Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 18:42:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 18:42:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 43
    Συνολικά: 44
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 24 25 26 [27] 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 68735 φορές)
    AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ποτέ μην ανταλλάσσεις την τύχη με την ικανότητα

« Απάντηση #390 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 09:38:08 »

....κοιτάζοντας λίγο πιο βαθιά το θέμα διαπιστώνω τελικά ότι  πολύ κακό για το τίποτα (HK). εάν είχαμε αφιερώσει 27 σελίδες στην διάδοση και γνωριμία του μοντελισμού προς νέους ανθρώπους πχ παιδιά γυμνασίου λυκείου ίσος σε μερικά χρονια να είχαμε (τρελούς επιστήμονες) και σύχρονους ικάρους.όλοι έχουμε ένα μοντέλο το οποιο θα μπορουσε άνετα να μύηση στον μοντελισμό και άλλους νέους, με σωστές βάσης πραγματική βοήθεια και ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΥΛΑ 
    ....!!!! τώρα όσο για τα καταστήματα ας πουλάνε ότι και όσο θέλουν δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε τιμολογιακή πολιτική.φανταστείτε όμως αντί για 10 μοντελιστές πελάτες να είχανε 20 25 τότε δεν θα ήταν καλύτερα για όλους.αφήστε λοιπόν τις τιμές και ας πιάσουμε κάνα πιτσιρικα να του μάθουμε κάνα ρολ και καμια λούπα!!!!
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    akisazi
    Aeromodeller Jr. member
    **

akisazi

« Απάντηση #391 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 09:56:01 »

....κοιτάζοντας λίγο πιο βαθιά το θέμα διαπιστώνω τελικά ότι  πολύ κακό για το τίποτα (HK). εάν είχαμε αφιερώσει 27 σελίδες στην διάδοση και γνωριμία του μοντελισμού προς νέους ανθρώπους πχ παιδιά γυμνασίου λυκείου ίσος σε μερικά χρονια να είχαμε (τρελούς επιστήμονες) και σύχρονους ικάρους.όλοι έχουμε ένα μοντέλο το οποιο θα μπορουσε άνετα να μύηση στον μοντελισμό και άλλους νέους, με σωστές βάσης πραγματική βοήθεια και ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΥΛΑ 
    ....!!!! τώρα όσο για τα καταστήματα ας πουλάνε ότι και όσο θέλουν δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε τιμολογιακή πολιτική.φανταστείτε όμως αντί για 10 μοντελιστές πελάτες να είχανε 20 25 τότε δεν θα ήταν καλύτερα για όλους.αφήστε λοιπόν τις τιμές και ας πιάσουμε κάνα πιτσιρικα να του μάθουμε κάνα ρολ και καμια λούπα!!!!

+1000000  Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    kolotoympas
    Board moderator

« Απάντηση #392 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 10:09:11 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up   

Τελος!
    Καταγράφηκε

Ή Αστοχία Υλικού Ή Μ…κια Τεχνικού!
    kolotoympas Youtube
    kolotoympas Vimeo
    alexaglob
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #393 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 10:21:24 »

Υπερθεματίζω ως προς τις κινήσεις να μυηθούν οι νέοι στον μοντελισμό για πολλούς λόγους και πιο σημαντικό το ότι θα τους κρατήσει μακριά από άλλες ενασχολήσεις και θα αναπτυχθούν η άμιλλα, η καινοτομία και εφευρετικότητα.

Αυτό όμως έχει να κάνει και με την δυνατότητα πρόσβασης στο υλικό.
    Εδώ υπεισέρχονται οι τιμές, όπου νομίζω ότι σαφώς δεν μπορούμε να υποδείξουμε την τιμολογιακή πολιτική των καταστημάτων, μπορούμε όμως να την αμφισβητήσουμε ως καταναλωτές και να ενεργοποιήσομε τουλάχιστον τον κανόνα προσφοράς και ζήτησης.
    Γιατί όταν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το χόμπυ, βλέπει μια τιμή και νομίζει ότι αυτή πρέπει να είναι, ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει εύκολα όταν το βαλλάντιο δεν φθάνει.

Εκτός και αν το χόμπυ είναι μόνο για εύπορους οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για  επέκταση αλλά προφανώς για μείωση την περίοδο αυτή.

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #394 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 12:09:29 »

Από την Κίνα μέχρι την Αθήνα πως θα έρθει??  idiot2
    Πετώντας και τζάμπα??
    Στην τιμή που έχει το κατάστημα δεν περιέχονται μέσα και μεταφορικά?? Wink
    Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις απόψε??  Cheesy    Grin   Grin

Υ.Γ. Αντε καληνύχτα!!!

Και παλι αυτη η συγκριση ΔΕΝ ειναι σωστη. Γιατι ναι μεν απο την Κινα εχει κοστος μεταφορικο, αλλα και απο το ελληνικο storefront θα εχει κοστος μεταφορικων εαν θελησεις να τα παραλαβεις στο σπιτι σου η στο ταχυδρομειο της περιοχης σου.
    Μπορει εγω που μενω 10 λεπτα με το μηχανακι να πεταγομαι να περνω οτι θελω αλλα πως θα παραλαβεις εσυ απο την Καρυστο φιλε Μαρκο; Να προσθεσουμε μεσα και βενζινες και διοδια;
    ΥΓ Αντε καλημερα 
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    akisazi
    Aeromodeller Jr. member
    **

akisazi

« Απάντηση #395 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 12:21:38 »

Πετώντας και τζάμπα??

Υ.Γ. Αντε καληνύχτα!!!

Και παλι αυτη η συγκριση ΔΕΝ ειναι σωστη. Γιατι ναι μεν απο την Κινα εχει κοστος μεταφορικο, αλλα και απο το ελληνικο storefront θα εχει κοστος μεταφορικων εαν θελησεις να τα παραλαβεις στο σπιτι σου η στο ταχυδρομειο της περιοχης σου.
    Μπορει εγω που μενω 10 λεπτα με το μηχανακι να πεταγομαι να περνω οτι θελω αλλα πως θα παραλαβεις εσυ απο την Καρυστο φιλε Μαρκο; Να προσθεσουμε μεσα και βενζινες και διοδια;
    ΥΓ Αντε καλημερα  

Εμ πές τα Χρυσόστομε γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα, τους δείχνεις το φεγγάρι και αυτοί κοιτούν το δάχτυλο  Thumbs up Αυτά και άντε γειά, το κουράσαμε το πράγμα  Grin Grin
    Καταγράφηκε
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #396 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 14:45:04 »

Η αμφισβήτηση σε αρκετά θέματα είναι δεδομένη και δημιουργεί εύγλωτες απορίες. Υπάρχουν όμως και εύγλωτες απαντήσεις που πρέπει να ειπωθούν φτάνει να γίνεται σε εποικοδομητικό περιβάλλον.

Στην αγορά σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι πλέον για την αναζήτηση του φθηνού, αλλά η διαφοροποίηση τιμών που έχει προκύψε, είναι παρόμοια και με άλλες Ελληνοποιημένες εταιρίες του εξωτερικού, Praktiker, Lidl, Leroy Merlin κλπ κλπ γιατί θα πρέπει να αποτελέσει εξαίρεση και ο ΗΚ Αθήνας.
      Μια πιθανή απάντηση που έχω είναι οτι ίσως λανθασμένα συγκρίνουμε βάση της ευκολίας που έχουμε σαν ιδιώτες να περάσουμε αφορολόγητα απο Κίνα.

Το χρηματικό εύρος του μοντελισμού, απο την άλλη, δεν πρέπει να περιορίζεται σε συνάλαγμα ευρώ, δολάριο, γιεν αλλά μπορούμε να το υπολογίσουμε και σε εργατώρες εγώ σαν "παλιός" δεν μπορώ να περιοριστώ χρηματικά απο το χόμπι (αν και έκοψα το τσιγάρο για χάρη του) γιατί έχω την δυνατότητα της κατασκευής και χρησιμοποιώ τα ήδη υπάρχοντα.
      Αναφορικά το πρώτο μου μοντέλο ήταν (το'χω ακόμα) σε μορφή κιτ το έφτιαξα και το πέταξα μετά απο 1 χρόνο. Άρα πιστεύω ο μοντελισμός απευθύνετε και σε αυτούς που είναι πλούσιοι σε όρεξη και υπομονή
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #397 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 21:17:57 »

Πετώντας και τζάμπα??

Υ.Γ. Αντε καληνύχτα!!!

ΥΓ Αντε καλημερα 

Καμία σύγκριση δεν είναι σωστή Παναγιώτη όπως και να το κάνουμε!! Wink

Απλώς η παρέμβασή μου ήταν διότι έβγαιναν λανθασμένα συμπεράσματα που μπορούν να οδηγήσουν
    σε λάθος κινήσεις από φίλους που ξεκινούν τώρα τον αερομοντελισμό!!
    Δεν είδα κανέναν να κάνει ανάλυση τιμών σε ηλεκτρικές συσκευές που έχουμε όλοι στα σπίτια μας, διότι από την
    μια δεν ξέρουμε την πηγή και από την άλλη δεν μας συμφέρει να φέρουμε από έξω λόγου βάρους, λόγου τελωνείου
    και λόγου εγγύησης!!
    Οταν πας π.χ. Κωτσόβολο δεν το ξέρεις ότι αυτό που πληρώνεις έχει μέσα εκτός από το κέρδος μεταφορικά και ΦΠΑ??
    Δεν νομίζω να κοιτάς και εσύ το δάχτυλο όπως ο φίλος akisazi?? Wink
    Μόλις την βρήκαμε την πηγή για τα ε/π γίναμε "όλοι" οικονομολογικοί αναλυτές!!  
    Φίλε Παναγιώτη πόσες φορές έχεις πληρώσει 3€ για έξοδα τελωνείου για να σου πω ότι τόσα χρειάζονται για να έρθει
    μία μπαταρία; στην Κάρυστο, με 7€ μαζί με έξοδα αντικαταβολής έστειλα (πούλησα) ένα ε/π φτιαγμένο στην Κρήτη!!!
    Αυτά από εμένα και πιστεύω να σταματάμε εδώ!!! Thumbs up
    Υ.Γ. Αντε καλησπέρα!!!

Καταγράφηκε
    KATANAS
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #398 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 21:56:54 »

Δηλαδη για ονομα του θεου! Cheesy Cheesy
    Σας παρακολουθω τοσες μερες να εχετε στησει δυο μετεριζια και να πολεματε απο την μια οι φιλοδιαμαντηδες και απο την αλλοι οι φιλοχομπηκινκηδες!
    χαχχαχχαχα*
    Απλα ειναι τα πραγματα,οπως σε ολα τα πραγματα(παπουτσια,βιβλια,ρουχα, ρολογια,κλπ) ετσι και εδω, το ιντερνετ εχει κανει ολο τον κοσμο μαγαζι μας!
    Βλεπεις , συγκρινεις αγοραζεις!Και εμεις σαν πελατες θελουμε να εχουμε το ιδιο προιον ποιο φνηνα αλλα και ο καταστηματαρχης διαλεγει- κανει υπολογισμους-σε τι περιθωρια κερδους θελει να κινηθει!Θα μπορουσε για παραδειγμα να δουλεψει σε τιμες κοστους,να εχει μικρο κερδος και πολλους πελατες ή το αντιστροφο,στα χερια του το καρπουζι στα χερια του και το μαχαιρι!Στο χερι μας ειναι απο που θα παρουμε καρπουζι!
    Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε!
    Και για να σας δωσω ενα παραδειγμα:αγοραζα ενα ξενο περιοδικο απο φιλο περιπτερα που ειχε τιμη 9 ευρώ το τευχος,και οταν του ειπα οτι με 29 δολλαρια παίρνω συνδρομη  ενος ετους  μου ειπε ο ανθρωπος οτι παρτο απο εκει,εμενα δε με συμφερει να στο πουλησω ποιο φθηνα!Ετσι ειναι τα πραγματα!

Φιλικα Δημητρης

*Πλακα κανω μην μου την πεσετε ολοι μαζι! Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

My first plane was katana!
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #399 στις: Σάββατο, 17 Σεπ 2011, 23:12:06 »

Μα καλά δεν βαρεθήκατε ?
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #400 στις: Κυριακή, 18 Σεπ 2011, 01:32:23 »

Δηλαδη για ονομα του θεου! Cheesy Cheesy
    Σας παρακολουθω τοσες μερες να εχετε στησει δυο μετεριζια και να πολεματε απο την μια οι φιλοδιαμαντηδες και απο την αλλοι οι φιλοχομπηκινκηδες!
    χαχχαχχαχα*
    Απλα ειναι τα πραγματα,οπως σε ολα τα πραγματα(παπουτσια,βιβλια,ρουχα, ρολογια,κλπ) ετσι και εδω, το ιντερνετ εχει κανει ολο τον κοσμο μαγαζι μας!
    Βλεπεις , συγκρινεις αγοραζεις!Και εμεις σαν πελατες θελουμε να εχουμε το ιδιο προιον ποιο φνηνα αλλα και ο καταστηματαρχης διαλεγει- κανει υπολογισμους-σε τι περιθωρια κερδους θελει να κινηθει!Θα μπορουσε για παραδειγμα να δουλεψει σε τιμες κοστους,να εχει μικρο κερδος και πολλους πελατες ή το αντιστροφο,στα χερια του το καρπουζι στα χερια του και το μαχαιρι!Στο χερι μας ειναι απο που θα παρουμε καρπουζι!
    Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε!
    Και για να σας δωσω ενα παραδειγμα:αγοραζα ενα ξενο περιοδικο απο φιλο περιπτερα που ειχε τιμη 9 ευρώ το τευχος,και οταν του ειπα οτι με 29 δολλαρια παίρνω συνδρομη  ενος ετους  μου ειπε ο ανθρωπος οτι παρτο απο εκει,εμενα δε με συμφερει να στο πουλησω ποιο φθηνα!Ετσι ειναι τα πραγματα!

Φιλικα Δημητρης

*Πλακα κανω μην μου την πεσετε ολοι μαζι! Grin Grin Grin Grin

Φίλε μου έτσι είναι και πολύ καλά τα λες!!! Thumbs up   Thumbs up

Αμα ψάξεις όλες αυτές τις σελίδες θα δεις από τα ποσταρήματά μου ότι ούτε φιλοδιαμαντής είμαι αλλά
    και ούτε  φιλοχομπηκινικής είμαι!!!       Grin
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #401 στις: Παρασκευή, 23 Σεπ 2011, 10:38:08 »

τελικα η συζητηση καταντισε σαν  βραδινο δελτιο ειδησεων οπου καθε λογης νοματεος :                                                                                            οικονομολογος - φραγκοφονιας - ενθερμος υποστηρικτης ΗΚ - ασχετος - νεος - παλιος ............................ή  αν προτιματε σε πιστη αντιγραφη των ελληνικων
    δρομενων :
    ξεπουλημενος δημοσιογραφος , βολεμενος , αντιπολιτευση , φανατικος ΚΚΕ , περαστικος προς χαρην 1λεπτου διασημοτητας ...............................

Οσο εντονα ξεκινησε δημιουργοντας τον θορυβο που επρεπε , τοσο ατονα  και αθορυβα τελειωσε .......................ακριβως οπως τα δελτια ειδησεων .

τα παραπανω σχολια προς χαρην αστειισμου[/b] χωρις καμια ταυτηση με προσωπα και καταστασεις  που ελαβαν μερος στην επι 27 σελιδων συζητηση
    ( εκ των οποιων και εγω .)

τελος.
    Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #402 στις: Παρασκευή, 23 Σεπ 2011, 11:42:46 »

Τωρα σταματατε, στο καλυτερο;;;
    Εγω λεω οτι το HK Athens FrontStore ειναι αδικαιολογητα  ακριβο.
    Εσεις τι λετε;;;;;
    Καταγράφηκε
    kolotoympas
    Board moderator

« Απάντηση #403 στις: Παρασκευή, 23 Σεπ 2011, 11:51:22 »

Να σε ρωτήσω, Δούλευες παλιά στα καράβια?
    http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM   Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

Ή Αστοχία Υλικού Ή Μ…κια Τεχνικού!
    kolotoympas Youtube
    kolotoympas Vimeo
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #404 στις: Παρασκευή, 23 Σεπ 2011, 12:05:32 »

Τωρα σταματατε, στο καλυτερο;;;
    Παράθεση
    Εγω λεω οτι το HK Athens FrontStore ειναι αδικαιολογητα  ακριβο.
    Εσεις τι λετε;;;;;

θα συμφωνησω μαζι σου  Thumbs up, αντε αλλο ενα γυρο μιας και το θελει ο λαος ..... laugh
    Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    Σελίδες: 1 ... 24 25 26 [27] 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: