Φίλε bazexa καταρχήν φαντάζομαι νά μήν παρεξήγησες τό καλοπρωαίρετο χούμορ.

Αφετέρου νά σέ ρωτήσω κάτι.
Πήρες ένα ελικοπτεράκι νά πετάς και νά κάνεις τό κέφι σου, όπως όλοι μας.
Βεβαίως ό δρόμος είναι δύσκολος δυστυχώς. Καί εγώ όταν πρωτοασχολήθηκα νόμιζα ότι θά τό βγάλω απο τό κουτί και θά πετάξω. Δυστυχώς δέν είναι καθόλου έτσι.
Ομως προσπάθησα, έσπασα, επισκεύασα, και όλα τά σχετικά πού συνεπάγεται τό άθλημα.
Ομως ποτέ δέν μπήκα στήν διαδικασία νά κάνω ευκολή τήν ζωή μου.
Ηρθε τό lama μετά τό honney bee (πού είναι γιά κλωστιές) μετά τό belt cp και τέλος τό μεγάλο μου πάθος, ό ράπτορας.
Σήμερα μπορώ νά πώ ότι πετάω αξιοπρεπώς γιά τό διάστημα πού ασχολούμαι.
Δέν ξέρω νά σού πώ άν μπαίνει απάνω στό belt τό co-pilot. Τό σίγουρο είναι ότι και νά μπαίνει δέν αξίζει.
Τί νόημα έχει άν πετάς τό ελικόπτερο και στήν δύσκολη νά πατάς τό κουμπάκι, και όλα καλά. Καί άν προλάβεις νά τό πατήσης. Δυστυχώς τό ελικόπτερο είναι απρόβλεπτο κάποιες στιγμές.
Ενδεχομένως όμως νά σώσεις τό ελικόπτερο.
Τά δακτυλά σου όμως και οί κινήσεις αυτών, θά περιορίζονται μόνο σέ απλή πτήση.(hover)
Δέν θά μάθουν ποτέ νά διορθώνουν, γιατί αυτό θά τό έχει αναλάβει τό co-pilot. Οπότε ποιός ό λόγος.
Ξέροντας ότι τό έχεις πάνω θά τό χρησιμοποιείς συνέχεια. Ετσι όμως δέν πάς πουθενά. Γιά μένα δέν έχει λογική.
Καί μιλάμε γιά τό belt. Μέ λογική χρήση στήν αρχή, οί ζημιές θά είναι ελάχιστες. Μήν το φοβάσαι. Πάρε ένα ζευγάρι βοηθητικά σκέλη καί σιγά σιγά θά τά καταφέρεις.
Οσο γιά το rc-fever έχω ψωνίσει από εκεί μέσω ενός φίλου παλιά, αλλά μας ήρθαν τά πράγματα στή τιμή πού έγραφε στό site. Δέν νομίζω νά πληρώσαμε τελωνείο.
Ομως τά είχαμε βάλει νά έρθουν μετά από περίπου 2 εβδομάδες γιατί κάτι παίζει εκεί.
Νομίζω ότι όσο πιό αργά τά βάλεις νά έρθουν τόσο πιό λίγα πληρώνεις.
Δυστυχώς οί γνώσεις μου απο παραγελείες από εξωτερικό είναι περιορισμένες έως ανύπαρκτες.
Εχω κάνει μόνο κάποια μικρά βηματάκια μέ τήν βοήθεια πάντα φίλων.