Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 07:54:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 07:54:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:49]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 151
    Συνολικά: 152
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τα εχω παρει στο κρανιο .  (Αναγνώστηκε 14789 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 12 Απρ 2007, 22:44:45 »

Γεια σας . Θυμωμενος  τωρα ανοιγω νεο θεμα στο καφε με μονο στοχο τον σκουπιδοτενεκε .

Προσφατα σε συζητηση με σημαντικο στελεχος του ελληνικου αερομοντελισμου που μεχρι στιγμης συμφωνώ στα λεγομενα του σχετικα για την πορεια του αερομοντελισμου μεχρι σημερα   στην Ελλαδα , ευγενικα μου ειπε "mastora καλμα , εισαι νεος ακομα και δεν γνωριζεις αρκετα πραγματα ".

Σεβαστηκα την εμπειρια του και οντως "καλμαρα" λιγο [κοινως σταματησα να ψαχνω αιτιες και προβληματα ] σχετικα με τις παμπολες αναφορες αερομοντελιστων οπως "το κουβαρι του αερομοντελισμου στην Ελλαδα " "ατομα που μαχαιρωνουν πισωπλατα τον αερομοντελισμο " και αλλες τετοιες ατακες που με ειχαν προβληματίσει .

Αναρωτιωμουν ομως συνεχεια και δεν εχω σταματησει ακομα να αναρωτιεμαι , γιατι ορισμενοι  εχουν αυτην την εντυπωση για ενα χομπυ που σκοπο εχει την διασκεδαση των ατομων που ασχολουνται με αυτο . Τι κανει αυτους τους αερομοντελιστες να σκεφτονται τοσο αρνητικα τον αερομοντελισμο ετσι ωστε να χαιρονται μονοι τους το χομπυ και να απεχουν απο συλλογους , εκδηλωσεις , αγωνες , σεμιναρια  και τοσα πολλα αλλα ομορφα πραγματα ?

Κατι δεν παει καλα ?. Κατι συμβαινει ? Δεν μπορει ενα μεγαλο ποσοστο των αερομοντελιστων που ενστερνίζεται αυτες τις αποψεις να κανει λαθος .

Πιστευετε φιλοι αερομοντελιστες που παρακολουθειτε τα φορουμ σαν επισκεπτες οτι εαν αντιληφθείτε οτι οντως κατι δεν παει καλα θα επεμβειτε να βοηθησετε τους υπολοιπους να ανατρεψουν μια κατασταση εαν τελικα υπαρχει ?

Ειχα δεσμευτει απο μονος μου να βοηθησω οσους πασχιζουν , πολεμουν , τολμουν , χανουν προσωπικο χρονο και χρηματα , με σκοπο να διαδωσουν αυτο το τοσο ευγενες χομπυ και παραλληλα δημιουργικο στον κοσμο που δεν το γνωριζει .

Αλλα παραλληλα εαν τολμηση κανεις να σαμποταρει οποιαδηποτε προσπαθεια που θα γινει για ενα καλυτερο μελλον του αερομοντελισμου , οχι μονο θα το ανακοινωσω ΠΑΝΤΟΥ με ξεκαθαρα λογια ΠΑΝΤΟΥ!!!!!! για οσουν νομιζουν οτι ειμαι ενα τιποτα μπροστα τους , αλλα θα πεσει ΓΙΑΟΥΡΤΙ που θα παει συννεφο . Και υποψην οτι το γιαουρτωμα δια του νομου επιτρέπετε .

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 00:09:14 »

φιλε mastoras δεν γνωριζω (ουτε και θα ηθελα να μαθω) για τι ακριβως μιλας, ομως γενικα οπου υπαρχει οργανωση, υπαρχουν και διαμαχες και συμφεροντα.Παντως μεσα σε ενα εναμιση χρονο  εχω στρεψει τουλαχιστον 15 ατομα στον αερομοντελισμο και αυτο μου δινει αρκετη χαρα.Δεν εχω ασχοληθει  με καμια λεσχη και δεν προκειτε εαν δεν υποχρεωθω νομικα να ανηκω καπου.Σεβομαι τον εαυτο μου και τους γυρω μου, πεταω σε οργανωμενο χωρο τα θερμικα μου  και σε ελεγχομενο τα ηλεκτρικα , και μεχρι εκει..... Wink
    παντως , αν υπαρχει θεληση μεσα απο τον αρνητισμο και τις διαμαχες .βγαινουν παντα θετικα αποτελεσματα.. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 02:40:32 »

ΝΟΜΙΚΑ???  laugh Νo way φίλε μου αυτό δεν πρόκειται να το καταφέρει κανείς, τουλάχιστον εκτός μοντελοδρομίων γιατί απλά δεν το επιτρέπουν τα στοιχειώδη κοινωνικά και ανθρώπινα status. Ο μοντελισμός είναι χόμπυ ελευθερίας και δε θα υπάρξει άνθρωπος που θα μας το κάνει αυτό. Όσο ζω θα πετάω όπου βρω και θα κατασκευάζω ότι μου αρέσει μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής και της σχετικής ασφάλειας και αυτό δεν πρόκειται να μου το απαγορέψει κανείς. devil Οχι "αστυνομικοί" ΚΑΙ εδώ. Εκτός και αν δεν κατάλαβα ακριβώς πού αναφέρεσαι.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 07:59:57 »

φιλε sfyris για αυτα τα πλαισια της κοινης λογικης μιλαω και εγω, που καποιοι ομως δεν τα εχουν και μονιμως πετουν σε χωρους που δεν θα επρεπε .Και αν εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε , τοτε καλα θα ηταν υπαρξουν καποιοι κανονες..
    φιλικα Γιωργος
    Καταγράφηκε
    Eraser
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 09:50:42 »

Φιλε μαστορα τις ιδιες αποριες ειχα και εγω μεχρι που καταλαβα οτι τα μεγαλα κεφαλια (παλιοι) το βλεπουν ανταγωνιστικα και ποιος θα παρει την προεδρια και ετσι σπαει το πραγμα και δεν υπαρχει ενωση ωστε να δουμε μια δυνατη ομαδα παρα 10 μικρες.Στην τελικη οπως ειχε πει και ο Παπαδοπουλος μια φορα στο μαγαζι του "εχει και τα καλα του που ειμαστε χωριστοι...Για σκεψου σε ενα μοντελοδρομιο 100 συχνωτητες..."Αλλα στις εκδηλωσεις δυστυχως υπαρχει "Ρατσισμος".

Αυτα τα λεει ενας μοντελιστης που πεταει 1 χρονο και απλα βρισκεται σε ενα μοντελοδρομειο και εχει δει και τα αλλα μοντελοδρομεια και εχει ακουσει τι ακουγεται...Δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι και ολα σωστα...

Παντως με ολα αυτα εγω το γυρισα στα ελικοπτερα αν και γραμμενος σε μοντελοδρομειο πεταω σε ασφαλη μερη γιατι βαρεθηκα το εμεις εσεις και αυτοι...
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 13:02:18 »

Μα πια μεγαλα κεφαλια ανταγωνιζονται μεταξυ τους με στοχο την Προεδρια ?

Ποια προεδρια ?

Τα μελη των σωματειων εκλεγουν τα διοικητικα συμβουλια και μεσα απο εκει βγαινουν οι προεδροι .Και μετα με την σειρα τους τα Δ/Σ που εχουν δικαιωμα ψηφου εκλεγουν τον εκπροσωπο τους στην ομοσπονδια .
    Τι νομιζετε ειναι η ομοσπονδια ? Ενα εκτελεστικο οργανο των σωματειων και γενικα των  αερομοντελιστων . Τιποτε αλλο . Μεταφερει προτασεις , απαιτήσεις , ενεργει για τα συμφεροντα των αερομοντελιστων , δηλαδη ειναι η φωνη μας .

Εαν ολοι εμεις αδιαφορουμε για τους συλλογους με το να μην παρουσιαζομαστε στις εκλογες η ακομα να μην θελουμε να γινουμε μελη αυτων , τοτε αλειφουμε το βουτυρο στο ψωμι των [Παλιων ] και αυταπαγγελτα παιρνουν το δικαιωμα να εχουν για χρονια τον απολυτο ελεγχο με αποτελεσμα να δημιουργούνται κλικες .

Εαν εχουμε παραπονα εμεις φταιμε . Την δυναμη την εχουν οι απλοι αερομοντελιστες με το δικαιωμα της ΨΗΦΟΥ .

Το οτι καποιοι προεδροι συλλογων δεν κανουν προσπαθειες για να φερουν νεα μελη , εχουν τον λογο τους , ξερουν αυτοι τι κανουν . Ειχα ανοιξει ενα θεμα παλαιοτερα για το ποσα μελη εχουν οι συλλογοι . Εαν αναλογιστουμε ποσοι αερομοντελιστες υπαρχουν στην Ελλαδα , τα στοιχεια ειναι συντριπτικά .

Οι ελληνες αερομοντελιστες εχουν την τυχη να τους αντιπροσωπεύει μια πολυ καλη ομοσπονδια με ικανα στελεχη που εχουν τα προσοντα , τις γνωσεις , και το πιο απαραιτητο την καλη σχεση μεταξυ κρατους και ομοσπονδιας .

Το οτι εχει ακουστει στο παρεθλον οτι οσο λιγοτεροι τοσο καλλίτερα ειναι λαθος . Το καθε σωματειο εχει την δυνατοτητα εαν απαρτιζεται απο ικανα στελεχη , να συγκεντρωσει τοσα πολλα χρηματα απο διοργανωσεις αγωνων και εκδηλωσεις , που δεν θα ειναι τιποτα το να αποκτησει παραπανω απο ενα μοντελοδρομιο , ετσι ωστε να αποφευγετε ο συνωστισμός .

Τα φορουμ ειναι το απολυτο εργαλειο πλεον των αερομοντελιστων . Απο εδω η φωνη μας θα ακουγεται ηχηρα στα αυτια ολων αυτων που νομιζαν τοσα χρονια οτι οι συλλογοι ειναι "σπιτι τους " .
    Τωρα πλεον δεν θα μπορουν να κανουν οτι θελουν και το εχουν παρει "χαμπαρι "

Αερομοντελιστες εισχωρηστε στους κολπους των συλλογων εαν θελετε να υπαρχει ενα καλύτερο αυριο για τον αερομοντελισμο .

Εαν δεν το κανετε θα παραμεινετε θεατες , θα πετατε μονοι σας , δεν θα βρισκετε εναν ανθρωπο να σας βοηθησει , θα προσγειωνεται τα αερομοντελα σας στο χωμα η θα πρεπει να πληρωνεται αδρα λιγα μετρα ασφαλτο .

Θελετε να σας ελεγχουν , να σας περιοριζουν , και να αποφασιζουν αυτοι οι λιγοι για εσας ? Οχι φυσικα . Νομιζετε οτι δεν το κανουν ?

Περιμενετε και θα δειτε !!!!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 13:19:30 από mastoras » Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Eraser
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 13:25:30 »

Εγω παντως τα περνω πισω αυτα που ειπα γιατι δεν με ενδιαφερει πια και μαλλον δεν τα εχω καταλαβει σωστα απλα μια κλασσικη μουρμουρα που ολα σου φταινε.

Εμενα το μονο προβλημα μου ειναι που θα πεταξω το ελικοπτερο μου σε πιο μοντελοδρομειο κοντα στην Αττικη γιατι ωραια η αλανα για αρχη αλλα μετα δεν γουσταρω.Τα Δερβενοχωρια που ειμαι γραμμενος μου κανουν απλα ο ενας απο τους 2 φιλους μου δεν γουσταρει.Μαλλον θα παω στον Ντουνι που εχει το μεγαλυτερο χωρο κιολας...

Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 14:18:32 »

Αερομοντελιστες εισχωρηστε στους κολπους των συλλογων εαν θελετε να υπαρχει ενα καλύτερο αυριο για τον αερομοντελισμο .

Εαν δεν το κανετε θα παραμεινετε θεατες , θα πετατε μονοι σας , δεν θα βρισκετε εναν ανθρωπο να σας βοηθησει , θα προσγειωνεται τα αερομοντελα σας στο χωμα η θα πρεπει να πληρωνεται αδρα λιγα μετρα ασφαλτο .

Συμφωνώ και επαυξάνω  Μαστορα  Thumbs up
    Όπως το κράτος δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός ,αλλά είμαστε όλοι εμείς  έτσι και ο αερομοντελισμός στην Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς οι ενταγμένοι σε λέσχες σωματεία στην Ομοσπονδία γενικότερα.

(Ας με συγχωρήσουν οι ανένταχτοι, όσοι είναι ανένταχτοι εξαιτίας της έλλειψης συλλόγου στο μέρος τους , με την προϋπόθεση ότι δεν είναι αρκετοί να συστήσουν σύλλογο)

όσοι δεν είναι ενταγμένοι καλλυπτωμενοι πίσω από οποιαδήποτε δυσλειτουργία του αερομοντελισμού στην Ελλάδα
    απλά δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να γκρινιάζουν
     .
    Οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά  την εκλαμβάνω σαν κίνηση εκ του πονηρού.

Θέλετε να έχετε λόγω στα πράγματα , να γκρινιάζεται , να προσφέρεται στην διάδοση του Hobby στην χώρα .

Ενταχθείτε

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 14:27:57 »

Geia xara

Synithos tin perissoteri grinia tin bgazoun oi entetagmenoi stous syllogous.Oi aploi montelistes den exoun tetoia sto myalo tous,para mono tin ptisi.
    Καταγράφηκε
    G.Hiotis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 14:45:28 »

Kαταρχιν θα συμφωνησω με τον dim sofos
    και επισης θα διαφωνησω με τον κ.Γιαννη Παξιμαδακη διοτι σε κατι αντιστοιχο που μετεχω , σε εναν συλλογο με αυτοκινητα αντικες  ,  καποια στιγμη αποφασισαμε να ιδρυσουμε ενα τοπικο σωματειο. Ξεκινησαμε με 14 μελη και 8 αυτοκινητα , και σε 2 χρονια γιναμε 20 μελη με 32 αυτοκινητα. Αποτελεσμα Huh Ημουν ιδρυτικο μελος και προεδρος, και  οχι απλως παραιτηθηκα , αλλα χαλασα και την σχεση μου με 2 μελη -φιλους γιατι δεν μπορουσα να δεχτω , αυταρχισμους ιδιορυθμιες πρωτοβουλιες , υστεροβουλιες , κλπ κλπ κλπ .....
    Παντως, μπραβο σε οσους αντεχουν  τα συλλογικα  συστηματα
    προτιμω την αλανα μου, και μοντελοδρομιο που ειμαι μελος  οταν εχω χρονο να πηγαινω ( αν και μια φορα πηγα μονο το 2007  Sad  )
    φιλικα
    Γιωργος Χιωτης
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 15:17:31 »

Απο τον Μαρτιο ειμαι μελος της ΕΑΘ και το θεωρω μεγαλη μου τιμη διοτι πραγματικα ειναι ενας συλλογος που αξιζει .

Σαν νεο μελος δεσμευτηκα να δουλεψω με οση δυναμη εχω , βοηθώντας  τον συλλογο μου και ολοι μαζι τους συλλογους των γειτονικών Νομων ετσι ωστε να δυναμωσουμε και να προσπαθησουμε ολοι μαζι για το καλύτερο .

Αυτο περιμενω να δω και μια μερα απο τους συλλογους στην Αθηνα . Απο εκει θα αντλησουν δυναμη ολοι οι συλλογοι ανα την Ελλαδα .
    Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 18:51:08 »

Γειά και χαρά σας,

Κατ' αρχήν θα συμφωνήσω με τον dim sofos και με τους ανένταχτους όσων αφορά το θέμα για την ελληνική πραγματικότητα. Δυστυχώς αυτοί που πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία είναι οι καταστηματάρχες όσων αφορά το θέμα των χώρων πτήσης και αυτό είναι καλό και για το μέλλον της επιχείρησής τους.....Δεν μπορεί να κάνουν εισαγωγές και πωλήσεις τόσσων εκατομμυρίων το χρόνο και να μην τους ενδιαφέρει να τα κάνουν περισσότερα στο μέλλον....ή να μην τους ενδιαφέρει αν γίνει κανένα ατύχημα ή ακόμα και δυστύχημα.....αν φερ'ειπείν μετά απο ένα δυστύχημα απαγορευτεί με βούλευμα η χρήση των ελεύθερων "αλανών"; Τότε μήπως αρχίσει νατους ενδιαφέρει; Τότε ενδεχομένως που οι πωλήσεις τους θα "πιάσουν πάτο"; Δεν μπορεί όλα να τα ρίχνουμε πια στην πολιτεία και στα σωματεία......πρέπει κάτι να γίνει αλλά απο τους παράγοντες που "καρπούνται κέρδη" απο αυτό που όλοι εμείς οι υπόλοιποι θεωρούμε hobby.....
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός όσων αφορά το γιατί....( η απάντηση βρίσκεται στην λέξη επένδυση που δυστυχώς οι περισσότεροι επαγγελματίες & επιχειρηματίες δεν ξέρουν)..
    Αντε και καλές πτήσεις επλίζω να πιάσουν τόπο αυτά που εγραψα σήμερα και να δούμε μερικές οργανωμένες πίστες - μοντελοδρόμια απο τους "επιχειρηματίες" που τόσα χρόνια μας αδειάζουν τις τσέπες.....
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 13 Απρ 2007, 22:05:37 »

Πριν γίνω "επαγγελματίας" ήμουν αρκετά χρόνια (μισή ζωή) μοντελιστής. Και τώρα είμαι αλλά δύσκολα πείθω πλέον όποιον δε με ξέρει. Τέλοσπάντων. Δεν έλεγα λοιπόν ποτέ μου ότι κάποιος μου αδειάζει τις τσέπες γιατί πολύ απλά ήταν επιλογή μου να διαθέτω τα λεφτά μου σε κάτι που μου αρέσει, τον μοντελισμό. Αλήθεια γιατί δεν άκουσα κανένα να μιλάει έτσι και για εκείνους που μας αδειάζουν τις τσέπες για να μας θανατώνουν λίγο λίγο με τσιγάρα, ποτά και διάφορες καταχρήσεις; Γιατί μιλάτε έτσι μόνο για τους επαγγελματίες στο μοντελισμό;
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2007, 00:37:05 »

Τρυφωνα εχεις απολυτο δικιο..
    Συμφωνω μαζι σου 
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2007, 01:09:53 »

Ο johnnie Red πολυ σωστα εστειλε το μηνυμα . Αλλα αυτο ειναι αλλου "παπα ευαγγελιο" και η κουβεντα δεν θα οδηγησει πουθενα .

Μιλησε για "παραγοντες" που καρπουνται κερδη και "επιχειρηματιες" σε εισαγωγικα . Δηλαδη αυτοι που κινούν τα νηματα στην αγορα του αερομοντελισμου , οι οποιοι ειναι κρυφοι αναγνωστες και τριβουν τα χερια τους απο οποιαδηποτε φαγωμαρα μεταξυ μας .

Ειναι οι ανθρωποι που θα μπορουσαν να σπονσοραρουν αθλητες , να στηριξουν σωματεια , να υλοποιήσουν οραματα . Δεν το κανουν ομως και δεν θα το κανουν ποτε , γιατι απλα και μονο ειναι σκληροι εμποροι και οχι αερομοντελιστες .

Ειναι οι ανθρωποι που δεν προκειται να κερασουν καφε σε πελατη , ουτε να ενδιαφερθουν για το προβλημα σου , αλλα ουτε και πρόκειται  να τους δει ανθρωπινο ματι σε μοντελοδρομιο η εκδηλωση .

Ειναι οι γνωστοι "γερολαδαδες " και οχι τα καταστηματα τις γειτονιας που απο το υστέρημα τους προσφερουν κανενα κυπελλο για τους αγωνες η κανενα δοχειο καυσιμο σε καποιον αγωνιζομενο . Thumbs up

Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Τα εχω παρει στο κρανιο .
    Μεταπήδηση σε: