Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.902 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 07:27:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 07:27:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από tasospap
    [Σήμερα στις 06:15]

από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309902
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 76
    Συνολικά: 76
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20 ... 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 70599 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #240 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 15:40:48 »

Και κατι που δεν ακουστηκε καθολου. Τη γινεται με το θεμα εγγυησης για αυτα που αγοραζουμε απο εδω και για αυτα που αγοραζουμε απο το εξωτερικο?

Ότι ισχύει στο Hobbyking ισχυει και εδω..! Δν νομιζω να χρειάζεται ερώτηση..!

Το καλο ειναι οτι και απο τον HK να αγοράσεις μπορείς να απευθυνθείς εδώ για εγγύηση..!
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #241 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 15:56:49 »

Και κατι που δεν ακουστηκε καθολου. Τη γινεται με το θεμα εγγυησης για αυτα που αγοραζουμε απο εδω και για αυτα που αγοραζουμε απο το εξωτερικο?

Το καλο ειναι οτι και απο τον HK να αγοράσεις μπορείς να απευθυνθείς εδώ για εγγύηση..!

Θεωρητικα ετσι ειναι αγαπητε φιλε θα προτιμουσα ομως και μια επισημη απαντηση απο τον εδω αντιπροσωπο.
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #242 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:03:47 »

Ειδες τελικα φιλε pant οτι δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Υπαρχει μαλλον επιλεκτικη αντιπροσωπευση στη χωρα μας. Ενα mail παντως στον αγαπητο κινεζο θα μας λυσει ολες τις αποριες.
    Καταγράφηκε
    dieselfr1975
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #243 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:05:20 »

Και κατι αλλο που δεν ακουστηκε είναι οτι εγω αγοραζα τα leds 15 € απο το ιδιο καταστημα φυσικα ιδια μαρκα, τυπος μοντελο κλπ και μην μου πειτε οτι τωρα ως δια μαγειας τα 15€ εγιναν 6 άρα καλα μας κλεβατε τοσο καιρο με υπερδιπλασιες τιμες. Γιατι και στα 6€ εχετε κερδος και ΦΠΑ οπως μας ειπατε. Περαστικα μας τοτε που σας καναμε μαγκες και σας δωσαμε το κεφαλαιο να γινεται ΗΚ. Οπως επίσης και το καλώδιο σιλικονης (ακομα με τσουζει) απο 5 ευρο τοσο καιρό τώρα έχει 3 διπλάσια τιμή και αυτό .... και πολλά άλλα που εχω ψωνίσει. Όπως επίσης 30Α plush ESC 29€ και τωρα 16€ ... όχι φιλε μου, εισαι θεός! Turnigy watt meter τόσο καιρό 35ευρο και τωρα 27ευρο με μεταφορικα με ΦΠΑ!

Επειδή λοιπόν και πριν είχατε και εσεις τα προιόντα του κινέζου στις τιμες που τα ειχαν όλα τα μαγαζια υπερδιπλασιοτριπλάσια, άρα με την λογική του μοντελιστη μας ψιλοτσιμπάγατε έως πολύξεσκ...τε, τωρα ξαφνικά με το κεφάλαιο μας γινατε ήρωας του μοντελισμου ? Ευχαριστω δεν θα πάρω, ή επώνυμο από Ελλάδα ή σκουπίδι απ'ευθείας από τον ΗΚ, τουλάχιστον αυτός δεν άλλαξε τις τιμές. Αυτός ΔΕΝ μας κορόιδευε.

* 2011-09-06_160403.jpg (65.41 KB, 973x713 - εμφανίστηκε 384 φορές.)
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #244 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:06:37 »

Ειδες τελικα φιλε pant οτι δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Υπαρχει μαλλον επιλεκτικη αντιπροσωπευση στη χωρα μας. Ενα mail παντως στον αγαπητο κινεζο θα μας λυσει ολες τις αποριες.

Κοιταξε να δεις εφόσον το λέει ο ιδιος ο ιδιοκτήτης τότε δν νομιζω οτι χρειάζεται να ρωτήσουμε λογικα έτσι θα είναι..!
    Απλα αν σε ΄καποιον τυχει και στείλει mail τοτε η θα σου πει στείλτο σε εμάς η κανόνισετο με της Ελλάδας..!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #245 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:08:26 »

Και κατι αλλο που δεν ακουστηκε είναι οτι εγω αγοραζα τα leds 15 € απο το ιδιο καταστημα φυσικα ιδια μαρκα, τυπος μοντελο κλπ και μην μου πειτε οτι τωρα ως δια μαγειας τα 15€ εγιναν 6 άρα καλα μας κλεβατε τοσο καιρο με υπερδιπλασιες τιμες. Γιατι και στα 6€ εχετε κερδος και ΦΠΑ οπως μας ειπατε. Περαστικα μας τοτε που σας καναμε μαγκες και σας δωσαμε το κεφαλαιο να γινεται ΗΚ. Οπως επίσης και το καλώδιο σιλικονης (ακομα με τσουζει) απο 5 ευρο τοσο καιρό τώρα έχει 3 διπλάσια τιμή και αυτό .... και πολλά άλλα που εχω ψωνίσει. Όπως επίσης 30Α plush ESC 29€ και τωρα 16€ ... όχι φιλε μου, εισαι θεός! Turnigy watt meter τόσο καιρό 35ευρο και τωρα 27ευρο με μεταφορικα με ΦΠΑ!

Επειδή λοιπόν και πριν είχατε και εσεις τα προιόντα του κινέζου στις τιμες που τα ειχαν όλα τα μαγαζια υπερδιπλασιοτριπλάσια, άρα με την λογική του μοντελιστη μας ψιλοτσιμπάγατε έως πολύξεσκ...τε, τωρα ξαφνικά με το κεφάλαιο μας γινατε ήρωας του μοντελισμου ? Ευχαριστω δεν θα πάρω, ή επώνυμο από Ελλάδα ή σκουπίδι απ'ευθείας από τον ΗΚ, τουλάχιστον αυτός δεν άλλαξε τις τιμές. Αυτός ΔΕΝ μας κορόιδευε.

Φίλε μου επειδη βλέπω οτι λες σημαντικά πράγματα απέναντι σε ενα επώνυμο κατάστημα καλά είναι να αναφέρεις και το όνοματεπώνυμο σου..! ( είναι κανόνας του φόρουμ.)

Ευχαριστώ...!
    Καταγράφηκε
    TaitO
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #246 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:08:53 »

Διαμαντήηηηηη Canopy για LOGO 600 μην ξεχάσεις να βάλεις στις επόμενες παραγγελίες .... σίγουρα πολλοί θα το χριεαστούμε
    Καταγράφηκε

][ Game Over Wink ][
    TaitO
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #247 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:09:34 »

Διαμαντήηηηηη Canopy για LOGO 600 μην ξεχάσεις να βάλεις στις επόμενες παραγγελίες .... σίγουρα πολλοί θα το χριεαστούμε
    κάτι υπέροχα κοκκινα που έχει ο κινεζος εκει Wink
    Καταγράφηκε

][ Game Over Wink ][
    dieselfr1975
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #248 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:12:13 »

Που κολαει το ονοματεπωνυμο εγω εχω μπει στο site του Heliland και ειδα και εδω τον νεο καταλογο!
    Ο ιδιος δεν ειναι και στις δυο περιπτωσεις??
    Συγκρινε και μονος σου δεν λεω οτι μου κατεβει!
    Καταγράφηκε
    dieselfr1975
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #249 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:18:51 »

Μηπως ξεχασατε να κανετε ανανεωση πριν ανεβασετε τις νεες τιμες, επρεπε να τα πω εγω για να ξεκινησετε να τα σβηνετε HuhHuh

ως δια μαγειας τα λεντ εξαφανιστηκαν σε 5 ' ?

ευτυχως υπαρχουν στις προσφατες προβολες μου  laugh

ευτυχως δηλαδη που προλαβα να κανω capture και σε μερικα ESC Wink

* 2011-09-06_161448.jpg (63.03 KB, 1096x748 - εμφανίστηκε 608 φορές.)
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #250 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:24:14 »

Κοιταξε να δεις εφόσον το λέει ο ιδιος ο ιδιοκτήτης τότε δν νομιζω οτι χρειάζεται να ρωτήσουμε λογικα έτσι θα είναι..!
    Απλα αν σε ΄καποιον τυχει και στείλει mail τοτε η θα σου πει στείλτο σε εμάς η κανόνισετο με της Ελλάδας..!

Οταν αντιπροσωπευεις κατι φιλε pant εχεις και τα καλα και τα κακα γι αυτο ειπα οτι ειναι επιλεκτικη η αντιπροσωπευση. Σε καμια περιπτωση δεν υπονοω οτι ο εδω αντιπροσωπος δεν μας λεει την αληθεια απλα μπορει να εχει γινει καποια παρανοηση. Γι αυτο μια επισημη απαντηση του κινεζου ειναι μονοδρομος.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #251 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:25:25 »

Τα προιόντα που αγοράζονται απο το κατάστημά μας στην οδό Γρυπάρη 131 (2109598448) ελέγχονται μπροστά σας για την καλή λειτουργία τους, αν τεθεί θέμα αντικατάστασης σε ενα προιόν τότε θα γίνεται άμεση αντικατάσταση!

Προιόντα που θα αγοράζονται απο το site του ΗΚ ΔΕΝ θα καλύπτονται απο εμάς, θα πρέπει να συνεννοείστε απευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ΗΚ.
    Αυτό δεν το αποφασίσαμε εμείς, αυτή είναι η πολιτική των κινέζων.

Ευχαριστούμε

ΓΙα να μαθουμε ακομα κάτι... ΟΚ για τα προιοντα που μπορει να ελεχθουν ετσι ,αλλα για μια nanotech μπαταρια??

ΣΤο ΗΚ δηλώναμε την LIpo μετα την αγορά της και ισχυε η εγγυηση της για ενα μηνα... Τωρα τι θα γίνεται θα δηλώνουμε παλι μεσα στον ΗΚ?? θα μετράει το τιμολόγιο η δεν έχουμε καν εγγυηση??

Ευχαριστω!
    Καταγράφηκε
    Hobbyking Athens
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #252 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:30:14 »

Παύλο θα απαντηθεί σύντομα το ερώτημά σου καθώς δεν έχω πάρει ξεκάθαρη απάντηση κι εγώ γιαυτό το θέμα...
    Λίγη υπομονή!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #253 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:36:46 »

Παύλο θα απαντηθεί σύντομα το ερώτημά σου καθώς δεν έχω πάρει ξεκάθαρη απάντηση κι εγώ γιαυτό το θέμα...
    Λίγη υπομονή!

Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια κενά..! Περιμένουμε μιας και ειναι πολυ σημαντική η εγγύηση της Lipo !!
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #254 στις: Τρίτη, 6 Σεπ 2011, 16:44:02 »

Λίγη υπομονή!

Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια κενά..! Περιμένουμε μιας και ειναι πολυ σημαντική η εγγύηση της Lipo !!

Δεν ειναι λογικο να υπαρχουν τετοια κενα Παυλο και εξηγουμε Αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο εδω αντιπροσωπος τοτε ο κινεζος ουσιαστικα κλεινει την πορτα των πωλησεων του στη λιανικη και λειτουργει στην ελλαδα μονο μεσω του αντιπροσωπου γιατι ποιος λογικος ανθρωπος θα ρισκαρει να κανει αγορα απευθειας απο τον κινεζο για να γλυτωσει λιγα ευρω οταν εδω θα το βρει σχεδον στην ιδια τιμη και θα εχει και την εγγυηση του?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20 ... 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: