|
akritas
|
 |
« Απάντηση #960 στις: Δευτέρα, 9 Ιουν 2008, 15:05:11 » |
|
με τα δυο επανω ντιζακια βιδωσε η ξεβιδωσε ωστε να εχεις τις μοιρες που θες..
βαλε 5 μοιρες στο πιτσομετρο, βαλε το γκαζι στην μεση (50%) και κανε την ρυθμιση ωστε το πανω μερος απο το πιτσομετρο με την μεταλικη βεργα που κραταει τα paddles να ειναι στην ιδια ευθεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
DIMISX1
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #961 στις: Δευτέρα, 9 Ιουν 2008, 15:16:10 » |
|
Εχω μεινει αφωνος δεν περιμενα τοση βοηθεια!! Ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερω τωρα!!! Ευχαριστω την πεμπτη θα τα εφαρμοσω και οτι δυσκολειες βρω σου ξαναλεω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V4 BELT-CP RTF T-REX 500 ESP ΒΕΑΜ Ε4 V2
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #962 στις: Δευτέρα, 9 Ιουν 2008, 15:26:51 » |
|
OK  ειναι βεβαιο οτι θα πεδευτεις λιγακι αλλα αλλιως δεν γινετε αν το κανεις μια φορα μετα θα σου ειναι παιχνιδακι... παντος εδω ερχετε ο παραγοντας τηλ/νση.... με μια ψιφιακη τηλ/νση , δινεις μεγαλιτερες διαδρομες στα σερβο , και ολα τα κανεις απο εκει χωρις να πειραζεις ντιζακια. την εχεις και για κανα θερμικο μετα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
ggero
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #963 στις: Δευτέρα, 9 Ιουν 2008, 20:20:50 » |
|
Φίλε DIMISX1 θέλει υπομονή και επιμονή το σπορ...Εδώ μέσα τα παιδιά βοηθάνε πάρα πολύ...Θα παιδευτείς λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά μετά απο εξοικείωση θα σου είναι παιχνιδάκι...Φυσικά δεν συγκρίνεται το συναίσθημα του να το πετάξεις και αφού τελειώσεις τις μπαταρίες να το κατεβάσεις και να το πάρεις σπίτι σου άθικτο χωρίς σπασίματα...Αυτό κατάφερα κι εγώ μόλις χθες και είμαι ενθουσιασμένος !! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #964 στις: Τρίτη, 10 Ιουν 2008, 14:54:13 » |
|
Για να έχω Hover στην μέση του γκαζιού μπορώ να έχω +5 pitsh και 70% throttle ή +6,5 Pitsh και 60% throttle.Τι έιναι καλύτερο??Είναι το ίδιο όπως και να το κάνω ή κατι από τα δύο είναι καλύτερο και γιατί??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DIMISX1
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #965 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 03:41:10 » |
|
Επιτελους πεταω!! ευχαριστώ akritas Θέλω και την γνωμη σου για τ/κ ομως ποια θεωρεις ιδανικοτερη για το beltaki???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #966 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 07:32:09 » |
|
κατ αρχην ειναι στην οικονομικη ανεση του καθενος ,και δευτερον η μελλοντικη χρηση μιας τηλ/νσης.
βασικα αν θα παρεις ,θα ειναι ψιφιακη 7καναλη και πανω ,και καλο ειναι να πας στα 2,4 GHz
εγω πηρα την spektrum DX7 AR7000 απο αμερικη ,και μαζι με τα μεταφορικα πληρωσα 254 ευρω...
το καλο ειναι πως απο το μενου κανεις ολες της ρυθμισεις ,και εχεις πλεον δεκαδες ρυθμισεις να φερεις το ελικ/ρο στα μετρα σου, (να το κανεις στην αρχη αργο στης κηνισεις του οσο μαθενεις ,και να αλλαζεις παραμετρους οσο μαθενεις , και πολυ νευρικο αν το πετας καλα)
και οταν παρεις αλλο ελικ/ρο η αερ/νο ,απλα αγοραζεις ενα receiver και εχιες την ιδια τηλ/νση με διαφορετικες ρυθμισεις για καθε μοντελο σου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #967 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 07:35:43 » |
|
τι γυροσκοπιο εχεις??? αν εχεις το μαμα , αλλαξετο με ενα καλυτερο ( futaba GY240) να εισαι οκ. και μετα πας στην τηλ/νση... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
DIMISX1
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #968 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 09:20:40 » |
|
Το γυροσκοπιο το εχω αλλάξει και εχω βαλει το(gy-240) εγω σκεφτομαι για futaba τ/κ ποια η γνωμη σου? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ggero
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #969 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 10:10:38 » |
|
Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος 7ch τ/κ και πάνω όταν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει μόνο σε ε/π ??...Υπάρχει Heli με 7 κανάλια και πάνω ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #970 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 10:48:53 » |
|
Mέχρι 7 κανάλια μπορείς να τα φας εύκολα. 5 τα απαραίτητα 1 το γυροσκόπιο και 1 ένας governor φτασαμε τα 7. Από εκει και πέρα παραπάνω θα χρειαστείς αν θές να βάλεις καμμια φωτογραφική πάνω ή σε κάνα scale να ανεβοκατεβάζεις τις ρόδες κλπ. Γενικά 6 είναι απαραίτητα και 7 χρήσιμα. Τα παραπάνω θα σου χρειαστούν σε πολύ ειδικές περιπτώσεις...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #971 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 14:01:24 » |
|
το λιγοτερο 7καναλη..... απο μαρκα για μενα η spektrum η futaba ειναι εξισου καλες.... διαβασε λιγο το forum και αποφασισε..... την ιδια δουλεια κανουν παντος ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
Nietzsche
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #972 στις: Παρασκευή, 13 Ιουν 2008, 19:19:57 » |
|
Γεια σας παιδες ,καινουργιος και εγω με το αθλημα και σκεφτομαι να παρω ενα cp belt ,αλλα δυστιχος δεν ξερω ποιο καταστημα εχει το ε/τ. Μου ειπαν για ενα καταστημα στην ανατολικη θεσσαλονικη αλλα δυστυχος δεν το φερνει. Απο αυτο μεσω ιντερνετ, εχει αγορασει κανεις ? - http://www.hobbyjapan2000.com/ - Και εαν ενδειαφερεται κανεις απο θεσσαλονικη να κανουμε ομαδικη παραγγελια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΧΡΗΣΤΟΣ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #973 στις: Σάββατο, 14 Ιουν 2008, 00:51:37 » |
|
Φίλοι beltakiδες χρειάζομαι την βοήθεια και τις γνώσεις σας. Πήρα μια futaba cp9 super ελικοπτερική και την έβαλα στο μικρούλη. Το κακό είναι πως αυτή η τ/σ παίρνει τα αντερα της σε ρυθμίσεις , και εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα , οπότε έρχεται η σειρά του forum . Ποιος μπορεί να πει τι ρυθμίσεις να βάλω για αρχίσω να παίζω με το μικρούλη. Μην ξεχάσω πως είμαι αρκετά αρχάριος οπότε θέλω κινήσεις αργές. Τα γρήγορα στο μέλλον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω νέα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Adis
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #974 στις: Σάββατο, 14 Ιουν 2008, 20:00:12 » |
|
Καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Πολύ πρόσφατα αγόρασα ένα beltaki μέσω ιντερνετ κομπλέ με τηλεκατεύθυνση κτλ.Όταν το έβαλα σε λειτουργία το μοτέρ δεν μπορούσε να πάρει στροφές και να γυρίσει την έλικα.Μόλις ανέβαζα λίγο το stick έκανε μια προσπάθεια να ξεκινήσει και μετα σταματούσε.Τι μπορεί να φταίει?Το μοτέρ ή μήπως το speed control?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|