Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:41:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:41:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: εκλεισε jr9303 propo  (Αναγνώστηκε 21852 φορές)
    papabill
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 14 Οκτ 2011, 16:27:44 »

Μαλλον το μονο που θα πληρωσεις θα ειναι τα μεταφορικα!
    Οσες φορες τους εστειλα κατι για service στην HH με ζημια απο δικη μου υπαιτιοτητα ποτε δε πληρωσα τιποτα εκτος απο τα μεταφορικα!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    chrismet
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 14 Οκτ 2011, 17:14:21 »

Μαλλον το μονο που θα πληρωσεις θα ειναι τα μεταφορικα!
    Οσες φορες τους εστειλα κατι για service στην HH με ζημια απο δικη μου υπαιτιοτητα ποτε δε πληρωσα τιποτα εκτος απο τα μεταφορικα!

απορώ...   καλό είναι αυτό, άντε και στα δικά μας τότε.
    Καταγράφηκε
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 14 Οκτ 2011, 19:26:15 »

xaxaxa  chrismet το τσαμπα καλο ειναι
    αλλα δεν κανεις την δουλεια σου
    χαχαχαχαχαχαχα
    μια χαρα σε βρισκω
    εταιρεια ειναι εχει μια στρατηγικη θα δουμε δεν θα μας παρουν και τα σωβαρακα οπως ο χοντρος εδω

Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 14 Οκτ 2011, 21:09:42 »

Νομίζω ότι στην απάντησή μου παραπάνω είχα γράψει ότι θα πουν "οκ στείλε τον πομπό". Δεν Μ Π Ο Ρ Ο Υ Ν να σου πουν τίποτα πέρα από αυτό καθώς η πολιτική τους είναι να μην έχουν ατυχήματα με υπαιτιότητα του πομπού. Τους λές έχω πρόβλημα σου λένε οκ στείλτο να στο φτιάξω. Επίσης παρά το γεγονός ότι θα ακουστώ ως συνήγορος της ΗΗ ενω δεν είμαι - θεωρώ πως είμαι απλός πελάτης - εν τούτοις η δική μου εμπειρία καθώς και η εμπειρία χιλιάδων ανθρώπων με την ΗΗ, όπως έχει καταγραφεί σε διάφορα fora (rr, HF, rcg κλπ) είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι υποδειγματική. Εφ'όσον ο πομπός είναι σε εγγύηση δεν θα πληρώσει κανένας τίποτα παραπάνω πέρα από τα μεταφορικά προς την ΗΗ. Προσοχή στο σημείο αυτό, το λέει και ο ίδιος στο email του, θέλει μαζί και την απόδειξη, Εδώ πρέπει να εμπλακεί ο ΓΚ καθώς η απόδειξη είναι στα ελληνικά, απο ταμειακή που μπορεί να μην φαίνονται τα στοιχεία, δεν αναφέρεται το ακριβές είδος του προιόντος κλπ κλπ. Πείτε στον Γιάννη να στείλει ένα email με τα sn των πομπών και μιά περίληψη. Επίσης συντονιστείτε να σταλούν οι πομποί ταυτόχρονα από το ίδιο ταχυδρομείο. Αυτό θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να φτάσουν μαζί και να αντιμετωπιστούν σαν σύνολο: τόσοι ΙΔΙΟΙ πομποί από Ελλάδα με το ΙΔΙΟ θέμα. Θα βοηθήσετε και αυτούς έτσι, αλλά περισσότερο απ΄ όλους εσας τους ίδιους.

Τελικά ήρθε σήμερα το παρακάτω email σαν απάντηση στο email που έστειλα (μπορείτε να το διαβάσετε σε προηγούμενο post) στην Horizon Hobby για το πρόβλημα με την Τηλεκατεύθυνση.

Η απάντηση τους όπως βλέπετε είναι ξερή, " στείλτο για service ". Στο email που τους έστειλα εγώ αποφεύγουν να απαντήσουν σαφώς.
    Ως εκ τούτου είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ζητήσουν χρήματα.
    Λόγω όμως της βλάβης - όπως έχει περιγραφεί αναλυτικά αλλά και της "τυχαίας σύμπτωσης" να εμφανίζεται το πρόβλημα σε τρεις ολόιδιες Τ/Κ, μέσα στο ίδιο ακριβώς διάστημα από την αγορά τους - εγώ προσωπικά τα έχω πάρει και δεν θέλω με καμία δύναμη να δώσω τζάμπα χρήματα για κάτι που δεν φταίω.

Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσα θερμά όποιον μπορεί να συμβάλει γνωρίζοντας πολύ καλά αγγλικά να συντάξουμε ένα κείμενο και να επιμένουμε στο πιο πάνω που λέω, και κατόπιν να προβούμε στην αποστολή τους για service. Επίσης να το αναφέρουμε και στο κατάστημα να ενεργήσουν και αυτοί τα δέοντα. Πιστεύω ότι και το κατάστημα έχει μέρος ευθύνης και θα έπρεπε να βοηθήσει.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:
    Hello Christos,

Thank you for contacting Horizon Hobby's Product Support Department.

We apologize for the inconvience. Please send the transmitter to us for service. We would need to send a copy of your sales reciept along with the transmitter.

Please click on the link below and fill out the form.
    http://www.horizonhobby.com/Service/RequestForm/

For further assistance, please use the URL located on our website's Contact Us page. If you are referencing a past request, please include the following ticket number when prompted: 11,505

Don't forget, our phone staff is available at 1-877-504-0233, Monday through Friday, 8am-7pm CST, Saturday 8-5pm CST and Sunday Noon-5PM CST.

Thank you,
    Ken
    We help YOU have fun with Hobbies!
    Horizon Hobby Product Support
    4105 Fieldstone Rd.
    Champaign, IL 61822
    1-877-504-0233
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    chrismet
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 15 Οκτ 2011, 00:09:45 »

Αγαπητέ gravitywins,
    οι πομποί δεν είναι στην εγγύηση. Αλλά και πάλι -- αυτό φωνάζω -- η βλάβη όπως περιγράφεται πετάει κατ΄εμέ όλο το βάρος και την ευθύνη στην ΗΗ.

Από εκεί και πέρα, σε ευχαριστούμε για όλη την βοήθεια που μας προσφέρεις με τα κείμενα σου.

Με εκτίμηση
    Χρίστος.
    Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 11:36:15 »

Και πάλι είναι πολύ πιθανό, εξαιρετικά πιθανό να μην χρεωθείτε. Πιθανολογώ, και με βάση προηγούμενη εμπειρία που είναι καταγεγραμμένη και αλλού, αν οι πομποί δεν είναι ανοιγμένοι - "πειραγμένοι" (δικός μου για παράδειγμα είναι και φαίνεται), ότι δεν θα χρεωθείτε. Επίσης, επαναλαμβάνω ότι έτσι όπως το καταλαβαίνω και εφ' όσον συντονιστείτε (δηλ. ταυτόχρονη αποστολή τριών διαφορετικών συστημένων δεμάτων από το ίδιο ταχυδρομείο) η πιθανότητα μηδενικής χρέωσης μεγιστοποιείτε.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 12:19:16 »

φιλε kotsak εχω και εγω το ειδιο προβηιμα και ειναι αγορασμενη απο το σηγκεκρημενο μαγαζι τι σκεφτεσε να κανουμε?

Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι η κατάσταση είναι τραγική. Το δεύτερο ότι ίδιο πρόβλημα (και αν μάλιστα έχεις και τον ίδιο τύπο;) πρέπει να τους τις πετάξουμε στα μούτρα αλλά είναι μακριά. Κοντά όμως είναι ο Κούτσουλας ο οποίος μετά και από αυτό θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, και να μη μένει αμέτοχος. Το τι θα κάνει είναι δική του υπόθεση. Αλλά τρία απανωτά χτυπήματα πάει πολύ.
    Το τρίτο είναι ότι περιμένουμε από Αμερική (HorizonHobby) να πάρουμε την απάντηση στο email που έχουμε στείλει και βλέπουμε.

Αγαπητέ Χρήστο

Μετά από πολύ καιρό απουσίας μου από το Forum έμεινα έκπληκτος που μετά από τόσο καιρός που πέρασε,  ψάχνεις ακόμα λύση.
    Θυμάμαι όμως που όταν ήρθες στο κατάστημα, σου είπα:
    είναι εκτός εγγύησης και καλύτερα να την στείλεις μόνος σου.  Και σου εξήγησα τον λόγο ότι ' κατά την επιστροφή της τηλεκατεύθυνσης στην Ελλάδα, επειδή ίσως θα υπάρχει ανταλλακτικό και θα χρεωθεί, τα τελωνεία βλέποντας ότι είμαι κατάστημα θα μας χρεώσουν με έξοδα εκτελωνισμού. Αποφασίζεις εσύ. Σημειωτέον  ότι εκείνη την ημέρα δεν μου πρότεινες κάτι το οποίο σου αρνήθηκα.

Έκτοτε μετά από τόσο καιρό λες να αναλάβω εγώ τις ευθύνες μου και να μετέχω.
    Δεν μας  λες όμως Τι θα μπορούσα να κάνω παραπάνω πέρα από αυτό που σου είπα, ούτε και πρότεινες κάτι περεταίρω.

Και έχε υπόψιν σου ότι αναφέρεσαι σε ' μενα με παράπονο χωρίς να  μου έχεις πει τίποτα κατ'ιδίαν.  Εγώ τυχαία μπήκα εδώ στο forum ( λογο καιρού δεν πετάμε σήμερα ) και ενημερώθηκα.

Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    MyHelis.com - The RC models store
    chrismet
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 12:56:31 »

Και από εμένα, Αγαπητέ Γιάννη,
    τα λες πολύ σωστά και δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα αναφέρεις.
    ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
    Επειδή είπες να ασχοληθώ μόνος, για αυτό με βλέπεις να παιδεύομαι ακόμα - όπως γράφεις.
    ΟΜΩΣ
    στη πορεία - όπως διάβασες παραπάνω - εμφανίστηκαν ακόμα δυο ολόιδια προβλήματα. Αυτό εγώ δεν ήξερα ότι το γνώριζες - και πράγματι έτσι είναι γιατί όπως λες, μόλις σήμερα το έμαθες από την ανάγνωση του παρόντος forum.

Κατά αυτό τον τρόπο, όταν λέω να αναληφθούν από μέρους σου οι ευθύνες, έχει το νόημα κατά αρχάς να ενημερωθείς για τις εξελίξεις (τρία παρόμοια προβλήματα ίδια εποχή ;;;;  !!! ) και δεύτερον  υπολογίζοντας ή ελπίζοντας ότι εσύ ως κατάστημα μιλάς με τους ανθρώπους εκεί (ΗΗ), να επέμβεις υπό το πρίσμα ότι το συμβάν είναι σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ως να ήταν στην εγγύηση.

Από εκεί και πέρα, μια και υπάρχει αμέριστη βοήθεια και πληροφόρηση από άλλους συμφορμίτες, που μας έδωσαν πολύ καλές οδηγίες, οι οποίες εμπεριέχουν και το θέμα του πως (κατά πάσα πιθανότητα) θα αντιμετωπίσει η ΗΗ το πρόβλημα μας (ευνοϊκά για μας), σκεφτόμαστε να κινηθούμε όπως αυτοί μας προτείνουν.

Αν σκεφτείς και κάτι άλλο να μας προτείνεις (για παράδειγμα επικοινωνία δική σου με ΗΗ) ή οτιδήποτε διαφορετικό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει καλύτερα, είναι ευπρόσδεκτο μετά χαράς.
    Καταγράφηκε
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 13:26:21 »

Αν σκεφτείς και κάτι άλλο να μας προτείνεις (για παράδειγμα επικοινωνία δική σου με ΗΗ) ή οτιδήποτε διαφορετικό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει καλύτερα, είναι ευπρόσδεκτο μετά χαράς.

Και αυτό επίσης σου το έιπα την ίδια ημέρα, ότι, θα ακολουθείσει e-mail δικό μου προς ΗΗ.
    Και μάλιστα σου είπα να κάνεις κοινοποίηση των μυνημάτων σου και σε εμένα πρώτον για ενημέρωση δική μου, και δεύτερον για την ΗΗ να δει ότι είμαι ενήμερος.  Πράγμα που δεν έκανες.
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    chrismet
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 14:22:57 »

ναι αλλά δεν έχεις και εσύ εκεί ένα email.
    Μόνο forma.
    Δεν τις μπορώ τις φόρμες.
    Τέλος πάντων, είσαι οκ τώρα; Ενήμερος; Τι θα κάνεις; - τι θα κάνουμε; Θέλεις κάτι από εμάς; κάποια άλλη πληροφορία;
    Καταγράφηκε
    chrismet
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 14:25:23 »

μπείτε στο site και κάπου στο support έχει μιά φόρμα που είτε την συμπληρώνεις online είτε την τυπώνεις. Κάντε ότι από τα δύο σας βολεύει, αν την τυπώσετε και την συμπληρώσετε πρέπει να την συμπεριλάβετε στην συσκευασία.

Η φόρμα για την οποία μιλάς είναι ετούτη εδώ ?

http://www.horizonhobby.com/Content/Media/pdf/servicecenterchecklist.pdf
    Καταγράφηκε
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 14:31:20 »

Απ ότι βλέπω θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο
    Για οτιδήποτε αλλο μου πέρνεις τηλέφωνο και ρωτάς.  Τώρα που κόλησες?
    Δεν χρειαζετε τίποτα άλλο .  Την στέλνεις στην Αμερική.
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    chrismet
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 15:24:05 »

εντάξει ευχαριστούμε.
    εσύ ενημέρωσες την ΗΗ?
    έχεις email και όχι φόρμα, για να σου στείλω ό,τι στείλαμε και σε αυτούς;
    Τον τελευταίο λόγο θα τον έχω πάντα εγώ. Μάλιστα για να δεις πόσο επιμένω σε αυτό, σκέφτομαι, ότι και να γράψεις εγώ να απαντήσω και πάλι έστω με ένα ανέκδοτο. Τελευταίος δεν θα μιλήσεις που να σκάσεις.
    Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 16 Οκτ 2011, 22:53:45 »

Ναι αυτή είναι!!

μπείτε στο site και κάπου στο support έχει μιά φόρμα που είτε την συμπληρώνεις online είτε την τυπώνεις. Κάντε ότι από τα δύο σας βολεύει, αν την τυπώσετε και την συμπληρώσετε πρέπει να την συμπεριλάβετε στην συσκευασία.

Η φόρμα για την οποία μιλάς είναι ετούτη εδώ ?

http://www.horizonhobby.com/Content/Media/pdf/servicecenterchecklist.pdf
    Καταγράφηκε

kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 5 Νοε 2011, 11:26:04 »

ΑΚΟΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩς ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: εκλεισε jr9303 propo
    Μεταπήδηση σε: