|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #615 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 12:35:33 » |
|
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκέφτομαι να ακολουθήσω την πορεία που προτείνει το RADD'S SCHOOL OF ROTARY FLIGHT. ( http://www.dream-models.com/eco/flying-index.html ) Αν καταφέρω να ξοδέψω 9 μπαταρίες πριν το σηκώσω από το έδαφος θα αποδειχτώ τέρας υπομονής οπότε μετά δεν νομίζω να με προήσει τίποτα.  Περιμένω να ερθει και ο simulator για να αρχίσω τα πρώτα μου μαθήματα. Αλήθεια είναι κανείς από εσάς Ηράκλειο αν χρειαστώ καθόλου βοήθεια στο setup του ε/π; Πάντως όσο υπάρχουν άνθρώποι πρόθυμοι να βοηθήσουν δεν αγχώνομαι. Θα την βρώ την άκρη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
|
tonyotis
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #617 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 12:51:26 » |
|
ευχαριστω vtr
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
matgav
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #618 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 15:06:42 » |
|
Φίλε zeteko ευχαριστώ για την απάντηση.  Πές μου σε παρακαλώ για ποιό post του coolvag μιλάς. Ψάχνω και σε ξένα forum και προσπαθώ να βρώ αναλυτικά τις ρυθμίσεις που χρειάζομαι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάνθος.
|
|
|
|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #619 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 22:32:23 » |
|
Φρόντισε νά βάλεις ομως και κόλα όταν βάλεις τήν βίδα στό swase.
Προσοχή !!!! εάν μιλάμε για την Loctite ασφαλιστική κόλλα σπειρωμάτων, μπαίνει ΜΟΝΟ όπου έχουμε επαφή μέταλο με μέταλο, τα πλαστικά τα ξεραίνει με αποτέλεσμα να σπάνε εύκολα μετά απο λίγο καιρό... Για μέταλο με πλαστικό απο ότι γνωρίζω υπάρχει ένα υγρό που λέγεται Anaerobics retainer
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
|
ROTORHEAD
|
 |
« Απάντηση #620 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 23:04:30 » |
|
...για μέταλο σε πλαστικό πολύ καλή επιλογή είναι μεσαία κυανακρυλική (medium ca)! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #621 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 23:23:01 » |
|
Φίλε zeteko ευχαριστώ για την απάντηση.  Πές μου σε παρακαλώ για ποιό post του coolvag μιλάς. Ψάχνω και σε ξένα forum και προσπαθώ να βρώ αναλυτικά τις ρυθμίσεις που χρειάζομαι. δες απο την 34 σελιδα και μετα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #622 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 11:51:54 » |
|
Καλημέρα και πάλι. Να ζητήσω για άλλη μια φορά τα φώτα σας. Για ένα αρχάριο αξίζει τον κόπο να δώσει 20-25 Ευρώ να βάλει στο Belt το HH gyro της e-sky ( http://www.twf-sz.com/english/products.asp?prodid=0154 ) ή είναι καλύτερα να κρατήσω τα λεφτά μου μέχρι να μαζέψω αρκέτα για ένα γυροσκόπιο της προκοπής; (Futaba 240 ή 401) Ποια είναι η γνώμη σας;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #623 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 15:07:10 » |
|
το futaba χωρίς δεύτερη σκέψη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
Operator
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #624 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 15:40:46 » |
|
επαιξα περιπου 20 μπαταριες και το εφερα πισω αθικτο!!!!
Τί εννοείτε ρε παιδιά ότι παίξατε 20 μπαταρίες ? Της τηλεκατευθυνσης ή του ελικοπτέρου ?? Σόρρυ αλλά είμαι Ο άσχετος.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #625 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 16:37:17 » |
|
Γιά τό ελικόπτερο μιλάει. Η τ/κ δέν έχει πολύ κατανάλωση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #626 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 17:12:12 » |
|
μια βοηθεια συνδεο τι μπαταρεια και το μοτερ κανει 3 τριπλα σφυριγματα . οταν σταματαει δινω γκαζι σιγα σιγα αλλα το μοτερ δε περνει μπροσ . εχει καποιοσ να προτεινει κατι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #627 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 17:46:46 » |
|
Μήπως έχεις ανάποδα το throttle;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
kiparisi
|
 |
« Απάντηση #628 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 18:06:44 » |
|
καπου αλου εινε το λαθοσ . αλαξα το throtle στη τηλεκατευθηνση αλλα παλι εκανε τα τρεια τριπλα τιτ και τα σερβο δε παν καλα . μηποπσ μπορεισ να μου πεισ π[οσ πανε στο δεκτη τα σερβο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
|
|
|
jomi
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Όλα πετάνε εκτός από ......
|
 |
« Απάντηση #629 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 19:41:31 » |
|
καπου αλου εινε το λαθοσ . αλαξα το throtle στη τηλεκατευθηνση αλλα παλι εκανε τα τρεια τριπλα τιτ και τα σερβο δε παν καλα . μηποπσ μπορεισ να μου πεισ π[οσ πανε στο δεκτη τα σερβο?
Μήπως έχεις ανοιγμένο το idle up?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|