|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:03:58 » |
|
δωρο την τηλεκατευθηνση. αυτη ειναι προσφορα.οχι σαν τις αλλες τις πασχαλινες που βγαζουν τα αλλα μαγαζια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:15:06 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:17:51 » |
|
Ε ρεεε mastoraaaaaa έχει στο ALTER κάτι παραδοσιακά νησιώτηκα μεράκλωσααααα τώρααααα όοοοοπααααα!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:23:02 » |
|
να του τραβαω κατι αλλο που ποναει παραπανω μηπως ακουει πιο καλα? λεσ να ξερει να σεταρει και τον αυτοματο πιλοτο?ο βλακας δεν τον ειχα ρωτησει τοτε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:25:53 » |
|
σφυρης για κανε μια μεταφραση που ξερεις γερμανικα.μονο την τιμη ειδα και μου κοπηκε η ορεξη.με 450 ευρω ξερεις ποσο καυσιμο αγοραζω?αστερι θα γινω!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:28:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:30:45 » |
|
βιντεακι προβλημα στο download.με λιγα λογια αυτο το πανακριβο πραματακι που ειναι πιο ακριβο και απο το ελικοπτερο τι καλο εχει??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:34:42 » |
|
Πατας το κουμπη Αφήνεις τα χερια κοιτάς τι γκομενα διπλα σαλιαρίζεις και λιγο και μετα συνεχίζεις τι βόλτα με το Heli . Τα εχασες ξαφνικα πατας παλι το κουμπι και  στο σώνει 2 καλα σπασιματα ειναι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:38:43 » |
|
προσγειωνω το ελικοπτερο,σαλιαριζω και μετα ξανα απογειωση. προπονηση-προπονηση και σταματαει να σπαει αμα πας αργα και σταθερα χωρις να βιαζεσαι. και μενουν 450 ευρω για να παρω δωρο την γκομενα να μην γκρινιαζει και να βαλω λεφτα στην ακρη για το 90αρι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 22:40:52 » |
|
και επιδη τα φοβαμαι λιγακι αυτα τα περιεργα πραματα, το καλο χερι δεν χαλαει απο αστοχια υλικου.και αμα πατησω το κουμπι και σπασει τι γινετε?σπαω κανενος κεφαλι?καλη η τεχνολογια αλλα ειπαμε και λιγακι μοντελισμος! οχι αυτοματισμος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 23:02:29 » |
|
Είναι ήδη εδώ και ενα χρόνο περασμένος στο ραπτορα για να τραβάει φωτογραφίες  . Αλλά δε λέγεται αυτόματος πιλότος. Ένα απλό σύστημα σταθεροποίησης είναι και ΔΕΝ κάνει για αρχάριο. Είναι μπελάς αν δεν ξέρεις. Πάντως τα γέλια τα έβαλα για το ότι ο άλλος έλεγε το gyro αυτόματο πιλότο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 1 Απρ 2007, 23:09:55 » |
|
Ωστόσο αν θέλεις πραγματικό αυτόματο πιλότο εδώ πρέπει να δεις http://www.u-nav.com/picopilot/picopilotsp.html
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|