Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 23:52:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 23:52:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 94
    Συνολικά: 96
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 22 23 24 [25] 26 27 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 70518 φορές)
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #360 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 15:50:01 »

Παράθεση
    Παράθεση
    Ολοι εμεις που εχουμε σπονσορα:Οταν σπαμε τα αεροπλανα μας δινουν καινουργια!
    Και φυσικα οι μπαταριες ειναι δωρεαν! Thumbs up
    [/quote]

φιλε jimpilot δεν μπορω να γνωριζω τα πλεονεκτηματα του " be sponsored" γιατι πολυ απλα δεν ειμαι .

εγω μιλησα με επιχειρηματα και παραδειγματα , και οχι με ειρωνικα σχολια που αφενος  και ειναι και πιο ευκολα για τον καθενα .

Το να σπονσοραρεσαι απο καποιον δεν ειναι κακο και φυσικα δεν εννοω αυτο , οταν ομως συμβαινει αυτο η κριτικη σου σε ανθρωπους και μαγαζια θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη  και αμεροληπτη .

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #361 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 16:46:28 »

Ετσι πως το πατε στο τελος θα κυρηξουμε Ημερα Εθνικης Εορτης του Μοντελισμου τα εγκαινια hobbyking στην Ελλαδα  Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Να επιμεληθει παρακαλω του παροντος καποιος Μοd να το γνωριζουν κ οι νεωτεροι που θα μπουν στο χομπυ. idiot2 idiot2 idiot2

Αληθεια ποιος ειναι ο ηρωας?Αν ειναι να γιορταζουμε και αυτον!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Ευχαριστω και χωρις φιλικα!!! Thumbs up Thumbs up Grin Grin
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #362 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 17:28:26 »

Ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται να μη μου έρχεται ειδοποίηση στα mail μου από αυτό εδώ το ποστ ? αν το βάλω σαν Spam όλα τα μαίλ απο το aeromodeling θα αναφέρονται σαν ενοχλητική αλληλογραφία..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #363 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 17:32:32 »

Ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται να μη μου έρχεται ειδοποίηση στα mail μου από αυτό εδώ το ποστ ? αν το βάλω σαν Spam όλα τα μαίλ απο το aeromodeling θα αναφέρονται σαν ενοχλητική αλληλογραφία..

Πατάς εκει που λεει ειδοποιηση και απερνεργοποιειται..!
    Καταγράφηκε
    newbie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #364 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 17:50:42 »

Εναλλακτικά μπορείς να διαχειριστείς τις ειδοποιήσεις σου από το Προφίλ --> Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #365 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 20:44:55 »

Πατάς εκει που λεει ειδοποιηση και απερνεργοποιειται..!

Να σαι καλά ρε Παύλο..βαρέθηκα να βλέπω ανούσια και επαναλαμβανόμενα σχόλια... Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #366 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 21:12:26 »

Να με συγχωρέσετε αν αυτό που θα πω είναι εκτός θέματος αλλά νομίζω ότι είναι εντός ...πνεύματος.
    Του πνεύματος της οικονομίας και αυτού που λέχθηκε από τον συναδελφο alexaglob.
    Ισως τελικά από όλο αυτό το χαμό και το κυνήγι που τρώμε με τα οικονομικά μέτρα την κρίση και
    όλο αυτό το χαμό μας βοηθήσει να βρούμε την χαμένη μας αθωότητα. Δεν θα γίνουμε οπωσδήποτε
    χαϊβάνια ούτε θα αποχαυνωθούμε αλλά θα επιστρέψουμε στα βασικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν από μερικά χρόνια
    που ένας μοντελιστής αρκετά μεγάλος στην ηλικία ανέβασε μία φωτογραφία που προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
    Έδειχνε αν δεν κάνω λάθος δύο φαντάρους κάπου κοντά στην αρχή της 10ετίας του 50 ή 60 σε κάποιο στρατόπεδο να κρατάνε με καμάρι ένα αεροπλανάκι.
    Το σχόλιο ήταν ότι ακόμα και στην θητεία του αυτός ο μοντελιστής είχε βρεί τον χρόνο και τα υλικά (ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΦΑΣΙΑ) και σκάρωσε στο πι και φι ένα
    αεροπλανάκι. Τι θέλω να πω? Δεν έχει σημασία ρε παιδιά ούτε η οικονομική κρίση ούτε ο ΗΚ ή ο Hoelein αλλά τι έχουμε στην καρδία.
    Εγώ προσωπικά ακόμα και αν φτάσω να φτιάχνω αεροπλάνα ακόμα και με ξύλα από καφάσια ή λαστιχοκίνητα θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω.
    Σε καμία όμως περίπτωση δεν ........... προκειται να πεθάνω αεροπορικά κουφάλα (Οικονομικέ Πολιτικέ Τροϊκανέ) ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.
    Ακόμα και σαϊτες να φτάσω να πετάω πάντα θα πετάω!!!! Μην μασάτε!!!!!
    Καταγράφηκε

dodos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #367 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 23:42:26 »

Να με συγχωρέσετε αν αυτό που θα πω είναι εκτός θέματος αλλά νομίζω ότι είναι εντός ...πνεύματος.
    Του πνεύματος της οικονομίας και αυτού που λέχθηκε από τον συναδελφο alexaglob.
    Ισως τελικά από όλο αυτό το χαμό και το κυνήγι που τρώμε με τα οικονομικά μέτρα την κρίση και
    όλο αυτό το χαμό μας βοηθήσει να βρούμε την χαμένη μας αθωότητα. Δεν θα γίνουμε οπωσδήποτε
    χαϊβάνια ούτε θα αποχαυνωθούμε αλλά θα επιστρέψουμε στα βασικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν από μερικά χρόνια
    που ένας μοντελιστής αρκετά μεγάλος στην ηλικία ανέβασε μία φωτογραφία που προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
    Έδειχνε αν δεν κάνω λάθος δύο φαντάρους κάπου κοντά στην αρχή της 10ετίας του 50 ή 60 σε κάποιο στρατόπεδο να κρατάνε με καμάρι ένα αεροπλανάκι.
    Το σχόλιο ήταν ότι ακόμα και στην θητεία του αυτός ο μοντελιστής είχε βρεί τον χρόνο και τα υλικά (ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΦΑΣΙΑ) και σκάρωσε στο πι και φι ένα
    αεροπλανάκι. Τι θέλω να πω? Δεν έχει σημασία ρε παιδιά ούτε η οικονομική κρίση ούτε ο ΗΚ ή ο Hoelein αλλά τι έχουμε στην καρδία.
    Εγώ προσωπικά ακόμα και αν φτάσω να φτιάχνω αεροπλάνα ακόμα και με ξύλα από καφάσια ή λαστιχοκίνητα θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω.
    Σε καμία όμως περίπτωση δεν ........... προκειται να πεθάνω αεροπορικά κουφάλα (Οικονομικέ Πολιτικέ Τροϊκανέ) ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.
    Ακόμα και σαϊτες να φτάσω να πετάω πάντα θα πετάω!!!! Μην μασάτε!!!!!

+++ 100000000000   Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #368 στις: Δευτέρα, 12 Σεπ 2011, 23:51:59 »

ο φίλος Θάνος εβαλε μια ομορφη προοπτική στο θέμα, τα παλαιότερα χρόνια ηταν διαφορετικά, και τα ακόμη πιο παλιά χρόνια που ηταν ακόμη  πιο δύσκολα καποιοι Ανθρωποι ηταν ειναι και θα ειναι πάντα Αερομοντελιστές.

Ειναι μια καλη ευκαιρία για να ερθει το θέμα σε μια αλλη βάση, ποιοτική με συναίσθημα, με λογική, με αρκετή μαγεία, και μας δείχνει οτι Αερομοντελιστής εισαι παντού, και το ομορφο δαιμόνιο που εχουμε μας κάνει παντού να βρισκουμε υλικά, και με μπόλικο μεράκι να.......πετάξουμε.

Ετσι λοιπόν Πάσχα του 1968 στι Σερρες, στρατευμένος ο ΠάνΣοφος , εχοντας παρει μαζί του απο Αθήνα, μόνο μια μηχανη osmax και μια ελικα, και ενα μπουζι, προσπάθησε κοιταξε γύρω του τι υπήρχε στην Μονάδα διαθέσιμο απο πλευράς υλικου για να φτιάξει τι αλλο?    ενα μοντέλο!!!!!

Τα πηδάλια ηταν απο χαρτονι (οντουλε) με ενισχυση απο καλαμάκια απο σουβλάκια, μεντεσέδες απο πανί, η ατρακτός με ξύλο απο καφάσια, οι αεροτομές παλι απο χαρτόνι, και δοκάρια απο καλάμι.

Η ζάντες φτιάχτηκαν στον τορνο του στρατοπέδου απο αλουμίνιο, τα ατσάλια απο ακτίνες ποδηλάτου, και τα λάστιχα απο κλεμένες σαγιονάρες.

Η λαβή του Δέσμιου απο ξύλο και τα συρματα ελεγχου απο  καλής ποιοτητας σπάγγο!!!!!!

Επειτα απο αυτήν την ομορφη υπενθύμιση του pappy (θάνου) , και απο το αρχειο του ΠάνΣοφού η ιστορία ειναι παράδειγμα προς μίμηση, και στις φωτο φαινεται η κατασκευη του αερομοντελου καθώς και η πτήση του.

Πιστευω αυτη η ιστορια να μας δώσει να καταλάβουμε κατι απο αξίες,  και να μας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις!!!!!!   διοτι αυτο που εχω καταλάβει προσωπικα ειναι οτι σκεπτόμαστε λιγότερο και γραφουμε περισσότερο.

Βαγγέλης

Υ.Γ. Οι πολιτικοί εγιναν αναλυτές της οικονομικής κρίσης και των τραπεζών, .........και καποιοι μοντελοκαταναλωτές εγιναν αναλυτές των εμπόρων  

* CONTROLINE3 223.jpg (62.08 KB, 795x622 - εμφανίστηκε 651 φορές.)

* CONTROLINE3 445 (Small).jpg (40.08 KB, 669x480 - εμφανίστηκε 691 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #369 στις: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 00:38:50 »

Υ.Γ. Οι πολιτικοί εγιναν αναλυτές της οικονομικής κρίσης και των τραπεζών, .........και καποιοι μοντελοκαταναλωτές εγιναν αναλυτές των εμπόρων  

+10000000  Thumbs up   Thumbs up   Thumbs up
    Καταγράφηκε
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #370 στις: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 01:14:02 »

+10000000  Thumbs up   Thumbs up   Thumbs up

+10000000 Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Και παραφράζωντας την υπόγραφή του Στέφανου

Ο μοντελισμός δεν είναι Playstation gadgetomania
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    stav
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #371 στις: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 09:02:19 »

Πραγματικα λυπαμαι που καποιοι παλιοι (ή καποιοι λιγοτερο παλιοι) του χωρου αντι να υπερθεματισουν την οποια προσπαθεια για φθηνοτερα αγαθα (που θα εχει κ ως αποτελεσμα βρε αδερφε την ενασχοληση ακομα περισσοτερων με το hobby, ειδικα στην δυσκολη αυτη περιοδο που ολοι κοβουμε απο παντου), την κατακεραυνουν και πιανονται απο καποια οικονομικου περιεχομενου παραδειγματα που αναφερθηκαν στο νημα αυτο, προκειμενου να ειρωνευτουν ή να χλευασουν...

Σε καποιο νεο (στο χωρο, οχι γενικα) δινεται η εντυπωση οτι υπαρχουν αλλου ειδους "καναλια", "φιλιες" και "διαδυνδεσεις" που εχουν δημιουργηθει ολα αυτα τα χρονια, και που οδηγουν στην αναλογη ληψη θεσεων...και βεβαια τι πιο "πιασαρικο" μετα τις ειρωνιες (καμια φορα κ πριν, σε μορφη προλογου αν θελετε) απο ενα ωραιο περιτυλιγμα με μια παλια ιστορια, ετσι για την νοσταλγικο του πραγματος (αλλα και για να ισχυριστουμε εμμεσως οτι ο λογος μας εχει πιο βαρυνουσα σημασια απο το λογο του "νεουδιου" που μολις γραφτηκε στο φορουμ...)...Κυριοι σας αρεσει δεν σας αρεσει το θεμα ειναι η τσεπη μας...μπορει σε αλλα θεματα (πτητικα ή κατασκευαστικα) να εχετε μεγαλυτερη εμπειρια και κανεις δεν το παραβλεπει και δεν το σεβεται, ομως εδω ομως το θεμα ειναι αλλο, και δεν εμπιπτει μονο της δικη σας "σοφιας"...

Βγαινει ο ενας και βριζει (..και που παρεπιμπτοντως ουτε καν ορθογραφια δεν ξερει, τρομαρα του), και ολα καλα...ουτε μια παρατηρηση απο την ομαδα διαχειρησης...βγαινει ο αλλος και ειρωνευεται παλι ολα καλα και καμια παρατηρηση..αναρωτιεμαι αν οι "απεναντι", αυτοι ντε που ασχολουνται με το οικονομικο του θεματος, απαντησουν με τον ιδιο τροπο τι αντιμετωπιση θα λαβουν....

Το εχω ξαναγραψει κ θα το ξαναγραψω...στο μοντελισμο επανεκαμψα περσυ μετα απο αρκετα χρονια απουσιας για διαφορους λογους...κανοντας λοιπον ενα  απλο search στο google για να ξαναερθω σε επαφη με το χωρο ειδα τι?? οτι για ενα τοσου μικρου βεληνεκους hobby (στη χωρα μας τουλαχιστον) υπαρχουν 4-5 διαφορετικα φορουμ...τι εντυπωση κανει αυτο νομιζετε σε καποιο νεοεισελθομενο?? και μη μου πειτε το κλισε "δημοκρατια εχουμε οποιος θελει ανοιγει ο,τι φορουμ θελει"...Οποιος κατσει κ διαβασει καποια παλια νηματα εδω μεσα με τρομερη πλοκη κ παρασκηνιο, ειτε για επιτροπες, ειτε για λεσχες, ειτε για αγωνες, ειτε για μοντελοδρομια σε Ελληνικο κ δεν ξερω και εγω που αλλου, μια μυρωδια θα την παρει για το λογο υπαρξης των τοσων φορουμ, δεν νομιζετε??  Αν αυτη την "μυρωδια" την συνδυασει με τον "πολεμο" που γινεται απο καποιους, σ οσους λενε οτι θελουμε να αγοραζουμε σε λογικες τιμες, και που κανουν ερευνα αγορας και συγκρινουν, τι συμπερασμα νομιζετε οτι θα βγαλουν??

Κλεινοντας (και επειδη βγηκα κ λιγο off topic) θα πω το εξης...καλως ανοιξε η αντιπροσωπεια και καλες δουλειες να εχει..ομως αναποφευκτα η συγκριση ειτε με ΗΚ ειτε με Γερμανια θα ειναι καθημερινη οσον αφορα τις τιμες...αυτο ειναι λοιπον το "στοιχημα" που πρεπει να κερδισει αν θελει να πετυχει, και αυτο το νοημα εχουν οσα παραδειγματα οικονομικου περιεχομενου αναφερθηκαν κατα καιρους..."εισαι κυριε ΗΚ Greece κοντα τις τιμες που θα ειχαμε αν παραγγελναμε απο αλλου? Κερδισες...δεν εισαι?? λυπαμαι αλλα θα κοιταξω πρωτα την τσεπη μου και μετα τη δικη σου"...τι πιο ξεκαθαρο και λογικο απο αυτο???

Λυπαμαι αν καποιοι φερονται τοσο κοντοφθαλμα κ αυτο το νοημα το εχασαν αρχιζοντας να κατηγορουν αλλους για "manipulation" στις τιμες του αντιπροσωπου...το δασος κοιταμε παιδια...οχι το δεντρο....
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #372 στις: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 16:44:43 »

φιλε stav ,

ειναι  πολυ ευχαριστο (τουλαχιστον για εμενα ) να βλεπω οτι πραγματι υπαρχουν  "γατες " στον μοντελισμο που πιανουν το νοημα της συζητησης , και γενικοτερα του σχολιασμου των τιμων .

κυριοι που βαλθηκατε να μας βγαλετε αναλυτες - οικονομολογους -  κ.τ.λ - μεχρι  ακουστηκε οτι επιβαλουμε και υποδεικνύουμε στους μαγαζατορες τις τιμες .............;;;;;;;;;;

προσωπικα δεν υποδεικνύω  ουτε επιβαλω αλλα ΑΠΑΙΤΩ να με σεβονται σαν πελατη και σαν ανθρωπο .

+1000
    Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #373 στις: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 16:58:15 »

Δεν υπαγορεύουμε απο που θα ψωνίζετε, γίνεται μια προσπάθεια να εξηγηθεί οτι

Τιμές Κίνας είναι φορολογικά αδύνατο να υπάρξουν στην Ελληνική αγορά, όσο και να προσπαθήσουν είτε οι νέοι είτε οι παλιοί

Και αν θες κάτι για να κάνεις το χόμπι σου ακόμα πιο φθηνά υπάρχει η απο εξ΄'αρχής κατασκευή κάτι που μπορείς να δεις και εδ'ω
    http://www.parasxosrc.gr/?page_id=14 και συγκεκριμένα απο το άρθρο του "Μάρτιος 2005"

Η ενασχόληση αυτή είναι αρκετές φορές μια συμβουλή που δίνουν οι παλιοί στους νέους, γιατί ανοίγει και άλλους ορίζοντες γνώσης.
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    stav
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #374 στις: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 17:21:16 »

Δεν νομιζω ρε παιδια να ζητησε κανεις τιμες Κινας....ειναι προφανεστατα ουτοπικο κατι τετοιο....
    (για να μην γινονται κ παρανοησεις...το "αλλου" στην προταση που χρησιμοποιησα στο ποστ μου πιο πανω σχετικα με τις τιμες, προφανως αναφερεται στο ΗΚ Γερμανιας και οχι στο ΗΚ Κινας)...
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 13 Σεπ 2011, 17:45:39 από stav » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 22 23 24 [25] 26 27 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: