αυτο δεν ειναι απαραιτητα δεδομενο...εαν αναλογιστουμε τα μεταφορικα, τους δασμους και το φπα που πληρωνει ο εισαγωγεας κατα την εισαγωγη, τοτε ειναι πολυ πιθανον να ειναι οι τιμες αρκετα τσιμπημενες σε σχεση με οτι εχουμε καλομαθει εως τωρα...πολυ πιθανον να συμφερει να παραγγελνουμε απο κινα απ ευθειας οπως και τωρα..μην γελιωμαστε..κανουμε την παραγγελια μας και του ζητουμε υποτιμολογηση και μπορει και το κανει...και στην μεγαλη εισαγωγη θα μπορει να το κανει αλλα εκει οι ποσοτητες ειναι τεραστιες και υποκεινται και σε δασμους και σε φπα ....εκτος και εαν εχουν εφευρει καποιο τρικ , οπως ανεφερα και πιο πανω...
και ενα σχολιο για το σχολιο το φιλου μαρκου..
μαρκο μου...εδω στην θεσσαλονικη εχουμε στον λευκο πυργο μονιμα στημενους τους αγανακτισμενους με αντισκοινα..
τι να σου πρωτοπω...για το τεραστιο πανηγυρι με του εχγρωμους που πουλανε οτι θελεις με την ανεχεια της αστυνομιας και των αρχων, απο πινακες ζωγραφικης , τσαντες, δερματινα, παπουτσια, στολιδια, ασημενια κρεματζουλια, ...ινδιανους ντυμενους παραδοσιακα να πουλανε απο cd εως χειροποιητα διακοσμητικα, τους κινεζους που πουλανε οτι μπορεις να φανταστεις...
και ξερετε τι με εκνευριζει περισσοτερο??? ειδικα οι κινεζοι...και ξερετε γιατι?

απαντηστε μονοι σας στην ερωτηση μου, αφου σας θεσω ενα ερωτημα...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ,ΕΝΑ FASTFOOD, ΕΝΑ ΜΠΑΡ???
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑYTΟΥΣ??? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ..
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ CENT ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...
τωρα θα μου πειτε...τι μας λες ρε μεγαλε..αφου και εσυ απο εκει ψωνιζεις......ναι ειναι γεγονος πως ολος ο πλανητης απο εκει ψωνιζει...
δυστυχως η χωρα μας, οχι μονο δεν παραγει τιποτε πλεον, αλλα και κανα δυο "κεφαλια" επιστημονες που βγαζουμε τους αρπαζουν στο εξωτερικο...
το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι...οχι πως δεν εχουμε μεριδιο ευθυνης, αλλα οι απιστευτοι πολιτικοι μας καταφεραν να φτιαξουν τον ελληνα του φραπε και του χρηματιστηριου....
παλι παρασυσθηκα και ειμαι εκτος θεματος νομιζω...ζητω συγνωμη..
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ, ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΔΟΛΛΑΡΙΟ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ............-------------