Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.908 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 20:36:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 20:36:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 15:31]

από TheLurker
    [Σήμερα στις 12:27]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309908
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 65
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Διάφορες απόψεις (Διαχωρίστηκε από Raptor 50 ή JR Airskipper 50?)  (Αναγνώστηκε 8941 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 18:23:54 »

Τόσα έχω γράψει. Δεν νομίζω να είμαι ξερολας!αν παρεξηγήθηκαν κάποιοι…ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι όλα αυτά δεν τα λένε για κακό. Αλλά έναν καινούργιο δεν τον αφορά.  Ξερολες μάλλον είναι αυτοί που τα ξέρουν όλα …αλλά δεν τα ξέρουν! Είμαι μοντελιστης τουλάχιστον 15 χρόνια και ακομα μαθενω. Και αυτό που έχω μάθει στην ζωή μου είναι ότι όταν μου ζητάνε ένα ποτήρι νερό…να δίνω ένα ποτήρι νερό. Όχι ολόκληρη κανάτα!!! Αν δω όμως ότι διψάνε και άλλο τότε θα δώσω και την κανάτα. Και βαρέλι ολόκληρο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Φίλε μου αν δεν πάρεις 3d ελικόπτερο…..καινούργιας τεχνολογίας…..φουλ garbon……φουλ μέταλλο……φουλ σε ρυθμίσεις…δεν θα φτουράς. Μην το  πάρεις καν. Αυτά είναι τα ελικόπτερα τα καλά. Όλα τα άλλα είναι για πέταμα

Οκ δεκτό...! εγώ που είμαι νησιώτης θα δώσω σίγουρα 2 κανάτες όχι μια..!!!

Οσο για το ελικόπτερο δν ειπε κανεις οτι είναι κάποιο για πέταμα εσύ τα λές..!
    Για τα 15 χρόνια δν νομίζω να παίζουν κάποιο ρόλο οι πιο πολλοι ελικοπτεράδες που ειναι στους Masters πετανε max μια δεκαετια..! .... Αλλοι 20χρονια και ξερουν Α και αλλοι 10 και ξερουν 3Α...

Μια ερώτηση Χάρη.. γιατι πρέπει οι απόψεις μας να ταιριάζουν και να κάνουμε ολοι το ίδιο??ε???
    Καταγράφηκε
    sakis.sofianos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 18:31:01 »

........
    beer beer beer beer beer beer beer
    Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 18:34:13 »

Φίλε gravitywins (αν μου επιτρέπεις) δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν  εδώ μέσα.
     Μπράβο σε όλους μας που έχουν κάποιες γνώσεις και καλά κάνουν να τις μεταφέρουν. Αλλά μάλλον προσπαθούν λάθος να τα μεταβιβάσουν. Παραδέχομαι εδώ μέσα όταν κάποιος αρχάριος έχει κάποιο πρόβλημα πέφτουνε όλοι πάνω του και τον ενημερώνουν το τι θα κάνει. Και όντως βρίσκεται λύση.
    Όταν όμως βλέπω να ρωτάει κάποιος αρχάριος για το  ελικόπτερο να πάρει και όλοι αρχίζουν να του λένε διάφορα πράγματα τα οποία του είναι εντελώς άχρηστα για αρχή…τότε όντως με πιάνουν τα γέλια. Αυτό γίνεται μόνο στους ελικοπτεραδες.
     Μην πάρεις αυτό .. πάρε εκείνο που κάνει 3d. Μην πάρεις αυτό….πάρε εκείνο γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να πας και στους F3C.  Τέτοια λέμε. Και δεν είναι η πρώτη  φορά. Όλοι μπορούμε να διαβάσουμε τι λέμε και ποιο πάνω. Δεν έχω με κανέναν πρόβλημα. Αλλά όλα αυτά που λέμε τη τον νοιάζουν έναν αρχάριο?
     Δηλαδή και ένα κλώνο να πάρει δεν θα μάθει να πετάει? Θα του είναι και φτηνά.
     JR αν πάρει δεν θα μάθει?
     TT αν πάρει δεν θα μάθει?
     HIROBO αν πάρει δεν θα μάθει?
     Και όλα τα υπόλοιπα βέβαια.
    Για όλα δεν υπάρχουν ανταλλακτικά?
     Όλα δεν είναι άξια για έναν αρχάριο? Όλα δεν είναι αξιόπιστα? Όλα είναι…φυσικάαα! Αν το ένα έχει garbon και το άλλο πλαστικά δεν θα πετάει? Αν το ένα έχει 5 ρυθμίσεις και το άλλο 3……θα υπάρχει πρόβλημα και δεν θα μπορεί να μάθει. Σίγουρα με όλα αυτά τον μπερδεύουμε περισσότερο και μπαίνει σε ποιο μεγάλες αμφιβολίες. . Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Αλλά αφήστε ρε παιδιά τις γενικεύσεις. Το παιδί  hover θα κάνει για αρχή.
     Δηλαδή σε έναν που θέλει να μάθει αεροπλάνο πρέπει να του πούμε  να πάρει κανένα YAK……EDGE ε? γιατί αν πάρει κανένα ψηλό πτεριγο….μετά δεν θα μπορεί να κάνει 3d. Έτσι μου λέτε?  Όχι βέβαια. Του λέμε να πάρει ψηλό πτεριγο για αρχή.
     Ενώ  στα ελικόπτερα αρχίζουμε….να κάνει 3d – με flybar…..χωρίς flybar…..garbon…..πλαστικά…….το ένα είναι ccpm το άλλο mpm 120 μοιρες….90 μοίρες….380 μοίρες και άλλα πολλά. Γι’αυτόν που θέλει να κάνει hover τον απασχολούνε αυτά? Όλα αυτά θα τα κάνει μετά από 1 χρόνο. Και μπορεί να μην τα κάνει και ποτέ.
     Εμείς όμως εκεί…….3ddddddddddddd ρεεεεεεεεεε.
    Δεν πήρες 3d? Ααααα σε κορόιδεψαν…..σου πήραν πολλά!!!! Και άλλα τέτοια.

Δεν κάνω δίκη σκοπού. Το ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλλεις κανένα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τελικά δεν προσέβαλες. Και βεβαίως πρώτα απ' όλους θα το αντιληφθεί αυτός που θα υποστεί την προσβολή. Αυτό στην περίπτωση που δεν υπάρχει σκοπός από αυτόν που προσβάλλει - αν υπάρχει τότε αυτός που προσβάλλεται έρχεται δεύτερος με πρώτο αυτόν που είναι προφανής. Το σημαντικό είναι ότι αυτός που υφίσταται την συνέπεια μιας πράξης είναι αυτός που δικαιούται να διαμαρτύρεται. Εξακολουθώ λοιπόν, αλλά για τελευταία φορά, να ισχυρίζομαι ότι τα σχόλια σου, καθώς σε εμένα αναφέρθηκαν κατά κύριο λόγο ή όσα αναφέρθηκαν σε εμένα, είναι προσβλητικά.
    Δεν άρχισα να λέω το ένα ή το άλλο αυθαίρετα για να γελάσουμε. Το ζήτημα τέθηκε ως έκφραση άποψης σε συγκεκριμένη επιλογή. Ανταποκρίθηκα και το επέκτεινα. Είναι κατακριτέο? Κατά τη άποψή σου προφανώς. Την σέβομαι ολοκληρωτικά αλλά ο τρόπος σου είναι, ας το πω όσο απλά γίνεται, άσχημος. Και γίνεται ασχημότερος γιατί είναι απρόκλητος.
    Δεν πρέπει κάποιος που ρωτάει για κάτι, όταν κάποιος του ανταποκρίνεται να ξέρει για ποιό λόγο η ανταπόκρισή του είναι αυτή που είναι? Κατά την άποψή σου όχι. Και πάλι σεβαστή. Αλλά μέχρι εκεί. Χωρίς περαιτέρω χαρακτηρισμούς και επιπλέον απόπειρες προσπάθειες δικαιο - λογίας. Την περίσσεια της πληροφορίας και την χρήση - χρησιμότητά της ας την κρίνει και αποφασίσει για αυτήν αυτός που έθεσε το αρχικό ερώτημα καθώς και αυτοί που άλλος σιωπηλά και άλλος ενεργά - περισσότερο ή λιγότερο - παρακολουθούν, με σχόλια επικοδομητικά, που συνεισφέρουν στον σκοπό, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι θέμα επιλογής. Ας σημειωθεί ότι τελικά επέλεξα. Εδραίωσα την άποψή μου και επέλεξα.
    Δεν επεκτείνομαι άλλο και ζητώ συγνώμη καθώς παρεκτράπηκε το θέμα. Το έκανα γιατί ενώ δεν ήθελα να πώ ιστορίες
    Παράθεση
    τις επιστημονικής φαντασίας…..κάποιοι άλλοι εδώ μέσα απλά θέλουν να μας αποδείξουν ότι είναι οι παντογνώστες.
    κατηγορήθηκα και για παντογνώστης. Και πάλι συγνώμη απ' όλους και κυρίως από τον dominckos και τον καλώ - παρακαλώ να ξαναρωτήσει. Όλοι θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο και κάποιοι - πιστεύω λίγοι, ελάχιστοι - για λόγους που δεν είναι του παρόντος θα τους λιδωρήσουν. Δεν πειράζει γιατί αυτοί είναι τελικά οι λιγότεροι.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 18:38:05 »

Τόσα έχω γράψει. Δεν νομίζω να είμαι ξερολας!αν παρεξηγήθηκαν κάποιοι…ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι όλα αυτά δεν τα λένε για κακό. Αλλά έναν καινούργιο δεν τον αφορά.  Ξερολες μάλλον είναι αυτοί που τα ξέρουν όλα …αλλά δεν τα ξέρουν! Είμαι μοντελιστης τουλάχιστον 15 χρόνια και ακομα μαθενω. Και αυτό που έχω μάθει στην ζωή μου είναι ότι όταν μου ζητάνε ένα ποτήρι νερό…να δίνω ένα ποτήρι νερό. Όχι ολόκληρη κανάτα!!! Αν δω όμως ότι διψάνε και άλλο τότε θα δώσω και την κανάτα. Και βαρέλι ολόκληρο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Φίλε μου αν δεν πάρεις 3d ελικόπτερο…..καινούργιας τεχνολογίας…..φουλ garbon……φουλ μέταλλο……φουλ σε ρυθμίσεις…δεν θα φτουράς. Μην το  πάρεις καν. Αυτά είναι τα ελικόπτερα τα καλά. Όλα τα άλλα είναι για πέταμα

Οκ δεκτό...! εγώ που είμαι νησιώτης θα δώσω σίγουρα 2 κανάτες όχι μια..!!!

Οσο για το ελικόπτερο δν ειπε κανεις οτι είναι κάποιο για πέταμα εσύ τα λές..!
    Για τα 15 χρόνια δν νομίζω να παίζουν κάποιο ρόλο οι πιο πολλοι ελικοπτεράδες που ειναι στους Masters πετανε max μια δεκαετια..! .... Αλλοι 20χρονια και ξερουν Α και αλλοι 10 και ξερουν 3Α...

Μια ερώτηση Χάρη.. γιατι πρέπει οι απόψεις μας να ταιριάζουν και να κάνουμε ολοι το ίδιο??ε???

+++++ 10000000  Thumbs up
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 18:42:00 »

ορίες

τις επιστημονικής φαντασίας…..κάποιοι άλλοι εδώ μέσα απλά θέλουν να μας αποδείξουν ότι είναι οι παντογνώστες.

κατηγορήθηκα και για παντογνώστης. Και πάλι συγνώμη απ' όλους και κυρίως από τον dominckos και τον καλώ - παρακαλώ να ξαναρωτήσει. Όλοι θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο και κάποιοι - πιστεύω λίγοι, ελάχιστοι - για λόγους που δεν είναι του παρόντος θα τους λιδωρήσουν. Δεν πειράζει γιατί αυτοί είναι τελικά οι λιγότεροι.

εμ προσπαθεις να βοηθήσεις με την γνώση που έχεις είτε λίγη είτε πολύ και θα σε πούμε και παντογνώστη?? δν νομίζω..  Μονο ευχαριστούμε θα έπρεπε να πούμε και τπτ αλλο.!
    Καταγράφηκε
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 18:52:24 »

ελληνες .ελικοπτεραδες..........
    σε ενα απλο ερωτημα  laugh laugh laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:01:36 »

Γιατί εγώ σου είπα ότι τα ξέρω όλα?
    Ακόμα μαθαίνω είπα. Μάλλον δεν θα τα διάβασες καλά. Εγώ δεν λέω τίποτα ότι είναι άχρηστο. Απλά ορισμένοι που είναι έμπειροι εδώ μέσα….προσπαθούν να βγάλουν άχρηστα τα ‘’παλιάς τεχνολογίας’’..
    τελικά όταν κάποιος βγαίνει και λέει κάτι διαφορετικό από αυτούς του 5 – 10 εδώ μέσα που γράφουν μόνιμα….τον βγάζεται μ…..α .
    Κρίμα γιατί το φόρουμ δεν ήταν ετσι!!
    Και κάποιος άλλος το είχε πει αυτό σε ένα παλιό ποστ εδώ….. 5-10 άτομα έχουν μείνει εδώ μέσα και γράφουν.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πολεμήσω. Την  κλίκα 5 –10 ατόμων που γράφουν ο ένας πίσω από τον άλλον…δεν τους προλαβαίνω. Και φυσικά δεν μπορώ να απαντήσω. ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΕ..
    Έτσι παιδιά.?!?! Πάμε δυνατά.
    Πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά…είχα αγοράσει από Ελληνικό κατάστημα μια Novvarossi για τον 50αρι raptora. Το είχα αγοράσει και πανάκριβα. Το τι είχα ακούσει από όλους? Έμπειρους και αρχάριους? Πω πω πωωω πανάκριβα την πήρες…….σε έπιασαν κορόιδο……είσαι χαζός…κλπ. Όλα αυτά που λέμε όλοι οι Έλληνες οι μάγκες!!! Μετά από καιρό  άκουσα ότι όλοι έψαχναν να πάρουν την ίδια μηχανή που είχα εγώ. Και αυτοί που μου έβαζαν χέρι. Ααα επειδή πέταξε κάποιος στο εξωτερικό με αυτή την μηχανή….έγινε η καλύτερη. Αλλά όταν την πήρα εγώ ήταν άχρηστη. Δεν ήξερα εγώ. Αυτό το έφερα σαν παράδειγμα…..για την καλή μας την καρδιά και  τον αλληλοσεβασμό που έχουμε. Καλή τύχη σε όλους!!!!!! Και καλές γιορτές.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:02:44 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:04:40 »

Ακόμα μαθαίνω είπα. Μάλλον δεν θα τα διάβασες καλά. Εγώ δεν λέω τίποτα ότι είναι άχρηστο. Απλά ορισμένοι που είναι έμπειροι εδώ μέσα….προσπαθούν να βγάλουν άχρηστα τα ‘’παλιάς τεχνολογίας’’..

ενα ποστ που το γίνεται αυτο σε παρακαλώ..! Ένα ποστ..!

Συγκεκρμένα σε αυτο το thread δν υπάρχει καμία κλίκα..! έπεσες έξω..!
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:12:11 »

παντος βρε χαρη τοσο γραψιμο που σε εφαγε για να μας αποδειξεις οτι λεμε ολοι υπερβολες και μλκ και οτι δεν εχουμε κανενας δικιο...και φυσικα δεν μπορουμε να εκφερουμε την γνωμη μας... απο εμενα μπραβο.... χαρα στο κουραγιο σου.. ενα χειροκροτημα γαι τα μεγαλα και ολο σημασια κειμενα του φιλου Pilot Harris Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Σπυρος Βαραγγουλης
    κερκυρα  Cheesy
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:13:48 »

Είμαι μοντελιστης τουλάχιστον 15 χρόνια και ακομα μαθενω.

AYTO EIXA ΠEI.
    ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.ΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:15:02 »

AYTO EIXA ΠEI.
    ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.ΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ!!!!

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.....ΑΘΗΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:18:06 »

AYTO EIXA ΠEI.

και τι να κάνουμε για αυτό φίλε μου??!

Εγω σου είπα βρες ενα ποστ που να βγάζει αχρηστ τα παλια ελικόπτερα...ΕΝΑ ΒΡΕΣ>.. δν μπορεις.. οποτε μην λες πραγματα που δεν σ΄τεκουν...

Οσο για τις παραγκες δεν παίζει ουτε αυτο που λες...

Δν γνωριζόμαστε καν με τον gravity και τον spv τον έχω δει μια φορα στο ακραιφνιο..! ποτέ άλλοτε..!

Αντωνιου Πάυλος
    Μυτιληνη..

Y.Γ spv εχουμε μεγάλη παραγκα εμεις πανελλαδικη απο το Αιγαιο στο Ιόνιο

Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:22:13 »

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ    ΚΟΡΔΕΛΑΑΑΑΑ. Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!!!!!!!!
    ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑ Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ 1 ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΟ!!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 13 Νοε 2011, 19:22:36 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!
    ναι τα εχουμε εμεις οι ελληνες  αυτα

και τσοπανος να ρωταγε 3d θα του πρωτηναμαι  στις    160 η 180 μοιρες
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Διάφορες απόψεις (Διαχωρίστηκε από Raptor 50 ή JR Airskipper 50?)
    Μεταπήδηση σε: