They are programmed using a push button and ANY make of positive shift transmitter can be used.
To γραφει εδω
http://www.multiplexusa.com στο PRODUCTS/RC COMPONENENTS/RECEIVERS/AIRCRAFT RECEIVERS/SYNTHESIZED RECEIVERS και εχει και στον 9-καναλο RX-9 SYNTH DS IPD και στον αντιστοιχο 12-καναλο!!
Δεν λεει κατι γα synthesized πομπους..Αλλωστε μου κανει εντυπωση γιατι να χρειαζεται!!
Ενας synthesized πομπος δεν εχει κρυσταλλους αλλα εχει το module που δουλευει σαν να εχει κρυσταλλους(τρανταχτο παραδειγμα ειναι οι ψηφιακες τηλ/σεις της hitec που παιρνουν και απλο module που παιρνει κρυσταλλους αλλα και synthesized που εχει 2 "βιδακια" για επιλογη συχνοτητας)!!
Εκτος αν εννοειται σαν synthesized πομπο κατι αλλο

Δεν εχει νοημα για αλλο λογο...αν χρειαζεσαι 20 κρυσταλλους για τον πομπο πιο το νοημα να μην εχεις και 20 για τον δεκτη..Ενω αν ειναι και τα 2 synthesized ξεχνας τι ειναι κρυσταλλος

Τελος negative shift υπαρχει μονο στην μπαντα των 72 MHz!!
Οποτε εγω καταλαβαινω οτι αυτος ο δεκτης θα δουλευει και με την πολυ παλια μου τηλ/ση(Hitec focus 4,αν θυμαται καποιος) ανετα,αφου θελει PPM σημα!!
Επισης εχουν λειτουργια Fail Safe!!
Αρα αυτα δεν πρεπει να σε απασχολουν...Το μονο που δες ειναι αν πραγματι ψαχνεις αυτο!!!