? οεο??  

Επειδή εσείς έχετε ξεφύγει……εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια άποψη και γνώμη.(για βρείτε που το λέω αυτό?)  Εγώ από την αρχή λέω ότι κακός και πολλή κακός όταν ένας νέος στον χώρο μας ζητάει ελικόπτερο όλοι του μιλάτε για 3d. αυτό λέω από την αρχή.το βάζετε σαν κύριο λόγο στην αγορά του ελικοπτέρου. Ας πάρει ραπτορα….ας πάρει JR ας πάρει HIROBO….ας πάρει ότι θέλει. Αλλά του ακυρώνεται ελικόπτερα με την δικαιολογία ότι αργότερα δεν θα κάνει 3d. Αυτό λέω εγώ. Το έχετε καταλάβει ή να σας το ζωγραφίσω? 3d…..3d……3d. δεν είναι τυχαίο ότι όπου πάνε οι 3dαδες φεύγουν οι υπόλοιποι!!! Όλοι γίναμε master!!!!!

Υ.Γ......Αααααα. Στον κάδο!!!!!! Κάποια στιγμή θα σας τα ξαναπώ. Δεν έχω θέμα.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 22:08:50 »

Επειδή εσείς έχετε ξεφύγει……εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια άποψη και γνώμη.(για βρείτε που το λέω αυτό?)  Εγώ από την αρχή λέω ότι κακός και πολλή κακός όταν ένας νέος στον χώρο μας ζητάει ελικόπτερο όλοι του μιλάτε για 3d. αυτό λέω από την αρχή.το βάζετε σαν κύριο λόγο στην αγορά του ελικοπτέρου. Ας πάρει ραπτορα….ας πάρει JR ας πάρει HIROBO….ας πάρει ότι θέλει. Αλλά του ακυρώνεται ελικόπτερα με την δικαιολογία ότι αργότερα δεν θα κάνει 3d. Αυτό λέω εγώ. Το έχετε καταλάβει ή να σας το ζωγραφίσω? 3d…..3d……3d. δεν είναι τυχαίο ότι όπου πάνε οι 3dαδες φεύγουν οι υπόλοιποι!!! Όλοι γίναμε master!!!!!

Υ.Γ......Αααααα. Στον κάδο!!!!!! Κάποια στιγμή θα σας τα ξαναπώ. Δεν έχω θέμα.

Όχι οχι δεν πάει στον Κάδο..!

Δν το ειπες αλλα αυτο δείχνεις.. ΠΡοσπαθεις να μας πεισεις οτι είμαστε λάθος..!
    Και εγω απλα σου λέω οτι δεν του λεω για 3δ αλλα του λεω και για 3δ... Οτι μπορει να παρει ενα ελικόπτερο που κανει, οτι κανει ο ραπτορας + κατι αλλο που δεν το κανει τοσο καλα ο ράπτορας..! Δλδ δεν χρειαζεται να παει σε mccpm και μετα παλι να μάθει eccpm κτλ κτλ..
    Αν πχ ημουν F3C τοτε θα ελεγα με κλειστα ματια παρε ενα SDX ωστε μετα να πας στα Θυρία της εταιρίας .... Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει κατευθείαν στην φιλοσοφία..!

Ειναι δικη μου άποψη και έτσι σκέφτομαι εγώ..! Πάντα δίνω κάτι παραπάνω να πάρω κατι που θα με καλύψει στο μέλλον!...
    Αν εσυ δεν συμφωνείς κάνεις καλά και είναι δεκτό..! Εγώ δέχομαι την άποψη σου σαν άποψη δν προσπαθω να στην αλλαξω αλλα ουτε να στην βγάλω λάθος!
    Δν χρειάζεται ειρωνίες περι Μαστερ κτλ..! Σωστα??

Γιατι πρεπει να ειρωνευτουμε καποιον που υποστηριζει το αντίθετο με εμας??

Βεβαια αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικότητα...( αν ενας βουελευτης πιστέυει κάτι αντίθετο με τον πρόεδρο του κόμματος τότε άμεσα διαγράφεται απο το κομμα.. )
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 22:31:33 »

Εχει παρατηρηθει παρα πολλες φορες το φαινομενο , θελοντας να δωσουμε τη γνωμη μας και τη βοηθεια μας ( παντα καλοπροαιρετα )
    σε καποιον νεο που θελει να ασχοληθει , να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις μεταξυ μας ...  Sad
    Γιατι αραγε συμβαινει αυτο ;
    Ο καθενας απο μας εχει διαφορες εμπειριες απο το ξεκινημα του και προσπαθει να περασει το καλυτερο αποτελεσμα σε καποιον νεο .
    Θελω να πιστευω οτι αυτο γινεται παντα για να προστατεψουμε τον καινουργιο φιλο μας ( οποιονδηποτε ) απο το να μην την πατησει οπως καποιοι απο μας .
    Πρεπει ομως να καταλαβουμε λιγο και τον δικο του αθωο κοσμο .
    Ο καθενας θα πραξει συμφωνα με τη δικη του λογικη , οτι και να του πουμε εμεις ...
    Και σιγουρα θα αρχισει να αναθεωρει τις σκεψεις του οταν δει οτι μεσα απο το φορουμ ,
    οχι μονο υπαρχουν διαφορετικες αντιληψεις και αποψεις ( που το θεωρω τελειως φυσικο ) αλλα προσπαθουμε εμμεσως πλην σαφως , ο καθενας μας , να του επιβαλει τη δικη του γνωμη , θεωρωντας οτι ειναι η πιο σωστη .
    Οποτε ο καινουργιος φιλος μας θα βγαλει λαθος συμπερασμα για ολους μας χωρις στην ουσια να πρεπει .
    Αλλο να λες τη γνωμη σου και αλλο να πιστευεις οτι αυτο που λες ειναι το πιο σωστο γιατι συνεβει σε σενα .
    Σιγουρα ΟΛΟΙ μας εχουμε κακες εμπειριες απο το ξεκινημα μας . Αυτο δεν σημαινει οτι τωρα πλεον εχουμε και την πιο ωριμη σκεψη .
    Ολων μας οι σκεψεις ειναι ωριμες και σωστες γιατι ο καθε ενας μας εχει τις δικες του εμπειριες και φιλοσοφιες .
    Θεωρουμε λοιπον οτι αν ο καινουργιος φιλος μας ακολουθησει τη δικη μας αποψη , τοτε η επιτυχια του θα ειναι δεδομενη ...
    Και αυτο για μενα ειναι λαθος .

Επιτυχια για καποιον μπορει να ειναι  αυτο που για εμας ειναι απλο .
    Σκοπος μας ειναι πιστευω να του πουμε την αποψη μας τεκμηριωνοντας την οσο πρεπει για να την καταλαβει , και οχι για να του αποδειξουμε οτι ειναι σωστη .
    Το σωστο θα το καταλαβει μονος του οταν πρεπει .

Εγω προσωπικα , αλλαξα δυο ελικοπτερα 450 ( με τα οποια δεν εκανα ποτε βολτα , μονο Hover )  και μολις πηρα τον Raptor 50 ξεκινησα μετα την τεταρτη πτηση να πεταω μια χαρα .
    Για φανταστητε , επειδη σε εμενα ετυχε ετσι , να αρχισω να λεω στον καθε καινουργιο φιλο μας , οτι για να μαθεις πρεπει να παρεις ενα 50αρι ελικοπτερο .....

Καλα θα ηταν λοιπον , να μην πιανομαστε απο μικρες λεπτομερειες και να αρχιζουμε διαλογους που , δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλουμε ακρη και ισως το μοναδικο αποτελεσμα θα ειναι να τσακωνωμαστε μεταξυ μας και οχι να προσφερουμε βοηθεια σε καποιον που μας τη ζηταει .
    Θα μπορουσα να γραψω και αλλα πολλα , αλλα πιστευω οτι καποιους δεν τους ενδιαφερουν , οποτε σταματω εδω .
    Καλυτερα ο καθενας μας να κανει την δικη του αυτοκριτικη και ισως καταλαβουμε και το ρολο μας στο φορουμ .
    Ειμαστε εδω για να μαθαινουμε , να μεταδιδουμε αυτο που μαθαμε και να ανταλλασουμε αποψεις .........

Υ.Γ.  Τα πιο πανω ειναι αποκλειστικα δικες μου σκεψεις , και βρηκα την ευκαιρια να τις γραψω εδω .
            Πιστευω οτι δεν θιγω ουτε προσβαλω κανεναν , αντιθετα πιστευω οτι ολοι μας πρεπει καποια στιγμη να συμφωνουμε σε καποια πραγματα ως δεδομενα ..

Φιλικα ...
    Ηλιας .  
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 22:41:15 »

Είσαστε λάθος στο ότι τους παρασέρνεται στο 3d.
     και έρχεται ο αρχάριος στην αλάνα ή στο μοντελοδρομιο και θέλει να κάνει 3d.
     Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μοντέλα από τον ραπτορα. Υπάρχουν καλύτερα μοντέλα από τα JR…..από τα HIROBO.δεν το αρνείται κανένας
    . Κι εγώ τόση ώρα δεν μιλάω για ελικόπτερα. Το έχετε πάρει χαμπάρι?
    Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ζητάει την βοήθεια μας στα ελικόπτερα και εμείς του λεμέ για 3d. Είναι δυνατόν? Ο άνθρωπος δεν κάνει hover και εμείς του λέμε για 3d…..για f3c για tictoc και αλλά πολλά. Εγώ σε αυτό είμαι αντίθετος. είμαι τις παλιάς σχολής.
     Εγώ τα πέδιλα τα έβγαλα μετά από 5 μήνες και αυτός που μου έδειχνε τα πρώτα βήματα μου έβαλε και χέρι που τα έβγαλα τόσο νωρίς. Κι εδώ του μιλάμε για 3d.
    ο αρχάριος που δεν ξέρη τίποτα από ελικόπτερο και θέλει να μου κάνει 3d…..είναι δολοφόνος και όχι μοντελιστης! Κι εμείς τον παροτρύνουμε να το κάνει!

Δεν συγκρίνω ελικόπτερα. Είμαι αρνητικός στα λεγόμενα σας όταν μιλάτε στους αρχάριους για 3d. Το καταλάβαμε αυτό? Ένας άνθρωπος που δεν ξέρη τίποτα…του λέτε για ανθρακονηματα…..για μοίρες……για 3d …….τι τον νοιάζουν όλα αυτά και τον βάζετε σε υποψίες μήπως πάει πουθενά και τον κοροϊδέψουν? Μετά θα βγει εδώ και θα πει…παιδιά αγόρασα τελικά αυτό το ελικόπτερο χχχχχ………τόσα χχχχχ ευρώ. Και θα βγούμε όλοι πάλι……σε κορόιδεψε….σου έκλεψε τα λεφταααα……με τόσα λεφτά ξέρης τη έπαιρνες?Huh Και άλλα τέτοια. Ο άνθρωπος να μάθει θέλει….όχι να πάει στους 3D MASTERS.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 22:50:15 »

ΧΑαχαχαχ εισαι πραγματικα απίστευτος...!!!!

Απλα πράγματα η αποψη μας.. πέρνει ενα ελικόπτερο το ρυθμίζει για αρχάριο και μετα το ρυθμιζει σιγα σιγα προς ότι πτήση θέλει..!

Δν του ειπε κανεις να κανει 3δ... μην αλλαζεις τα λόγια μας..!
    Καταγράφηκε
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 23:11:23 »

Καλά βλεπω ο Dominicos να παιρνει ποδήλατο αντι για ελικοπτερο με ολα αυτα που εχουν ειπωθει......

Ειρηνη αδερφια........................
    white flag white flag white flag white flag white flag white flag white flag white flag white flag
    Καταγράφηκε
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 23:13:42 »

.......
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 23:16:23 »

Είσαστε λάθος στο ότι τους παρασέρνεται στο 3d.
     και έρχεται ο αρχάριος στην αλάνα ή στο μοντελοδρομιο και θέλει να κάνει 3d.
     Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μοντέλα από τον ραπτορα. Υπάρχουν καλύτερα μοντέλα από τα JR…..από τα HIROBO.δεν το αρνείται κανένας
    . Κι εγώ τόση ώρα δεν μιλάω για ελικόπτερα. Το έχετε πάρει χαμπάρι?
    Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ζητάει την βοήθεια μας στα ελικόπτερα και εμείς του λεμέ για 3d. Είναι δυνατόν? Ο άνθρωπος δεν κάνει hover και εμείς του λέμε για 3d…..για f3c για tictoc και αλλά πολλά. Εγώ σε αυτό είμαι αντίθετος. είμαι τις παλιάς σχολής.
     Εγώ τα πέδιλα τα έβγαλα μετά από 5 μήνες και αυτός που μου έδειχνε τα πρώτα βήματα μου έβαλε και χέρι που τα έβγαλα τόσο νωρίς. Κι εδώ του μιλάμε για 3d.
    ο αρχάριος που δεν ξέρη τίποτα από ελικόπτερο και θέλει να μου κάνει 3d…..είναι δολοφόνος και όχι μοντελιστης! Κι εμείς τον παροτρύνουμε να το κάνει!

Δεν συγκρίνω ελικόπτερα. Είμαι αρνητικός στα λεγόμενα σας όταν μιλάτε στους αρχάριους για 3d. Το καταλάβαμε αυτό? Ένας άνθρωπος που δεν ξέρη τίποτα…του λέτε για ανθρακονηματα…..για μοίρες……για 3d …….τι τον νοιάζουν όλα αυτά και τον βάζετε σε υποψίες μήπως πάει πουθενά και τον κοροϊδέψουν? Μετά θα βγει εδώ και θα πει…παιδιά αγόρασα τελικά αυτό το ελικόπτερο χχχχχ………τόσα χχχχχ ευρώ. Και θα βγούμε όλοι πάλι……σε κορόιδεψε….σου έκλεψε τα λεφταααα……με τόσα λεφτά ξέρης τη έπαιρνες?Huh Και άλλα τέτοια. Ο άνθρωπος να μάθει θέλει….όχι να πάει στους 3D MASTERS.

Μην τρελενεσαι ...   
    Αν του πουμε να παρει ενα ελικοπτερο να μαθει  π.χ Raptor  και ο φιλος μετα απο ενα χρονο ειναι στο επιπεδο να κανει βολτα και να στριβει , τοτε ο Raptor ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσε να παρει .
    Αν ομως το παλικαρι σε 6 - 8  μηνες εχει αρχισει να κανει και 3D  , τοτε ο Raptor δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη γιατι μετα απο πολυ λιγο δεν θα του κανει ....
    Εχει να κανει με την αντιληψη του καθενος , κατι που δεν το γνωριζουμε οποτε κοιταμε να προτεινουμε κατι που θα τον διευκολυνει περισσοτερο , ειτε προχωρησει γρηγορα ειτε προχωρησει πιο αργα .
    Και προσπαθουμε να μην αποκλειουμε τιποτα ...... Ουτε το μελλοντικο 3D ουτε το μελλοντικο F3C αλλα και ουτε την πιο απλη πτηση που υπαρχει .....
    Ποιος μας λεει οτι ο φιλος μας δεν ειναι ο επομενος Ελληνας που του χρονου θα κατεβει στους 3D Masters ;
    Ποιος μας λεει οτι ο φιλος μας δεν ειναι ο επομενος που θα μπει στην Ελληνικη ομαδα F3C ;
    Επειδη δεν το ξερουμε και επειδη θα παρει που θα παρει , προσπαθουμε να του προτεινουμε ελικοπτερο που ΑΝ ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ , θα τον παει και παρακατω ..
    Τιποτα περισσοτερο , τιποτα λιγοτερο απο αυτο ....    Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 14 Νοε 2011, 00:05:47 »

να ρωτησω και γω κατι?
    ποσοι η ποιος Ελληνας η ξενος εχει μαθει με ενα ε/π απο χοβερ εως 3δ?
    και ποσοι η ποιος εχει η ειχε (αρχαριος) ενα ε/π που να πεταει πανω απο 3 μηνες χωρις ανταλλακτικο?

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Δευτέρα, 14 Νοε 2011, 00:11:15 »

να ρωτησω και γω κατι?
    ποσοι η ποιος Ελληνας η ξενος εχει μαθει με ενα ε/π απο χοβερ εως 3δ?
    και ποσοι η ποιος εχει η ειχε (αρχαριος) ενα ε/π που να πεταει πανω απο 3 μηνες χωρις ανταλλακτικο?

Ωχ ωχ.. χτυπησε και ο πρωτος αεροπλανάς την πορτα μας..! οταν λεμε 3d δν εννοουμε στα 2 μετρα κτλ κτλ.. αλλα ακροβατικα τικ τοκ και ετσι..! Εγω πχ εκανα τα πρωτα βηματα και προχωρησα με το τρεχ 600 αν το θυμασαι..!

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Διάφορες απόψεις (Διαχωρίστηκε από Raptor 50 ή JR Airskipper 50?)
    Μεταπήδηση σε: