Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.687 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 02:39:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 02:39:05

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Bocian
    [Χθες στις 19:19]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:26]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309687
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 58
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 35
    Συνολικά: 35
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγορά με ειδικές απαιτήσεις.  (Αναγνώστηκε 14061 φορές)
    Αερομόνος
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:13:28 »

εγώ θέλω ένα να ψαρεύει μονο του και να μου τα φέρνει ενώ πίνω τις μπίρες μου και να τα πετάει κατευθείαν στην ψησταριά...e ένταξη τα γυρνάω μονος μου μετά..μην τα θέλουμε και όλα έτοιμα.. Cheesy Grin Grin Grin

Κρίμα. Έχεις όρεξη για σαρκασμό. Τουλάχιστον να κάνω κάποιους να γελάνε, διότι οι μέρες όπου ολοένα και δυσκολεύουν δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για γέλια.

Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:15:36 »

παρε ηλεκτρικο καλυτερα οπως σου λενε και τα παιδια παραπανω.
    Ειναι το ιδιο σταθερα στον αερα, ειναι πιο φτηνα στη συντηρηση και ρυθμιση και το βασικοτερο εχουν λιγοτερους κραδασμους,
    πραγμα βασικο για τη βιντεοσκοπηση σου!
    Δε θα προτεινα quadro-octa copter αφου το κοστολογιο ανεβαινει αρκετα παραπανω!
    Μη το βαζεις κατω και μη πτοεισαι απο πικροχολα σχολια, εχει 35+ C εξω!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    Αερομόνος
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:17:36 »

Κατ'αρχάς δεν είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση ενός νέου μέλους που δεν ξέρετε.
    Κατά δεύτερον το να έχει κάποιος κάποια χόμπυ και να έχει σκοπό να τα συνδιάσει, είναι τόσο γελείο;;;
    Εκτός κι αν το έχετε κάνει και δε σας πέτυχε...

Για φαντάσου να μου λες εσύ πόσο σου αρέσει, πόσο παιδεύεσαι για να φτιάχνεις και συντηρείς ελικοπτεράκια, κι όλα αυτά χωρίς κάποιον ουσιαστικό σκοπό, απλά επειδή σου αρέσει, και εγώ να να σου λέω οτι είσαι... αλλού γι'αλλού...

Νόμιζα οτι η γνώμη σας θα ήταν χρήσιμη. Αιώνιος βλάκας είναι αυτός που δε ρωτάει, ενώ αυτός που ρωτάει, είναι μιά φορά. Ωστόσο μάλλον μόνος μου θα πορευθώ...

Υ.Γ. Ακόμη δεν κατάλαβα με επιχειρήματα αν αυτό που σκέφτομαι είναι εφικτό.  
    Πόσο δύσκολο είναι ένα ελικόπτερο να τραβήξει μιά ελεύθερη πετονιά με δόλωμα 100 μέτρα από την ακτή και να την αφήσει;;; (δεν έχω σκοπό να πετάω ανάποδα).
    ενοεις να κανεις κατι τετοιο?
    http://www.youtube.com/watch?v=nW150U-RuTE

Περίπου. Σε μεγαλύτερη κλίμακα(απόσταση)  και ΟΧΙ να μου φέρνει το ψάρι, απλά να αφήνει το δόλωμα εκεί που δε φτάνω με καμία δύναμη από την ακτή.

Υ.Γ. Ευχαριστώ όσους προσπαθούν καλοπροαίρετα να προσεγγίσουν τις περίεργές μου σκέψεις! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:19:38 »

Κατ'αρχάς δεν είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση ενός νέου μέλους που δεν ξέρετε.
    Κατά δεύτερον το να έχει κάποιος κάποια χόμπυ και να έχει σκοπό να τα συνδιάσει, είναι τόσο γελείο;;;
    Εκτός κι αν το έχετε κάνει και δε σας πέτυχε...

Για φαντάσου να μου λες εσύ πόσο σου αρέσει, πόσο παιδεύεσαι για να φτιάχνεις και συντηρείς ελικοπτεράκια, κι όλα αυτά χωρίς κάποιον ουσιαστικό σκοπό, απλά επειδή σου αρέσει, και εγώ να να σου λέω οτι είσαι... αλλού γι'αλλού...

Νόμιζα οτι η γνώμη σας θα ήταν χρήσιμη. Αιώνιος βλάκας είναι αυτός που δε ρωτάει, ενώ αυτός που ρωτάει, είναι μιά φορά. Ωστόσο μάλλον μόνος μου θα πορευθώ...

Υ.Γ. Ακόμη δεν κατάλαβα με επιχειρήματα αν αυτό που σκέφτομαι είναι εφικτό.  
    Πόσο δύσκολο είναι ένα ελικόπτερο να τραβήξει μιά ελεύθερη πετονιά με δόλωμα 100 μέτρα από την ακτή και να την αφήσει;;; (δεν έχω σκοπό να πετάω ανάποδα).
    ενοεις να κανεις κατι τετοιο?
    http://www.youtube.com/watch?v=nW150U-RuTE

Περίπου. Σε μεγαλύτερη κλίμακα(απόσταση)  και ΟΧΙ να μου φέρνει το ψάρι, απλά να αφήνει το δόλωμα εκεί που δε φτάνω με καμία δύναμη από την ακτή.

Υ.Γ. Ευχαριστώ όσους προσπαθούν καλοπροαίρετα να προσεγγίσουν τις περίεργές μου σκέψεις! Thumbs up

Αυτο ειναι πολυ εύκολο και γίνεται και με 450 ακομα...! απλα νομίζω οτι θα τρομάζεις τα ψάρια οσο αθορυμο και να είναι..!
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:20:53 »

εγώ θέλω ένα να ψαρεύει μονο του και να μου τα φέρνει ενώ πίνω τις μπίρες μου και να τα πετάει κατευθείαν στην ψησταριά...e ένταξη τα γυρνάω μονος μου μετά..μην τα θέλουμε και όλα έτοιμα.. Cheesy Grin Grin Grin

Κρίμα. Έχεις όρεξη για σαρκασμό. Τουλάχιστον να κάνω κάποιους να γελάνε, διότι οι μέρες όπου ολοένα και δυσκολεύουν δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για γέλια.

φιλε μου με συγχωρείς δεν είχα σκοπό να σε σαρκάσω...αλλα είναι η όλοι κατάσταση έτσι και το θέμα σου μου φάνηκε κάπως και είπα να γελάσουμε λίγο..
    φιλικά πάντα.
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:23:34 »

Φιλος ειχε φτιαξει ειδικο σκαφακι για να ριχνει τη πετονια, και νομιζω οτι και καποιο μελος απο εδω μεσα εχει κανει κατι παρομοιο.Δεν ειναι και τιποτα το περιεργο παληκαρια να θες να πειραματιστεις σε κατι.Δεν το καταλαβα να πρεπει να δινεις αναφορα που θα καψεις τα λεφτα σου!!!Τουλαχιστον αν πετυχει θα βγαλει και μεροκαματο απο το ψαρι...εμεις που τα καιμε μονο και μονο για να μαθουμε (ισως) το super ακροβατικο? ειμαστε ξυπνιοι? Για χαλαρωστε και οποιος δεν θελει να βοηθησει στο παγκο του.

http://www.paraktiopsarema.gr/rcb.php
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:31:35 »

εχω πουλησει βαρκα σε ανθρωπο που την ηθελε για να ριχνει παραγαδι! Στη αρχη γελασα αλλα τελικα το πετυχε το σκοπο του!
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:41:52 »

Σαν δεύτερο χόμπυ έχω και γώ το ψάρεμα και θα σου πώ ένα πράγμα!!Με καλάμι  serf casting ρίχνω κάπου στα 100 μέτρα μακριά....!!
    Στα 60-70 μέτρα όμως, δε μπορώ να δώ και να ελέγξω καλά ένα ελικόπτερο....!!Οπότε εσύ στα 200-300 μέτρα που θέλεις να στέλνεις το δόλωμα ,το ελικόπτερο ούτε που θα το βλέπεις....!!! Sad
    Οπότε η καλύτερη λύση για σένα είναι το καραβάκι που λέει ο traveller !!
    Ρίξε και μια ματιά εδώ.....http://aeromodelling-agapitos.blogspot.com/
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:52:04 »

Καλησπερα Aeromonos

Θα σου προτεινα, πριν κανεις οποιαδηποτε αγορα, να πεταχτεις στο κοντινοτερο σημειο απο εσενα οπου πετουν ελικοπτερα, να συζητησεις με αερομοντελιστες και να δεις πως πετουν τα τορινα ελικοπτερα, να δεις εαν θελεις ηλεκτρικο ή θερμικο καθως και τι μεγεθος χρειαζεται για τη χρηση αυτην. Κι εγω ειμαι υπερ των ηλεκτρικρισμου στη συγκεκριμενη περιπτωση. Βαζεις την πετονια πανω στο ελικοπτερο τραβας σιγα σιγα και το αφηνεις μαλλον με καπιο σερβομηχανισμο στο θεμιτο σημειο.

Ειναι εξυπνο αυτο που θελεις να κανεις κι ευχομαι να πετυχει!  Wink  Να σκεφτεις ομως και την ασφαλεια σου. Προσοχη μην πιασει η πετονια πανω στα blades, ειδικα στα πισω τα μικρα! Ισως η ιδεα με ενα μικρο σκαφακι να ειναι πιο ευκολη και ασφαλης. Οπως και να εχει, ευχομαι καλη επιτυχια και καλες ψαριες! 
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 16:57:58 »

Κι αν βαλεις και μια αποχη μπροστα κυνηγας πεταλουδες. Δεν ειναι κακη ιδεα.
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 17:11:33 »

Ειναι πολυ δυσκολο να ελεγξεις 100% ενα ελικοπτερο, και για να κανεις αυτο που λες φιλε μου θες 100% ελεγχο για να γλυτωσεις τα μπερδεματα + τα τυχαια αερακια τις θαλασσας . Δεν κανει ελικοπτερο για αυτη τη δουλεια φοβαμε .
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 17:16:46 »

εκτος και αν βαλει καμερα και πεταει μεσα απο τηλεοραση οπως λεει, οποτε δε χρειαζεται να το βλεπει!
    Καταγράφηκε

v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 17:37:49 »

Δεν ξέρω για πιό λόγο θες να ψαρέυεις.. Αλλά η λογική του στοχευμένου ψαρέματος νομίζω πως δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν είσαι επαγγελματίας!! Όταν ψαρευεις κάνεις το χόμπυ σου, και μέσα από αυτό μαθάινεις πως συμπεριφέρεται η θάλασσα και τα ψάρια! Όταν αποκτήσεις εμπειρια, τα ψάρια βγαίνουν για πλάκα... Οπότε πέρα από τις τεχνικές δυσκολίες, το θεωρώ δώρο-άδωρο!

Στο καθαρά μοντελλιστικό κομμάτι..

1) Το ελικόπτερο σχεδον δεν θα το βλέπεις στα 150 κοντά στο νερό..
    2) Το ηλεκτρικό θα είναι σαφώς καλύτερο..
    3) Τί κάμερα θα βάλεις, με τί ανάλυση και τί οθόνη, για να εντοπίσεις ψάρια? Προφανώς θα ψάχνεις μόνο για μεγάλα αφρόψαρα, και μόνο σε απόλυτα "λάδι" νερό.. Αλλά εδώ υπάρχει άλλο πρόβλημα.. Ο αέρας του ελικοπτέρου δεν θα αφήνει το νερό ησυχο και, σιγά μην κάτσουν τα ψάρια από κάτω, με το νερό να κυματίζει και το θόρυβο του ελικοπτέρου!
    4) Πώς θα κάνεις την πετονιά να μην μπλέκεται στις έλικες?

ΥΓ..
    Όσο για το συνδυασμό των δύο hobby, τί θα γινόταν αν κάποιος ήταν πυροτεχνοργούς και ψαράς? Θα γέμιζε την θάλασσα μπαρούτι και θα εβγαιναν τα ψάρια σαν σημαδούρες?
    Και αν ήταν πυροτεχνουργός και αερομοντελλιστής??
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 17:40:44 »

Να και μια εκδοση για κυνηγους   https://www.youtube.com/watch?v=bZCH1492CzA&feature=related
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 17:53:37 »

Να και μια εκδοση για κυνηγους   https://www.youtube.com/watch?v=bZCH1492CzA&feature=related

Αναφερομενος στο βιντεο με το πυροβολο θα σχολιασω οτι αυτος ειναι αερομοντελισμος για αντρες. Οχι μονο να παιζουμε με ελικοπτερακια και αεροπλανακια σαν μικρα παιδια Cheesy Cheesy Cheesy (<-- δωστε εμφαση στα smileys, κατι σημαινουν)

Φιλε Αερομονος μην τσαντιζεσαι απο το υφος καποιον απαντησεων, ειναι λιγο περιεργο το σχεδιο σου. Στην παρεα σου οταν το ειπες μερικοι δεν γελασαν; Οταν λες οτι ασχολεισαι με το ψαρεμα δεν υπαρχουν μερικοι που σε κοροιδευουν; Ετσι ειναι η ζωη, μην δινεις σημασια, κανε αυτο που θες οπως μπορεις.
    Νομιζω οτι με ελικοπτερο θα γεμισεις το σημειο που θα ψαρευεις με κουφαρια ελικοπτερων, με καραβακι πιστευω οτι ειναι εφικτο το σχεδιο που εχεις στο μυαλο σου.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Αγορά με ειδικές απαιτήσεις.
    Μεταπήδηση σε: