Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.827 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 09:11:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 09:11:33

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 08:57]

[Σήμερα στις 07:53]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:54]

από dominicm
    [Χθες στις 18:55]

[Χθες στις 12:40]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309827
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 156
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 72
    Συνολικά: 75
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: επιλογη ελικοπτερου  (Αναγνώστηκε 20416 φορές)
    Serafim
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 23:21:09 »

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά στις τελευταίες 3 σελίδες είσαστε εκτός θέματος.  Καλά όλα τα άλλα, αλλά τώρα ποιος θα απαντήσει στην ερώτηση του ανθρώπου που ξεκίνησε το topic εκεί που την έχετε στείλει;  Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτόν.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 23:52:28 »

Τον σεβαστήκαμε. Στις πρώτες 2 σελίδες το θέμα του αναλύσαμε. Νομίζω είμασταν ξεκάθαροι.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #62 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 00:07:10 »

Κοσμά θα έπρεπε τουλάχιστον να κάνεις τον κόπο, μια και ήθελες κάτι να πεις, να δεις ότι μόνο η πρώτη σελίδα είναι εντός θέματος, οι επόμενες τρεις εκτός, κι εδώ στην πέμπτη γράφουμε εμείς.  Επίσης θα έπρεπε να κάνεις τον κόπο να δεις ότι η πρώτη σελίδα συμπληρώθηκε μέσα σε μία ώρα, οπότε μάλλον είναι λίγος χρόνος για να συγκεντρώσει απόψεις.  Εκτός αν πιστεύεις ότι τον καλύψατε πλήρως.  Και τέλος, ακόμα και να έχει εξαντληθεί το θέμα, αυτό δεν ειναι λόγος για μηνύματα εκτός θέματος.

Γνωστά πράγματα όλα τα παραπάνω και λυπάμαι που με αναγκάζεις για άλλη μια φορά να τα επαναλάβω.  Δεν θα πω κάτι άλλο εδώ, και ξέρεις και καταλαβαίνεις.  Κάνε ότι νομίζεις.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #63 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 00:13:06 »

Ήθελα κατι να πω ε; Μάλιστα. Και μια και βρήσκεσαι σε θέση ισχύος σβήσε σε παρακαλώ και ότι μήνυμα έχω γράψει μέχρι τώρα μια και λέω αρλούμπες απλά για να έχω κάτι να λέω.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 00:44:15 »

Ακουστηκε απο τον φιλο XARIS οτι θελει να παρει ραπτορα  και ξεκινησε ενα ξεφρενο γλεντι για τα ραπτορ απο τους ραπτοραδες  Cheesy, μολις ηρθαν και τα οργανα μερακλωθηκε και ο μαστορας , να και ο καζα με τον αυτοματο πιλοτο που σιγουρα του γυαλισε , και ξεφυγε το θεμα............ αλλα με ουσια  Thumbs up

Περναμε καλα και κανενας δεν μπορει να το αμφισβητήσει , αλλα ο Σεραφειμ δυστυχώς πρεπει να επιβαλει την ταξη διοτι αυτο καλειται να κανει σαν moderator .

Αερομοντελιστες με χιουμορ ειμαστε και πινουμε πολλους καφεδες  Grin Grin Grin

XARIS εισαι ακομα εδωωωωωωω!!!!!!!! Δωσε στιγμα να μας πεις τι αποφασισες 
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    ktm25089
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #65 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 10:10:19 »

σαν πολυ νεος εγω θα ηθελα να ζητησω συγνωμη.δεν θα ξαναβγω εκτος θεματος,γιατι ξεκλινησε απο εμενα ολη η φασαρια.ειδικα απο την πρωτη κιολας σελιδα ειχα μια συζητηση με τον κυρμπεση.
    τελικα καφεδακι απο pm μονο για να μην ενοχλουμε και τον κοσμο.και θα ζητησω και εγω απο τον σεραφειμ αν και δεν εχω πολλα να διαγραψει τις μ@λ@&!#$ που εχω πει και εγω και ειδικα σε αυτο το ποστ που θαψαμε τον φιλο μοντελιστη που θελει να διαλεξει ελικοπτερο.
    παντως και εγω οσες φορες εκανα ερωτηση ασχετα αμα ξεφυγε πολυ μερικες φορες την απαντηση μου την πηρα.
    οσο για την ουσια αφου βγηκαμε απο το θεμα δεν εχει σημασια μαστορα.θα πρεπει μαλλον να κανουμε καθε φορα καμια 15 καινουργια ποστ με οτι θελουμε να ρωτησουμε

συγνωμη ξανα
    Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #66 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 10:39:50 »

Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσεις συγνώμη επειδή ξεκίνησες το θέμα. Το φόρουμ είναι ανοικτό και ελεύθερο και απομένει στους χρήστες να το διαμορφώσουν. Οι ελάχιστες επεμβάσεις του admin και των mods το έχουν αποδείξει.
    Κάποιοι κανόνες όμως πρέπει να το διέπουν για να είναι λειτουργικό και χρήσιμο.
    Το aeromodelling.gr προσφέρει χώρους όπως το φωνοδοχείο, το chat και τα pm που είναι πιο κατάλληλα για μηνυμάτα όπως αυτά που αντελλάγησαν στο συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες  24 ώρες.

Φιλικά,

Ε.
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 11:13:01 »

Όλα παίζουν το ρόλο τους για τη σύσφιξη των σχέσεων. Ο άνθρωπος δε σκέφτεται δυαδικά. Αυτό το κάνουν οι μηχανές. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουμε μάλλον δεν ταιριάζω εδώ. Σας αφήνω στη δυαδικότητα. Υγειαίνετε, όπως λέει και ο φίλος Γιάννης Ζ.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 11:16:37 »

Πολλούς καφέδες ήπια. Φτάνει.
    Καταγράφηκε

pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #69 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 14:46:29 »

Hirobo Sceadu Evo 50 εχει κανεις?
    Πως πεταει?
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 15:27:13 »

'Ολη η Θεσ/νικη.
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2007, 22:37:02 »

Hirobo Sceadu Evo 50 εχει κανεις?
    Πως πεταει?

Έχουν να πουν τίποτις....οι hiroboβιοι.
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 4 Απρ 2007, 01:15:39 »

Ωπςςς !!!!!! Sceadu Evo 50 εχω εγω !!!!

Πεταει αψογα τελεια και φανταστικα  Cheesy  το γιατι ομως δεν ξερω  Sad, καθως μεχρι στιγμης δεν εχω πεταξει τιποτα αλλο ...........[εκτος απο ενα μηνυμα στα σκουπιδια ]  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Λεπτομερειες των πτητικων χαρακτηριστικων , οταν ζητηθουν θα απαντησουν οι μαιτρ του ειδους  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Lemon!
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #73 στις: Πέμπτη, 5 Απρ 2007, 00:25:05 »

Ειπα να μην ανοιξω νεο Θέμα,αλλά επρεπε κάπου να σας δείξω το παρακάτω λινκ (αν δεν το γνωριζετε ειδη)

www.timelight.gr

Να και μια διαφορετική εφαρμογή του μοντελισμου...
    Καταγράφηκε

Γιώργος Λεμονής
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #74 στις: Κυριακή, 8 Απρ 2007, 23:45:51 »

Όλα παίζουν το ρόλο τους για τη σύσφιξη των σχέσεων. Ο άνθρωπος δε σκέφτεται δυαδικά. Αυτό το κάνουν οι μηχανές. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουμε μάλλον δεν ταιριάζω εδώ. Σας αφήνω στη δυαδικότητα. Υγειαίνετε, όπως λέει και ο φίλος Γιάννης Ζ.

Με φώναξε κάποιος;

Ιδού που διάβασα τα γραφόμενα σου και αισθάνθηκα την ανάγκη να παρέμβω.
    Δε θα έπρεπε να αποχωρήσεις έτσι, ασχέτως αν στη θέση σου εγώ ίσως βροντούσα και την πόρτα!
    Η αλήθεια είναι ότι, έγινε -ουκ αδίκως- μιά (σχετικά "άκομψη" όμως) σύσταση από τον Σεραφείμ, τη στιγμή που το μέλος το οποίο έθεσε το αρχικό ερώτημα δεν παραπονέθηκε. Επικαλούμαι αυτό το μέλος, γιατί αυτό επικαλέσθηκε και ο Σεραφείμ.
    Τώρα αν πρέπει να εστιαζόμαστε στο θέμα για τους επισκέπτες γενικότερα, αυτό είναι άλλο και ΝΑΙ πρέπει.
    Ωστόσο μιά και δυό και τρείς σαχλαμάρες, -αν μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει έτσι- ας επιτραπούν. Έχουν και αυτές τη χρησιμότητα τους.
    Προσωπικά δεν γνώριζα καν για τους "αυτόματους πιλότους" και να που έμαθα για αυτούς μέσα από τον "εκτροχιασμό" της παρούσης.
    Χωρίς σε καμιά περίπτωση να θέλω να πυροδοτήσω νέα κουβέντα για το ίδιο ζήτημα, σθεναρά πιστεύω πως ο Σφυρής δικαίως ενοχλήθηκε.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: επιλογη ελικοπτερου
    Μεταπήδηση σε: