Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.848 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:43:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:43:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309848
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 141
    Συνολικά: 144
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τα εχω παρει στο κρανιο .  (Αναγνώστηκε 14806 φορές)
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 00:06:51 »

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Huh μηπως εχουν λερωμενη τι φωλια τους ?

Ασχολούμαι με τον μοντελισμό 18 χρόνια αλλά έχω ευτυχίσει να γνωρίζω προσωπικά μόνο έναν σωστό καταστηματάρχη. Άντε και ένας δύο ακόμη που συμμετέχουν ενεργά στο forum και καταλαβαίνω τις προθέσεις τους παρότι δεν τους ξέρω προσωπικά. Κατά σύμπτωση όσους θεωρώ σωστούς καταστηματάρχες έχουν τα μαγαζιά τους στην επαρχία (στα Γιαννιτσά και σε νησιά). Όλοι οι άλλοι καταστηματάρχες μάλλον δεν είναι και μοντελιστές και δεν συμμερίζονται τις δικές μας ανησυχίες εδώ στο forum ή στους χώρους πτήσης. Είναι απλά έμποροι (με την έννοια του μπακάλη και την όψη υπουργού).
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    georgedr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 00:14:55 »

Καλησπερα και παλι. Αν και καληνυχτισα πριν λιγο δεν αντεξα τον πειρασμο να ξαναγραψω μετα από τοσα post που διαβασα.
    Μανο θα απευθυνθω πρωτα σε σενα. Ο Τρυφωνας οντως δεν αναφερε την λεξη μπουτικ κακοπροαιρετα. Εσυ ισως το παρερμηνευσες.
    Δευτερον μην βαζεις τον εαυτο σου στην ιδια μοιρα με τους αλλους … εμπορους. Απλα γιατι εσυ εισαι μοντελιστης που τυγχανει να εισαι και εμπορος. Και καποιοι από εμας το εκμεταλλευομαστε αυτό με την δικη σου παντα ανοχη και συγκαταθεση Undecided.
    Το μονο κακο σου είναι ότι λογο της βασικης σου δουλειας εχεις γινει λιγο δυσευρετος.
    Στα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου.
    Τωρα να απαντησω σε σενα φιλε Τρυφωνα για το που θα πεταω τα μοντελα μου.
    Μενω κοντα στο Ηρακλειο. Ανηκω στην ΕΑΗΚ(Ενωση Αερομοντελιστων Ηρακλειου Κρητης) που λιγο μετα την ιδρυση της πριν 9 περιπου χρονια καταφερε με πολύ κοπο και χρημα να μετατρεψει ένα βραχοδες βουνο σε μοντελοδρομιο. Ισως δεν είναι το καλυτερο αλλα εχω την δυνατοτητα (και όχι την τυχη γιατι την τυχη την οριζουμε εμεις οι ιδιοι) οποτε θελω να πεταξω να  πηγαινω εκει, να ανοιγω με το κλειδι μου, να μπαινω με το αμαξι μου, να αραζω κατω από το υποστεγο μου  οποια ωρα και οση ωρα θελω. Ξερεις κατι όταν αγορασα το αμαξι μου δεν απαιτισα από την αντιπροσωπεια να φτιαξει το δρομο μεχρι το σπιτι μου. Αν δεν ειχε δρομο η θα τον εφτιαχνα μονος μου η απλα δεν θα επαιρνα αμαξι. Ισως ένα μουλαρι. Αν θελεις να αποκτησεις, πρεπει και να προσφερεις.
    Αυτά τα ολιγα. Είναι όμως ωρα για υπνο.

Θα τα πουμε
    *** Μανο σημερα πρεπει να εφτασε το μοντελο Ευρωπη Cheesy. Επικοινωνησε με Mark να μαθεις νεα. Αναμενω

Καλο σας βραδυ.
    Καταγράφηκε

GeorgeDr
    JR PROPO...Feel the difference !!!
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 00:54:00 »

Αγαπητέ georgedr

Χαίρομαι που η λέσχη που ανήκεις έχει προβλέψει να κάνει ένα καλό βήμα όσων αφορά το χώρο που πετάτε. Μπράβο στην Κρήτη και στην ΕΑΗΚ.
    Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στιν πρωτεύουσα.
    1ον Δεν υπάρχουν χώροι εντός της Αθήνας (πυκνοκατοικημένη - radio interference κτλ.)
    2ον Οι καταξιωμένοι στον χώρο δεν ενδιαφέρονται - και για να μην ξεκινήσει πάλι ο Μάνος τους συνειρμούς- μιλάω για την ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ και μόνο.-
    3ον Ευτυχώς για μένα και για μια μερίδα αερομοντελιστών εξυπηρετούμαστε στο Ακραίφνιο - Μοντελοδρόμιο Hobby Box.
    O διάδρομος διαπλατύνθηκε κιόλας και τώρα πλέον προσγεωνεται και cessna .......
    Δυστυχώς όμως αυτό δεν φτάνει....Εγω πχ. διαμένω στα βόρεια προάστεια και το να πάω στο Ακραίφνιο ή στου Ντούνη δεν μου είναι και μεγάλο πρόβλημα. Όταν όμως υπάρχουν μοντελιστές που μένουν στα Νότια προάστεια και θέλουν 3 ώρες δρόμο για να πάνε τότε τι γίνεται; ΄Γι αυτο και μιλάω.....
    Τόσα χρόνια τι κάνουν οι έμποροι;;;;; Ή δεν τους ενδιαφέρει που θα πετάξουν οι άμοιροι της Γλυφάδας της Βούλας και του Πειραιά;;;
    Γιατί θα πρέπει να ρισκάρουν στην Ανάβυσσο και στον Ασπρόπυργο - ανασφάλιστοι, με κίνδυνο να τους κυνηγήσουν ανα πάσα στιγμή όπως και παλαιότερα;;;;
    Ασφαλώς και πάντα θα υπάρχουν θιασώτες της επικίνδυνης πτήσης - αλλά πιστέψτε με δεν είναι όλοι έτσι.
    Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο mastoras με όραμα και σίγουρα δεν θέλουν να δούν κάποιο φίλο μοντελιστή κάποια μέρα με καρφωμένο το μοντέλο τους στην πλάτη του. - και για όσους νομίζουν οτι υπερβάλω ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ και αυτό. Ονομα θύματος μοντελιστής (Μπουροβιλλης) οι παλαιοί θα το θυμούνται......(ειδηκά ο Θείος jkon)............
    Το αμάξι είναι άλλο. Είναι ένα μεταφορικό μέσο. Το χόμπι αδερφέ μου είναι αλλο......
    Παρόλα αυτά οι εταιρείες αυτοκινήτων που εμπλέκουν το χομπυ όπως είναι η Chrysler-Jeep θα σε ενημερώσω οτι έχουν 3 ειδηκά διαμορφωμένες πίστες για προώθηση των πωλήσεων τους μέσω του hobby του Jeeping και τις ονομάζουν JEEP CAMPS. (Αθήνα Θεσαλονίκη, Αράχοβα)   ( http://www.cyclon.gr/news.asp?news_id=7 ) Επίσης οργανώνουν και events ανα τον χρόνο. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν georgedr αυτό που προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις είναι οτι αυτό που λέω για το hobby του μοντελισμού στην Αθήνα είναι ΑΝΑΓΚΗ δεν είναι οψιόν. Είναι ανάγκη για την συνέχεια του hobby και την επιβίωση των καταστημάτων. Θα το δείτε και αυτό αργά η γρήγορα στην πρωτεύουσα...
    Αντε καληνύχτα και καλές πτήσεις απο αύριο
    Τρύφωνας
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 16:57:59 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 01:16:47 »

Τρύφωναααααααααααααααααααααααααα...

Τα παίρνω πίσω γιατί τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα post αλλά και ένα πμ που μόλις έλαβα!  angel

Πάντως πριν από πολλάαα  χρόνια το μόνο που θυμάμαι από Αθήνα είναι τα σπάτα και ο Μαραθώνας..

τώρα για κέντρο Αθήνας...το βλέπω χλωμό να βρείτε μοντελοδρόμιο...εώς αδύνατο..Huh

3 ωρες?Huh

Μάνος

Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 01:18:18 »

Δυστυχώς πολύ φίλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μοντελισμός δεν είναι μόνο η Αθήνα...

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 02:18:49 »

Φιλοι μου γεια σας,

Με αρκετο ενδιαφερον διαβαζω τα μηνυματα σας, ιδιαιτερα τα "κατεβατα" των φιλων Τρυφωνα και Μανου.

Συμφωνω με αυτα που γραφετε σε γενικες γραμμες, απλως θα ηθελα κι εγω να γραψω δυο πραγματα αρκετα συντομα.

- Δυστυχως στην Αθηνα αυτη ειναι η παρουσα κατασταση με τα μοντελοδρομια, ας ειμαστε λοιπον ευχαριστημενοι και να κανουμε το σταυρο μας που υπαρχουν κι αυτα.

- Ο λογος που η επαρχια εχει τοσα χρονια αερομοντελιστικες επιτυχιες σε ολους τους τομεις (και καλως που ειχε και εχει), ειναι οτι ειχε και εχει χωρους με προδιαγραφες που επαρκουν και με το παραπανω για το πληθος αερομοντελιστων που εξυπηρετουν και μαλιστα σε κοντινη αποσταση. Εγω σαν ασχολουμενος με το hobby ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ευτυχισμενος με αυτο για πολλους και διαφορους λογους, ενας λογος ειναι να φτασω κι εγω καποια στιγμη το δικο σας επιπεδο.

- Μανο,  δε χρειαζεται να κανω σχολια για το service του καταστηματος σου, εχω μεινει υπερ-ευχαρισημενος απο την εξυπηρετηση σου, και την προσφορα σου  να μου φερεις τα πραγματα στην Αθηνα προσωπικα, οταν μαλιστα ειχες και αλλες σοβαρες υποθεσεις.

ΑΛΛΑ, απο τα λεγομενα τα δικα σου και καποιων αλλων φιλων που διαμενουν στην επαρχια φαινεται οτι δε δινετε αρκετα μεγαλη σημασια στα αερομοντελιστικα δρωμενα στην Αθηνα και στους χωρους πτησηςς εδω. Σαν εμποροι (με την καλη εννοια του ορου), πιστευω οτι γνωριζετε πωςη αγορα στην επαρχια ειναι αρκετα περιορισμενη και ισως κορεσμενη πολλες φορες.

Ποσα  giant scale μοντελα και accesories των "ψαγμενων" και καλων εταιριων που φερνεις μπορεις να πουλησεις στην Κρητη αραγε το χρονο? 5, 10, 15? Στην Αθηνα, εφοσον φυσικα υπαρχουν μοντελοδρομια, υπαρχουν και  μεγαλες ευκαιριες αγορας, πιστεψε με. Το θεμα ειναι οτι η προσπαθεια αυτη ευρεσης χωρων, οργανωσης κτλ. πρεπει να ειναι συλλογικη. Σαν εμποροι οφειλετε κατα τη γνωμη μου, να σας ενδιαφερει τι κανει ο συναδελφος αερομοντελιστης που ζει και πεταει μερικες εκατονταδες χιλιομετρα μακρυα. Απο αυτο το ενδιαφερον μπορουμε να επωφεληθουμε ολοι, τοσο αερομοντελιστικα οσο και υλικα (το τελευταιο ισχυει για τους νομιμους εμπορους).

Αυτα λοιπον, καληνυχτα σας.

Φιλικα,

Νικος
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 02:30:10 από Νικόλας » Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 10:05:38 »

Κατι ακομα βλεπω οτι τα μονα μαγαζια που φωναζουν ειναι ο ΚΕΡΠΙΝΗΣ και ο ΣΦΥΡΙΣ μηπως εδω υσχιει μια παροιμία καθαρος ουρανος δεν φωβατε και γιαυτο ειναι οι μονοι που μιλανε και φωναζουν οτι εχουν και αυτοι δικιο ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Huh μηπως εχουν λερωμενη τι φωλια τους ?
    ΑΧ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ

Πάνο καλημέρα, επειδή σε γνωρίζω και προσωπικά (και πιστεύω ότι δεν θα παρεξηγηθείς) θα ήθελα να σου πω πάνω σε αυτό που αναφέρεις, ότι αδικείς αρκετούς, το ότι δεν γράφουν και δεν απαντούν μπορεί να σημαίνει ότι δεν ασχολούνται καν με το ίντερνετ.

...και συνεχίζω, προσωπικά να πω ότι δεν προλαβαίνω να γράφω συνέχεια στο φόρουμ και σε κάθε θέμα που ανοίγει και αφορά καταστήματα, τιμές, μοντελοδρόμια γιατί στο τέλος καταλήγουν σε κοκορομαχίες χωρίς αποτέλεσμα. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον Μάνο και τον Κοσμά και μάλιστα έχουμε και πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο και αντιλαμβανόμαστε όλο το πρόβλημα.... τί να φοβηθώ ? εγώ δεν έχω την δύναμη να φτιάξω μοντελοδρόμιο ούτε το κεφάλαιο να κάνω εισαγωγές (ακόμα) ώστε να έχω τις τιμές που θέλετε όλοι, δηλαδή εξωτερικού (αγοράζω από Ελλάδα) είμαι όμως σωστός με τον πελάτη και τον στηρίζω σε ότι χρειαστεί και μετά την πώληση. Τι να γράψω δηλαδή, τα ίδια με τους υπόλοιπους για να δείξω ότι συμφωνώ ? Έχω ρίξει αρκετό βάρος στην προβολή του μοντελισμού ώστε να αγαπήσει και νέος κόσμος το χόμπυ μας. Αρχές Μαίου έχουμε πάλι φεστιβάλ νεολαίας που από δική μου πρωτοβουλία περιλαμβάνει και τον μοντελισμό με περίπτερο, βίντεοπροβολές, επιδείξεις κλπ. Αναφορές για τον μοντελισμό σε περιοδικά όπως το Βurnout, Drive, Faster, Τετάρτη απόγευμα έχουμε φωτογράφηση για το νέο αυτοκίνητο της Thunder Tiger, Την Κυριακή που μας έρχεται γράφουμε Βίντεο από πίστα στον σχινιά και από θερμικό σκάφος στις 29 Απριλίου έχουμε το πανηγύρι, 5 Μαίου φεστιβάλ, 12 Μαίου Event με την "τηλεκατευθυνόμενη" παρουσία μας  στην Κόρινθο ...... Τεύχος Mαίου συνέντευξη στο περιοδικό "Sporty jr" με θέμα μοντελισμός. Παρουσία μας και πτήσεις LIVE! και Link στον ALPHA από τον Οκτώβριο και μέχρι την λήξη της σεζόν 2007 με οτιδήποτε τηλεκατευθυνόμενο χρειαστεί η παραγωγή. .....και φυσικά ότι χρειάζεται και το κατάστημα (ίντερνετ, service, εξυπηρέτηση....) και φυσικά μοντελισμός δεν είναι μόνο το αεροπλάνο ή το ελικόπτερο !!! εγώ επίσης έχω να καλύψω όλα τα είδη του μοντελισμού από βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, σκάφη μέχρι στατικά και είδη μακέτας !!! μήπως θα έπρεπε να φτιάξω και μια πίστα και ένα μοντελοδρόμιο και ....

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχω κάνει πάρα πολλά, με πολύ μεγάλη προσπάθεια που εκτός από έξοδα δεν μου αφήνει και καθόλου ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ με μένα, να πετάξω, να παίξω, να προπονηθώ. Οπότε , τον λιγοστό χρόνο μου τον αφιερώνω στο να γράψω και να βοηθήσω όποιον πιστεύω ότι έχει ανάγκη με κάποια συμβουλή μου και όχι απλά να δείξω την παρουσία μου στο ίντερνετ.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν (παρά μόνο σε μένα) απλώς με αφορμή την αναφορά του Παναγιώτη νομίζω ότι έπρεπε να δούμε και λίγο πιο σφαιρικά το θέμα, ας κάνουν έργα και οι "μεγάλοι" του χώρου, εγώ από την πλευρά μου κάνω ότι μπορώ 

Φιλικά Χρήστος
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 10:47:53 »

Οχι δεν παρεξηγούμε αλλά μίλησα γενικά οχι για εσενα προσωπικα ...

Δεν υπαρχη χρονος συμφωνώ αλλα οταν καποιος παει να σου βαλει φωτια στο μαγαζι που υοσα χρονια φτιαχνεις ΠΡΕΠΕΙ να βρεις χρονο ...

Ο Μάνος πάντως δεν νομιζω να εχει παραπάνω χρονο απο καποιον αλο μαγαζάτορα  καθως για ενα καλώδιο που ειχα  αγοράσει απο αυτον που δεν έβρισκα πουθενά προσπαθούσα να τον βρω για να τον πληροσω 1 μηνα χωρις υπερβολες ... Οταν καποιος δεν εχει χρονο για να στηλει ενα SMS με ενα αριθμο τραπεζικου λογαριασμου ωστε να πληρωθει αλλα βρισκει χρονο να απαντιση τοτε πιστευω οτι ολοι ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ .

Επισεις το θέμα μου βασικά δεν ειναι τα καταστήματα αλλα το πρόβλημα και σαν πελάτης οσο και αν "αγαπάω" ενα κατάστημα και προπαντός τι χώρα  μου δεν μου καίγεται  καρφί ποιος ειναι ο δολοφόνος να μην γίνονται φόνοι θελω οχι να παίρνουμε το καθε εξιλαστήριο θύμα "μαγαζάκι" και να τούτα φορτώνουμε ολα ...

Αν το πρόβλημα ειναι αντιπροσωπείες γιατί όλοι οσοι μιλάνε εδω αναφερανε τι φραση "αγοράζω απο ελλαδα εξου και οι τιμες μου ειναι ακριβες " τότε ας ενωθείτε μπορεί σαν ενα μαγαζί να μην μπορείτε να αγοράσετε πχ καυσιμα που ειναι το δυσκολο της υποθέσεις ειμαι σίγουρος για αυτο ... Αλα μπορείτε καλιστα να ανοίξετε μια μεταφορική εταιρεία - αποθήκη όλοι μαζί να παραγελνει τα πράγματα για ολα τα μαγαζιά ετσι το καθε πλαφον τον 3-5 Κ ευρω το μηνα ή μερική τονοι καύσιμα ανα παραγγελία να μην ενοχλη μαζι με τα λογιστικα οφελη που εχει αυτο .

τώρα πως 10 Αντίπαλη ελληνες θα τα βρούνε δεν ξερω Sad
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 10:53:22 από mrkaza » Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 17:28:45 »

Καζα η τελευταία σου φράση έδωσε όλο το νόημα, δε χρειάζεται παραπέρα ανάλυση  Thumbs up
    Χρήστο, βρε συ ποιος μήλισε για σένα; angel Έχεις δώσει πολλές φορές το παρόν σε αρκετούς τομείς και όχι μόνο εδώ μέσα. Thumbs up
    Μάνο.....απλά no comments buck2 Α!! δε μου λες πότε θα πάψω να σε κυνηγάω για να σε πληρώσω; Συνήθως γίνεται το αντίθετο  laugh
    Σεβαστοί μας πελάτες.....έχετε δίκιο. Όσο μπορείτε συνεχίστε να βοηθάτε τα έστω 2 - 3 καλά παιδιά που βρήκατε και δε θα πέσετε έξω.
    Ευχαριστούμε
    Επίσης, παρακαλώ και άλλα καλά παιδιά που βρίσκονται στην ίδια πάνω κάτω μοίρα να γράψουν. Έχουν πολλά να μας πουν. Wink
    Καλώ ένα ακόμα καλό παιδί που γνωρίζω προσωπικά να μπει στην παρέα μας, έχει πολλά να μας πει. Τον Δημήτρη Ναζάρη από τη Λάρισα του οποίου η φωτογραφία έχει μια θέση στο άλμπουμ μου στο φόρουμ. Νάναι καλά εκεί που βρίσκεται, να χαρίζει το χαμογελό του και να βοηθά και άλλους νεους όπως βοήθησε και μένα κάποτε. Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 17:47:48 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 18:36:05 »

...τώρα πως 10 Αντίπαλoι ελληνες θα τα βρούνε δεν ξερω Sad
    Δεν υπάρχει πρόβλημα, τα βρίσκουμε εμείς ....Δημοκρατικά  Tongue
    Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 21:20:14 »

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν (παρά μόνο σε μένα) απλώς με αφορμή την αναφορά του Παναγιώτη νομίζω ότι έπρεπε να δούμε και λίγο πιο σφαιρικά το θέμα, ας κάνουν έργα και οι "μεγάλοι" του χώρου, εγώ από την πλευρά μου κάνω ότι μπορώ 

Φιλικά Χρήστος

[/quote]

Αγαπητέ Χρήστο,

Αυτοί που θα πρέπει να επενδύσουν έτσι ωστε να ανοίξουν οι δουλειές σου αλλά και οι δικές τους, είναι πχ. οι προμηθευτές σου. Δεν τους ξέρω αλλά δεν μπορεί να περιμένουν οι "μεγαλοκαρχαρίες" μια ζωή τον δρόμο να τον ανοίγουν τα μικρομάγαζα....αλλιώς μην μας το παίζουν και "αντιπρόσςωποι" ή "ντιστρίμπιουτορς".......Που σε βοηθάνε όταν την προώθηση την κάνεις μόνος σου;;;;  Αν δεν σε βοηθούν με την προώθηση ή την διαφήμηση τότε ρε φίλε ποιά είναι τα όπλα σου:::: Αφού με την ΤΙΜΗ δεν σε βοηθούν;;;;;; Τα περιμένουν δηλαδή όλα απο εσένα........Μπράβο να χαρώ εγώ ωραίους προμηθευτές....τα περιμένουν όλα απο τα μικρομάγαζα....Φίλε μάλλον δίκιο έχω τελικά....οι "μεγαλοκαρχαρίες" είναι τύπου "Μακρυγιάννη" - όπως λέει και ο φίλτατος Μάνος......Πολύ φοβάμαι πως λιαν συντόμως θα αλλάξεις προμηθευτές με τα περιθώρια που σου αφήνουν.....
    Λυπάμαι για το μέλλον του μοντελισμού στην πρωτεύουσα....πραγματικά λυπάμαι....είναι γεμάτο μονοφαγάδες και "γερολαδάδες" όπως πολύ σωστά έθεσε ο "mastoras"
    Καλές πτήσεις
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 21:42:37 »

Γιάννη Κόκκινε  Tongue

Έχεις δίκιο αλλά κάτσε μισό να κάνω refrase για να καταλάβουν μερικά άτομα εκτός εμπορίου τι εννοείς και τι λέμε.

χοντρά χοντρα και μπακαλίστικα

1. τιμές χονδρικής = Τιμές που αγοράζει κάποιος έμπορος/Μαγαζί ώστε να πουλάει με ποσοστό κέρδους σε πελάτες/μοντελιστές κλπ

2. Τιμές λιανικής = Τιμές που πουλάει ένας έμπορος/Μαγαζί σε πελάτες με ή χωρίς κάποια πιθανή έκπτωση

Συνεπώς, ΠΩΣ ένας καταστηματάρχης από Αθήνα ή Επαρχία να στηριξει τον μοντελισμό, όταν οι τιμές του Χονδρικής στην ΕΛΛΑΔΑ είναι ποιο μεγάλες από τις τιμές του Λιανικής στο Εξωτερικό ( Ευρώπη)?

Αγόρασα κάτι δεκάδες σέρβο από γερμανία από κατάστημα λιανικής/ Σαν κοινός πελάτης κ όχι έμπορος, μιας και η τιμή τους ήταν φθηνότερη από εκεί παρά εάν τα αγόραζα από Ελλάδα Χονδρική!

Έτσι όπως λέει και ο Τρύφωνας ΔΕΝ  γίνεται εμπόριο και καταληγουμε να μην έχουμε την δυνατότητα να στήρίξουμε τον κόσμο όπως πρέπει.

Νίκοοοοοοοοοοο!!

Παράθεση
    ΑΛΛΑ, απο τα λεγομενα τα δικα σου και καποιων αλλων φιλων που διαμενουν στην επαρχια φαινεται οτι δε δινετε αρκετα μεγαλη σημασια στα αερομοντελιστικα δρωμενα στην Αθηνα και στους χωρους πτησηςς εδω. Σαν εμποροι (με την καλη εννοια του ορου), πιστευω οτι γνωριζετε πωςη αγορα στην επαρχια ειναι αρκετα περιορισμενη και ισως κορεσμενη πολλες φορες.

Ποσα  giant scale μοντελα και accesories των "ψαγμενων" και καλων εταιριων που φερνεις μπορεις να πουλησεις στην Κρητη αραγε το χρονο? 5, 10, 15? Στην Αθηνα, εφοσον φυσικα υπαρχουν μοντελοδρομια, υπαρχουν και  μεγαλες ευκαιριες αγορας, πιστεψε με. Το θεμα ειναι οτι η προσπαθεια αυτη ευρεσης χωρων, οργανωσης κτλ. πρεπει να ειναι συλλογικη. Σαν εμποροι οφειλετε κατα τη γνωμη μου, να σας ενδιαφερει τι κανει ο συναδελφος αερομοντελιστης που ζει και πεταει μερικες εκατονταδες χιλιομετρα μακρυα. Απο αυτο το ενδιαφερον μπορουμε να επωφεληθουμε ολοι, τοσο αερομοντελιστικα οσο και υλικα (το τελευταιο ισχυει για τους νομιμους εμπορους).

Έχεις δίκιο...Απλά για να δώσω σημασία στα δρώμενα της υπόλοιπης ελλάδας πρέπει να φτιάξω το καταραμένο site!! Ναι η επαρχία είναι μικρή κααι δεν αποφέρει κέρδος μιας και ο προσωπικός χρόνος που αφιερώνω στον κόσμο που συνεργάζομαι είναι σιγά σιγά απαγορευτικός.
    Σήμερα είχα 44 αναπάντητες από καλούς πελάτες (από Αθήνα, Βόλο,Κέρκυρα) και άλλες 4 από Λαμία και ακόμα ΔΕΝ έχω μιλήσει μαζί τους! Απαράδεκτο..
    Ναι για κάθε μοντελιστή που πετάει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά πρέπει να υπάρχει υποστήριξη....και ο μόνος τρόπος είναι το ΝΕΤ.....
    Όσο για το σχόλι περί νόμιμων εμπόρων.....ακόμα και στην γειτονιά μου υπάρχει πρόβλημα άρα ας μην το αναλύσουμε!

πέρας διαθέσιμου χρόνου! Αραββωνιάστηκα το Σάββατο και έχει αρχίσει παντοφλίδι! Παώ για μάσα έξω...

Φιλιά σε όλους!

Μάνος

Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 21:56:38 »

Σωστή η παρατήρηση σου Μάνο. Αυτό ακριβώς εννοούσα. Ο μικρός έμπορος καταλίγει στο να γίνεται "καρπαζοεισπράκτορας" με την απαράδεκτη στάση τέτοιων "προμηθευτών"....
    Κάποιος δηλαδή τα "κονομάει" και δεν βάζει και το χέρι στην τσέπη......να βοηθήσει τους συνοικιακούς δηλαδή....εμ προσπαθούν οι άνθρωποι να πουλήσουν σε τόσο αφιλόξενο περιβάλλον εμ τα ακούνε και στο τέλος οτι δεν έχουν και καλές τιμές....Αφού και αυτοί είναι θύματα.(αγοράζουν ήδη ακριβά - χονδρική) πώς να πουλήσουν φθηνά( λιανική);;;;;

Καταλάβατε κύριοι "έμποροι" "γερολαδάδες" ;;;;;;
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 22:27:52 »

πέρας διαθέσιμου χρόνου! Αραββωνιάστηκα το Σάββατο και έχει αρχίσει παντοφλίδι! Παώ για μάσα έξω...

Φιλιά σε όλους!

Μάνος

Να ζησετε φιλε και μην φοβασαι!!Θα σου παρω εγω δωρο ενα κρανος αν μεχρι τοτε δεν εχεις γινει  uglystupid2 Crazy2 Crazy2 απο το  knuppel2

Οσο για τις αγορες μας "Εμεις εχουμε τα γενια,εμεις και τα χτενια" δηλαδη τα μπικικινια...Απο οπου θελει καθενας αγοραζει Thumbs up
    Αντε Μανο...Φτιαξε το site..Περιμενουμε τοοοοσο καιρο
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 17 Απρ 2007, 22:30:58 »

Αυτοι το καταλαβαν και πολυ καλα μαλιστα!!!!!!! Και ξερετε τι λενε ? Φωναξτε , κλαψτε , αλλα παλι στην τσεπη μας θα ερθουνε τα ευρω !!

Περιμενουμε ενα μοντελοδρομιο η καποια οργανωμενη κινηση απο τον εμπορικο κοσμο του αερομοντελισμου ?

Τζαμπα χαλατε την ζαχαρενια σας . Εκει που παιζονται οικονομικα συμφεροντα , εκει θα βρεθει λυση ? Οχι φυσικα .

Η λυση υπαρχει !  Εαν δεν θελουμε να βλεπουμε δυσοίωνο το μελλον του αερομοντελισμου στην πρωτευουσα ,ας φωναξουμε ,ας διαμαρτυρηθουμε , να διεκδικήσουμε  το δικαιωμα  να εχει η Αθηνα και ο αερομοντελιστικος κοσμος  ενα διεθνες μοντελοδρομιο .

Αυτο υπαρχει ,και ειναι το πρωην ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, και περιμενει να ακουστει μια δυνατη φωνη απο ολο τον αερομοντελιστικο κοσμο της Ελλαδας με επιστολες διαμαρτυριας , με δημοσιες εμφανισεις , και γιατι οχι με μια μικρη ειρηνικη πορεια προς το αρμοδιο υπουργειο . Να μας δουνε βρε αδερφε . ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ?

Για αυτον τον σκοπο παλευουν εδω και χρονια μια χουφτα ανθρωποι . Προσπαθουν με καθε μεσο να στησουν το σπιτι του αερομοντελιστη . Προσπαθουν για ολους τους αερομοντελιστες των Αθηνων αλλα και ολης της Ελλαδος .

Και εμεις τι κανουμε ? Οτι δεν ξερουμε τιποτα . Δηλαδη τον κινεζο . Γραφουμε γραφουμε γραφουμε στα φορουμ τονους μηνυματων , και ενα μηνυμα προς καθε αρμοδιο δεν ειδαμε να γραψει κανενας . Ουτε μια απορια . Ουτε μια ερωτηση .

Δεν αναρωτηθηκατε ποτε εαν το Ελληνικο περασει στα χερια των αερομοντελιστων ποσα καλα εχουν να δουν τα ματια μας ?

Και οσοι μου πουνε "ασε μας ρε mastora " ας δουνε εδω amach.org/forum/index.php?topic=449.new#new

και εδω amach.org/forum/index.php?topic=397.0

Ολοκληρο αεροδρομιο και οχι ενα απλο μοντελοδρομιο και μαλιστα ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλους του αερομοντελισμου εαν τελικα προσπαθησουν και βοηθησουν τον συλλογο που το διεκδικεί .

Και ας αφησουμε στην ησυχια τους τους χονδρεμπορους που δεν μας πουλανε φτηνα . Δειτε ποσο σας κοστιζει μια πτηση σε ενα μακρινο μοντελοδρομιο η ποσοι κινδυνοι ελλοχεύουν σε ολους τους ελευθερους χωρους πτησεων , την απουσια εκδηλωσεων , κτλ κτλ και θα καταλαβετε γιατι μουρμουριζω .
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Τα εχω παρει στο κρανιο .
    Μεταπήδηση σε: