Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 01:18:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 01:18:34

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 59
    Συνολικά: 59
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 70574 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #255 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:49:54 »

Παύλο θα απαντηθεί σύντομα το ερώτημά σου καθώς δεν έχω πάρει ξεκάθαρη απάντηση κι εγώ γιαυτό το θέμα...
    Λίγη υπομονή!

Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια κενά..! Περιμένουμε μιας και ειναι πολυ σημαντική η εγγύηση της Lipo !!

Δεν ειναι λογικο να υπαρχουν τετοια κενα Παυλο και εξηγουμε Αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο εδω αντιπροσωπος τοτε ο κινεζος ουσιαστικα κλεινει την πορτα των πωλησεων του στη λιανικη και λειτουργει στην ελλαδα μονο μεσω του αντιπροσωπου γιατι ποιος λογικος ανθρωπος θα ρισκαρει να κανει αγορα απευθειας απο τον κινεζο για να γλυτωσει λιγα ευρω οταν εδω θα το βρει σχεδον στην ιδια τιμη και θα εχει και την εγγυηση του?

Κοιταξε να δεις μεχρι τωρα  εχουν ανοιξει αρκετα  παραρτηματα, αλλα ο κινεζος νομιζω πως πουλαει παντου..! Δν νομιζω να σταματησει να πουλάει Ελλάδα..!
    Για εμένα ειναι οτι πρεπει αυτη η κίνηση διότι δν ξέρω τι σκατα νόμος θα βγει αργότερα για την μεταφόρα των λιπο..
    Οπότε τωρα ξέρω οτι τουλαχιστον θα τις εχω..! Αρκει να μεινουν οι τιμές χαμηλά όπως είδη είναι στα προιοντα που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ εμενα..!!!!

Οσο για το κενό λογικο ειναι οτι ειναι μια νεα επιχειρηση όπου δν αποφασίζει μονη της αλλα εχει απο πίσω μεγάλα κεφάλια , οποτε λογικό ειναι κάποια θεματακια να υπάρξουν στην αρχή..!
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #256 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 17:04:22 »

Παύλο θα απαντηθεί σύντομα το ερώτημά σου καθώς δεν έχω πάρει ξεκάθαρη απάντηση κι εγώ γιαυτό το θέμα...
    Λίγη υπομονή!

Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια κενά..! Περιμένουμε μιας και ειναι πολυ σημαντική η εγγύηση της Lipo !!

Δεν ειναι λογικο να υπαρχουν τετοια κενα Παυλο και εξηγουμε Αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο εδω αντιπροσωπος τοτε ο κινεζος ουσιαστικα κλεινει την πορτα των πωλησεων του στη λιανικη και λειτουργει στην ελλαδα μονο μεσω του αντιπροσωπου γιατι ποιος λογικος ανθρωπος θα ρισκαρει να κανει αγορα απευθειας απο τον κινεζο για να γλυτωσει λιγα ευρω οταν εδω θα το βρει σχεδον στην ιδια τιμη και θα εχει και την εγγυηση του?

Κοιταξε να δεις μεχρι τωρα  εχουν ανοιξει αρκετα  παραρτηματα, αλλα ο κινεζος νομιζω πως πουλαει παντου..! Δν νομιζω να σταματησει να πουλάει Ελλάδα..!
    Για εμένα ειναι οτι πρεπει αυτη η κίνηση διότι δν ξέρω τι σκατα νόμος θα βγει αργότερα για την μεταφόρα των λιπο..
    Οπότε τωρα ξέρω οτι τουλαχιστον θα τις εχω..! Αρκει να μεινουν οι τιμές χαμηλά όπως είδη είναι στα προιοντα που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ εμενα..!!!!

Οσο για το κενό λογικο ειναι οτι ειναι μια νεα επιχειρηση όπου δν αποφασίζει μονη της αλλα εχει απο πίσω μεγάλα κεφάλια , οποτε λογικό ειναι κάποια θεματακια να υπάρξουν στην αρχή..!

Παυλο μου δεν ειπα οτι θα σταματησει να πουλαει στην Ελλαδα ο κινεζος απλα λεω οτι καθιστα μονοδρομο την αγορα απο εδω λογο της εγγυησης και της μικρης διαφορας τιμης. Ειναι δηλαδη σαν να χαριζει τους πελατες του στον εδω αντιπροσωπο. Το θεωρεις λογικο απο την πλευρα του?
    Καταγράφηκε
    nickboul
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #257 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 17:13:33 »

Και κατι αλλο που δεν ακουστηκε είναι οτι εγω αγοραζα τα leds 15 € απο το ιδιο καταστημα φυσικα ιδια μαρκα, τυπος μοντελο κλπ και μην μου πειτε οτι τωρα ως δια μαγειας τα 15€ εγιναν 6 άρα καλα μας κλεβατε τοσο καιρο με υπερδιπλασιες τιμες. Γιατι και στα 6€ εχετε κερδος και ΦΠΑ οπως μας ειπατε. Περαστικα μας τοτε που σας καναμε μαγκες και σας δωσαμε το κεφαλαιο να γινεται ΗΚ. Οπως επίσης και το καλώδιο σιλικονης (ακομα με τσουζει) απο 5 ευρο τοσο καιρό τώρα έχει 3 διπλάσια τιμή και αυτό .... και πολλά άλλα που εχω ψωνίσει. Όπως επίσης 30Α plush ESC 29€ και τωρα 16€ ... όχι φιλε μου, εισαι θεός! Turnigy watt meter τόσο καιρό 35ευρο και τωρα 27ευρο με μεταφορικα με ΦΠΑ!

Επειδή λοιπόν και πριν είχατε και εσεις τα προιόντα του κινέζου στις τιμες που τα ειχαν όλα τα μαγαζια υπερδιπλασιοτριπλάσια, άρα με την λογική του μοντελιστη μας ψιλοτσιμπάγατε έως πολύξεσκ...τε, τωρα ξαφνικά με το κεφάλαιο μας γινατε ήρωας του μοντελισμου ? Ευχαριστω δεν θα πάρω, ή επώνυμο από Ελλάδα ή σκουπίδι απ'ευθείας από τον ΗΚ, τουλάχιστον αυτός δεν άλλαξε τις τιμές. Αυτός ΔΕΝ μας κορόιδευε.

Μήπως πρέπει να σκεφτείς το γεγονός ότι πριν απλά αγόραζε όπως εμείς, με τις ίδιες τιμές με εμάς, ενώ τώρα που είναι αντιπρόσωπος επωφελείται με άλλες τιμές. Ας μην είμαστε τόσο επιθετικοί. Δεν βρίσκω τον λόγο.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #258 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 18:38:20 »

Παυλο μου δεν ειπα οτι θα σταματησει να πουλαει στην Ελλαδα ο κινεζος απλα λεω οτι καθιστα μονοδρομο την αγορα απο εδω λογο της εγγυησης και της μικρης διαφορας τιμης. Ειναι δηλαδη σαν να χαριζει τους πελατες του στον εδω αντιπροσωπο. Το θεωρεις λογικο απο την πλευρα του?

Γιάννη παλια το ιδιο θα εκανα θα εστελνα την εγγυηση στον κινεζο..! υπαρχει εγγυηση για οτι παρεις απο εκει απλα θα πρεπει να συννενοηθεις με αυτους και οχι με τον Διαμαντη..>! ΜΙα χαρα οπως παλια.>!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #259 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 19:34:27 »

Επιτέλους βρε παιδιά διαχωρίστε πλέον το θέμα για να το βλέπουμε καθαρό και με την
    μία τις προσφορές του μαγαζιού!!    Thumbs up
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #260 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 19:49:12 »

Θερμή παράκληση εάν είναι δυνατόν κάπου να βλέπουμε μόνο τις προσφορές του καταστήματος και τα προιόντα και όχι τιον κουραστικό διάλογο που κάνετε μερικοί όποιος θέλι και τον συμφέρει να πσονίσει απο το ελληνικο hobby king όποιος νομίζει 'οτι κάτι δεν τον συμφέρει να το πάρει από κίνα κατευθείαν όπως και εγώ το ίδιο θα κάνω
    Πάντως συγχαρητήρρια για αυτήν την κίνηση του καταστηματάρχη εν περίοδο κρίσης.
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #261 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 19:50:56 »

και κάτι άλλο διαμαντη με κάποιο τρόπο να μας ενημερώνεισ για τα προιόντα που περιμένεις εάν γίνεται για να σε προτιμάμε να μην τα πέρνομε και περιμένομε 15 μέρες για ένα απλό δέμα.
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #262 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 22:01:45 »

Αν για καποιους ειναι κουραστικοσ ο διαλογος μπορουν να μη τον διαβαζουν νομιζω ομως οτι καλο θα ηταν να εχουμε σαφεις απαντησεις στις ερωτησεις μας και οι <<αντιπροσωποι>> να μην ειναι απλα μεταπωλητες.
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #263 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 22:23:31 »

Επιτέλους βρε παιδιά διαχωρίστε πλέον το θέμα για να το βλέπουμε καθαρό και με την
    μία τις προσφορές του μαγαζιού!!    Thumbs up
    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ρε Μάρκο..έλεος..αν έχετε απορίες γιατί δεν παίρνετε ένα τηλ ? Ο άνθρωπος άνοιξε αυτό το πόστ για να δημοσιοποιεί τις προσφορές του και όχι να κάνει ένα φόρουμ...έλεος ρε παιδιά δηλαδή..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #264 στις: Τετάρτη, 7 Σεπ 2011, 00:07:53 »

Αν για καποιους ειναι κουραστικοσ ο διαλογος μπορουν να μη τον διαβαζουν νομιζω ομως οτι καλο θα ηταν να εχουμε σαφεις απαντησεις στις ερωτησεις μας και οι <<αντιπροσωποι>> να μην ειναι απλα μεταπωλητες.

Αν δεν "κατάλαβες" όταν λέω να διαχωριστεί το θέμα εννοείται ότι θα γίνει ένα άλλο θέμα για απορίες, ερωτήσεις και οτιδήποτε άλλο, μαζί βέβαια με τα προϋπάρχοντα μηνύματα και αυτό να μείνει καθαρό για τις ανακοινώσεις του μαγαζιού. Wink
    Απλά τα πράγματα για όλους!!!  Thumbs up

Εχω όμως μια απορία, γιατί καθυστερούν τόσο πολύ να κάνουν διαχωρισμό οι υπεύθυνοι, σε τέτοιο βαθμό που
    φτάνουν στον βαθμό της "υποψίας," αν ήταν κάποιο άλλο θέμα θα το είχαν κάνει αμέσως!!
    Ας ελπίσουμε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο!!! Wink

Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #265 στις: Τετάρτη, 7 Σεπ 2011, 00:11:28 »

Αν δεν "κατάλαβες" όταν λέω να διαχωριστεί το θέμα εννοείται ότι θα γίνει ένα άλλο θέμα για απορίες, ερωτήσεις και οτιδήποτε άλλο, μαζί βέβαια με τα προϋπάρχοντα μηνύματα και αυτό να μείνει καθαρό για τις ανακοινώσεις του μαγαζιού. Wink
    Απλά τα πράγματα για όλους!!!  Thumbs up

Εχω όμως μια απορία, γιατί καθυστερούν τόσο πολύ να κάνουν διαχωρισμό οι υπεύθυνοι, σε τέτοιο βαθμό που
    φτάνουν στον βαθμό της "υποψίας," αν ήταν κάποιο άλλο θέμα θα το είχαν κάνει αμέσως!!
    Ας ελπίσουμε να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο!!! Wink

Αγαπητε φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο. Προφανως γνωριζεις την αρνητικη διαφημηση. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #266 στις: Τετάρτη, 7 Σεπ 2011, 00:39:53 »

Αγαπητε φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο. Προφανως γνωριζεις την αρνητικη διαφημηση. Thumbs up

Να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι μακριά για να γνωρίζω πράγματα αλλά έχω την απαραίτητη νοημοσύνη να
    καταλαβαίνω πολλά!!  Wink

Και κάτι ακόμη για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω ψωνίσει ποτέ μου από το συγκεκριμένο κατάστημα
    ούτε σπονσοράρομαι ή "βοηθιέμαι" από κανένα κατάστημα.
    Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #267 στις: Τετάρτη, 7 Σεπ 2011, 00:50:49 »

Εχει δικιο ρε παιδια ο μαρκος καλυτερα να διαχωριστη το θεμα.
    Καταγράφηκε
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #268 στις: Τετάρτη, 7 Σεπ 2011, 01:43:14 »

Με τις τόσες απαντήσεις λογικό είναι να μην έγινε αντιληπτό οτι ο διαχωρισμός θα γίνει μετά τις 11-9

Το καλοκαίρι τελειώνει και η 11η Σεπτ. πλησιάζει.

Το θέμα θα διαχωριστεί όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου 
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #269 στις: Τετάρτη, 7 Σεπ 2011, 01:48:10 »

Με τις τόσες απαντήσεις λογικό είναι να μην έγινε αντιληπτό οτι ο διαχωρισμός θα γίνει μετά τις 11-9

Το καλοκαίρι τελειώνει και η 11η Σεπτ. πλησιάζει.

Το θέμα θα διαχωριστεί όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου 

Κάτι σαν τους δίδυμους πύργους σαν να λέμε!!!  lalala         
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: