Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:49:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:49:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 59
    Συνολικά: 60
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Καταστημα Hobbyking και στην Ελλαδα... (δεν ειναι αστείο)  (Αναγνώστηκε 33171 φορές)
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 24 Ιουν 2011, 21:08:13 »

Η ζωή είναι ένα αγγούρι  --> μήνυμα για όσους κόλλησαν e-coli στην Γερμανία   Cheesy

Από μια Αγγλική εταιρεία που παράγει φύτρα προερχόταν τελικά το E. coli και όχι από αγγούρια.
    Η πολύ οικολογία τους έφαγε... τα φύτρα είναι για όσους κάνουν "περίεργη" διατροφή.

Παρόλα αυτά το ρητό σου ισχύει και όντως η ζωή είναι δύσκολη αν δεν ξέρεις...
    Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 00:27:28 »

το καλο το παληκαρι, ξερει κι αλλο μονοπατι---->  μηνυμα για τους απιστους και τους επιφυλακτικους...
    ο φιλος αυστραλοκινεζος θα εχει ηδη βρει την φορμουλα, να φερνει στην ευρωπη καλουδια, με ελαχιστα μεταφορικα , δασμους και τελωνεια...
    ξεχασατε το κολπο που εκαναν τοτε, εισαγοντας στην ελλαδα 2000 δεξια παπουτσια , ολα δειγματα, χωρις καμμια επιβαρυνση και μετα απο κανα μηνα 2000 αριστερα παπουτσια παλι δειγματα... Grin Grin Grin Grin
    ακου τι σκεφτηκαν οι αθεοφοβοι...και εσεις μου λετε οτι δεν θα εχει σκαρφιστει κατι παρομοιο...κατ αρχην αυτος ο τυπος εχει καμια 10αρια νομικους συμβουλους που ασχολουνται μονο με θεματα εισαγωγων ευρωπαικων και τριτων χωρων.....δεν ειναι καθολου τυχαιος ο τυπος...προσωπικα του βγαζω το καπελο...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 00:59:49 »

Η ζωή είναι ένα αγγούρι  --> μήνυμα για όσους κόλλησαν e-coli στην Γερμανία   Cheesy

Παρόλα αυτά το ρητό σου ισχύει και όντως η ζωή είναι δύσκολη αν δεν ξέρεις...

Η ζωή είναι ένα αγγούρι που άλλος το τρώει και "δροσίζετε" και άλλος το τρώει και "ζορίζεται" δεν
    είναι τυχαίες οι παροιμίες!!!  Wink  Wink

Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 01:18:24 »

Έτσι έτσι…αυτά είναι. Ήθελα να ήξερα οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα τι πάνε και κάνουν??? Καλά μας κάνουν και μας έχουν σκίσει. Άντε βρε….εύχομαι να έχουμε μόνο κινεζικά μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα. Τα παιδάκια μας θα γίνουν υπάλληλοι σε Κινέζους – Γερμανούς……και σε πολλούς άλλους. Άντε και σε ανώτερα! Εύγε μας. Να τρέξουμε να προλάβουμε να πάρουμε την αντιπροσωπία!! Μεγάλο κελεπούρι! Όταν όμως θα βγούμε με τα όπλα στο χέρι γιατί η οικογένεια μας δεν έχει να φάει τότε να μας δω. και όπως πάντα τώρα θα βγουν όλοι να με κράξουν όπως και όλους όσους πιστεύουν τα ίδια με εμένα. Λες και έχουν συμφέρον από τον Κινέζο.  Λες και ο Κινέζος τους δίνη ψωμί να φάνε και όχι ο Έλληνας. Τα γνωστά…….. Και μην αρχίσετε πάλι τις φτηνές δικαιολογίες……να μάθουν να δουλεύουν τα Ελληνικά μαγαζιά…..δεν μας σέβονται…….και αλλά πολλά. Όλα αυτά είναι αηδίες και κουραφέξαλα. Όλοι μας φταίμε που φτάσαμε εδώ που είμαστε…….και το αποτέλεσμα?Huh? Συνεχίζουμε τα ίδια. Άντε να δώσουμε και την ΔΕΗ στους Γερμανούς….το υπόλοιπο λιμάνι στους Κινέζους……τον ΟΤΕ σε τίποτα Γάλλους….και  ότι άλλο μπορούμε. Ξεχνάτε όμως ότι τότε όλες αυτές οι λαμογιες που κάνουμε τώρα…..δεν θα περνάνε σε αυτούς. Άντε και καλή συνέχεια!!!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 01:48:36 »

Έτσι έτσι…αυτά είναι. Ήθελα να ήξερα οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα τι πάνε και κάνουν??? Καλά μας κάνουν και μας έχουν σκίσει. Άντε βρε….εύχομαι να έχουμε μόνο κινεζικά μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα. Τα παιδάκια μας θα γίνουν υπάλληλοι σε Κινέζους – Γερμανούς……και σε πολλούς άλλους. Άντε και σε ανώτερα! Εύγε μας. Να τρέξουμε να προλάβουμε να πάρουμε την αντιπροσωπία!! Μεγάλο κελεπούρι! Όταν όμως θα βγούμε με τα όπλα στο χέρι γιατί η οικογένεια μας δεν έχει να φάει τότε να μας δω. και όπως πάντα τώρα θα βγουν όλοι να με κράξουν όπως και όλους όσους πιστεύουν τα ίδια με εμένα. Λες και έχουν συμφέρον από τον Κινέζο.  Λες και ο Κινέζος τους δίνη ψωμί να φάνε και όχι ο Έλληνας. Τα γνωστά…….. Και μην αρχίσετε πάλι τις φτηνές δικαιολογίες……να μάθουν να δουλεύουν τα Ελληνικά μαγαζιά…..δεν μας σέβονται…….και αλλά πολλά. Όλα αυτά είναι αηδίες και κουραφέξαλα. Όλοι μας φταίμε που φτάσαμε εδώ που είμαστε…….και το αποτέλεσμα?Huh? Συνεχίζουμε τα ίδια. Άντε να δώσουμε και την ΔΕΗ στους Γερμανούς….το υπόλοιπο λιμάνι στους Κινέζους……τον ΟΤΕ σε τίποτα Γάλλους….και  ότι άλλο μπορούμε. Ξεχνάτε όμως ότι τότε όλες αυτές οι λαμογιες που κάνουμε τώρα…..δεν θα περνάνε σε αυτούς. Άντε και καλή συνέχεια!!!!!

Πρωτον δεν νομιζω να ψάχνει κανεις να παρει την ευκαιρια τα συμβολαια θα πρεπει αν έχουν γίνει..>! Επίσης ειναι στο χέρι μας να μην ανοιξει ενα τέτοιο κατάστημα??
    Οσο για τους δημοσιους οργανισμους εμεις τους πουλησαμε?? δεν σε καταλαβαίνω πραγματικα...!
    Και τέλος εγώ ψωνίζω μόνο απο Ελλάδα και τα τελευταια 7 ελικόπτερα μου ειναι απο Ελλάδα ολα και απο 3 καταστήματα συγκεκριμενα αλλα πολλές φορές έχω πέσει θύμα και αισχροκέρδειας αλλά και άσχημης συμπεριφοράς ειδικα  απο το 2000-2008 μετα κατα εναν παράξενο τρόπο τα πράγματα και οι τιμές στρώσαν...!
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 06:20:04 »

Ρε παιδιά επιτρέψτε μου και μένα μια απορία: Όταν μια δίσελη μπαταρία εδώ στην Ελλάδα δεν την βρίσκω κάτω από 35Euro και ο κινέζος την πουλάει 10 δολάρια (ακριβώς την ίδια) γιατί να μην την αγοράσω απ'αυτόν; Όταν το Flybarless της Align το πουλάνε εδώ περίπου πάνω από 350 euro και ο Κινέζος το πουλάει (το ίδιο) 185 euro, εσεις από που θα το αγοράζατε; Κακά τα ψέματα στην χώρα μας υπάρχει τρομερή αισχροκέρδεια από τα μαγαζιά και ιδιαίτερα από αυτά με ήδη μοντελισμού. Ας μην κλαίγονται λοιπόν και ας μην θεωρούν κάποιοι φίλοι ότι όλοι εμείς φέραμε την χώρα στο μαύρο της το χάλι, γιατί ο απλός καταναλωτής που ψάχνει να αγοράσει κάπου πιό φτηνά (γιατί δεν του περισσεύουν...) ούτε καταχράστηκε δημόσια περιουσία, ούτε άδειασε τα ταμεία στα οποία πλήρωνε εισφορές μια ζωή, και ούτε κυβερνά, και τον εκμεταλεύονται (διάφορα λαμόγια) χρόνια τώρα! Wink
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 07:26:40 »

Έτσι έτσι…αυτά είναι. Ήθελα να ήξερα οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα τι πάνε και κάνουν??? Καλά μας κάνουν και μας έχουν σκίσει. Άντε βρε….εύχομαι να έχουμε μόνο κινεζικά μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα. Τα παιδάκια μας θα γίνουν υπάλληλοι σε Κινέζους – Γερμανούς……και σε πολλούς άλλους. Άντε και σε ανώτερα! Εύγε μας. Να τρέξουμε να προλάβουμε να πάρουμε την αντιπροσωπία!! Μεγάλο κελεπούρι! Όταν όμως θα βγούμε με τα όπλα στο χέρι γιατί η οικογένεια μας δεν έχει να φάει τότε να μας δω. και όπως πάντα τώρα θα βγουν όλοι να με κράξουν όπως και όλους όσους πιστεύουν τα ίδια με εμένα. Λες και έχουν συμφέρον από τον Κινέζο.  Λες και ο Κινέζος τους δίνη ψωμί να φάνε και όχι ο Έλληνας. Τα γνωστά…….. Και μην αρχίσετε πάλι τις φτηνές δικαιολογίες……να μάθουν να δουλεύουν τα Ελληνικά μαγαζιά…..δεν μας σέβονται…….και αλλά πολλά. Όλα αυτά είναι αηδίες και κουραφέξαλα. Όλοι μας φταίμε που φτάσαμε εδώ που είμαστε…….και το αποτέλεσμα?Huh? Συνεχίζουμε τα ίδια. Άντε να δώσουμε και την ΔΕΗ στους Γερμανούς….το υπόλοιπο λιμάνι στους Κινέζους……τον ΟΤΕ σε τίποτα Γάλλους….και  ότι άλλο μπορούμε. Ξεχνάτε όμως ότι τότε όλες αυτές οι λαμογιες που κάνουμε τώρα…..δεν θα περνάνε σε αυτούς. Άντε και καλή συνέχεια!!!!!

Πρωτον δεν νομιζω να ψάχνει κανεις να παρει την ευκαιρια τα συμβολαια θα πρεπει αν έχουν γίνει..>! Επίσης ειναι στο χέρι μας να μην ανοιξει ενα τέτοιο κατάστημα??
    Οσο για τους δημοσιους οργανισμους εμεις τους πουλησαμε?? δεν σε καταλαβαίνω πραγματικα...!
    Και τέλος εγώ ψωνίζω μόνο απο Ελλάδα και τα τελευταια 7 ελικόπτερα μου ειναι απο Ελλάδα ολα και απο 3 καταστήματα συγκεκριμενα αλλα πολλές φορές έχω πέσει θύμα και αισχροκέρδειας αλλά και άσχημης συμπεριφοράς ειδικα  απο το 2000-2008 μετα κατα εναν παράξενο τρόπο τα πράγματα και οι τιμές στρώσαν...!

1)   αν δεν κατάλαβες αυτό  που είπα ήταν ειρωνικό
    2)   ΟΧΙ δεν είναι στο χέρι μας αν θα ανοίξει τέτοιο κατάστημα.
    3)   Κι εγώ δεν είπα κάτι για εσένα. Δεν μίλησα για κανέναν συγκεκριμένα. Μην το παίρνεις προσωπικά. Και ούτε ρώτησα εσένα ή κάποιον άλλον από πού ψωνίζει.
     Εγώ είδα μια χαρά και ευχαρίστηση από πολλούς. Νομίζετε ότι αυτό θα κάνει καλο? Ξεπουλιόμαστε σιγά σιγά. Σε λίγο θα μας πετάνε ένα πιάτο ρύζι και θα φτιάχνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ μπαταρίες. Όπως κάνουν τώρα τους κινέζους. Αυτό θέλετε? Δεν είναι κακό να αγοράζουμε ποιο φτηνά. Αλλά όχι  κι έτσι. Δεν το παίζω πατριώτης αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο. Όταν πριν μερικά χρόνια η δουλειά πήγαινε πολλή καλά σε όλους μας και αγοράζαμε…..και αγοράζαμε…….και νααααα οι πιστωτικές……και να τα δάνειαααα…….ήταν καλά τότε? Τώρα αυτές τις μ……ς πληρώνουμε. Ας αναρωτηθούμε όλοι μας εδώ μέσα……..οι επαγγελματίες εδώ μέσα από που συντηρούνται? Και δεν μιλάω για τον μοντελισμό. Όλες τις δουλειές. Τους στηρίζει ο Κινέζος? ΟΧΙ. Ο Έλληνας πάει και ψωνίζει από αυτούς. Αν πάνε όλοι και ψωνίζουν από τον κινέζο τι θα γίνει? Τι θα γίνουν οι υπάλληλοι? Τη θα γίνουν οι εργάτες? Αυτό το πράγμα αν μπορέσουμε να το κατανοήσουμε πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά!!!
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 07:40:35 »

1)   αν δεν κατάλαβες αυτό  που είπα ήταν ειρωνικό
    2)   ΟΧΙ δεν είναι στο χέρι μας αν θα ανοίξει τέτοιο κατάστημα.
    3)   Κι εγώ δεν είπα κάτι για εσένα. Δεν μίλησα για κανέναν συγκεκριμένα. Μην το παίρνεις προσωπικά. Και ούτε ρώτησα εσένα ή κάποιον άλλον από πού ψωνίζει.
     Εγώ είδα μια χαρά και ευχαρίστηση από πολλούς. Νομίζετε ότι αυτό θα κάνει καλο? Ξεπουλιόμαστε σιγά σιγά. Σε λίγο θα μας πετάνε ένα πιάτο ρύζι και θα φτιάχνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ μπαταρίες. Όπως κάνουν τώρα τους κινέζους. Αυτό θέλετε? Δεν είναι κακό να αγοράζουμε ποιο φτηνά. Αλλά όχι  κι έτσι. Δεν το παίζω πατριώτης αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο. Όταν πριν μερικά χρόνια η δουλειά πήγαινε πολλή καλά σε όλους μας και αγοράζαμε…..και αγοράζαμε…….και νααααα οι πιστωτικές……και να τα δάνειαααα…….ήταν καλά τότε? Τώρα αυτές τις μ……ς πληρώνουμε. Ας αναρωτηθούμε όλοι μας εδώ μέσα……..οι επαγγελματίες εδώ μέσα από που συντηρούνται? Και δεν μιλάω για τον μοντελισμό. Όλες τις δουλειές. Τους στηρίζει ο Κινέζος? ΟΧΙ. Ο Έλληνας πάει και ψωνίζει από αυτούς. Αν πάνε όλοι και ψωνίζουν από τον κινέζο τι θα γίνει? Τι θα γίνουν οι υπάλληλοι? Τη θα γίνουν οι εργάτες? Αυτό το πράγμα αν μπορέσουμε να το κατανοήσουμε πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά!!!

Καλα σίγουρα δεν είπες για εμένα και δεν απολλογούμε απλα απαντάω όπως εχω το δικαίωμα...!
    Απλα ανέφερα οτι εγώ ψωνίζω απο Ελλάδα...! Δν μου απάντησες όμως στην Αισχροκέρδεια που ανέφερε που επερνα το λιτρο το καύσθμο απο  6000-8000δρχ...!
    Επίσης ξανα λέω οτι δεν θα έρθει ο lindiger η ο Esprit models.. αλλα ο κινέζος με τις μπαταρίες..! Απο αυτόν θα πέρνουμε μπαταρίες όπως θα πάντα δλδ ( οσοι αγοραζουν κινεζικές εγω προσωπικα τις έχω κόψει) και απο τα Ελληνικα μαγαζιά θα πέρνουμε τα επώνυμα μοντέλα και τα ανταλλακτικά τους όπως παλιά...!
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 09:03:52 »

φιλε χαρη-μπαμπη-χαραλαμπε..
    σου βγαζω το καπελλο....ευτυχως..ακομη ενας homo sappiens...
    αλλωστε τις αποψεις μου για αυτα τα θεματα τις γνωριζετε ολοι εδω μεσα....
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 09:09:24 »

Δηλαδη η τιμη στην οποια θα αγορασεις κατι θα καθορισει και τον βαθμο ξεπουληματος μιας χωρας ή ενος λαου?.
    Δηλαδη πρεπει να συνεχισουμε να αγοραζουμε κατι ακριβοτερα για να ενισχυσουμε την Ελληνικη οικονομια?
    Αν δηλαδη γινει μια επενδυση στην Ελλαδα και απασχολησει 100 Ελληνες εργαζομενους δεν βλεπετε καποιο οφελος?
    Αν ενα μικρο κομματι απο την τιμη καθε προιοντος επιστρεφει στην αγορα της χωρας μας δεν βλεπετε καποιο οφελος?
    Αν μια τετοια κινηση ενισχυσει την αυξηση του αριθμου των μοντελιστων και αρα τπου τζιρου δεν βλεπετε καποιο οφελος?
    Αν το κρατος φροντισει να εισπραξει τον νομιμο φορο απο τον κυκλο εργασιων του  δεν βλεπετε καποιο οφελος?

Φιλτατε μοντελιστη μην δημιουργεις φταιχτες για να δικαιολογησεις το μεριδιο ευθυνης σου.
    Ξεπουληθηκες ολες αυτες τις φορες που ψηφησες και θα ξανα ψηφησεις ολους αυτους τους κυριολεκτικα προδοτες.
    Ξεπουληθηκες οταν απασχολησες (που ακομα το κανεις) μεταναστες με μαυρο χρημα.
    Ξεπουληθηκες οταν εβαλες το παιδι σου στο Δημοσιο για να ηρεμησεις.
    Ξεπουληθηκες οταν αποδεχθηκες να δωσουν τις μαχες σου οι ΑΛΛΟΙ.
    Και ξεπουλιεσαι τωρα που ξενοφοβικα και ψευτο πατριωτικα αρνεισαι πεισματικα να δεις σφαιρικα ολα τα προσωπα μιας τετοιας κινησης.

Δεν ειναι ολα ροδινα ουτε εχουν μονο θετικα αποτελεσματα οπως σιγουρα δεν κρυβετε η οικονομικη καταστροφη της χωρας πισω απο αυτη.
    Μην παρει κανεις τιποτα προσωπικα.
    Καταγράφηκε
    kkot
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 09:12:52 »

Angel ας μαζεψουν τα βεβαιωμενα προστιμα απο τους σκαφατους υψους 80 εκ ευρω.
    Ας εισπραξουν τα προστιμα των αυθαιρετων, ας εκλογικευσουν τη αποδοση ΦΠΑ απο ιδιωτες μεχρι επαγγελματιες, ας μου εξηγησουν γιατι  σε υπηρεσιες που ενω εχω προσφερει και δεν εχω εισπραξει το ποσο αυτοι ζητουν και παιρνουν το ΦΠΑ που αναλογει ΑΝ, λεω ΑΝ ειχα πληρωθει, ας σταματησουν την παρανομη εισαγωγη ρουχων που εν γνωση ολων λαμβανει χωρα στο Σχιστο υψους δεκαδων εκατομυριων ευρω, ας, ας, ας
    και τοτε και ΜΟΝΟ τοτε θα σταματησω να αγοραζω απο Κινα και να διαφευγω του ΦΠΑ που δεν αγγιζει στο ελαχιστο ενα απο τα προανναφερθεντα.
    Και ΣΙΓΟΥΡΑ φταιμε εμεις γιατι καθε τεσσερα χρονια προσφερουμε τον οβολο μας σε αυτην την Μπανανια.
    Αυτα

αγαπητέ συνάδελφε καλά τα λες, αλλά από την άλλη ο διάλογος που βγαίνει από τα παραπάνω έιναι:
    -Γίνε εσυ σωστός πρώτα!
    -Οχι πρώτα εσυ γινε σωστός.
    -Οχι εσυ....
    και παει λέγοντας, θέλω να πω πως κάποιος πρέπει να αρχίσει πρωτος και αυτός είναι ο Ελληνας.  Αν ο σκαφατος πληρώσει?  Αν δεν αγορασεις ρουχα από το Σχιστο? Αν δεν ψαξεις στην πολεοδομια να βρεις και να "κερασεις" για να περάσεις την "αποθηκουλα" των 200τ.μ? Αν δεν παρεις απο τον κινέζο ή αν παρεις αλλά πληρώσεις τους δασμούς σου?  ΑΝ λοιπον τα κάνεις αυτά, τότε δεν θα υπάρχει κάποιος να στηριζει το σύστημα που περιγράφεις, άρα δεν θα υπάρχει αυτο το σύστημα!!  Εμεις λοιπον φταίμε πρώτα ΟΛΟΙ και όχι το απροσωπο συστημα οι 300 κλπ.   (πρωτα μουτζονουμε ως αγανακτισμένοι τoν καθρέπτη μας το πρωι, και μετά την Βουλή  Azn)

συγνώμη για το off topic

καλημέρες στο forum..
    Κωστής
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 09:34:16 από kkot » Καταγράφηκε
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 09:30:53 »

Δεν λεω κατι διαφορετικο.
    Απλα τονιζω οτι αν ποτε γινοταν HK στην Ελλαδα (πραγμα για μενα αδυνατο λογω του δαιδαλωδους οικονομικου συστηματος) τοτε ολοι εμεις που ψωνιζουμε απο τον κινεζο ουσιαστηκα θα βοηθουσαμε την ελληνικη οικονομια καθως ολα αυτα τα διαφυγοντα κερδη του κρατους απο αδασμολογητες εισαγωγες τωρα θα εισπράττονται καθως θαειναι ο κινεζος υποχρεωμενος να τους καταβαλει.
    Οποτε επιστρεφω στο μειζον θεμα των λαμογιων και προδοτων που αναφερω στο μνμ που παραθετεις.

Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 10:53:19 »

Δεν θα μας πάρεις τις cayenneeee, Olli Rehn, Olli Rehn, Olli Ree e eeehn!  laugh
    Έχω σταματήσει να τσαντίζομαι, πλέον γελάω!!!  laugh  laugh  laugh
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    komis.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 11:16:10 »

Εγώ είδα μια χαρά και ευχαρίστηση από πολλούς. Νομίζετε ότι αυτό θα κάνει καλο? Ξεπουλιόμαστε σιγά σιγά. Σε λίγο θα μας πετάνε ένα πιάτο ρύζι και θα φτιάχνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ μπαταρίες. Όπως κάνουν τώρα τους κινέζους. Αυτό θέλετε? Δεν είναι κακό να αγοράζουμε ποιο φτηνά. Αλλά όχι  κι έτσι. Δεν το παίζω πατριώτης αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο. Όταν πριν μερικά χρόνια η δουλειά πήγαινε πολλή καλά σε όλους μας και αγοράζαμε…..και αγοράζαμε…….και νααααα οι πιστωτικές……και να τα δάνειαααα…….ήταν καλά τότε? Τώρα αυτές τις μ……ς πληρώνουμε. Ας αναρωτηθούμε όλοι μας εδώ μέσα……..οι επαγγελματίες εδώ μέσα από που συντηρούνται? Και δεν μιλάω για τον μοντελισμό. Όλες τις δουλειές. Τους στηρίζει ο Κινέζος? ΟΧΙ. Ο Έλληνας πάει και ψωνίζει από αυτούς. Αν πάνε όλοι και ψωνίζουν από τον κινέζο τι θα γίνει? Τι θα γίνουν οι υπάλληλοι? Τη θα γίνουν οι εργάτες? Αυτό το πράγμα αν μπορέσουμε να το κατανοήσουμε πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά!!!

Συμφωνώ.
    Είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι μερικές φορές  που βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Εντάξει, εάν κάποιος ήταν και είναι υπάλληλος, ίσως  και να μην το αντιλαμβάνεται που δεν φαντάζομαι. Αλλά είναι απαράδεκτο για κάποιον που είναι επαγγελματίας να προσπαθεί να γλιτώσει  5-10-20 euro,ψωνίζοντας από οπουδήποτε και οτιδήποτε και την ιδία στιγμή να του φταίνε τα πολυκαταστήματα , οι πολυεθνικές  και η κρίση ( η ποία είναι και μέρος της έως τώρα συμπεριφοράς μας ) για το ότι  δεν έχει δουλειά.
    Πάρτε το αλλιώς παιδιά, εάν δεν σας δώσω πως θα μου δώσετε?
    Συγγνώμη εάν σας κούρασα.
    Καλημέρα σε όλους και καλές πτήσεις.
    Καταγράφηκε
    psomaras
    Aeromodeller Sr. Member

Αγοράζω ότι υπάρχει και για να δουλεύω ζω..!!

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 12:53:37 »

Το έχω πει και θα το ξαναπώ.. Έχω την ατυχία να δουλεύω σε πολυεθνική..
    Αυτό που βλέπω καθημερινά είναι να παίρνουν φωτιά οι ταμειακές από τον κόσμο και τα μικρά μαγαζάκια ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΙΜΕΣ να κλείνουν το ένα μετά το άλλο...
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!
    Καταγράφηκε

Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια...Huh
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Καταστημα Hobbyking και στην Ελλαδα... (δεν ειναι αστείο)
    Μεταπήδηση σε: