Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.902 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 10:27:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 10:27:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309902
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 51
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 28     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront  (Αναγνώστηκε 70619 φορές)
    dgiatr
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #210 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 11:44:15 »

Πως τα καταφέρνετε και καυγαδίζετε μονίμως εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω.....μάλλον θα φταίει η άδεια τσέπη από την κρίση... worry worry
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνώ φιλε μου........αντί να κατευθύνουμε την οργή και το θυμό μας ομαδικά προς εκείνους που είναι υπύθυνοι για τη κατάντια μας, εμείς τρωγώμαστε μεταξύ μας!!!απο εκεί να καταλάβεις οτι δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα!!!! 
    Καταγράφηκε
    extreme aerox
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #211 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 11:47:20 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Πως τα καταφέρνετε και καυγαδίζετε μονίμως εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω.....μάλλον θα φταίει η άδεια τσέπη από την κρίση... worry worry
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνώ φιλε μου........αντί να κατευθύνουμε την οργή και το θυμό μας ομαδικά προς εκείνους που είναι υπύθυνοι για τη κατάντια μας, εμείς τρωγώμαστε μεταξύ μας!!!απο εκεί να καταλάβεις οτι δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα!!!! 
    Καταγράφηκε
    aeronero
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #212 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 12:19:13 »

Η πολιτικη τιμων του Hobbyking's ATHENS Storefront πιστευω οτι θα ειναι η ιδια με τη DE Warehouse
    Το διχνει η μεχρι τωρα πολιτικη τιμων
    παραδειγμα
    Φορτιστης Turnigy Accucel 6 50W 6A Balancer που στον κινεζο εχει 23 δολ
    http://www.hobbyking.com/UNITEDHOBBIES/store/__7028__Turnigy_Accucel_6_50W_6A_Balancer_Charger_w_accessories.html
    εχει στη γερμανικη αποθηκη 39,99 ευρω
    http://www.hobbyking.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10452
    και στο heliland 39,90 ευρα
    http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=148_150&products_id=2353
    Μην περιμενετε κατι θεαματικα διαφορετικο.
    Εκει περιπου θα κυμανθουν οι τιμες
    Μακαρι να βγω ψευτης
    Το μεγαλο πανηγυρι θα γινει με τα μεταφορικα και το τελωνειο  angel

Miα σημαντική διόρθωση. Η γερμανική αποθήκη το έχει 39,99 δολλάρια και όχι ευρώ.

Η διαφορά στο ΦΠΑ μεταξυ Ελλάδας - Γερμανιας καλύπτει την διαφορά $ σε €
    Καταγράφηκε
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #213 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 12:41:44 »

Τι πειραζει ρε παιδια να πλακωνομαστε και λιγο ή περισοτερο.
    Ζωντανοι ανθρωποι ειμαστε, ας ανεβει λιγο το αιμα στο κεφαλι μας μηπως και σκεφτουμε και μια φορα στα σοβαρα οταν αποφασιζουμε για το μελλον μας (βλ. εκλογες) και ας εχουμε τα χομπυ μας για αυτο ακριβως τον λογο: Να εκτονωνομαστε απο την καθημερινοτητα.
    Μην βαλουμε αυστηρους ορους καθωσπρεπισμου και εδω. Cheesy Grin laugh angel Thumbs up
    Τα emoticons τα βαζω για πειραγμα..
    Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #214 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 13:11:16 »

δεν ξερω αλλα αν κρινω και πριν την επωνυμία  hobby king , παλι ητανε ακριβός ος μαγαζι και απο οσο εχω ακουσει εχει τσεκουρώσει αρκετους ασχετους με το χομπι στο ξεκινημα τους.
    Καταγράφηκε
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #215 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 13:22:18 »

Ωραιος ο dukepapas  Thumbs up
    Μεσα στο πνευμα του thread Grin
    Καταγράφηκε
    kkot
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #216 στις: Τετάρτη, 31 Αυγ 2011, 14:17:47 »

μιας και όλοι έχουν από μια ...γνώμη ας πω κι εγώ την δική μου αν και περισσότερο διαβάζω για να μαθαίνω παρά γράφω.

Από τον Διαμαντή ξεκίνησα και εγώ τα ιπτάμενα δεν είχα κανενα παράπονο (MINI TITAN E325+Hitec Optic) και ότι μου είπε αυτό ακριβώς εκανε, ακριβά ,φθηνά, μόνος μου πήγα δεν με σύρανε και αυτό που περίμενα αυτό βρήκα.

Σχετικά με τις 2 μεριές τώρα τους "μαθηματικούς" και αυτούς που "την λένε" στους πρώτους,  δεν βλέπω τι κακό έχουν όσοι κάνουν υπολογισμούς, ανούσιο ναι υπερβολικό ναι αλλά κακό δεν το βλέπω, από την άλλη οι έχοντας αντίθετη άποψη γιατι μπαίνουν στο θέμα και χαλιούνται? διάβασα πως κάποιος σκέφτεται να παρατήσει τον μοντελισμού επηρεασμένος από αυτό το θρέντ?!! Υπερβολές μέγιστες!   εμένα αυτό που μου κάνεις είναι πως οι περισσότεροι μοντελιστές στεγνώσαμε από λεφτά για το hobby και ασχολούμαστε με όλα τα άλλα. Αν αγοράζαμε καινουργια μοντέλα, θα ανοίγαμε θέματα να τα δείξουμε, θα οργανώναμε συναντήσεις ...πάλι να τα δείξουμε , αλλά και να τα χαρούμε και πάει λέγοντας!

να είστε καλά,
    Κωστής

και καλές δουλειές στον Διαμαντή
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης1
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #217 στις: Πέμπτη, 1 Σεπ 2011, 10:27:56 »

καλημερα
    διαβαζω παντα περιπου ολα τα θεματα του φορουμ και ομολογω οτι ολα κατι εχουν να μας διδαξουν
    ειπα να γραψω κι εγω εδω μιας που οι πολλες γνωμες απο πολλα μυαλα ειναι πολυ καλητερες απο μια(δημοκρατια)
    απλοι κανονες του εμποριου
    α)ο ανταγωνισμος λειτουργη παντα μα παντα σε οφελως που καταναλωτη
    εμας δεν μας ενδιαφερει αν ο καθε επαγγελματιας του χωρου κλεινει συμφωνιες και αντιπρωσοπιες
    εμας μας ενφιαφερει να ψωνιζουμε καλα προιοντα αμεσα και αν ειναι δυνατων παρα πολυ φτηνα
    β) και βεβαια (ακουστηκαν και αυτες οι αποψεις,που ειναι σεβαστες) καποια απο τα χρηματα θα πανε στο εξωτερικο,αλλα
    μην ξεχναμε οτι οταν ενα μαγαζι ανοιγει παρα πανω την δουλεια του αυτοματα δουλευουν και περισσοτεροι ανθρωποι για αυτο
    (απο υπαληλους,τελωνιακους,μεταφορεις κλπ κλπ)
    γ)ναι συμφωνω οτι εδω στην ελλαδα δεν εχουμε ή παραγουμε ειδη μοντελισμου,αλλα
    εχουμε βαρια βιομηχανια τουρισμου,ορυκτο πλουτο,ναυτιλια,και το ποιο δυνατο μας χαρτι....ΕΛΛΗΝΙΚΟ πνευμα,το πνευμα που οδηγησε
    κατα την αποψη μου εναν ελληνα επειχηρματια αυτο τον καιρο να κανει ντιλ
    οποτε παλι κατα την αποψη μου σε αυτο το νημα ακουστηκαν πολλες αποψεις,ολες σωστες για εμενα ,γιατι ετσι ειμαστε σαν λαος
    μας αρεσει να σχολιαζουμε,να λεμε την γνωμη μας ,να διεκδηκουμε
    κλεινοντας να ευχηθω στον Διαμαντι καλες δουλειες,να του πω ενα μπραβο για την κινηση του,αλλα και σε ολους τους φιλους μοντελλιστες ενα μπραβο
    που λενε την γνωμη τους οποια και να ειναι αυτη
    ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ μην αφησετε κανεναν να μας το στερησει αυτο
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #218 στις: Πέμπτη, 1 Σεπ 2011, 11:57:19 »

Nαι φιλε Δημητρη , συμφωνω ολες οι σκεψεις πρεπει να εκφραζονται , οσο  και αν αυτες ειναι υπερβολικες  , και  φυσικα να δεχονται κριτικης εφοσον εκτιθονται δημοσια .
    Προσεχε ομως αλλο κριτικη με επιχειρηματα και αλλο μονολεκτικη κριτικη με χαριτομενα avatar ..........

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #219 στις: Πέμπτη, 1 Σεπ 2011, 20:00:12 »

Καλές δουλειές Διαμαντή.  Thumbs up
    Πραγματικά αξιοζήλευτη κίνηση!

Αυτό που έχω να πω σε όσους θεωρούν πως μπορούμε να πουλήσουμε φθηνότερα αλλά δεν το κάνουμε επειδή θέλουμε να πλουτίσουμε, είναι πως μπορούν να κάνουν οι ίδιοι τους την αλλαγή αφού το βλέπουν εφικτό. Η αγορά είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπαίνει στο παιχνίδι. Μπείτε στο χορό...
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #220 στις: Πέμπτη, 1 Σεπ 2011, 20:05:20 »

Μπράβο καλές δουλειές...!

Νομίζω οτι χρειαζόταν κάτι τετοιο..! Και για όσους ηταν αρνητικοι νομιζω οτι θα αγοράσουν και εκείνοι απο το Hobbyking Athens ...!

Περιμένουμε αρκετές 6s nanoctech 45C και πάνω...!

Εύχομαι να υπάρξει και ίση μεταχείριση των πελατών..! Απο εκει θα κριθεί το παιχνίδι..!
    Καταγράφηκε
    stav
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #221 στις: Παρασκευή, 2 Σεπ 2011, 08:30:32 »

Καλές δουλειές Διαμαντή.  Thumbs up
    Πραγματικά αξιοζήλευτη κίνηση!

Αυτό που έχω να πω σε όσους θεωρούν πως μπορούμε να πουλήσουμε φθηνότερα αλλά δεν το κάνουμε επειδή θέλουμε να πλουτίσουμε, είναι πως μπορούν να κάνουν οι ίδιοι τους την αλλαγή αφού το βλέπουν εφικτό. Η αγορά είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπαίνει στο παιχνίδι. Μπείτε στο χορό...

Σιγουρα κανεις δεν ξεκιναει μια επιχειρηση με σκοπο κατι αλλο περα απο το κερδος...αρα, ναι, ολοι μας δουλευουμε κ επιχειρουμε για να κερδισουμε κ να ζησουμε...απο εκει κ περα αν η προσπαθεια αποβει επιτυχημενη ή οχι κρινεται απο πολλους παραγοντες...ενας απο αυτους ειναι το να "κερδισεις" τους πελατες...ειτε με την εν γενει συμπεριφορα και αντιμετωπιση τους , ειτε με την τιμολογιακη πολιτικη ειτε και με συνδυασμο των 2...
    Απαντηση λοιπον απο ενα επαγγελματια του χωρου (απ οτι καταλαβα, μιας και δεν ξερω και κανενα προσωπικα) του στυλ "αν ειστε μαγκες καντε το εσεις καλυτερα", τη θεωρω ατυχεστατη το λιγοτερο....
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 2 Σεπ 2011, 10:27:47 από stav » Καταγράφηκε
    carapis
    Aeromodeller Hero Member

... ΠΕΤΑΩ ΓΙΑΤΙΙΙ,...ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ...!!!

« Απάντηση #222 στις: Παρασκευή, 2 Σεπ 2011, 10:23:27 »

Thumbs up   Κ α λ ε ς    Δ ο υ λ ε ι ε ς     Διαμαντηηηηηη....!!!    Thumbs up

Χρησταρας
    Καταγράφηκε

FLY SAFE - FLY HIGH ?!!!
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #223 στις: Δευτέρα, 5 Σεπ 2011, 16:34:40 »

αντε και χρειαζομαι κινητηρα esc μπαταριες.για να δουμε

καλες δουλειες
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #224 στις: Δευτέρα, 5 Σεπ 2011, 20:29:14 »

Βλεπω σε καποια πραγματα πολυ καλες τιμες οπως πχ η Nanotech 6s 3300 που ειναι αρκετα καλα αλλα ειναι μερικα που ειναι λιγο τσιμπημένα..!

Περιμενω την επόμενη παραλαβή...!!! 35-70C 6s 3300 Nanotecj...!!

Aπο εμενα με αυτες τις τιμές θα στηριχθεί η προσπάθεια σε 6s nanotech!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 5 Σεπ 2011, 21:01:36 από PaNt » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 28     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Συζήτηση για Hobbyking ATHENS Storefront
    Μεταπήδηση σε: