Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:41:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:41:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: εκλεισε jr9303 propo  (Αναγνώστηκε 21853 φορές)
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Σάββατο, 29 Δεκ 2012, 16:06:03 »

Τα τελευταία 15 χρόνια χρησιμοποιώ JR πομπούς.

Εάν εξαιρέσω την 3810 οι 9κάναλες έχουν ως εξής :

9Χ   - 35Μhz (χρησιμοποιείται ακόμη)
    9xII - 35Mhz -> η οποία αναβαθμίστηκε σε 2,4Ghz μέσω module Spectrum (μάλλον χρησιμοποιείται)
    DSX 9 2,4 Ghz (τωρινή)

Δεν παρουσιάστηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κάτι διαφορετικό στις 9303 ?
    Καταγράφηκε
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #61 στις: Σάββατο, 29 Δεκ 2012, 20:57:59 »

προβληματα εδω αναφερονται συνεχεια και με δεκτες και με το σημα
    Καταγράφηκε
    Designer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #62 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 09:17:52 »

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
    Μόλις έγινα Νεο μέλος στην ομάδα σας και χαίρομαι για αυτό.
    Πετάω εδώ και 7 χρόνια κυρίως Ελικοπτερα και είμαι μέλος του ΟΑΜΕΛ ( Λάρισα)
    Δυστυχώς το πρωτοχρονιάτικης δώρο που μου έκανε ο Άγιος Βασίλης είναι να μου ΧΑΛΑΣΕΙ την τηλεκατευθυνση μου,
    JR X9303 (H).
    Την έχω περίπου 4 χρόνια και δεν ΕΙΧΑ  κανένα πρόβλημα.
    Είχα όμως θέμα με δυο δέκτες τις ίδιας εταιρείας ( τα φτύσανε)!!!

Το πρόβλημα της τηλεκατευθυνσης ξεκίνησε ως εξής:
    Τα Χριστούγεννα πετούσα κανονικά τα μοντέλα μου.
    Τη βάζω στο βαλιτσάκι αλλά δυστυχώς ξέχασα το διακόπτη ανοιχτό......
    Μετά από μια εβδομάδα διαπίστωσα ότι είχε ξεφωρτιστεί πλήρως.
    Την φορτιζω κανονικά και πάω να πετάξω την επόμενη (πρωτοχρονιά )
    Καθώς άνοιξα τον διακόπτη η οθόνη είναι σχεδόν μαύρησμένη και κάνει συνεχή θόρυβο μπιιιιιιιιπ.
    Επίσης είναι αναμμένο το led του διακόπτη bind στην πίεση πλευρά.
    Μίλησα με τον φίλο μου Γιάννη και βοήθησε να κάνω κάποιες κινησεις μήπως και επανέλθει.....
    Μάταια όμως.
    Εβγαλα την μπαταρία......
    Την ξανατοποθετησα........
    Την άφησα με ανοιχτό διακόπτη αλλά χωρίς την μπαταρία......
    Τίποτα.
    Σημειώνω ότι ποτέ δε μου έπεσε και ότι η μπαταρία είναι η γνήσια (Ni-Mi)
    Εχουν σπάσει τα νεύρα μου και μου χάλασε όλη την διάθεση την πρωτοχρονιά.

Παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου απαντήσει.
    Το να τη στείλω στην Αμερική είναι η εύκολη λύση αλλά ανησυχώ για το αποτέλεσμα της επισκευής και τη σιγουριά που πρέπει να δείξω μετά.
    Σε καμία περίπτωση δε θέλω να χάσω μοντέλο λόγω πομπού.........
    Ευχαριστώ που με ακούσατε.(διαβάσατε)
    Costas G.
    Καταγράφηκε

Costas Gagos
    Larissa
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #63 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 10:35:56 »

Δεν θα εμπιστευομουν μια επισκευασμενη ΤΚ. Θα επερνα μια καινουργια, οποια εταιρια θες εσυ, δεν εχει σημασια η δικια μου αποψη. Πες οτι αγορασες ενα καλο μοντελο με ανασυρομενα σκελη.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #64 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 11:34:16 »

αυτο που μπορω να σου πω απο την αμερικη με email μας ειπαν σαν δικαιολογια για τις βλαβες
    οτι δεν πρεπει ποτε αυτες οι τ/κ να μενουν χωρις ρευμα να ειναι παντα γεματες Αυτο δεν μου φαινεται
    και τοσο σωστο αλλα δεν ειμαι και ειδικος Αναφερω τι μας ειπαν απο την αμερικη αλλα το θεωρω προφαση να ριξουν το φταιξιμο σε μας φυσικα
    δεν ηταν ποτε αφορτιστες οι δικες μας Ειναι δυσολη και η επικονωνια αλλα τους λεσ ζητας  αλλα σου απαντανε
    το καλο ειναι οτι κινουνται γρηγορα σε 21 μερες απο τοτε που τις στειλαμε ηρθαν πισω αλλα μετα παρουσιασαν παλι προβλημα τις στειλαμε και τωρα παλι ταξιδευουν για την αμερικη
    Καταγράφηκε
    Aris M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #65 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 13:30:48 »

Καλησπέρα και απο εμένα..
    Kostak αυτο που σου είπαν είναι λογικό γιατι μέσα στους πομπους υπάρχει μπαταρία μνήμης κάτι σαν ρολογιού η οποία φορτιζεται απο την κεντρική μπαταρία, οπότε αν η κεντρική αδειάσει και μείνει καιρο, αδειάζει και η μικρή. Αυτο κατα βάση  ισχυει σε τ/κ πάνω απο 5χρονων. Οταν συμβεί αυτο λοιπόν χάνει ο πομπός το προγραμμα του κατα βάσει.
    Εχει συμβεί σε φίλο πριν χρόνια. Με την βοήθεια απο Internet αφού πρώτα  αλλάξαμε την μπαταρία μνήμης βρήκαμε πως την ξαναπρογραμματιζουμε με τους διακόπτες της(347, 388,3810) για ψαχτε λίγο για την 9303.
    Χρόνια πολλα σε όλους!!
    Καταγράφηκε

hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #66 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 14:28:09 »

Γιασας και παλι εδω.

Εψαξα να βρω στο διαδυκτιο καποιες φωτογραφιες απο το εσωτερικο αυτου του μοντελου για να δω πως ειναι μεσα μιας και δεν ετυχε να πεση στα χερια μου καμμια για επισκευη για να την ξερω.
    Απο μια και μονη που βρηκα και αυτη οχι σε μεγαλη αναλυση για να ζουμαρω δεν μπορω να πω οτι καταλαβα πολλα αλλα εμπασι περιπτωση εχουμε και λεμε.
    Αν λαβουμε υποψιν μας την MX 12 της Graupner που βασικα ειναι απο την ιδια μαμα σε αυτην εχουμε για την μνημη μπαταρια εσωτερικη 3 βολτ λιθιου.
    Η μπαταρια αυτη πρωτον δεν εχει σχεση απο την βασικη μπαταρια λειτουργιας του πομπου καμια ως προς φορτιση κ.λ.π διοτι οι μπαταριες λιθιου για τις μνημες δεν ειναι επαναφορτιζομενες οπως οι αντιστοιχες καποτε απο νικελοκαδμιο αρα το πρωτο συμπερασμα για να διορθωσω και τον φιλο που εγραψε παραπανω ακομη και νεκρη να ειναι η μπαταρια λειτουργειας του πομπου η μπαταρια μνημης δεν επιρεαζεται.
    Δευτερον η μπαταρια μνημης επιρεαζεται μονο απο τον χρονο που βρισκεται επανω στο κυκλωμα απο την στιγμη που θα τοποθετηθη απο την μαμα εταιρεια και λειτουργη συνεχεια ακομη και οταν η τηλεκατευθυνση ειναι αποθηκευμενη.
    Τωρα αυτη η μπαταρια σε συνδιασμο με το ολοκληρωμα μνημης στο οποιο αποθηκευονται οι πληροφοριες κραταει ολες αυτες τις πληροφοριες που θελουμε.
    Αυτες οι πληροφοριες ειναι οι δικες μας ρυθμισεις και στοιχεια δεν ειναι το βασικο λειτουργικο προγραμμα του πομπου.
    Τουλαχιστον αυτο δεν το εχω δει σε καμμια συσκευη να συμβαινη δηλαδη οταν η μπαταρια μνημης τα φτυση να χανονται απο την συσκευη το βασικο λειτουργικο.
    Συνηθως χανονται τα απο εμας επιπλεον αποθηλευμενα δεδομενα ( μοντελα ρυθμισεις κ.λ.π )
    Το βασικο λειτουργικο προγραμμα η ειναι αποθηκευμενο μεσα στην εσωτερικη μνημη του επεξεργαστη η βρισκεται σε αλλο ολοκληρωμα μνημης ξεχωριστο.
    Αν κρεμαση αυτο το προγραμμα τοτε ο πομπος χρειαζεται γενικο επαναπρογραμματισμο απο ειδικη θυρα με το PC αρκη να εχης το λογισμικο.
    Οι μονες μπαταριες μνημης που μπορει να επαναφορτιζονται απο την βασικη του πομπου οταν αυτος μπαινη σε λειτουργια ειναι μονο αν αυτες ειναι επαναφορτιζομενες οποιου τυπου και εαν ειναι αλλα και παλι οταν μεινουνε αδειες δεν πρεπει ο πομπος η η συσκευη οποια και εαν ειναι να χαση το βασικο λειτουργικο προγραμμα.
    Το χασιμο του βασικου λειτουργικου προγραμματος μεσα απο οπια συσκευη και εαν ειναι αυτη σημαινη βλαβη στην εσωτερικη μνημη του επεξεργαστη η στην εξωτερικη για αυτην την δουλεια.
    Σε αυτου του ειδους των συσκευων εχουμαι να κανουμαι με τρεις διαφορετικες μνημες.
    α) Εσωτερικη μνημη επεξεργαστου
    β) Εξωτερικη μνημη επεξεργαστου
    γ) Εξωτερικη μνημη αποθηκευσης δικων μας ρυθμισεων

Πιστευω να εγινα κατανοητος σε εσας απο αυτα που εγραψα οσο ποιο απλα μπορουσα για να καταλαβεται πως εργαζονται και με ποιον συνδιασμο ολα αυτα.
    Ποσταρω και την φωτογραφια που βρηκα.

Αν χρειαζεσται οποια δηποτε αλλη πληροφορια εδω ειμαι να σας την δωσω λογο επαγγελματος και πειρας σε αυτα τα θεματα.

Ηλιας Ξανθη.

* JR 9303.jpg (99.88 KB, 733x550 - εμφανίστηκε 380 φορές.)
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Aris M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #67 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 14:55:49 »

Αυτο που λέω όσο και να μην θες να το πιστεύεις τεχνικα ισχύει εδω και χρόνια και το έγραψα βάση εμπειρίας με τις συγκεκριμένες τ/κ JR, και έγινε όπως ακριβώς ανέφερα παραπάνω.υπαρχει 347 μοντέλο του '93 η οποία δεν έχει ακόμα κανένα πρόβλημα στην λιθυου γιατι ο συγκεκριμένος ιδιοτης την έχει πάντα φορτισμένη... Στην δικιά μου όμως 388 που έμεινα απο μπαταρία κάποια χρόνια έπαθε τα παραπάνω και όπως είπα, μετα  λοιπον την αλλαγή της λιθυου και προγραμματισμό με τους διακόπτες επανηλθε στα φυσιολογικά τις.
    Αυτά όλα ισχύουν μέχρι και στα πιο προηγμένα ηλεκτρονικά μηχανήματα όπως vor της πολιτικής αεροπορίας για όσους γνωρίζουν..
    Ευχαριστω..
    Καταγράφηκε

hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #68 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 15:16:23 »

Πιθανως η μπαταρια στο μοντελο 347 του 93 να μην ηταν λιθιου μιας χρησης αλλα επαναφορτιζομενη απο την κεντρικη μπαταρια του πομπου στο δε δικο σου μοντελο το 388 να ητανε μιας χρησης.
    Συνηθως οι μπαταριες μνημης λιθιου μιας χρησης εχουν διαρκεια ζωης 5 εως 6 χρονια απο εκει και περα γινονται και θαυματα.
    Ο χρονος δε της ζωης τους εξαρταται και απο την καταναλωση ρευματος του ολοκληρωματος μνημης.
    Οσο ποιο πολυ ειναι αυτο τοσο λιγοτερη διαρκεια ζωης εχουν οι μπαταριες αυτες.
    Καταγράφηκε

ChrisCalmato 40 Trainer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 16:22:07 »

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
    Μόλις έγινα Νεο μέλος στην ομάδα σας και χαίρομαι για αυτό.
    Πετάω εδώ και 7 χρόνια κυρίως Ελικοπτερα και είμαι μέλος του ΟΑΜΕΛ ( Λάρισα)
    Δυστυχώς το πρωτοχρονιάτικης δώρο που μου έκανε ο Άγιος Βασίλης είναι να μου ΧΑΛΑΣΕΙ την τηλεκατευθυνση μου,
    JR X9303 (H).
    Την έχω περίπου 4 χρόνια και δεν ΕΙΧΑ  κανένα πρόβλημα.
    Είχα όμως θέμα με δυο δέκτες τις ίδιας εταιρείας ( τα φτύσανε)!!!

Το πρόβλημα της τηλεκατευθυνσης ξεκίνησε ως εξής:
    Τα Χριστούγεννα πετούσα κανονικά τα μοντέλα μου.
    Τη βάζω στο βαλιτσάκι αλλά δυστυχώς ξέχασα το διακόπτη ανοιχτό......
    Μετά από μια εβδομάδα διαπίστωσα ότι είχε ξεφωρτιστεί πλήρως.
    Την φορτιζω κανονικά και πάω να πετάξω την επόμενη (πρωτοχρονιά )
    Καθώς άνοιξα τον διακόπτη η οθόνη είναι σχεδόν μαύρησμένη και κάνει συνεχή θόρυβο μπιιιιιιιιπ.
    Επίσης είναι αναμμένο το led του διακόπτη bind στην πίεση πλευρά.
    Μίλησα με τον φίλο μου Γιάννη και βοήθησε να κάνω κάποιες κινησεις μήπως και επανέλθει.....
    Μάταια όμως.
    Εβγαλα την μπαταρία......
    Την ξανατοποθετησα........
    Την άφησα με ανοιχτό διακόπτη αλλά χωρίς την μπαταρία......
    Τίποτα.
    Σημειώνω ότι ποτέ δε μου έπεσε και ότι η μπαταρία είναι η γνήσια (Ni-Mi)
    Εχουν σπάσει τα νεύρα μου και μου χάλασε όλη την διάθεση την πρωτοχρονιά.

Παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου απαντήσει.
    Το να τη στείλω στην Αμερική είναι η εύκολη λύση αλλά ανησυχώ για το αποτέλεσμα της επισκευής και τη σιγουριά που πρέπει να δείξω μετά.
    Σε καμία περίπτωση δε θέλω να χάσω μοντέλο λόγω πομπού.........
    Ευχαριστώ που με ακούσατε.(διαβάσατε)
    Costas G.

Καληαπερα φιλε κ καλη χρονια!!!!
    Μην την στειλεις Αμερικη στειλε την στο εργοστασιο της JR στην OSAKA JAPAN οχι στην Αμερικη τουλαχιστον εκει δεν θα στο παιξουν Αμερικανακια!!!!
    Καταγράφηκε

50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!!

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!!
    www.emr.gr
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #70 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 18:03:01 »

το χειροτερο σε ολα ειναι οτι καπου πρεπει να τις στελνουμε, στη ελλαδα τις αγοραζουμε και με το παρμικρο της στελνουμε η για sevice η στα σκουπιδια
    τοσα μαγαζια εχουμε ολοι τελικα ειναι αντιπροσωποι χαθηκε να εχουμε μια επισημη αντιπροσωπια με τεχνικους να τα φτιαχνουν ολα εδω να μιλανε ελληνικα και να τους βλεπουμε απεναντι προσωπο με προσωπο ? να μας εξηγουν να καταλαβαινουμε
    Στην αμερικη τουλαχιστον δεν μας λενε τι προβπηματα βρηκαν η τι εκαναν  κανουν Ενα χαρτι βρηκα μεσα και ελεγε περασαν τα τεστ ειναι ασφαλεις αλλα τα μοντελα χαθηκαν
    και οι τ/κ πανε 3 φορα στην αμερικη ετσι απο πεισμα μετα απο πολλα πολλα email
    Καταγράφηκε
    gvertical
    Aeromodeller Sr. Member

HI ALL

« Απάντηση #71 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 18:30:49 »

το χειροτερο σε ολα ειναι οτι καπου πρεπει να τις στελνουμε, στη ελλαδα τις αγοραζουμε και με το παρμικρο της στελνουμε η για sevice η στα σκουπιδια
    τοσα μαγαζια εχουμε ολοι τελικα ειναι αντιπροσωποι χαθηκε να εχουμε μια επισημη αντιπροσωπια με τεχνικους να τα φτιαχνουν ολα εδω να μιλανε ελληνικα και να τους βλεπουμε απεναντι προσωπο με προσωπο ? να μας εξηγουν να καταλαβαινουμε
    Στην αμερικη τουλαχιστον δεν μας λενε τι προβπηματα βρηκαν η τι εκαναν  κανουν Ενα χαρτι βρηκα μεσα και ελεγε περασαν τα τεστ ειναι ασφαλεις αλλα τα μοντελα χαθηκαν
    και οι τ/κ πανε 3 φορα στην αμερικη ετσι απο πεισμα μετα απο πολλα πολλα email
    να τους πειται να πεταξουν δικα τους goblin 700 full extra με αυτες(καμια 10αρια, απο 30 λεπτα το καθενα!) και μετα να πουν οτι ειναι οκ, και οτι περασαν τα τεστ!!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

live simply, so other people can simply live!
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #72 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 18:53:29 »

Καλησπερα.
    Ονειρο απατηλο το σερβις τετοιων συσκευων στην Ελλαδα.
    Εχω κανει αμετρητες διασυνδεσεις και συζητησεις με τις ποιο πολλες απο τις μεγαλες εταιρειες και τους εδω αντιπροσωπους για αυτου του ειδους τα ηλεκτρονικα να δημιουργηθη επισημο σερβις στην Ελλαδα αλλα δυστυχως οι απαντησεις των ΕΞΩ ειναι αρνητικες και οχι των ΕΣΩ.
    Τελευταια αρνητικη απαντηση και παλι ηρθε απο την Hitec και ως δικαιολογια εγραφε οτι χρειαζεται ειδικα σεμιναρια αλλα το κυριοτερο φοβαται μην τυχον κλαπουνε οι πατεντες της για αυτο και δεν δινει το σερβις.
    Τα ιδια και καποιες διαφορες μου απαντησε και η Futaba και παη λεγοντας.
    Τα περισσοτερα παντος μηνυματα και εμαιλ για συνεργασια σε πολλους τομεις του χομπυ μας τα εχω λαβει οσο παραξενο και να σας φανει απο τους Κινεζους και οχι απο πουθενα αλλου.
    Υστερα κακοφαινεται σε ολους μας γιατι αυτοι οι ανθρωποι πανε μπροστα σε ολα και βασικα στην οικονομια τους.
    Απλα βλεπουνε πολυ μακρια σε σχεση απο τους αλλους.
    Καταγράφηκε

Designer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #73 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 19:15:33 »

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
    Πραγματικά δε περίμενα να βρω τόση ανταπόκριση σε πρόβλημα που αντιμετωπιζω σχετικά με το μοναδικό μου χόμπι που τόσο αγαπώ.
    Θα μελετήσω προσεκτικά όλες σας τις απαντήσεις και θα πράξω αναλογως.
    Βέβαια εάν τελικά δεν είναι η μπαταρία μνήμης και είναι σοβαρότερο πρόβλημα δε σκοπεύω να την στείλω για service.
    Μάλλον θα πάρω το δρόμο της futaba όπως τον παλιό καλό καιρό !!!!
    Καταγράφηκε

Costas Gagos
    Larissa
    Designer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #74 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2013, 19:38:26 »

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
    Την τηλεκατευθυνση την είχα αγοράσει από τον Γιάννη Κουτσουλα τον οποίο σέβομαι σαν άνθρωπο και σαν μοντελιστή.
    Ολα αυτά τα χρόνια με έχει στηριξει σε οποιο πρόβλημα αντιμετωπιζα με τα μοντέλα μου.
    Και τώρα που συνάντησα αυτό το πρόβλημα με τον πομπό προσφέρθηκε να με βοηθήσει και το παραπάνω.!
    Και σίγουρα δεν ευθύνεται αυτός για την δικιά μου τηλεκατευθυνση και γενικά για τις αστοχίες της JR....
    Καταγράφηκε

Costas Gagos
    Larissa
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: εκλεισε jr9303 propo
    Μεταπήδηση σε: