Φίλε gravitywins (αν μου επιτρέπεις) δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν εδώ μέσα.
Μπράβο σε όλους μας που έχουν κάποιες γνώσεις και καλά κάνουν να τις μεταφέρουν. Αλλά μάλλον προσπαθούν λάθος να τα μεταβιβάσουν. Παραδέχομαι εδώ μέσα όταν κάποιος αρχάριος έχει κάποιο πρόβλημα πέφτουνε όλοι πάνω του και τον ενημερώνουν το τι θα κάνει. Και όντως βρίσκεται λύση.
Όταν όμως βλέπω να ρωτάει κάποιος αρχάριος για το ελικόπτερο να πάρει και όλοι αρχίζουν να του λένε διάφορα πράγματα τα οποία του είναι εντελώς άχρηστα για αρχή…τότε όντως με πιάνουν τα γέλια. Αυτό γίνεται μόνο στους ελικοπτεραδες.
Μην πάρεις αυτό .. πάρε εκείνο που κάνει 3d. Μην πάρεις αυτό….πάρε εκείνο γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να πας και στους F3C. Τέτοια λέμε. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Όλοι μπορούμε να διαβάσουμε τι λέμε και ποιο πάνω. Δεν έχω με κανέναν πρόβλημα. Αλλά όλα αυτά που λέμε τη τον νοιάζουν έναν αρχάριο?
Δηλαδή και ένα κλώνο να πάρει δεν θα μάθει να πετάει? Θα του είναι και φτηνά.
JR αν πάρει δεν θα μάθει?
TT αν πάρει δεν θα μάθει?
HIROBO αν πάρει δεν θα μάθει?
Και όλα τα υπόλοιπα βέβαια.
Για όλα δεν υπάρχουν ανταλλακτικά?
Όλα δεν είναι άξια για έναν αρχάριο? Όλα δεν είναι αξιόπιστα? Όλα είναι…φυσικάαα! Αν το ένα έχει garbon και το άλλο πλαστικά δεν θα πετάει? Αν το ένα έχει 5 ρυθμίσεις και το άλλο 3……θα υπάρχει πρόβλημα και δεν θα μπορεί να μάθει. Σίγουρα με όλα αυτά τον μπερδεύουμε περισσότερο και μπαίνει σε ποιο μεγάλες αμφιβολίες. . Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Αλλά αφήστε ρε παιδιά τις γενικεύσεις. Το παιδί hover θα κάνει για αρχή.
Δηλαδή σε έναν που θέλει να μάθει αεροπλάνο πρέπει να του πούμε να πάρει κανένα YAK……EDGE ε? γιατί αν πάρει κανένα ψηλό πτεριγο….μετά δεν θα μπορεί να κάνει 3d. Έτσι μου λέτε? Όχι βέβαια. Του λέμε να πάρει ψηλό πτεριγο για αρχή.
Ενώ στα ελικόπτερα αρχίζουμε….να κάνει 3d – με flybar…..χωρίς flybar…..garbon…..πλαστικά…….το ένα είναι ccpm το άλλο mpm 120 μοιρες….90 μοίρες….380 μοίρες και άλλα πολλά. Γι’αυτόν που θέλει να κάνει hover τον απασχολούνε αυτά? Όλα αυτά θα τα κάνει μετά από 1 χρόνο. Και μπορεί να μην τα κάνει και ποτέ.
Εμείς όμως εκεί…….3ddddddddddddd ρεεεεεεεεεε.
Δεν πήρες 3d? Ααααα σε κορόιδεψαν…..σου πήραν πολλά!!!! Και άλλα τέτοια.
Δεν κάνω δίκη σκοπού. Το ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλλεις κανένα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τελικά δεν προσέβαλες. Και βεβαίως πρώτα απ' όλους θα το αντιληφθεί αυτός που θα υποστεί την προσβολή. Αυτό στην περίπτωση που δεν υπάρχει σκοπός από αυτόν που προσβάλλει - αν υπάρχει τότε αυτός που προσβάλλεται έρχεται δεύτερος με πρώτο αυτόν που είναι προφανής. Το σημαντικό είναι ότι αυτός που υφίσταται την συνέπεια μιας πράξης είναι αυτός που δικαιούται να διαμαρτύρεται. Εξακολουθώ λοιπόν, αλλά για τελευταία φορά, να ισχυρίζομαι ότι τα σχόλια σου, καθώς σε εμένα αναφέρθηκαν κατά κύριο λόγο ή όσα αναφέρθηκαν σε εμένα, είναι προσβλητικά.
Δεν άρχισα να λέω το ένα ή το άλλο αυθαίρετα για να γελάσουμε. Το ζήτημα τέθηκε ως έκφραση άποψης σε συγκεκριμένη επιλογή. Ανταποκρίθηκα και το επέκτεινα. Είναι κατακριτέο? Κατά τη άποψή σου προφανώς. Την σέβομαι ολοκληρωτικά αλλά ο τρόπος σου είναι, ας το πω όσο απλά γίνεται, άσχημος. Και γίνεται ασχημότερος γιατί είναι απρόκλητος.
Δεν πρέπει κάποιος που ρωτάει για κάτι, όταν κάποιος του ανταποκρίνεται να ξέρει για ποιό λόγο η ανταπόκρισή του είναι αυτή που είναι? Κατά την άποψή σου όχι. Και πάλι σεβαστή. Αλλά μέχρι εκεί. Χωρίς περαιτέρω χαρακτηρισμούς και επιπλέον απόπειρες προσπάθειες δικαιο - λογίας. Την περίσσεια της πληροφορίας και την χρήση - χρησιμότητά της ας την κρίνει και αποφασίσει για αυτήν αυτός που έθεσε το αρχικό ερώτημα καθώς και αυτοί που άλλος σιωπηλά και άλλος ενεργά - περισσότερο ή λιγότερο - παρακολουθούν, με σχόλια επικοδομητικά, που συνεισφέρουν στον σκοπό, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι θέμα επιλογής. Ας σημειωθεί ότι τελικά επέλεξα. Εδραίωσα την άποψή μου και επέλεξα.
Δεν επεκτείνομαι άλλο και ζητώ συγνώμη καθώς παρεκτράπηκε το θέμα. Το έκανα γιατί ενώ δεν ήθελα να πώ ιστορίες
τις επιστημονικής φαντασίας…..κάποιοι άλλοι εδώ μέσα απλά θέλουν να μας αποδείξουν ότι είναι οι παντογνώστες.
κατηγορήθηκα και για παντογνώστης. Και πάλι συγνώμη απ' όλους και κυρίως από τον dominckos και τον καλώ - παρακαλώ να ξαναρωτήσει. Όλοι θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο και κάποιοι - πιστεύω λίγοι, ελάχιστοι - για λόγους που δεν είναι του παρόντος θα τους λιδωρήσουν. Δεν πειράζει γιατί αυτοί είναι τελικά οι λιγότεροι.